- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
butterfly86 canım tebrik ederimmmm
geçen hafta ben birinciydim bu hafta sanırım üçüncümüyüm neyimm mafoldumben
ilk hafta süper vermiştim bende şimdi 83de takıldım kaldım mafoldumben
çok teşekkürler canım.
demek benim rakibim sensin haa aklinialirimsmile üzülme canım arada olur öyle duraksamalar .
hem pekte duraklamış sayılmazsın ha 2 kilo ha 1700 ne farkeder vermişsin ya .her hafta 1700 versen 2 buçuk ay sonra filinta gibi olusun valla a.s.
ortanca ben kafama göre yazdım canım cumaya değiştiririm
kızlar bu hafta yeni arkadaşlar çok umarım herkes sonuna kadar yani mezun olana kadar bu topikte devam eder,hoşgeldiniz..
ben çok fazla giremiyorum oğluş uyudu ve şimdi misafirim geldi,gecegirerim artık..
butterfly tebrikler canım..ve kilo veren herkes tabi..:))
Selmacım çok geçmiş olsun canım .)
Arkadşlar yuhuuuuu birinci oldum birinciiiiiiii :lepi:
kızlar siz daha durun birinciliği kimseye kaptırmaya niyetim yok uzunca bi süre aklinialirimsmile
çook teşekkürler arkadaşlar inanılmaz gaza geldim sayenizde :)
Yürürken rahat bir ayakkabı ve ter emici giysiler tercih edilmeli. Naylon ağırlıklı sentetik giysilerden kaçınmalı. Başlangıçta yürüyeceğimiz yerler kesinlikle düz olmalı. Yokuş yukarı yürünmemeli.
Hangi saatler daha yararlı?
Yürüyüşleri metabolik açıdan 12 saatlik bir aradan sonra sabah aç karnına yaptığımızda (diyabet gibi sağlık sorunu olmayanlar için), serbest yağ asitlerinin çözülmesini çok kolaylaştırırız.
Besin alındıktan bir ya da iki saat sonra yürürsek, vücudumuz anabolik konumda olduğundan ve ensülin salgısını anabolizma konumunda tuttuğu için yağların çözülmesi açısından bundan çok fazla yararlanamayız.
Bu da zayıflama amacıyla yürüyüş yapanlar için olumsuz bir etken olur.
Tempoya göre üç tip yürüyüş var:
1) Yavaş yürüyüş: Saatte 2.5-3.5 kilometre hızla, 65-80 adım/dakika ile dakikada 2.6 kalori.
2) Normal yürüyüş: Saatte 5-6 kilometre hızla, 90-110 adım/dakika ile dakikada 3.7 kalori.
3) Hızlı yürüyüş: Saatte 7-8 kilometre hızla, 110-130 adım/dakika ile dakikada 5.7 kalori harcarız.
Bu kalori harcamaları, kişinin vücut ağırlığının artmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir.
butterfly tebrikler kutluyorum ve ctesi tartılmayı iple çekiyorum
URL kısmında http://..............png şeklindeki adresi kopyalayıp kullanıcı panaeinde profil düzenleye gir ve imza bölümüne yapıştır değişiklikleri kaydeti tıklaarkadaşlar biri bana yardım etsin çizelgeyi steden oluşturdum fakat buraya nasıl aktaracağımı bilemiyorum bilgisi olan varsa anlatırmısınız
handerya eline sağlık canım.kızlar ben işe başlıycam düzenli bidirim yapamam pek.handerya canım o yüzden beni çıkartabilirsiniz.ara ara uğrarım ama :gitme:
ctesi değil canım cuma günü sabah aç tatılcaksınyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?