80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar kızlarrr herkese güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan

biraz önce doktorum programında ender saraç vardı onu izledim diyor ki;

yemeklerinizi koyu lacivert bir kahvaltı tabağında yiyin

eğer ewinizde yoksa kahvaltı tabağı ölçülerinde koyu lacivert bir tabak alın kendinize ve hep o tabaka yiyin hem porsiyonlarınız dengelenir çünkü büyük tabak büyük porsiyon ve çok kilo demek diyor eyvahedigeldismile

iştah kapatıcı bir etkisi varmış bu rengin zemuszemus ben alıcam bi tane kendime

yaa eşim 3 gündür 400er gram veriyor hergün anlamıyorum bi türlü ben 200gr civarında veriyorum bu gidişle beni geçicek :umursamaz: hemen bişiyler yapmalıyım bilmiyorumkismile

:gitme::gitme:
dayan şekerim yoksan benim gibi durduğun yerde sayarsın...sakın .onları yiyince sığamayacağın kıyafetleri düşün bugüne kadar yedik de ne oldu onu düşün
haklısın dayanıcam başka çare yok öğleye dayandım diyelim akşama bir sınav daha varboshayallersmilebir süre önce hala olmuştum bugün bebişimizin bebek kuranı var akşam eve gidince pilav tatlı offf dün ben yaptım tatlısını tam 7 tepsi şekerpare yaptımcokacimcoookcokacimcoook
eee hafta sonu dinlendiniz hafta içi size emanet tükan kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:

günaydınnn aman canım tadına bak başkada yeme

dünki yapamadığım temizliğimi bugün yapıcam çok işim var çooooooooooookkkkkkkkk
kolay gelsin şekerim burayı unutma arada uğra yorgunluk kahvesi yaparım sana nasılsa bugün nöbetçi ben kaldım sanırım bilmiyorumkismile
kolay gelsin şeker.bende dün resmen bir dk bile p.p. mun üzerine oturmadım desem yeridir.işyerindede bugün epey bi yogunluk var ben kaçsam iyi olacak bi ara yine gelirim inşallah
kolay gelsin tatlım arada uğraolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar bugün benim diyetteki ilk günüm zemuszemus. 89 ile başlıyorum. hedefm ilk etapta 80. sonra 60 a kadar inmeyi planlıyorum .
yanlız şuna karar veremedim ben daha önce diyetisyene giderken sporu diyetle beraber önermemişti daha ileride yaparsın demişti. şimdi benim koşu bandım var. yemeklerime dkkat ederken koşu bandınıda kullansam mı sizce ??

kolay gelsin şeker.bende dün resmen bir dk bile p.p. mun üzerine oturmadım desem yeridir.işyerindede bugün epey bi yogunluk var ben kaçsam iyi olacak bi ara yine gelirim inşallah

gel gel tabi bak ben bütün işlerimi bırakıp geldim yine kafamçokkarıştı

hepimiz birer lacivert tabak alalım kaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmile bugün tükan sanamı kaldı yoksam yağmurgözlü kııııı kaydirigubbakcemile3

öncelikle aramıza hoşgeldin haftada 4 gün yürümenin sana karı olur zararı olmaz bence

kızlar burayı mutlaka okuyun Şişman Manifesto gerçekten bizlerin yaşadıgı durumlar duygular ve çözüm yolu.bi kadının zayıflama sürecinde tuttugu günlük tarzı bi site harika ben sıkkullananlara ekledim vaktim oldukça okuyacagım .

Herkese başarılar diliyorum.

MELOCUM 68 kilomusun ?

Bu konuyu takip ediyorum ama işlerden konulara yetişemiyorum.

Yazın 95 den 83 kiloya inmiştim. 83 den 86 kiloya çıktım.

Hergün 1-1,5 saat spor yapıyorum.Yine diyetteyim.

Buraya fazla yazamadım. Artık beni geri alırmısınız bilmiyorum Hergün yazamayabiliyorum.

7 tepsi şekerparemi akannehir inşallah hepsi yenir de sana kalmaz naniknanik inanki sırf seni düşündüğüm için diyorum şeker :jeyyar: akşama bendede aşure var eyvahedigeldismile büyük mücadele var akşama benim evde taraflar nefsim ve ben kafamçokkarıştı

evet canım doğru duydun 7 fırın tepsisi şekerpare yaptım biz kalabalık aileyiz inş biterde akşama kalmaz yoruldum ama ona değilde o kadar uğraşıpta yiyemeyecek olmam koydu valla:gitme::gitme::gitme:

teşekkürler tatlım bir solukta okudum ne kadar samimi içten yazmış olumunekankayizsmile

evet canım doğru duydun 7 fırın tepsisi şekerpare yaptım biz kalabalık aileyiz inş biterde akşama kalmaz yoruldum ama ona değilde o kadar uğraşıpta yiyemeyecek olmam koydu valla:gitme::gitme::gitme:

