- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
amaaaann..boşverin kızı..biz zayıflayalım da gerçek resimlerimizi koyalım kapak olsun
melocum bence sen koyabılırsın öncekı ve sonrakı dıye 18 kg dıle kolay nasıl verılırkı
Ben ancak gelebildim arkadaşlar bebişten malum pek fırsat bulamıyorum.
Çokbilmiş sanırım malatyalısın yani benim hemşerim belki tanışıyoruzdur hıı!!
Alperenim canım desteğin için çok sağol kesinlikle haklısın emzirme çok önemli zaten onun için birşey yapamıyorum sezeryanla doğum yaptım kendimi çokta zorlayamıyorum ama bu kilolardan da nefret ediyorum. Ama azmettim vereceğim inş.hedef 65 bakalım becerebilicekmiyim. Yaa ben çok iredesizim motive olmaya ihtiyacım var offf yaaa ne zormuş kilo vermek.mafoldumbenBir daha ki hamileliğimde inş.çok dikkat edeceğim kiloma yani inş.Hepinize selamlar...
yaa kızlar haakkaten bişiyler yazıyorum herkes kendi derdin de hiç kimse okumuyor mu yaalmaz:
handerya o kadar messajın arasından bulamaz kiloları özelden mi atsak diyorum herkesi ilgilendiren şeyler bunlar yanii ben anlayamadım gitti burayı vallahi yaaa CADIARZU
buralardayım haftanın yüz karası olarak sevdemercım bende özledım senı nasılsın ıyı geceler
Slm millet gece 00.00 dan sonra herşey balkabağına falan dönüşünce külkedisi oturuyor pc başına sevdemercim :teytey:
günaydııınnn
sevdemer kızdım sana deli gibi aç kal sen al sonrada .... emeğine yazık canım orta bi yol bul bende aynı yoldan geçtim bi zamanlar ne kadar yıpratıcı bi süreç olduğu biliyorumm
günaydın canım uyandım aslında da vajinal mantara çattım onla uğraşıyorum eczaneye falan gittim anca girdim
bak kısssss...rakibe beni geçecen bu gidişle pazartesi tartılayım bakalım görüşürüssss zemuszemus
darkolive ben o 25 kilo veren kiza baktim ama simdiki haliyle önceki hali bence hic uymuyor, simdiki hali sanki bi artist gibi geldi bana, o o degilbence,,,,,,, inandirici gelmedi bana o hali, orijinal gelmedi bana bilemiyorum....
acaba kızlarrr kaptanımıza bildirimleri özel mesaj mı atsak nerden arayıp bulucak kazcağız yaa o kadar mesajın içinden :kedi:
melocum cnm saol iyiyim. geçmişide oku oku bitmiyor.dün yoktum evde mesajlar birikmş.neyse darkolive melocum selmacım ve sevdemercigim herkese selamopuyorumnanaktan
canım daha basit bişiy yap istersen photosphop olmasına gerek yok bende kullanabiliyorum ama benim makinamda da yok wordpad de filan basit bir tablo yapabiliriz
serracım canım nereye biryere bırakmayız demiştim daha önce lütfen üzme bizi baharnaz gitti çok üzüldük sende yapma böyle lütfenselam arkadaşlar nasılsınız giremedim siteye kg durumum bellideğil benim tartı bozukmu değilmi çözememdim eve kim geliyorsa tartılıyor kimi doğru diyor kimi yanlış bende anlamadımm neyse yeni bir tartı alıcam en yakın zamanda inşşş ozaman tekraradan katılırımmmm listeye istersen beni sill handeryacım istersen kalsın sen bilirsinnn yaniii arkadaşlar şundan çok rahatsızım şu günlerde yani ne zaman yazsam yazdıklarıma bir iki kişi dışında pek cevap yazan olmuyo nedense oysa burası benim umudum başladığı yerdi ama şimdiii bittiği yer olacak yani gerçekten buna çok üzülüyorum belki bende pek gelemiyorum bu aralar ama hiç kimse merakda etmiyoooooo zatennn ondanda insanın gelesi kalmıyo baharnazı şimdi daha iyi anlyorum kendin yazıp kendin okumak kötü bişiiyy gerçektennnn neyseee ,,,,,,,,
sunshine yağmurgözlü selamlarrrrrr opuyorumnanaktan
yağmurgözlü iyiyim caniciiim sen nasılsın
geçmişe baktım şöööyle
nasıl gidiyor herşey
cnm bende kullanıyorum.çok ses gidiyor.üst katta yengem oturuyor.alt kattaki komşumuzada sordum.sorun degil dedi.neyseki.gece 12 biraz rahatsız edici bir saat olabilir.ben en geç akşam 8 gibi yürüyorum.ama kilo vermede çok etkisi oldugunu düşünüyorumzemuszemus
yağmurgözlüm nasılsın tatlım? kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?