Herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
OOooo güle güle kullansın inş canım.Bende baktım onlara ama benm sıpaya onlar küçük geldi almadım o yüzden :) chicconun bisiklet tarzında olanlarından aldım pek sevmedi binmek istemiyor ama .Bide salıncak aldım kuzum onun içinden çıkmak istemiyor.Çocuğun yürüyeceği varsada yürümick yaa 15 aylık oldu küflü mafoldumben
Bizde daha ne muhabbetler var e muhabbetler sempatiksalakcinni
Masum hoşgeldin aramıza ..
umarım sonuna kadr bizimle kalırsın ,ve kilolarımızdan hepbirlikte kurtuluruz.
Burayı barakanların hali malum Örnek -----> İzlemm alsanaalsanasmile
evet kızlar topikten kopunca insan kendini salıyor bunu çok iyi biliyorum..zaten ben ne zaman kopsam anlayın ki kaçamak prensesi olmuşum :)) bi ara herkes kaçamaklarını da yazıyordu ve en çok kaçamak yazanı da ayrıca yazıyorduk listeye..
izlemcim cidden çok fena kaçmış senin bu haftasonu..ama sende bu irade varken kilolar senden korksun 1 gelir 5 giderrrr!
baharnaz tabi olabilir ama biz arabalı yataklardan almak istiyoruz
onlarda sanırım baza yok
ama artık bi daha beşik almayacağım
hani yatakların kenarına takılan koruyucular var ya onlardan alır takarım diye düşünüyorum
bakalım
teşekkür ederim önerin için canım sağol
Evrel kararlığın çok güzel ama ekmeğede vucudun ihtiyacı var en azından sabah ve öğlen 1 er dilim ekmek tükete bilirsin bilmiyorumkismile
ya arkadaşlar ben su içemeyenlerdenim 2bardak içsem bogazıma kadar sanki suyla doluymuşum gibi hissediyorum ve içemiyorum günde bir bardak ancak içebiliyorum bi akıl verin bana nasıl çogaltabilirim su miktarını hadi yemeyi azaltım ama suyu arttıramıyorum iyi geceler bu arada
evet çok güzellermiş gerçekten benimde eltim hamile ona alsammı acaba değişik bi hediye olur
henüz elime geçmedi ama 1 hafta içinde elimde olcaklar inşallah düşünürseniz,iben burdayım kızlar siftah kimden olcak acep :))
aynen sana katılıyorum yaa..Bizim sitenin içinde şu parklara konulan spor aletlerindende var ama gel görki yapıcak adam lazımşu havalar düzelse de dışarıda yürüyüş yapabilsem yaaa..hem rahatlıyorum nefes aldığımı hissediyorum hem de gerçekten o zaman kilo veriyorum (belki de psikolojik) ama kesinlikle bütün stresimi atıp eve giriyorummm..
hoş buldum arkadaşlar ben biraz kendimden bahsedeyim size
26 yaşındayım 17 aylık ikiz ogluşlarım var ve onlardan kalma 89 kilom neyseki 86.3 oldum
azimliyim vericem hedefim 60 olmak
dengeli beslenmeye çalışıyorum 5 in 1 çayı içiyorum
elma sirkeis içiyorum ve su çiyorum hepsinin toplmı 2.5 lt geçmiyor fazlası zarar çünkü
bisilet ve twistwn shapem var evde onu yapıyorum fırsat buldukça hergün 30 kesinn ama
6 ögün besleniyorum gece içtigim süt ile 7 ouyorrr
diyetisyene gitmiyorumm
umarım hep birlkte zayıflarızzz
Butterfly çok haklısın. Ben de ekmek, et, süt ürünleri gibi temel gıdaları kesmekten yana değilim ama Cuma ve Cumartesi çok fazla yedim. Amacım biraz onu telafi etmek. Bir süre, bu şekilde gidebildiğim kadar gitmek istiyorum. Sonrası Allah kerim... :sm_confused:
Meryemtaze, senin durumunu ben de yaşadım bir ara. Vücudumda o kadar yağ var sonuçta, bunlar erimek için hiç mi suya ihtiyaç duymuyorlar diye düşünüyordum. Bir ara kan değerlerime baktırırken doktoruma bunu sormuştum. Bana her bünyenin su ihtiyacının farklı olduğunu söyledi. Bu yeterli miktarın ne olduğunu kişi ancak şu şekilde anlayabiliyormuş canım: Tuvalete çıktığında idrarın açık sarı ise, bu yeterli miktarda su aldığın anlamına geliyormuş. Hani "su" tüketmek deyince, hep bardak bardak su içmeyi düşünüyoruz ya, halbuki yediğimiz meyve ve sebzelerin de bir kısmı su. Aynı şekilde gün içinde tükettiğimiz bitki çayları da su ihtiyacımızı belirli ölçülerde karşılıyor. Bununla beraber siyah çayın ve kahvenin vücutta su tuttuğunu yine bir zamanlar gittiğim diyetisyenimden biliyorum.
