:gitme::gitme:olur tabi serracım çok isterim de ...benim hafta sonum yoğun oluyor o nedenle gelemem sanırım..ya bu arada sen den ilk ve son foto bekliyorum
neyse kızlar bugünlük çıkıyorum..öptüm hepinizi akşama görüşürüz.
haklısın dayanıcam başka çare yok öğleye dayandım diyelim akşama bir sınav daha varboshayallersmilebir süre önce hala olmuştum bugün bebişimizin bebek kuranı var akşam eve gidince pilav tatlı offf dün ben yaptım tatlısını tam 7 tepsi şekerpare yaptımcokacimcoookcokacimcoookdayan şekerim yoksan benim gibi durduğun yerde sayarsın...sakın .onları yiyince sığamayacağın kıyafetleri düşün bugüne kadar yedik de ne oldu onu düşün
eee hafta sonu dinlendiniz hafta içi size emanet tükan kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:
günaydınnn aman canım tadına bak başkada yeme
kolay gelsin şekerim burayı unutma arada uğra yorgunlukdünki yapamadığım temizliğimi bugün yapıcam çok işim var çooooooooooookkkkkkkkk
kolay gelsin tatlım arada uğraolumunekankayizsmilekolay gelsin şeker.bende dün resmen bir dk bile p.p. mun üzerine oturmadım desem yeridir.işyerindede bugün epey bi yogunluk var ben kaçsam iyi olacak bi ara yine gelirim inşallah
kolay gelsin şeker.bende dün resmen bir dk bile p.p. mun üzerine oturmadım desem yeridir.işyerindede bugün epey bi yogunluk var ben kaçsam iyi olacak bi ara yine gelirim inşallah
günaydınlar kızlarrr herkese güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
biraz önce doktorum programında ender saraç vardı onu izledim diyor ki;
yemeklerinizi koyu lacivert bir kahvaltı tabağında yiyin
eğer ewinizde yoksa kahvaltı tabağı ölçülerinde koyu lacivert bir tabak alın kendinize ve hep o tabaka yiyin hem porsiyonlarınız dengelenir çünkü büyük tabak büyük porsiyon ve çok kilo demek diyor eyvahedigeldismile
iştah kapatıcı bir etkisi varmış bu rengin zemuszemus ben alıcam bi tane kendime
yaa eşim 3 gündür 400er gram veriyor hergün anlamıyorum bi türlü ben 200gr civarında veriyorum bu gidişle beni geçicek :umursamaz: hemen bişiyler yapmalıyım bilmiyorumkismile
:gitme::gitme:
haklısın dayanıcam başka çare yok öğleye dayandım diyelim akşama bir sınav daha varboshayallersmilebir süre önce hala olmuştum bugün bebişimizin bebek kuranı var akşam eve gidince pilav tatlı offf dün ben yaptım tatlısını tam 7 tepsi şekerpare yaptımcokacimcoookcokacimcoook
kolay gelsin şekerim burayı unutma arada uğra yorgunlukkahvesi yaparım sana nasılsa bugün nöbetçi ben kaldım sanırım bilmiyorumkismile
kolay gelsin tatlım arada uğraolumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar bugün benim diyetteki ilk günüm zemuszemus. 89 ile başlıyorum. hedefm ilk etapta 80. sonra 60 a kadar inmeyi planlıyorum .
yanlız şuna karar veremedim ben daha önce diyetisyene giderken sporu diyetle beraber önermemişti daha ileride yaparsın demişti. şimdi benim koşu bandım var. yemeklerime dkkat ederken koşu bandınıda kullansam mı sizce ??
:gitme::gitme:
haklısın dayanıcam başka çare yok öğleye dayandım diyelim akşama bir sınav daha varboshayallersmilebir süre önce hala olmuştum bugün bebişimizin bebek kuranı var akşam eve gidince pilav tatlı offf dün ben yaptım tatlısını tam 7 tepsi şekerpare yaptımcokacimcoookcokacimcoook
kolay gelsin şekerim burayı unutma arada uğra yorgunlukkahvesi yaparım sana nasılsa bugün nöbetçi ben kaldım sanırım bilmiyorumkismile
kolay gelsin tatlım arada uğraolumunekankayizsmile
kızlar burayı mutlaka okuyun Şişman Manifesto gerçekten bizlerin yaşadıgı durumlar duygular ve çözüm yolu.bi kadının zayıflama sürecinde tuttugu günlük tarzı bi site harika ben sıkkullananlara ekledim vaktim oldukça okuyacagım .