7 tepsi şekerparemi akannehir aman yağmurgözlü nefsine hakim ol
bugün seni büyük bi imtihan bekliyo guclubacismile

tabi hayatım meyveleri güzelde yani hamileliktede 40 kiloya kadar alınması normal değildir dimi :kedi:
daha sen dur benim 59 çizelgemide göreceksin çok yakında yani bi kaç ay sonra :dance:

melocuuuuum ödülünde çok güzelmiş kuu sakla bi köşede dursun :roflol:
ben sana dedim seni geçerim diye laelaelaelaelae :mymeka:

tatluşum sıkma canını yapacaklarını biliyorsun zaten
benim tutarlı,güzel rakibem zemuszemus

narincim aşureni allah kabul etsin tatlım
kıs banada yollasana bi kase kaydirigubbakcemile3

yağmurgözlü canım yemek istedikten sonra inanki insanın karşısına hergün güzel yemekler çıkıyor ama önemli olan bizim irademiz
yoksa yiyeceklerin ardı arkası kesilmez

günaydınnnnnnnnn güzeller isveç diyetine tekrardan başladım
dünki yapamadığım temizliğimi bugün yapıcam çok işim var çooooooooooookkkkkkkkk

bende bugün ayran detoksuna başladım
iki günlük bakalım sonuç ne olacak
kolay gelsin temizliğin
erken bitirirsen bizede gel

ahhh güzelim yaa sendedemi tiroid belası var offf benimde aynı çalışmıyor metabolizma hergün düzenli 45 dk spor diyor doktorum ama tiroid yüzünden çabuk yoruluyorum :çok üzgünüm:

ya hiç sorma senağlama
bi de nodül var

hoşgeldin tatlım
hedefine öncelikle yakın tutarsan daha iyi motive olur
yani 89 başlangıç,hedef 80 veya 75 gibi
hedef çok uzakta durunca insan zaten ulaşamayacağına hazırlıyor kendini

akannehir o ne biçim diyetisyenmiş
sporun hangi bünyeye zararı olur allahaşkına
tabi yap sen güzelim
ama 45 dk altına düşme
mutlaka tempolu yap
ilk 20 dk sonra tempoyu artırman gerekiyor
bunlarda benim aerobik hocamdan
hadi başarılar

hayııııııır yapmaaaaaa bir tane bile yeme klava:

[

hoşgeldin tatlım
hedefine öncelikle yakın tutarsan daha iyi motive olur
yani 89 başlangıç,hedef 80 veya 75 gibi
hedef çok uzakta durunca insan zaten ulaşamayacağına hazırlıyor kendini

akannehir o ne biçim diyetisyenmiş
sporun hangi bünyeye zararı olur allahaşkına
tabi yap sen güzelim
ama 45 dk altına düşme
mutlaka tempolu yap
ilk 20 dk sonra tempoyu artırman gerekiyor
bunlarda benim aerobik hocamdan
hadi başarılar ]

teşekkür ederim canım. bende zaten ilk etapta 80 olmayı hedefliyorum. 80 olunca 70 i hedefliycem . 10 10 gitsin istiyorum kilolar. ama sonunda 60 kilo hedefim. 60 olunca o günkü durumuma göre başka bir hedef belirlermiyim bilmiyorum artık. .

yürüyüş konusunda önerine uyucam . sonuçta sporun nesi zararlı olur di mi ?

selam kızlar
sevdemercim kaçarmıyız hiç buralardayım ben geçmiş okuyordum ayran detoksunun sonuçlarından haberdar et bizi işe yarıyosa ben de yapayımyerimseniben

[

asu senin işler bittimi
benimde önümde evraklar bana bakıyor ben onlara gidemde bitirem bari
:a015:

ebitmesi narin yorulunca burda mola veriyorum zemuszemus

zaten ben girince hepiniz kaçıyorsunuz
gösteririm size ben

hiç öle şey olurmu kıııııız ahanda ben geldim sen yoksun sendemi kaçtın olumunekankayizsmile

selam kızlar
sevdemercim kaçarmıyız hiç buralardayım ben geçmiş okuyordum ayran detoksunun sonuçlarından haberdar et bizi işe yarıyosa ben de yapayımyerimseniben

olumunekankayizsmile

işteyim oturuyorum bişi bilmiyorum ki. anlatanda yok ölee alık alık çevreyi inceliyorumm çok sıukıldım bu arada diyet spor namına bişi kalmadı bende bide üşüttm . tek derdim diyetti bi ara ve ne kadarda iyiydi bu durum boshayallersmile

hoşgeldin
tabiki alırız tatlım
sen yeterki istikrarlı ol,cee diyip kaçma

ppoooofff ama çok hızlı akıyor muhabbetiniz yaaa,
daha 3.5 aylık ikizlerim var benim,giremiyorum ki bu kadar sıkk

bugün bir merkezde spora başladım,tartıldım ve 83 kilo çıktımbilmiyorumkismile
şu tickerdan yapmak istedim ama bu tickerdaki kilolar nasıl düşüyor onu bilemedim..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…