80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
BuTTeRfLy86, KK Pro Üyedarkolive, elimphia, guldal, narin_nazenin, KK Pro Üyeozlemyb, sevdemer

oh ohh Allah muhabbetinizi arttırsın bayanlar. zemuszemus opuyorumnanaktan

sevmer güzel yazmışın canım zevkle okudum valla . Bakalım bizde sen gibi oluruz günün birinde inş zemuszemus

tamam canım başlıyorum bu akşamdan itibaren inşallah hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 inşallah başaracagız utanacak herkes bizim için söylediklerinden

hosgeldın dıyen herkese cokkkkkkkkkk kocamannnn tesekkur ederımmmmm

ne zaman geldin özlem ben kaçırdım
görememişim seni
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun
motiven ne durumda bakalım
hep burda kalacaksın dimi
yoksa iki gün sonra kaçmak yoook klava:

estagfirullah ben çok keyifle okudum tatlım yerimseniben

ay ay teşekkür ederim :kedi: sırnaşık şey

sevdemer ne kadar sürede verdin bu kiloları canım merak ettim

narincim bende tam onu söyleyecektim sana
hani dedin ya kendimi zayıf hayal edince heyecanlanıyorum diye
şöyle böyle iki üç ay önce bende seninle aynı kilodaydım nerdeyse tatlım
zor değil inanki ya sadece iste
ve az ye az ye az ye
doyana kadar değil az ye

didocum geçen yıl bayağı verdim yazın geri aldım
derken çok uzun değil bi kaç ayda verdim
tabi spor günde en az iki saat çok tempolu yaptım
bi de sana bişi diycem öyle hergün tartılma bak uzmanlarda hep bunu söylüyor
haftada bir kez
hani biz cumaları yapıyoruz ya bunu sende aynen böyle yap
psikolojini bozma
kötü psikoloji kilo yapıyor :roflol:

elimphiacım yani nihalcim
amaaaaan desin dursunlar en fazla yaza kadar konuşurlar ben inanıyorumki burdaki hatunlar yazın Şakkıdı Şakkıdı giyinip fotoları koyacaklar buraya
burdaki Şakkıdı şöyle oluyor zayıflamış ve güzel giyinmiş
ben buraya geldiğimde 82 kiloydum ama ondan 1-1,5 ay önce 93-94 kiloydum
spora ve diyete başladım sonra burayı keşfettim en son dün sabah lapa diyetinden sonra 65,600 gösterdi tartı ama bakıcaz cuma kaç çıkıcam
yuvarlak hesap 25 kilo verdim diyelim
ben hamile kaldığımda 62 veya 63 tüm
doğuma giderken 100 ün üstündeydim
dünyaları yedim yine doymadım doyulmuyorki çünkü beyin aç

bende sevgi
geç olsun güç olmasın
memnun oldum aşkum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bende çenem düşük diye hayıflanıyorum ama :kedi:
siz benim gibi olun bende 55 kilo oliiiim kaydirigubbakcemile3
ben hala kendimi 90 kilo gibi hissediyorum
eşim diyorki zayıflama hastalığına yakalanacaksın
hani 35-40 kiloya kadar düşüyorlar yinede kendilerini kilolu hissediyorlar ya
tabiki inşallah öyle olmaz ama
o beni çok zayıf görüyor heralde
ama ben kendimi neden hep çok şişman hissediyorum

sevdemercim harikasın tatlım.azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor gerçekten.zaten benim karnım değil beynim aç olan delikafadulden inşallah dediğin gibi yaza çıtırlara dönecegiz hepbirlikte bayanssulusmile bu arada bende deniz memnun oldum kızlar

ahanda geldim( sanki herkeste beni sormuş)

özlemmmmmmmmmm seni burda görmek ne güsel keşke başka şartlada olsaydı kilolarımız yüüznden degilde buy arşılaşmaaa

end e öglen yemegimi yedim 1 kase çorba ve yogurt
şimdi ara ögünümde portakalımı yiyorummm

akşamada fasulye 2 kaşık makarna ve salata varrr

kıslar gözleme yiyinler filan ar yahu ben mi çok kaddrım yoksa sizler yaklaştınızda sona kendinizii ödüllendiriyosunuzzzzz
neyseöm herkese sevgilerrrr

sevender çizelgemi yaptım ama olmuyr bana yardımcı olursan sevinirimmmm

ha ben dün kaçamak yaptım büskivili pasta yedimm
ama akşamki sütümü ve meyvemi yemeidm
öpüldünüz çıtırlarrrrrr

ben de memnun oldum sevgicim..ayy süpersin canım çok tebrik ederim de başarı öykünü yazdın mı..helal olsun sana gel alnından öpem..benim hedef kilomdasın..verdiğin kg da vermem gereken kg valla..ne kadar sürede verdin..adanın bahsettiği hatun sendim demek hımmmmmm ..aman buralardan ayrılma da biz de feyz alalım senden..