7 tepsi şekerparemi akannehir inşallah hepsi yenir de sana kalmaz naniknanik inanki sırf seni düşündüğüm için diyorum şeker :jeyyar: akşama bendede aşure var eyvahedigeldismile büyük mücadele var akşama benim evde taraflar nefsim ve ben kafamçokkarıştı
kızlar burayı mutlaka okuyun Şişman Manifesto gerçekten bizlerin yaşadıgı durumlar duygular ve çözüm yolu.bi kadının zayıflama sürecinde tuttugu günlük tarzı bi site harika ben sıkkullananlara ekledim vaktim oldukça okuyacagım .
evet canım doğru duydun 7 fırın tepsisi şekerpare yaptım biz kalabalık aileyiz inş biterde akşama kalmaz yoruldum ama ona değilde o kadar uğraşıpta yiyemeyecek olmam koydu valla:gitme::gitme::gitme:
teşekkürler tatlım bir solukta okudum ne kadar samimi içten yazmış olumunekankayizsmile
7 tepsi şekerparemi akannehir aman yağmurgözlü nefsine hakim ol
bugün seni büyük bi imtihan bekliyo guclubacismile
ohaoldumsmile olsun napalım meyveleri güzel çektiğimiz çilenin :kedi:
ben 77 ile kaldım hamile sonra 95e çıktım sonra 86ya indim sonra gene 89a çıkmışım diyorum bilmiyordum eyvahedigeldismile tartıyla aram hiç iyi değildi çünkü hiç tartılmazdm sanırım korkardım eyvahedigeldismile şimdi üstünden inmiyorum aklinialirimsmile
sevdemer varya senin şu 69 kilo çizelgesini görünce içimin yağları eriyor inşallah bende çok yakında öyle bir çizelge yaparım :jeyyar:
eveeettt...2 haftadır diyeti gevşetmemin suyu inanılmaz azaltmanın ve sporu bırakmanın ödülünü almış bulunuyorum
sonuç 2 haftada sadece 500 g
aferin bana bu kadar şişersem olacağı buydu işte hemen titreyip kendime geliyorum ve tekrar gardımı alıyorum,
evet haklısın canım .akşam eşime söyledim bu eve birdaha abur cubur almak yok.alt komşumda pastabörek ne varsa yaptıgından getirir sagolsun.onada lütfen bana getirme dayanamıyorum dedim.ben gördüğümde canım çekiyor ne yapayım.görmediğimde okadar sorun yok.MELOCUM 500 gr.hiç fena değil canım.üzülme lütfen.ben artı çıkmazsam göbek atıcagım.gerçi haftasonu bi dk. oturmadım desem yeridir.gelen giden camları falanda sildim .inşallah dengelemişimdir.bu akşamda aşure yapıyorum eve gidince.biliyorumki yiyeceğim.oyüzden akşam yemegi yerine yiyeceğim ve kendime tadlandırıcılı yapacagım.inşallah sorun olmaz.
günaydın topiğin fıstıkları hayırlı haftalar herkese
bugünki menümü yazayım sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı
çeyrek simit
şekersiz çay
ara
1 girissini+1 armut
öğle
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye kavurması
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
akşama bol karışık salata (tuzsuz yağsız)
ara
1 bardak yy süt
ctesi 45 dk pazar 45 dk bantta yürüdüm
bugün müdürümüz evden 1 tencere etli sarma 1 tencere bol garnitürlü makarna getirmişakannehirsenağlamasenağlama nasıl dayanıcam bakalım
günaydınnnnnnnnn güzeller isveç diyetine tekrardan başladım
dünki yapamadığım temizliğimi bugün yapıcam çok işim var çooooooooooookkkkkkkkk
ahhh güzelim yaa sendedemi tiroid belası var offf benimde aynı çalışmıyor metabolizma hergün düzenli 45 dk spor diyor doktorum ama tiroid yüzünden çabuk yoruluyorum :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bugün benim diyetteki ilk günüm zemuszemus. 89 ile başlıyorum. hedefm ilk etapta 80. sonra 60 a kadar inmeyi planlıyorum .
yanlız şuna karar veremedim ben daha önce diyetisyene giderken sporu diyetle beraber önermemişti daha ileride yaparsın demişti. şimdi benim koşu bandım var. yemeklerime dkkat ederken koşu bandınıda kullansam mı sizce ??
evet canım doğru duydun 7 fırın tepsisi şekerpare yaptım biz kalabalık aileyiz inş biterde akşama kalmaz yoruldum ama ona değilde o kadar uğraşıpta yiyemeyecek olmam koydu valla:gitme::gitme::gitme:
[
asu senin işler bittimi
benimde önümde evraklar bana bakıyor ben onlara gidemde bitirem bari
:a015:
zaten ben girince hepiniz kaçıyorsunuz
gösteririm size ben
selam kızlar
sevdemercim kaçarmıyız hiç buralardayım ben geçmiş okuyordum ayran detoksunun sonuçlarından haberdar et bizi işe yarıyosa ben de yapayımyerimseniben
hoşgeldin
tabiki alırız tatlım
sen yeterki istikrarlı ol,cee diyip kaçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?