80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi etmişsin canım benim bizimki koşturtuyor valla, 4 gündür en favori oyuncağı misafirliğe gittiğimiz yere bile götürüyoruz iyi oyalanıyor kaydirigubbakcemile3 önündeki oyuncaklarlada çok oynuyor, sende sık sık koy canım önüne gözünün önünde olsun belki şevklenir gamyoncuiremsu

Masum hoşgeldin aramıza ..

umarım sonuna kadr bizimle kalırsın ,ve kilolarımızdan hepbirlikte kurtuluruz.
Burayı barakanların hali malum Örnek -----> İzlemm alsanaalsanasmile

mafoldumben mafoldumben mafoldumben :dilcikar:

eweeet canım çok kaçtı yaaa yanii ağzına kadar dolu midem şu anda 2 aydır ilk defa ağzına kadar dolu hemen geldim bir form çay içtim ne kadr işee yarayacaksa :mymeka:

hoş buldum arkadaşlar ben biraz kendimden bahsedeyim size
26 yaşındayım 17 aylık ikiz ogluşlarım var ve onlardan kalma 89 kilom neyseki 86.3 oldum
azimliyim vericem hedefim 60 olmak
dengeli beslenmeye çalışıyorum 5 in 1 çayı içiyorum
elma sirkeis içiyorum ve su çiyorum hepsinin toplmı 2.5 lt geçmiyor fazlası zarar çünkü
bisilet ve twistwn shapem var evde onu yapıyorum fırsat buldukça hergün 30 kesinn ama
6 ögün besleniyorum gece içtigim süt ile 7 ouyorrr
diyetisyene gitmiyorumm

umarım hep birlkte zayıflarızzz

Sevgicim ben Asrına doğduğunda parkyatak almıştım çok uzun bi süre onda yattı (şimdi içine havuz toplarından aldık ,ev versiyonlu top havuzu yaptık tepiniyoooo) ve yaşında da arabalı takımı aldık ,ben yatırmadım henüz ama düşmesini engelleyecek şekilde zaten yatak,kenarlarda olan çıkıntıları aşıp düşmesi zor..ama bazalı değil tabi..
ben ilkokul sonuna kadar kullnır diye düşünüyorum ergen olunca genç odası alırım bu oda bizi en az 10 sene götürür yani umarım !
bence de tekrar beşik tarzı bişey alma artık büyüdüler yanlız da yatabilirler..

Evrel kararlığın çok güzel ama ekmeğede vucudun ihtiyacı var en azından sabah ve öğlen 1 er dilim ekmek tükete bilirsin bilmiyorumkismile

Butterfly çok haklısın. Ben de ekmek, et, süt ürünleri gibi temel gıdaları kesmekten yana değilim ama Cuma ve Cumartesi çok fazla yedim. Amacım biraz onu telafi etmek. Bir süre, bu şekilde gidebildiğim kadar gitmek istiyorum. Sonrası Allah kerim... :sm_confused:

Meryemtaze, senin durumunu ben de yaşadım bir ara. Vücudumda o kadar yağ var sonuçta, bunlar erimek için hiç mi suya ihtiyaç duymuyorlar diye düşünüyordum. Bir ara kan değerlerime baktırırken doktoruma bunu sormuştum. Bana her bünyenin su ihtiyacının farklı olduğunu söyledi. Bu yeterli miktarın ne olduğunu kişi ancak şu şekilde anlayabiliyormuş canım: Tuvalete çıktığında idrarın açık sarı ise, bu yeterli miktarda su aldığın anlamına geliyormuş. Hani "su" tüketmek deyince, hep bardak bardak su içmeyi düşünüyoruz ya, halbuki yediğimiz meyve ve sebzelerin de bir kısmı su. Aynı şekilde gün içinde tükettiğimiz bitki çayları da su ihtiyacımızı belirli ölçülerde karşılıyor. Bununla beraber siyah çayın ve kahvenin vücutta su tuttuğunu yine bir zamanlar gittiğim diyetisyenimden biliyorum.

Gün içerisinde yukarıda söylediğim gibi idrarının rengine bakıp içtiğin su miktarını denetlersen, ihtiyacın olan su miktarını tüketebilirsin. Mesela bu, bende "6" bardağa tekabül ediyor. Bu miktarı da rahatlıkla tüketebiliyorum. Kaldı ki "kış" mevsimindeyiz, susamadan su içmek en azından bana işkence gibi geliyor. Ayrıca, gün içinde ihtiyacından çok fazla su alıp, sık tuvalete çıkmak vücuttaki yararlı mineral ve vitaminlerin de vücuda iletilmeden idrarla beraber dışarı atılmasına neden oluyormuş.

