Canlarım günaydın
Güzel bir hafta diliyorum, saat 09.00 da uyanıp işe 45 dk. geç gelip uykumu biraz daha alarak, ben iyi bir başlangıç yaptım bu haftaya, cumartesi günü saçlarımı kestirmiştim kendimi bir hafiflemiş, bir başka güzel hissediyorum.
Şu anda da 1 kâse meyveli müsli yiyorum, bir taraftan da bunu yazıyorum. Dün fatih’te bir gelinlikçiye uğradık tesadüfen gitmişken de hadi bir konuşalım ee bu kadar konuştuk hadi bir deneyelime dönüştü durum. Neyse iyiki denedim o gelinliği ve iyiki ellerinde ki hiçbir model benim bedenime göre değildi. Nasıl böyle bir gaza geldim ki anlatamam :) Ama hangi kg. da olursa olsun insan kendini prenses gibi hissediyor bunu da itiraf etmeliyim. Şimdi kocaman öpüyorummmmmmmmmm, görüşürüz.
günaydın fıstıklar iyi haftalar herkese nasılsınız.... melocum hoşgeldin şekerim nasıl geçti tatil ? .... narincim diyetisyeninle konuşsan listeyi değiştirmesi gerekir sıkılmakta haklısın ama bırakınca kendini kontrol edebilecekmisin iştah patlaması olmazmı?.....bu seni daha fazla sıkıntıya sokacaktır .... evrelcim su konusunda haklısın bende duymuştum idrarın rengi çok açık sarı renkteyse içtiğin su miktarı yeterliymiş..... kaptanım tişörtler çok şirinnn
canım her 10 günde bir değiştiriyor zaten.ama yok yaa sıkıldım ben kendimi tanıyorum.bu hafta kendi yöntemlerime göre hareket edeceğim bakalım sonuç ne olacak
kızlar kafamı kurcalayan bişiy var sizlerin yardımına ihtiyacım var gerçekten.lütfen bana bir akıl verin.ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum ilk ay herşey gayet iyiydi ama son 2 ay ben çogunlukla listeye uymadıgım durumlar oldu ama buna ragmen azda olsa verdim.yanlız artık diyetisyene gitmek istemiyorum.verdiği liste beni kasıyor artık.bide birşeyi daha farkettim o liste bende daha fazla yeme istegi uyandırıyor sanki.çünkü o ölçüler beni kasıyor sinirlerim bozuluyor ve daha çok yiyesim geliyor.sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Canlarım günaydın
Güzel bir hafta diliyorum, saat 09.00 da uyanıp işe 45 dk. geç gelip uykumu biraz daha alarak, ben iyi bir başlangıç yaptım bu haftaya, cumartesi günü saçlarımı kestirmiştim kendimi bir hafiflemiş, bir başka güzel hissediyorum.
Şu anda da 1 kâse meyveli müsli yiyorum, bir taraftan da bunu yazıyorum. Dün fatih’te bir gelinlikçiye uğradık tesadüfen gitmişken de hadi bir konuşalım ee bu kadar konuştuk hadi bir deneyelime dönüştü durum. Neyse iyiki denedim o gelinliği ve iyiki ellerinde ki hiçbir model benim bedenime göre değildi. Nasıl böyle bir gaza geldim ki anlatamam :) Ama hangi kg. da olursa olsun insan kendini prenses gibi hissediyor bunu da itiraf etmeliyim. Şimdi kocaman öpüyorummmmmmmmmm, görüşürüz.
