- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Her çocuğun gelişimi farklı canım bazısı erken yürür,bazısı erken konuşur yada dişleri erken çıkar vs.. sakın kıyaslama bebeğini biz de 13 aylık yürüdük ama bir seferde yürüdü ve sağlam bastı hiç arkasında koşturmadım..illaki yürüyecek yürümeyen yada konuşmayan insan mı var sanki..
Benden bugünlük bu kadar arkadaşlar, herkese iyi geceler...
Rüyanızda kendinizi; bu maraton bitince nasıl görmek istiyorsanız öyle görün inşallah. :smiley-cool:
Hatta bunun için uyumaya gerek yok...
Şöyle ki hayalperest bir insan olduğumdan mıdır bilinmez, gün içinde de öyleee dalıp gidiyorum. boshayallersmile
Şu "kilo çizelgesi" sona dayandığında nasıl görüneceğim acaba diye...
İstediklerimi beğenip almak, kıyafetlerin aynada yakıştığını görmek, insanların "vauuv EvreL" demeleri nasıl bir his olacak kimbilir...?
Hayali bile güzel ve ziyadesiyle motive edici oluyor tavsiye ederim.
Görüşmek üzere!!!opuyorumnanaktan
Benden bugünlük bu kadar arkadaşlar, herkese iyi geceler...
Rüyanızda kendinizi; bu maraton bitince nasıl görmek istiyorsanız öyle görün inşallah. :smiley-cool:
Hatta bunun için uyumaya gerek yok...
Şöyle ki hayalperest bir insan olduğumdan mıdır bilinmez, gün içinde de öyleee dalıp gidiyorum. boshayallersmile
Şu "kilo çizelgesi" sona dayandığında nasıl görüneceğim acaba diye...
İstediklerimi beğenip almak, kıyafetlerin aynada yakıştığını görmek, insanların "vauuv EvreL" demeleri nasıl bir his olacak kimbilir...?
Hayali bile güzel ve ziyadesiyle motive edici oluyor tavsiye ederim.
Görüşmek üzere!!!opuyorumnanaktan
çok bilmiş hadi o zaman bugün sen de başla sıfırdanmelocum hoşşgeldinnn haftasonu ne paylaşımlar olmuş giremedm ki haftasonu.
bakalım bu haftaya kapanmayan düğmem sayesnde ağlamaklı başladım sonu ne olcak...
gündüz yeme yeme akşam git patla bölee olr tabiii
bugün yazmaya bile halim yok
evrel azmn için tebrkler
yağmurgzlü bravo sana
narin bende taman koptm geç olmadan toprlnmak lazımm
MELOCUM hoşgeldin canım.anlaştıgımız gibi bende bugünü milat kabul ediyorum canım.inşallah gidecek bu kilocuklar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?