80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaa ınanmıyrum gelınlıkmı denedın:) zaten ılk denenılen gelınlıkte ınsan kendını prensesgıbı cok guzel hıssedıyo cok yakısmıs felan oluyo snra bıkactane daha deneyınce aslında o ılk gelınlıgınn okdrda guzel olmadıgının farkına varıyor:))

günaydın fıstıklar iyi haftalar herkese nasılsınız.... melocum hoşgeldin şekerim nasıl geçti tatil ? .... narincim diyetisyeninle konuşsan listeyi değiştirmesi gerekir sıkılmakta haklısın ama bırakınca kendini kontrol edebilecekmisin iştah patlaması olmazmı?.....bu seni daha fazla sıkıntıya sokacaktır .... evrelcim su konusunda haklısın bende duymuştum idrarın rengi çok açık sarı renkteyse içtiğin su miktarı yeterliymiş..... kaptanım tişörtler çok şirinnn

Son düzenleme:

canım her 10 günde bir değiştiriyor zaten.ama yok yaa sıkıldım ben kendimi tanıyorum.bu hafta kendi yöntemlerime göre hareket edeceğim bakalım sonuç ne olacak

canım iradene güveniyorsan, zaten diyet mantığını anlamışsındır az çok, akşamları hafif geçrmeyi dene, suyu kararında iç, kendini baskı altında hissediyorsan gitme şekerim hiç bişiy senden daha kıymetli değil opuyorumnanaktan

saçlarını güle güle uzat şekerim, ayy şu gelin olmak işi süper bol bol hayaller kur o müthiş gün gelene kadar tadını çıkar canım eminim prenses gibi bir gelin olacaksın opuyorumnanaktan

canım cuma günleri topiğimizin tartı günü listeye girebilmen için her cuma kilo bildirimi yapmalısın hep birlikte vericez kiloları inşallahhhh :Saruboceq: yazaa fit girmeye hazırmısınız bayanssulusmile

herkesee günaydınn kk nın şık şıkırdım tatlı hatunlarııııııı opuyorumnanaktan

herkese süper bomba gibi bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5

sevdemer işten bahset demişn şöle dyim bu ara benm bocalamamn sebebi de iş
bi kere acyp stresli bi ortam işi öğrenmenn verdiği ayrı bi gergnlik evde uyduğum bi yeme düzni vardı hepsi alt üst oldu işte

sana tavsiyem işe başlamadan önce kendine bi plan yap : işte şu saatte kalkarım şu kadar saatte bir ara öğnde şunu yerm gibisnden şmdi benm yaşadğm en büyük prblem bu

iş ortamına gelncede kesnlkle kendini güvn ve bunu belli et sağlam dur ve seni iş tecrübeleryle yenmelerine izin vermee

canım ben de gitmiştim diyetisyene ama beni hiç motive etmedi ve listeye de uymak istemediğim için bir daha gitmedim,kendim yaptım sonrasını zaten sen birebir biliyorsun giden 20 kilo,eğer kendi kafanda bitirdiysen gitme yok ben illa hesap vererek sorumluluk alırım dersen gitmeye devam

günaydın yağmugözlüm tatil gibisi var mı?kaçamaklarla 3 haftadır aynı kilodayım neyseki almadım bugün başladım tekrar sıkı sıkıya ,seni de tebrik ederim canım haftanın şampiyonusun darısı başıma :kedi:

herkesee günaydınn kk nın şık şıkırdım tatlı hatunlarııııııı opuyorumnanaktan

herkese süper bomba gibi bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5

günaydın şeker...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız
geçmişe bakim dedim bayağı birikmiş sayfalar artık boş bir anda bakarım
pirinç lapası detoksum bitti
1.700kg gitti kızlar
şu anki kilom 65.600
ama biliyorumki bu ödem
yani yağ değil
dikkat etmezsem hoop geri yapışacak
kızlar ben bi soru sormuştum size
gözden kaçtı galiba
diyorumki;
bu hafta sonu pirinç lapası detoksu yaptım
önümüzdeki hafta sonu ayran detoksu yapsam sonuç alırmıyım
yoksa iki detoks arası bir ay gibi sürelermi olması lazım

tebrik ederim canım da..bence yapma iki detoks üst üste ne kadar sağlıklı bence bekle.işin ucunda dayanamayıp tamamen bırakmak var

bu arada melocum kilo almamış olmana çok sevindim,iradeli hatunsun ne diyeyim sana
çokbilmişcim dediklerini şimdiden düşünüyorum tatlım
diyorumki sabah nesfitimi yer giderim
öğle yemeğini yerim normal ne çıktıysa zaten ekmek tüketmiyorum
akşam eve gelince sadece bir iki meyve ile kapatırım diyorum
bakalım o gün gelince uygulayabilcekmiyim
yağmurgözlü canım tebrik ediyorum seni çok başarılısın
biliyorsun bende hipo hastasıyım hemde bi kaç cm boyutunda nodülüm bilem var
detokslar bende işe yarıyor sanada öneriyorum
özellikle ayran detoksu
handerya tişörtlere bayıldım
ikincide mutlaka alacağım çünkü ilk hamileliğimde içimde kaldı

tebrik ederim canım da..bence yapma iki detoks üst üste ne kadar sağlıklı bence bekle.işin ucunda dayanamayıp tamamen bırakmak var

melocum teşekkür ederim
lapa detoksu ödem için
ayran detoksu ise yağ atıyor
farklı detokslar
tabi sağlık konusunda haklısın kolay değil detoksa girmek
ama ben bunların hepsini göz ardı edip sanırım bul hafta sonu yapacağım ayran detoksunu

canım aynen öyle Ada'nız sonunda gelinlik denedi,bilemiyorum işte sonradan fikrim ne olur ama şu anda o denediğim modelde aklım kaldı tamamen danteldi bu arada belirteyim hemen

canım her 10 günde bir değiştiriyor zaten.ama yok yaa sıkıldım ben kendimi tanıyorum.bu hafta kendi yöntemlerime göre hareket edeceğim bakalım sonuç ne olacak

yaaaa daha önce de denedin sanki ya da diyetisyenin söylediğinden dışarı çıktın ve bu sana + kg olarak dönmedi mi canım ya bir kere daha düşün lütfen bak ne kadar motive edici kg. verdin he canım

saçlarını güle güle uzat şekerim, ayy şu gelin olmak işi süper bol bol hayaller kur o müthiş gün gelene kadar tadını çıkar canım eminim prenses gibi bir gelin olacaksın opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan evet sanırım gerçekten süper bir şey :kedi: olacağım değil mi ayyyy prenses ADA :kedi:

günaydın fıstıklar iyi haftalar herkese nasılsınız...

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
pirinç lapası hakkında bilgi verir misin?
süresi miktarı,başka bişey yenilebiliyor mu?

sabah öğle ve akşam öğünleri yerine yapıyorsun
her öğün için yeniden hazırlıyorsun
yani sabahtan yapayım gün boyu yiyeyim yok
bir çay bardağı pirinci üç çay bardağı su ile haşlıyorsun
az biraz su bırakıp dibinde,kapağı kapatıp beş dk demliyorum
üzerine baharat atarak tatlandırabilirsin
ve günde 2lt ya da fazlası su tüketiyorsun
ben yeşil çayımı ve beşibiyerdemide içtim
iki gün sürüyor bu detoks

hımm..anladım canım.kahvaltı normal mi o zaman?peki yoğurtlayıp yesek olur mu?ara öğün falan hiçbişi de yok sanırım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…