günaydın kıslar
kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmnek
peynir
zeytin
tere ve havuç
öglene allah kerim
bazen kenidmi çokkk güçsüz ve ümitsiz görüyorum gitmez bu kilaollar diyorum daha çokkk var vermem gereken kilo yarın tartılcambakalım ne kadar gitmiş
geçen hafta hiç veremeidm kaçamaklar yüzünden
ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım dün k.v ıspanaklı börek getirmiş mis gibi koktu ama sadece ucundna böldüm ve yedim bakjalım hayırlısı
ben şimdi kuzuların kahvaltısını yaptırmaya gidiyorum yazarım yine
kalorisiz sevgiler herkese
günaydın fıstıklar iyi haftalar herkese nasılsınız.... melocum hoşgeldin şekerim nasıl geçti tatil ? .... narincim diyetisyeninle konuşsan listeyi değiştirmesi gerekir sıkılmakta haklısın ama bırakınca kendini kontrol edebilecekmisin iştah patlaması olmazmı?.....bu seni daha fazla sıkıntıya sokacaktır .... evrelcim su konusunda haklısın bende duymuştum idrarın rengi çok açık sarı renkteyse içtiğin su miktarı yeterliymiş..... kaptanım tişörtler çok şirinnn
herkesee günaydınn kk nın şık şıkırdım tatlı hatunlarııııııı opuyorumnanaktan
herkese süper bomba gibi bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5
kızlar kafamı kurcalayan bişiy var sizlerin yardımına ihtiyacım var gerçekten.lütfen bana bir akıl verin.ben 3 aydır diyetisyene gidiyorum ilk ay herşey gayet iyiydi ama son 2 ay ben çogunlukla listeye uymadıgım durumlar oldu ama buna ragmen azda olsa verdim.yanlız artık diyetisyene gitmek istemiyorum.verdiği liste beni kasıyor artık.bide birşeyi daha farkettim o liste bende daha fazla yeme istegi uyandırıyor sanki.çünkü o ölçüler beni kasıyor sinirlerim bozuluyor ve daha çok yiyesim geliyor.sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum
herkesee günaydınn kk nın şık şıkırdım tatlı hatunlarııııııı opuyorumnanaktan
herkese süper bomba gibi bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar nasılsınız
geçmişe bakim dedim bayağı birikmiş sayfalar artık boş bir anda bakarım
pirinç lapası detoksum bitti
1.700kg gitti kızlar
şu anki kilom 65.600
ama biliyorumki bu ödem
yani yağ değil
dikkat etmezsem hoop geri yapışacak
kızlar ben bi soru sormuştum size
gözden kaçtı galiba
diyorumki;
bu hafta sonu pirinç lapası detoksu yaptım
önümüzdeki hafta sonu ayran detoksu yapsam sonuç alırmıyım
yoksa iki detoks arası bir ay gibi sürelermi olması lazım
tebrik ederim canım da..bence yapma iki detoks üst üste ne kadar sağlıklı bence bekle.işin ucunda dayanamayıp tamamen bırakmak var
adaa ınanmıyrum gelınlıkmı denedın:) zaten ılk denenılen gelınlıkte ınsan kendını prensesgıbı cok guzel hıssedıyo cok yakısmıs felan oluyo snra bıkactane daha deneyınce aslında o ılk gelınlıgınn okdrda guzel olmadıgının farkına varıyor:))
canım her 10 günde bir değiştiriyor zaten.ama yok yaa sıkıldım ben kendimi tanıyorum.bu hafta kendi yöntemlerime göre hareket edeceğim bakalım sonuç ne olacak
saçlarını güle güle uzat şekerim, ayy şu gelin olmak işi süper bol bol hayaller kur o müthiş gün gelene kadar tadını çıkar canım eminim prenses gibi bir gelin olacaksın opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar iyi haftalar herkese nasılsınız...
pirinç lapası hakkında bilgi verir misin?
süresi miktarı,başka bişey yenilebiliyor mu?
sevdemer senin bebeğin var mı?
sabah öğle ve akşam öğünleri yerine yapıyorsun
her öğün için yeniden hazırlıyorsun
yani sabahtan yapayım gün boyu yiyeyim yok
bir çay bardağı pirinci üç çay bardağı su ile haşlıyorsun
az biraz su bırakıp dibinde,kapağı kapatıp beş dk demliyorum
üzerine baharat atarak tatlandırabilirsin
ve günde 2lt ya da fazlası su tüketiyorsun
ben yeşil çayımı ve beşibiyerdemide içtim
iki gün sürüyor bu detoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?