iyilik senden naber alperenim
rakiben kim kıss

cnm benm iyiyim bnde.çocuklarla ugraşıyorum.kocişin geleli buralara fazla gelmz oldun.hadi neyse hasret giderin bakalım.
bu arada benm rakibem darkolive.kilomz aynı ve her hafta kapışıyoruz onunla.bu hafta ben geçtm onu galibakaydirigubbakcemile5

Boyun kaç bilmiorum ama 65 kilo idealdir 55 kilo çok zayıf olmazmı bilmiyorumkismile

Erkekler çok zayıf kadın sevmezler biraz dolgun olucak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
Kendimi kandırmanın yolunuda ne kolay bulmuşum benim eşim bana hep sen verme iyisin der ama verdikçede bakışları bile değişir :)
hatta beni kıskanıp oda diyet yapıo şimdi kaydirigubbakcemile3

ben isimleri işim gereği sık sık unutup sorabilirim kızlar kusuruma bakmayın bu iş beni mahvetti..benim de beynim aç yaw doymadı mübarek ama bundan sonra doymak zorunda...bu böyle olmaz..işallah çıtır bir hatun olcam 32 yaşımda..yaz sonu da bebiş çalışmalarına başlıcam..hadi bakem gösterelim herkeslere...

inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah

kızlar ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah akşama fırsat bulamam bi arkadaşa gideceğiz.kendinize iyi davranın kaçamak yaparak bedeninizi ve ruhunuzu yıpratmayın canlarım opuyorumnanaktan

elimphiacım yani nihalcim
amaaaaan desin dursunlar en fazla yaza kadar konuşurlar ben inanıyorumki burdaki hatunlar yazın şakkıdı şakkıdı giyinip fotoları koyacaklar buraya
burdaki şakkıdı şöyle oluyor zayıflamış ve güzel giyinmiş
ben buraya geldiğimde 82 kiloydum ama ondan 1-1,5 ay önce 93-94 kiloydum
spora ve diyete başladım sonra burayı keşfettim en son dün sabah lapa diyetinden sonra 65,600 gösterdi tartı ama bakıcaz cuma kaç çıkıcam
yuvarlak hesap 25 kilo verdim diyelim
ben hamile kaldığımda 62 veya 63 tüm
doğuma giderken 100 ün üstündeydim
dünyaları yedim yine doymadım doyulmuyorki çünkü beyin aç

bende sevgi
geç olsun güç olmasın
memnun oldum aşkum opuyorumnanaktan[/QUOTE]

okudum bunları tatlım sanki beni anlatmışsın hamile kaldığımda 62 kiloydum doğuma girerken odadaki tartıya çıktım üstümde bi tek ameliyat gömleği vardı 103 kilo gördüm yuh dedim kendime ama dediğin gibi dünyaları yedim doymadım doğurdum bünye alışmış bide ye süt yapar dediler tıktıştırdılar ağzıma canımda istiyor gözüm doymamış benim habire ye kızımı memeden kestik yeme artık demi yok ben hala yicem ondan sonra 2,5-3 yılda al 20 kilo şimdi metroda falan hamileyim diye yer veriyorlar ağlayasım geliyo o an inan hamileymişim gibi otoruyorum yok o göbek bebek değil diyemem ya rezalet valla bide ben emzirirken verdim bu kiloları beni epeydir görmeyen arkadaşlarım 2. bebiş yoldamı falan diyor kalıyorum orda neyse canım çok yazdım senin bu dediğin lapa diyeti nasıl bişey anlatsana biraz

selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi ne çok kaynatmışsınız öyle sürem dolmadan bi selam vereyim dedim akşama görüşürüz inşlla öpüldünüz

hadi canım akşama bekliyoruz muhabbete aklinialirimsmile

selam kızlar ne var ne yok keyifler nasıl?sevgili rakibem nasılsn?

iyiyim rakibem teşekkürler bu ara göremiyorum seni pek buralarda :bbo:

amiinnnnnnnnn canım inşallah hep beraber

sende mi kız vallahi bende kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım hep balık etliydim eyvahedigeldismile evlendiğimde bende 70-75 civarıydım biliyomusun nihalcim daha önceki kilolarımı hiç mi hiç hatırlamıyorum reset atılmış gibi resmen yaa böyle bişiy olamaz kaydirigubbakcemile3 hayatımda tartıyı o zamanlar hiç tanımadığım için olabilir kaydirigubbakcemile3

hamile kaldığımda 77 kiloydum onu unutmuyorum , doğuma girerken 95tim :kedi: ama acayip ödemim vardı yaa parmağımla bastığımda bacaklarıma çukurlar oluşuyordu resmen akannehir bebek düşünüyorsun aman peşini bırakma canım kiloalmasa bile şişiyosun herkesde olmuyor ama bende çok ödem olmuştu olumunekankayizsmile

