80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin aşureni tatlım ben yapamadım bu sene annemde rahatsız yapamadı cuma günü patronumuz evden getirdi tattık komşulardan filanda geliyor ama ben herkesin yaptığını yiyemiyorum yaa :1no2::1no2::1no2:Allahım günah yazmasın:Saruboceq:

:lepi:hahahah komedi gibi... kocam akşam yemeği için fıstıklı baklava aldığını söyledi.ben rejim yapmaya çalışırken ... neyse bu bir sınav olsun benim için ben salatamı yemeğe devam edeceğim akşam . tatlının yüzüne bile bakmıycam opuyorumnanaktan

baklavamı alıomuş aklinialirimsmile yahu bu adamların bizim diyetimize garezleri ne boshayallersmile

aman sen yüzüne bile bakma canım alıcan kalorileri ve kiloyu düşün ben öyle yapıorum kaydirigubbakcemile2

var var içelim beraber...butterfly ben çok efkarlıyım bugün ...

2 haftadır vere vere 500g vermişim (

aman canıım dert ettiğin şeye bak .ya 500 grm almış olsaydın eyvahedigeldismile

bence sen bundan sonra vericeklerine bak cnm sıkma canını .

ohhh çaylarda tavşan kanıymış eline sağlık . :içelim:

bu arada adım tülay canım :kedi:

iyiyim
sen nasılsın opuyorumnanaktan
ıyıyım canım sagol sen nasuılsın opuyorumnanaktan
vereliniortak
gecmış olsun canım alışırsın şımdılık otur sonrada ışler cok dıye şikayet edersın bence opuyorumnanaktan
ıkızmı allah bagışlasın canım allah kolaylık versın :ecrin_bebek:
benımde ıcım almıyor yagmurgözlü başkasının aşurasını bilmiyorumkismile
var var içelim beraber...butterfly ben çok efkarlıyım bugün ...

2 haftadır vere vere 500g vermişim (

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

iyi akşamlararkadaşlar
ben kaydoldum ama giremedim nete hep hastalıklarla uğraşıyorum elma sirkesi kullanıyordum günlerdir çok iyiydim ne olduysa bugün midem çok kötü ne yersem yiyeyim midem yanıyo ama elma sirkesini kullanırken de 2 haftada 2 kilo verdim bırakmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyımbilmiyorumkismile hafta sonu çok kötü mide ağrısı çektim acaba bundan dolayımıydıda ben anlamadım

merhaba selma12 bende balıkesirliyim bursalı olduğunu görünce merhaba demek istedim özledim valla memleketimi

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza canm .bikaç hafta ara versen senn için ii olur .hem ölçmüş olursun elma sirkesindenmi die.

ama illa kullanıcam diosan biraz miktarı azalt ve içine bal koyup dene .bende içiyorum bu karışımı 20 gündür ama çok şükür bişeyim yok.sanada geçmiş olsun canım.

hoşbulduk arkadaşım ara vercem karar verdim ama bu karışım sayesinde verdiğimi düşünüyorum sende bir değişiklik oldumu sirke sayesin de kullanan birinin yorumu önemli zemuszemus

hoşbulduk arkadaşım ara vercem karar verdim ama bu karışım sayesinde verdiğimi düşünüyorum sende bir değişiklik oldumu sirke sayesin de kullanan birinin yorumu önemli zemuszemus
zaten diyet ve sporda yaptığım için verdiğim kilo
hangisinden bilemiyorum. :) şu ana kadar 3 buçuk kilo verdim bende kaydirigubbakcemile2

ama elma sirkesinin açlık ve tatlı krizlerini önlediğini düşünüyorum.ben normalde çikolata yemeye doymayan bi insandım şimdi yemiyyorum ve canım istemiyor. ben elma sirkesinden olduğunu tahmin ediyorum canım. zemuszemus

mrb kızlar şimdi bana bu zilanda bir görünüp bir kayboluyor diyceksiniz :çok üzgünüm: bu aralar birinci sınıfa giden oğlum okumaya geçmesi için çok çalışması lazımdı onu çalıştırcam diye resmen ben kafayı yedum valla kafamçokkarıştı ama emeklerim boşa gitmedi şükür okumaya geçti zemuszemus üstüne birde ev temizliği guclubacismile birde ortanca oğlumun öğretmeni okula çağırıp ortanca oğlunuzun gözleri uzaktan tahtadaki yazıları görmüyor demezmi senağlama yani hepsi üst üste gelince pek giremiyorum iki üç günde bir girebiliyom ancak aksilikler olunca maalesef neyse kızlar kafanızı şişirmiyim sadece paylaşmak istedim sizlere zayıflama konusunda başarılar doktordan sonra görüşürüz hepinize mucukkk

baklavamı alıomuş aklinialirimsmile yahu bu adamların bizim diyetimize garezleri ne boshayallersmile

aman sen yüzüne bile bakma canım alıcan kalorileri ve kiloyu düşün ben öyle yapıorum kaydirigubbakcemile2

azimliyim yemedim:içelim: oda pişman oldu. gizli gizli yedi...lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…