80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süperdi hamile kalana kadar :kedi: kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile olsun napalım meyveleri güzel çektiğimiz çilenin :kedi:
ben 77 ile kaldım hamile sonra 95e çıktım sonra 86ya indim sonra gene 89a çıkmışım diyorum bilmiyordum eyvahedigeldismile tartıyla aram hiç iyi değildi çünkü hiç tartılmazdm sanırım korkardım eyvahedigeldismile şimdi üstünden inmiyorum aklinialirimsmile

sevdemer varya senin şu 69 kilo çizelgesini görünce içimin yağları eriyor inşallah bende çok yakında öyle bir çizelge yaparım :jeyyar:

eveeettt...2 haftadır diyeti gevşetmemin suyu inanılmaz azaltmanın ve sporu bırakmanın ödülünü almış bulunuyorum
sonuç 2 haftada sadece 500 g

aferin bana bu kadar şişersem olacağı buydu işte hemen titreyip kendime geliyorum ve tekrar gardımı alıyorum,

herkese günaydın geçmişi okuyamadım epey bi sayfa birikmiş.ara ara okurum artık.ben bu haftasonu yediklerimi yazmaya resmen utanıyorum. sabah baskülümde yoktu tartılıp haftasonu kaçamagının sonucunu göremedimde arkadaşım aldı baskülümü inşallah bi mücize olurda almamaışımdır :Saruboceq:

olmuyor canım olmuyor ne yazıkkiiklava:

olmuyor canım olmuyor ne yazıkkiiklava:

evet haklısın canım .akşam eşime söyledim bu eve birdaha abur cubur almak yok.alt komşumda pastabörek ne varsa yaptıgından getirir sagolsun.onada lütfen bana getirme dayanamıyorum dedim.ben gördüğümde canım çekiyor ne yapayım.görmediğimde okadar sorun yok.MELOCUM 500 gr.hiç fena değil canım.üzülme lütfen.ben artı çıkmazsam göbek atıcagım.gerçi haftasonu bi dk. oturmadım desem yeridir.gelen giden camları falanda sildim .inşallah dengelemişimdir.bu akşamda aşure yapıyorum eve gidince.biliyorumki yiyeceğim.oyüzden akşam yemegi yerine yiyeceğim ve kendime tadlandırıcılı yapacagım.inşallah sorun olmaz.

yürüyüş aleti canım..

nereye gittiniz maşukiye falan mı?
yok canım yuvacık barajının orada yürüyüş yaptık süperdi valla her yerden insanlar geldii ay sende gelsen biz orda buluşsakk ne güzel olurduu yaaa ne dersinn
[

aaa kimsecikler yok nerelerdesiniz kızlarrrrr bilmiyorumkismile

ben varımmm ama şimdide sen yoksunnn:umursamaz:

melocum belediyenin düzenlediği yeri bilmiyormusun mutlaka sizin ordada vardır otobüsler kaldırıyorlar tabi özel aracı olanlar kendide geliyor acaip hoşşş veee yorucu 4km sonunda bi kahvaltı sonra 4km de dönüşş doğaanın temizlği bence herşeye değer ben tüpraşın olduğu yere yakınım oyüzden temiz hava mağduruyuz malesefneyse ben haftaya bi aksilik olmazsa yine gidicem biraz gıcık olduğum noktalar vardı tabiyalak insanlar başkana yalkalık yapmak için neler yapıyolar hiç onlara uymadık biz valla ailecek yürüdükkk neyse sende gel istersen

günaydın topiğin fıstıkları hayırlı haftalar herkese
bugünki menümü yazayım sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı
çeyrek simit
şekersiz çay

ara
1 girissini+1 armut
öğle
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye kavurması
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
akşama bol karışık salata (tuzsuz yağsız)
ara
1 bardak yy süt

ctesi 45 dk pazar 45 dk bantta yürüdüm

bugün müdürümüz evden 1 tencere etli sarma 1 tencere bol garnitürlü makarna getirmişakannehirsenağlamasenağlama nasıl dayanıcam bakalım

olur tabi serracım çok isterim de ...benim hafta sonum yoğun oluyor o nedenle gelemem sanırım..ya bu arada sen den ilk ve son foto bekliyorum

neyse kızlar bugünlük çıkıyorum..öptüm hepinizi akşama görüşürüz.

dayan şekerim yoksan benim gibi durduğun yerde sayarsın...sakın .onları yiyince sığamayacağın kıyafetleri düşün bugüne kadar yedik de ne oldu onu düşün

dayan şekerim yoksan benim gibi durduğun yerde sayarsın...sakın .onları yiyince sığamayacağın kıyafetleri düşün bugüne kadar yedik de ne oldu onu düşün

MELOCUM ben senin günlük menülerini hep inceledim şeker gayet iyi.hiç kamagın yok nasıl beceriyorsun ben okonuda sana hayranım zaten.bence reglin yakın ondandır az vermen yada ödem vardır vücudunda

günaydın tükanı açtıııımmmm

eee hafta sonu dinlendiniz hafta içi size emanet tükan kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:

günaydınnn aman canım tadına bak başkada yeme

dünki yapamadığım temizliğimi bugün yapıcam çok işim var çooooooooooookkkkkkkkk

kolay gelsin şeker.bende dün resmen bir dk bile p.p. mun üzerine oturmadım desem yeridir.işyerindede bugün epey bi yogunluk var ben kaçsam iyi olacak bi ara yine gelirim inşallah

ahhh güzelim yaa sendedemi tiroid belası var offf benimde aynı çalışmıyor metabolizma hergün düzenli 45 dk spor diyor doktorum ama tiroid yüzünden çabuk yoruluyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…