80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım iyi yapmışsın :hooray: yemiş olsaydın kalçanda kilo olacaktı kilo çizelgesi de tickerfactory diye bir site var ordan yapılıyor

canım akşam yemeğine 1 tabak sebze yemeği eklemeni tafsiye ederim.yanındada 1 kase yogurt ekmek yerine.böylece gece açlık nöbetine geçmez miden.nacizane fikrim opuyorumnanaktan

günaydın canım arkadaşlarım bugün nasılsınız bakalım :) sevgili müstakbel gelin adayınız tam hız devam ediyor diyetine bir de şu tuvalet sıkıntısını yaşamasa çok daha iyi olacak,halbuki yeşil çay,hergün düzenli çorba vs. tüketimi yapıyorum ama yinede çok fena ya bana bir tavsiyede bulunun canlarım...

Son düzenleme:
melocum dan bir fikir gelmişti herkes son halini eklesin diye ekleyelim mi kızlar,gerçi anacım en çok ben ekledim herhalde durmadan kendimi gösteriyorum kaydirigubbakcemile3 ne meraklıymışım star olmaya hahayyyyy,şimdi şöyle ki ben burada sizlere gösteriyorum ve siz her türlü eleştirinizi yapıcı olarak ve gerçekten beni düşünüp iyi niyetinizle yapıyorsunuz ya acayip iyi geliyor bu bana tatlı lokumlarım yerimseniben

melocummmm hımmm tamam canım aslında kuru incir kuru kayısı yiyorum ama arada yani bazı sabahları ben bunu bir rutin düzene koyayım bir de öyle bakayım nasıl oluyor

günaydın kızlarrrr nasuılsınız bakalım bugün benim tartı günümdü ve 1 kilo daha vermişim ne mutlu 36 günde 4 kilo verdim az mı bu sizce
cuma günü tekrar tartılcammmm cumaya alıcam tartı güünmüü

günaydın kızlar...
masumm.melocum.sevmeder göremediğim herkeze günaydın.

daha kahvaltı yapmadım ben ya ne yesem bilmiyorum..
sucuklu yumurta ve 1 dilim ekmek yesem olurmu kızlar????cokacimcoook

melocummmm hımmm tamam canım aslında kuru incir kuru kayısı yiyorum ama arada yani bazı sabahları ben bunu bir rutin düzene koyayım bir de öyle bakayım nasıl oluyor

tatlım ben her sabah iki kayısı yiyorum üstüne iki bardak su içiyorum..işe yarıyor ..günde iki fincan yeşil çay da içiyorum ama önemli olan geldi mi vakit ayırıp mutlaka gtmek bir kere tuttun mu işin ucu kaçıyor ..ayy ne de açık yazarmışım..ama diyetisyenin verdiği notlarda da var mutlaka vakit ayırın sallamayın yazıyor..cokacimcoook

günaydın kızlar...

günaydın neslihan..yumurtayı haşlayıp sucuğu da domatesin içerisinde pişirirsen neden olmasıncokacimcoook

gayet iyi bir rakam.daim olsun başarın inşallah.alkisalkisalkis

günaydın kızlar...

bence yiyebilirsin zaten öglen oldu ama ögün atlamamaya çalış az ye sık ye diyorlar ya vardır bi bildikleri

adacım ben resimlerini neden göremiyorum.albümlerin çıkmıyor bende :uhm:

yok canım oluyor da istemedik yasakkelime bir tanesi doktor önerisiyle alındı :çok üzgünüm: ağustosta bu ara çalışmalar var :dance:

hıım canım umarım en kısa zamanda bi bebeğin olur,hatta ikiz olsun istermisin.Bi arkadaşım 13 yıl sonra hamile kaldı ve ikiz doğum yaptı.Genelde herkes zor der ama o öyle olmadığını söylüyor.
İnşallah istediğin gibi olur herşey tatlım

yağmurgözlü canım sen azmini kaybetme yeter,gidecek bu kilolar tatlım
detoksa gelince,hafta sonu yapabilirsin
açlık kan şekerin normal çıkıyorsa hastanelik olmazsın
bi baktır istersen

adacım bayılırım gelinliklere bakmaya
mutlaka ekleyeceğim beğendiğim modelleri
kendi fotom pc de yok ama albümden çeker eklerim canım senin için
sen nasıl gelinlik istiyorsun
tesettürmü,dekoltemi,beyaz,krem ona göre bence ekleyelim sana model
valla ben heyecanlandım şimdi

masumcum,tabi cuma tartılırsan burdaki yarışa katılmış olursun

canım,az yedim spor yaptım,çoooook su içtim,yeşilçay beşibiyerde eksik etmedim
hatta son zamanlara yakın resmen ölmeyecek kadar yiyordum

tebrik ediyorum
36 günde 4 kilo
yani 9 günde 1 kilo vermişsin
güzel ama masumcum sen gel bunu haftada 1,5 kilo yap:)

günaydın kızlar...

günaydın uyuyan prenses
sendin dimi nalcy geç kalkan
sucuk değil sadece yumurta ye
haşlama olsun

gerçi ben msj yazana kadar sen mideye indirmişsindir vazgeçilmez ikiliyi kaydirigubbakcemile3

adacım arkadaşın gelinliğini de çok beğenmiştim..öğlen face açılıyor..bir açılsın hemen atayım sana modelini..ama en çok kendi gelinliğimi beğeniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…