- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
günaydın kızlar akşma benim kızdan vaktim olmuyor girmeye dün yediklerimi yazayım ilk
sabah : 1 portakal + biraz peynir+1 dilim pekismet
öğlen : 1 kepçe çorba+ 1 kaşık bulgur pilavı + 5 kaşık etli patatez yemeği
akşamüstü : 5 kuru üzüm+yeşil çay + 1 dilim peksimet
akşam : kırmızı lahana salatası+1 dilim ekmek
yatarken : 1 portakal
gece yatarken midem kazınıyordu valla dolaptada sarma vardı nasıl canım çekti anlatamam sabah burda yazacam diye yemedim iyiki varsınız siz
pazartesi sabahı tartıldım 81,5 kg kilo çizelgesi yapayım bu gün daha önce yapmıştım ama unuttum yapmak kolayda nasıl yapıştırılıyordu onu unuttum yardım etcek kimse varmı bu kilo çizelgesi nasıl yapıştırılıyordu
günaydın kızlar akşma benim kızdan vaktim olmuyor girmeye dün yediklerimi yazayım ilk
sabah : 1 portakal + biraz peynir+1 dilim pekismet
öğlen : 1 kepçe çorba+ 1 kaşık bulgur pilavı + 5 kaşık etli patatez yemeği
akşamüstü : 5 kuru üzüm+yeşil çay + 1 dilim peksimet
akşam : kırmızı lahana salatası+1 dilim ekmek
yatarken : 1 portakal
gece yatarken midem kazınıyordu valla dolaptada sarma vardı nasıl canım çekti anlatamam sabah burda yazacam diye yemedim iyiki varsınız siz
pazartesi sabahı tartıldım 81,5 kg kilo çizelgesi yapayım bu gün daha önce yapmıştım ama unuttum yapmak kolayda nasıl yapıştırılıyordu onu unuttum yardım etcek kimse varmı bu kilo çizelgesi nasıl yapıştırılıyordu
ıyıdır guzel gelın sen nasılsın ben bır gırıp bır cıkıyorumguldal buradasın şekercim naber :)
melocummmm hımmm tamam canım aslında kuru incir kuru kayısı yiyorum ama arada yani bazı sabahları ben bunu bir rutin düzene koyayım bir de öyle bakayım nasıl oluyor
günaydın kızlar...
masumm.melocum.sevmeder göremediğim herkeze günaydın.
daha kahvaltı yapmadım ben ya ne yesem bilmiyorum..
sucuklu yumurta ve 1 dilim ekmek yesem olurmu kızlar????cokacimcoook
günaydın kızlarrrr nasuılsınız bakalım bugün benim tartı günümdü ve 1 kilo daha vermişim ne mutlu 36 günde 4 kilo verdim az mı bu sizce
cuma günü tekrar tartılcammmm cumaya alıcam tartı güünmüü
günaydın kızlar...
melocum dan bir fikir gelmişti herkes son halini eklesin diye ekleyelim mi kızlar,gerçi anacım en çok ben ekledim herhalde durmadan kendimi gösteriyorum kaydirigubbakcemile3 ne meraklıymışım star olmaya hahayyyyy,şimdi şöyle ki ben burada sizlere gösteriyorum ve siz her türlü eleştirinizi yapıcı olarak ve gerçekten beni düşünüp iyi niyetinizle yapıyorsunuz ya acayip iyi geliyor bu bana tatlı lokumlarım yerimseniben
yok canım oluyor da istemedik yasakkelime bir tanesi doktor önerisiyle alındı :çok üzgünüm: ağustosta bu ara çalışmalar var :dance:
teşekkür ederim canım inş hep böyle gider baya hafiflemiş hissediyorum kendimi az zaman değil çok oldu ama öyle böyle 9 kg gitti ayaklarımdaki ellerimdeki şişlikler azaldı ( troidden dolayı aşırı ödem vardı ) bende nodül çıkmadı iltihaplı tiroidmiş benimki bilmiyorumkismile detoksa gelince işyerinde yapamamki her öğün nasıl hazırlıcam ayran detoksunu nihalcim denedi ikinci gününde bayılmıştı hastanelik oldu korkuyorum açıkçasıkafamçokkarıştı
hoşgeldin canım,teşekkür ederim sanada güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum.Ben bu ara gelinlik işine yoğunlaştım malum 24 nisan düğün tarihim ve ortada gelinlik yok kaydirigubbakcemile3
kızlar beğendiğiniz gelinlik modellerini eklesenize yaaa bana da fikir olur ya da evliler kendi modellerini
eee kızlar ben imdi cuma günümü tartılcamm salı yı nasıl degiştircem salı günü bi birde cuma mı tartılayımm
sevender ve melocum tam benim kilomdasınız ve ideallerşmşzde aynı
ama s,izler sona yaklaşmışsınız nasıl oldu neler yapıyosunuz anlata bilirmisinizzz
günaydın kızlarrrr nasuılsınız bakalım bugün benim tartı günümdü ve 1 kilo daha vermişim ne mutlu 36 günde 4 kilo verdim az mı bu sizce
cuma günü tekrar tartılcammmm cumaya alıcam tartı güünmüü
günaydın kızlar...
adacım ben resimlerini neden göremiyorum.albümlerin çıkmıyor bende :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?