iyilik senden naber alperenim
rakiben kim kıss
benimmmm guclubacismile
kızlar akşamüstü atıştırmasını kaç gibi yiyorsunuz siz

ben genelde 18den sonra bişiy yemiyorum canım yeşil çay içiyorum sadece nadiren bi portakal yiyiyorum bazende eşim çerez kavanozunu getirirse 3-4 fındık vveya badem yiyiyorum alsanaalsanasmile aaaaa ne çok atıştırıyomuşum meğerrr akannehir

sevdemer sen bu işi nasıl bulmuştun canım ben topiğe ilk geldiğimde sağlık raporu alabilmek için resmen ölüm orucu gibi bişiy yapıyordun :umursamaz: öncesini bilemedim şimdi bende istiyorum öyle bir iş yaa çookkkk sıkıldım ewde artık ama sıpacığıma kim bakıcak mafoldumben mafoldumben

hahahaha süper olmuş o arkadaşın suratını görmek isterdim..ben de
bu arada sevdemer sen ne kadar kg verdin??biz seinle tanışmamıştık galiba ben nihal..biraz geç oldu amaopuyorumnanaktan

nihalllllllllllllllllllll naber uzun zamandır muhabbet edemiyoruz yaaa kaydirigubbakcemile

ben de eşime sordum ben kaç kg olursam beni kaldırabilirsin 65 i kaldırabilirim dedi..iyi o zaman dedim ben 65 olcam sen de her tv karşısında uyuyakaldığımda beni yatağa taşıyacaksın dedim(ayy en büyük hayalim bu)sen ol söz dedi (olamam sanıyor okuycam canına)

ayy nihalcim alemsin koptum nasıl güldüysem burda herkes bana baktı demek canına okuycan:roflol::roflol::roflol:

vallahi benim kocişte ben tatildeyken gitmiş burger king lere wopper hastasıyız iikimizde zaten yemiş de yemiş kilo vermesi durdu onunda yarışıyoruzya biz bu hafta ona fark atmem lazım eyvahedigeldismile

hadi bakalım kilocukları verince çalışmalara başlayın kolay gelsin size şekerim kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah akşama fırsat bulamam bi arkadaşa gideceğiz.kendinize iyi davranın kaçamak yaparak bedeninizi ve ruhunuzu yıpratmayın canlarım opuyorumnanaktan

saol tatlım sende gezmelerde fazla kaçırma haa sakınn alsanaalsanasmile

65 kilo rüyaa gibi boshayallersmile

didooo
canım yaa kıyamam bozma moralinii canım sen neresindesin izmirin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ayyy çok iyi fikir kızz bende sorayım bari akşam ne dicek kaydirigubbakcemile3
ne romantikk yaa hiç öyle şeyler yaşamadım bende kaydirigubbakcemile3

ayy nihalcim alemsin koptum nasıl güldüysem burda herkes bana baktı demek canına okuycan:roflol::roflol::roflol:

canım yaa allah gülmelerden ayırmasınn kaydirigubbakcemile3

iyidir izlemcim ya nolsun..denk gelemedik gelemediğinde sana takılmıştım naptın bacım lesliyi izlemek yetmedi de yurtdışına mı gittin demiştimlaelaelaelaelaeben de akşam aranıza katılmak isterim ama epilasyon randevum var kaçta gelirim bilmiyorumn..bu arada kızlar akşam atıştırmasıyla ilgili de bişi söylemek istiyorum..ben diyetisyene dedim ki ben akşam 19.30 dan önce eve gelemiyorum yemeğim hazır olsa bile yemekten kalkmam en erken 20.00 de bitiyor ben akşam yemeği yemeyim dedim olmazzzzzzzzzz dedi mutlaka yiyeceksin yoksa akşam abur cubur yersin dedi..şimdi akşamları yemeğimi yiyorum 20.00 gibi saat 22.00 gibi bir ara öğün yapıyorum yatmadan da yarım bardak süt içiyorum..

görür o gününü valla..neyse canım gülmene sebep olduysam ne mutlu bana...

ayy evet ya filmlerde görürüz ya kız uyuyakalır kocası,sevgilisi alır onu kucağına odasına götürür...ben uyyakalırım ya canım uyuma kalk yerine ha kalktım kalktım kalkmadım hala ayakta uyuyorum en fazla sarılır öyle götürür..yıllardır hep o sahnelere baktım durdum iç geçirdim..evlenirken de otelin kapısında durdum noldu dedi ne yani beni kucağına almayacak mısın dedim..ciddi sandı benim garibim şeyy yani bilmme istersen alayım dedi..beni bir gülme tuttu ki anlatamam..ama gözlerindeki korkuyu görmeniz gerekti kızlar..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…