80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güle güle selmacım bende kaçar arkadaşlar hepiniz mutlu kalın haftasonu die rejimleri aksatmayın :))

sanırım topikte yine tek kaldım...adacım nişan oldu muz??
gel artıııkkk...

kıslaarr..herkes haftasonu keyfinde mi?tek ben mi proje için haftasonu uğraşıyorum?

Ben ancak gelebildim arkadaşlar bebişten malum pek fırsat bulamıyorum.
Çokbilmiş sanırım malatyalısın yani benim hemşerim belki tanışıyoruzdur hıı!!
Alperenim canım desteğin için çok sağol kesinlikle haklısın emzirme çok önemli zaten onun için birşey yapamıyorum sezeryanla doğum yaptım kendimi çokta zorlayamıyorum ama bu kilolardan da nefret ediyorum. Ama azmettim vereceğim inş.hedef 65 bakalım becerebilicekmiyim. Yaa ben çok iredesizim motive olmaya ihtiyacım var offf yaaa ne zormuş kilo vermek.mafoldumbenBir daha ki hamileliğimde inş.çok dikkat edeceğim kiloma yani inş.Hepinize selamlar...

hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
benim bebeğimde 7 aylık fazla katı bir diyet yapma bencede bebeğin daha çok küçük canım gerçekten sana ihtiyacı var 5aylık ek gidalara başladığında bebeğin yavaştan başlarsın opuyorumnanaktan

Canımcım saol beni düşünmüşsün ama zor olmuyor bana ..sadece cuma sabahında yazılan ilk msj dan başlayıp not alıyorum o da çokuzun sürmüyor..tabi daha önceki günler bildirim yapan olursa gözden kaçmış oluyor..o yüzden bu gibi durumlar olunca bana hatırlatın unutuyorum bir de önceki hafta listede ne yazdığını herkes hatırlasın çoğu zaman yanlış bildirimler oluyor kafama göre yazıyorum :))

ben halaaa photoshop yükleyemedim uğraşıyorum kızlar liste rötarlı gelecek...

canım daha basit bişiy yap istersen photosphop olmasına gerek yok bende kullanabiliyorum ama benim makinamda da yok wordpad de filan basit bir tablo yapabiliriz

buralardayım haftanın yüz karası olarak sevdemercım bende özledım senı nasılsın ıyı geceler

selmacım aslında yüz karası benim onca uğraştan sonra aaah
şimdi 66 olabilirdim
açıkcası aptallığıma doymayım :kedi:

Slm millet gece 00.00 dan sonra herşey balkabağına falan dönüşünce külkedisi oturuyor pc başına sevdemercim :teytey:

kabak tatlısına bayılırım üstüne hindistan cevizi kaydirigubbakcemile3

günaydııınnn

sevdemer kızdım sana deli gibi aç kal sen al sonrada .... emeğine yazık canım orta bi yol bul bende aynı yoldan geçtim bi zamanlar ne kadar yıpratıcı bi süreç olduğu biliyorumm

doğru söze ne denir senağlama :çok üzgünüm:

vajinal mantar ıııııııııh!
yıllardır çekiyorum ve bıktım artık
artık bir vajinam olmasını istemiyorum kaydirigubbakcemile3
ya en ufacık dikkatsizlikte başlıyor
geçmiş olsun

seni geçicem
yani umarım :kedi:

darkolive ben o 25 kilo veren kiza baktim ama simdiki haliyle önceki hali bence hic uymuyor, simdiki hali sanki bi artist gibi geldi bana, o o degilbence,,,,,,, inandirici gelmedi bana o hali, orijinal gelmedi bana bilemiyorum....

aylincim kız modellik yapıyormuş ya bi ton makyaj vardır onun yüzünde şimdi
belli olmaz yinede

acaba kızlarrr kaptanımıza bildirimleri özel mesaj mı atsak nerden arayıp bulucak kazcağız yaa o kadar mesajın içinden :kedi:

tabi bence uyar

melocum cnm saol iyiyim. geçmişide oku oku bitmiyor.dün yoktum evde mesajlar birikmş.neyse darkolive melocum selmacım ve sevdemercigim herkese selamopuyorumnanaktan

alperenim sen gelmişsin ben kaçmışım herhal
aleyküm selam tatluşum :)

canım daha basit bişiy yap istersen photosphop olmasına gerek yok bende kullanabiliyorum ama benim makinamda da yok wordpad de filan basit bir tablo yapabiliriz

handeryacım bi şeklimiz olsun diye uğraşıyor kuu
hatunu takip ettiğim kadarıyla herşeyine özenli yani sositososito

serracım canım nereye biryere bırakmayız demiştim daha önce lütfen üzme bizi baharnaz gitti çok üzüldük sende yapma böyle lütfen
sunshine yağmurgözlü selamlarrrrrr opuyorumnanaktan

selam canımmm hoşgeldin

benim altım dükkan yani akşamları kimse olmuyor merak ettiğim üstkattaki komşuma gidiyormudur ses yengen ne dedi ses geliyormuymuş

ohaoldumsmile ohaoldumsmile yağmurgözlü canım gözlerime inanamıyorum bu saate burdasın ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…