Gün içerisinde bu yukarıda söylediğim idrarının rengine bakıp içtiğin su miktarını denetlersen, ihtiyacın olan su miktarını tüketebilirsin. Mesela bu, bende "6" bardağa tekabül ediyor. Bu miktarı da rahatlıkla tüketebiliyorum. Kaldı ki "kış" mevsimindeyiz, susamadan su içmek en azından bana işkence gibi geliyor. Ayrıca, gün içinde ihtiyacından çok fazla su alıp, sık tuvalete çıkmak vücuttaki yararlı mineral ve vitaminlerin de vücuda iletilmeden idrarla beraber dışarı atılmasına neden oluyormuş.
Bu arada, senin tükettiğin 2 bardak da hayli azmış haklısın. Ama yavaş yavaş arttırabilirsin miktarı. Sabah 1 bardak, öğle 1 bardak, Akşam 1 bardak bir de yatmadan önce 1 bardak içmek şeklinde uygulayabilirsin. Bir de arada "bitki çayı" içsen oldu da bitti demektir. Bir bakmışsın bu da otomatiğe bağlanmış. Dert etme canım, yediklerini seçebiliyorsan suyu da yavaş yavaş hayatına sokabilirsin...:sm_cool:
şu havalar düzelse de dışarıda yürüyüş yapabilsem yaaa..hem rahatlıyorum nefes aldığımı hissediyorum hem de gerçekten o zaman kilo veriyorum (belki de psikolojik) ama kesinlikle bütün stresimi atıp eve giriyorummm..
tamam canım fiyattada anlaşırsak neden olmasın sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
aynen sana katılıyorum yaa..Bizim sitenin içinde şu parklara konulan spor aletlerindende var ama gel görki yapıcak adam lazım
:kedi:
deryyaaa burdayım kaçmamda benim canavarlardan fırsat bulamazsma akşamları girerimmm
kurtulmak isityoum artık bu kilolardannn
aaaaa ne güzel yanlız değilmişim demekki..
izlemcim ege henüz yürümüyor dimi? yürüyünce işler başkalaşıyor,durmuyor,inmek istiyor vs ..
çocukla yürüyüş yalan oluyor da..ben geçen sene eşim gelir gelmez vınlıyordum en az 1 saat yaklaşık 5,5 km falan yürüyordum öyle 8-9 kilo gitmişti ama şimdi gitmiyor yaaa şu 77 altına bi düşemedim yazdan beri..
evrelcim süper bir bilgi bu senden öğrendim teşekkür ederim benim idrarım hep koyu sarı çıkıyor gün içinde 2lt den az içmem suyu daha fazla mı su içmem gerekiyor bu durumda bilmiyorumkismile
bende deryacım havaların düzelmesini dörtgözle bekliyorum 2 gözde egeciğin kaydirigubbakcemile3 atarım arabasına vınlarım heryeree aklinialirimsmile
bizim sitede basket sahası vardı orayı bozdular spor aletleri koyucaz diye 1 ay oldu hala bişiy yok vallahi süper olur koyarlarsa arada biz balkondan bakınıyorum yapmışlarmı diye sempatiksalakcinni ne güzel sizin varmış yaa yapsana kız
tülay çıktı sanırım :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?