80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ama bilgisayarda acemiyim 88 kiloyum şu anda hem diyet hem karboksi tedavisi alıyorum benim gibi diyet yapanlardan moral gücü almak için üye oldum

slmmmm millet listeyiyapıyorum şu an ama yeniler arkadaşlar hep eksik bilgilerrrrlmaz:
ortanca en yeni sensin canım eğer listede olmakistiyorsan en acilinden ilk kilon-şimdiki kilon ve hedef kilonu yazarmısın..

selam arkadaşlar.dün hiç giremedim.akşam misafirlerim vardı.bu hafta çok hamur işleriyle dolu bi haftamafoldumben.yarında günüm var.bu hafta artı olmayımda vermede gözüm yok.dikkat ediyorum ama arada kaçamak oluyorlmaz:

kilo vermek isteyene doktorumdan aldığım öneriye göre günde bir tane kırmızı biber yer elması bir bardak mate ve funda yaprağı çayı öneririm metobolizma için ben fayda gördüm

ortanca ben kafama göre yazdım canım cumaya değiştiririm

kızlar bu hafta yeni arkadaşlar çok umarım herkes sonuna kadar yani mezun olana kadar bu topikte devam eder,hoşgeldiniz..

ben çok fazla giremiyorum oğluş uyudu ve şimdi misafirim geldi,gecegirerim artık..

butterfly tebrikler canım..ve kilo veren herkes tabi..:))

handerya eline sağlık canım.kızlar ben işe başlıycam düzenli bidirim yapamam pek.handerya canım o yüzden beni çıkartabilirsiniz.ara ara uğrarım ama :gitme:

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah .hemen önyargılı olma bence bi işe başla bakarsın gene bildirim yapmaya devam edebilirsin .:gitme:

handerya ellerine saglık canım.kilo veren herkesi ve tabiki ençokta haftanın birincisini tebrik ediyorum :lepi: kilo veremeyenlerede inşallah haftaya bu haftanın birincisi kadar kilo verirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…