Bu arada, senin tükettiğin 2 bardak da hayli azmış haklısın. Ama yavaş yavaş arttırabilirsin miktarı. Sabah 1 bardak, öğle 1 bardak, Akşam 1 bardak bir de yatmadan önce 1 bardak içmek şeklinde uygulayabilirsin. Bir de arada "bitki çayı" içsen oldu da bitti demektir. Bir bakmışsın bu da otomatiğe bağlanmış. Dert etme canım, yediklerini seçebiliyorsan suyu da yavaş yavaş hayatına sokabilirsin...:sm_cool:

Son düzenleme:
şu havalar düzelse de dışarıda yürüyüş yapabilsem yaaa..hem rahatlıyorum nefes aldığımı hissediyorum hem de gerçekten o zaman kilo veriyorum (belki de psikolojik) ama kesinlikle bütün stresimi atıp eve giriyorummm..

henüz elime geçmedi ama 1 hafta içinde elimde olcaklar inşallah düşünürseniz,iben burdayım kızlar siftah kimden olcak acep :))

tamam canım fiyattada anlaşırsak neden olmasın sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

aynen sana katılıyorum yaa..Bizim sitenin içinde şu parklara konulan spor aletlerindende var ama gel görki yapıcak adam lazım
:kedi:

deryyaaa burdayım kaçmamda benim canavarlardan fırsat bulamazsma akşamları girerimmm
kurtulmak isityoum artık bu kilolardannn

hoşgeldin canım iyi paylaşımlar diliyorum hoşgeldin opuyorumnanaktan

evrelcim süper bir bilgi bu senden öğrendim teşekkür ederim benim idrarım hep koyu sarı çıkıyor gün içinde 2lt den az içmem suyu daha fazla mı su içmem gerekiyor bu durumda bilmiyorumkismile

bende deryacım havaların düzelmesini dörtgözle bekliyorum 2 gözde egeciğin kaydirigubbakcemile3 atarım arabasına vınlarım heryeree aklinialirimsmile

aaaaa ne güzel yanlız değilmişim demekki..
izlemcim ege henüz yürümüyor dimi? yürüyünce işler başkalaşıyor,durmuyor,inmek istiyor vs ..
çocukla yürüyüş yalan oluyor da..ben geçen sene eşim gelir gelmez vınlıyordum en az 1 saat yaklaşık 5,5 km falan yürüyordum öyle 8-9 kilo gitmişti ama şimdi gitmiyor yaaa şu 77 altına bi düşemedim yazdan beri..

bizim sitede basket sahası vardı orayı bozdular spor aletleri koyucaz diye 1 ay oldu hala bişiy yok vallahi süper olur koyarlarsa arada biz balkondan bakınıyorum yapmışlarmı diye sempatiksalakcinni ne güzel sizin varmış yaa yapsana kız

deryyaaa burdayım kaçmamda benim canavarlardan fırsat bulamazsma akşamları girerimmm
kurtulmak isityoum artık bu kilolardannn

benimde 8 aylık bir prensim var canım seninkileride allah bağışlaasın yeri geliyor bi tanesiyle başedemiyoruz iki tane allahım sana kolaylık versin canım yaa gitme biyere buralarda ol hep olumunekankayizsmile

kaptanı ben görmedim t-short filan kaçırdım sanırım baskıları sen mi yaptırtıyorsun hazır mı alıyorsun bilmiyorumkismile

Su suuuu dediniz elimde pet şişem hem bakınıyorum hem suyumu bitirmeye çalışıyorum :))

hayır canım yürümüyor koltuklardan koşuyorda tam denge yok daha ama yakındır o zaman yandım ohaoldumsmile sanırım bunlar iyi günlerim çoook hareketli bir bebek hiç durmuyor

evrelcim süper bir bilgi bu senden öğrendim teşekkür ederim benim idrarım hep koyu sarı çıkıyor gün içinde 2lt den az içmem suyu daha fazla mı su içmem gerekiyor bu durumda bilmiyorumkismile

Ne demek canım... Bu arada dediğin doğru olabilir Darkolive'im. Ne mutlu sana ayrıca, sonuçta vücut ne kadar çok suya ihtiyaç duyuyorsa, o kadar fazla "besin yıkım" işleminde demektir. Çok büyük bir avantaj bence. Öyleyse içebiliyorsan 3lt'ye çıkartabilirsin su miktarını. Bu da günde 15 bardak eder, ki yine normal bir ölçü bence hele de günlük aktiviten fazlaysa...

bende deryacım havaların düzelmesini dörtgözle bekliyorum 2 gözde egeciğin kaydirigubbakcemile3 atarım arabasına vınlarım heryeree aklinialirimsmile

tülay çıktı sanırım :a015:

Yok yok buralardayım canım dalmışım konuların içine :)

Ya ne biliyim sabah zor oluyor akşamlarıda yağmur kar derken üşengeçlik yapıyorum .
Havalar biraz düzelsin hergün gidicem inş.popomu kaldıra bilirsem üşenmeden akannehir

evrel anladım canım .Sen işini biliyormuşsun zaten dengelemek en güzeli :) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…