80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selmacım çok geçmiş olsun canım .)

Arkadşlar yuhuuuuu birinci oldum birinciiiiiiii :lepi:

kızlar siz daha durun birinciliği kimseye kaptırmaya niyetim yok uzunca bi süre aklinialirimsmile

çook teşekkürler arkadaşlar inanılmaz gaza geldim sayenizde :)

bide arkadaşlar cahilliğime verin ben çoklu alıntı yapamıyorum bi türlü yaa nasıl beceririm ben bunu :kedi:

butterfly86 canım tebrik ederimmmm

geçen hafta ben birinciydim bu hafta sanırım üçüncümüyüm neyimm mafoldumben

ilk hafta süper vermiştim bende şimdi 83de takıldım kaldım mafoldumben

kızlarrr cvp yazamıyorum yaaaa ama okuyorum selmacım geçmiş olsun canım umarım bu hafta herşey istediğimz gibi olur dualarım seninle ve sizlerle

fisfisfis narin hayırdır ayağını filan mı burktu

benimkide çok hareketli yaa napcam bilmiyorum ödüm kopuyor ters düşücek diye koltuklara tırmanıyor 2-3 adım atıyor yerden bişiy almaya eğiliyor bazen düşüyor eyvahedigeldismile bazen dengede kalıyor daha 7 aylık ya :ecrin_bebek: aynı aydaki yaşıtları daha yeni yeni tam oturuyor üst dişleride bayağı kabardı huysuz geceleri çok gamyoncuiremsu

tam iyi akşamlar dilecekken birden aklıma geldi ben bugünki menümü yazmadım
sabah 2 bardak suyla güne başladım
kahvaltı 1 bardak yy süt +2 galeta
ara
1 portakal
öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
5 tane sarma
2 dilim ekmek (biraz fazlamı olmuş):kedi:
ara
yarım armut (çok büyüktü böldüm)
öğlen fazla kaçırdım akşama sadece salata yerim ve bişey çıkmassa 45 dk bantta yürüyüş inşzemuszemus

butterfly86 canım tebrik ederimmmm

geçen hafta ben birinciydim bu hafta sanırım üçüncümüyüm neyimm mafoldumben

ilk hafta süper vermiştim bende şimdi 83de takıldım kaldım mafoldumben

çok teşekkürler canım.

demek benim rakibim sensin haa aklinialirimsmile üzülme canım arada olur öyle duraksamalar .

hem pekte duraklamış sayılmazsın ha 2 kilo ha 1700 ne farkeder vermişsin ya .her hafta 1700 versen 2 buçuk ay sonra filinta gibi olusun valla a.s.

bende yazıyım ne yediğimi bari laelaelaelaelae

sabah +1 yumurta ve domatesten menemen + 2 dilim kepekli ekmek + 3 zeytin

öğlen 100 grm tavuk +köz kırmızı biber yoğurtlaması+1 dilim ekmek

Ara bi tanecik bebe bisküvili danone (oğlumun yoğurdunu aşırdım tatlı niyetine :) )

Akşamda 4 kaşık pırasa yemeği +patlıcan salatası +1 dilim kepekli ekmek 1 bardakta ligt kola

spordan gelincede 1 yeşil elma yer günü tamamlarım ..

ne çok yemişim yaa yaz yaz bitmedi.Bide rejim yapmadığım zamanlar yazsam demekki ohoo sırnaşık şey

Yürürken rahat bir ayakkabı ve ter emici giysiler tercih edilmeli. Naylon ağırlıklı sentetik giysilerden kaçınmalı. Başlangıçta yürüyeceğimiz yerler kesinlikle düz olmalı. Yokuş yukarı yürünmemeli.
Hangi saatler daha yararlı?

Yürüyüşleri metabolik açıdan 12 saatlik bir aradan sonra sabah aç karnına yaptığımızda (diyabet gibi sağlık sorunu olmayanlar için), serbest yağ asitlerinin çözülmesini çok kolaylaştırırız.

Besin alındıktan bir ya da iki saat sonra yürürsek, vücudumuz anabolik konumda olduğundan ve ensülin salgısını anabolizma konumunda tuttuğu için yağların çözülmesi açısından bundan çok fazla yararlanamayız.

Bu da zayıflama amacıyla yürüyüş yapanlar için olumsuz bir etken olur.
Tempoya göre üç tip yürüyüş var:

1) Yavaş yürüyüş: Saatte 2.5-3.5 kilometre hızla, 65-80 adım/dakika ile dakikada 2.6 kalori.

2) Normal yürüyüş: Saatte 5-6 kilometre hızla, 90-110 adım/dakika ile dakikada 3.7 kalori.

3) Hızlı yürüyüş: Saatte 7-8 kilometre hızla, 110-130 adım/dakika ile dakikada 5.7 kalori harcarız.

Bu kalori harcamaları, kişinin vücut ağırlığının artmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir.

amiinnnnnnnnnnnnnn ohaoldumsmile

ben 65 olsam yeter yaa 5kilosunu da zamana yaya yaya veririm çok acelesi yok yanii hihoyyyt

bende menümü yazayım

sabah 1su bardağı limonlu ılık su
kahvaltı
1domates
1 salatalık
1dilim peynir
1haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
ara
1avuç antep fıstığı ve fındık
ara
yarım çikolatalı gofretle kepekli bisküvi(yarısınıda yarın yicem)

2kepçe mercimek çorbası ekmek yok

2portakal

18.15 akşam yemeği
fırında yağsız sütlü peynirli patates(4dilim) ekmek yok daha yesem yarım tepsi yerdim ama yemedim süprizzzzz

bugünlük yemeğim bitti
sakız çiğnerim artık lülülülülülü
2litre de su

handerya ellerine sağlık canım b haftanın yüz karası olmuşum yaa. ama ilacıma başladım ve ödem yavaş yavaş gidiyor 1 kilo gitti bile bakalım cuma kaç olcak

:lepi:alkisalkisalkis tebrikler canım

arkadaşlar biri bana yardım etsin çizelgeyi steden oluşturdum fakat buraya nasıl aktaracağımı bilemiyorum bilgisi olan varsa anlatırmısınız

çok teşekkürler canım verdiğin faydalı bilgiler için

arkadaşlar biri bana yardım etsin çizelgeyi steden oluşturdum fakat buraya nasıl aktaracağımı bilemiyorum bilgisi olan varsa anlatırmısınız
URL kısmında http://..............png şeklindeki adresi kopyalayıp kullanıcı panaeinde profil düzenleye gir ve imza bölümüne yapıştır değişiklikleri kaydeti tıkla
umarım anlatabilmişidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…