- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
didocum ahanda az önce yidim bidaaaa yimiycem
neden çünkü dün akşam 12-1 arası aşırdığım 3 çikolata :kedi:
bugünkü 3 gözleme eeeee yeter dimi bu saatten sonra yeşilçay ve beşibiyerde paklar ancak beni
normaldede en fazla akşam 7 de yiyorum tatlım
ama ideali 18:00 olmalı aşkuuuuuuum zemuszemus
kötü insan evet ben hayatımda hiç bir kimseye hiç bir konudaki eksikliğini yüzüne vurmadım vurmam
zaten görüşmüyorum kendileriyle
öyle yemek falan verildiğinde düğün bayram günlerinde öylesine görüşüyoruz
kızını otuttur ayaklarına çek her akşam 20 den başla her gün 5 tane artır
unutma tamammı bak bu akşam mekiğe başlıyoooooooos hihoyyyt
hahahaha süper olmuş o arkadaşın suratını görmek isterdim..ben de yaşamak istiyorum bu zaferleri..benim de çevremde kimsenin benim zayıflayacağıma dair inancı kalmadı..annem en son eşime benim tek umudum vardı o da bu kız aşık olur evlenicem diye zayıflarım der diyordum o kadar hasret de çektiniz(8 ay uzak şehirlerde yaşadık ilişkimizi)ama yok bu kızı bunlar da etkilemedi ya artık hiç umudum kalmadı diyip beni sinir etmişti..33 kg verip sonra 20 kg sunu alan babam da sağolsun bu badestenle napmayı düşünüyorsun der durur..(baseni kastediyor..)tv nin önüne geçtiğimde ya abla çekil ya 82 ekran toton var diyen o zayıf kardeşim de 110 kg oldu..karısı hamileliğinde 10 kg aldı bizimkinin karnı çatladı ohh canıma değsin..ben de arkandayım narinim heeeyyyy yutturcam bu lafları...
bu arada sevdemer sen ne kadar kg verdin??biz seinle tanışmamıştık galiba ben nihal..biraz geç oldu amaopuyorumnanaktan
hosgeldın dıyen herkese cokkkkkkkkkk kocamannnn tesekkur ederımmmmm
estagfirullah ben çok keyifle okudum tatlım yerimseniben
sevdemer ne kadar sürede verdin bu kiloları canım merak ettim
canım sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin benim hedefime benziyor senin yerinde olmayı istedim valla kıskandım desem yeridir nelere dikkat ettin spor yapabiliyormusun mesela biraz sabırlı olsam ben nasıl bu hale geldim inanamıyorum kendime geçen ay moral bozukluğundan tartıyı kaldırmıştım ortadan bu pazartesi çıkardım tekrar sanki tartıyı saklayınca zayıflıcam psikolojim bozulmuş benim
hahahaha süper olmuş o arkadaşın suratını görmek isterdim..ben de yaşamak istiyorum bu zaferleri..benim de çevremde kimsenin benim zayıflayacağıma dair inancı kalmadı..annem en son eşime benim tek umudum vardı o da bu kız aşık olur evlenicem diye zayıflarım der diyordum o kadar hasret de çektiniz(8 ay uzak şehirlerde yaşadık ilişkimizi)ama yok bu kızı bunlar da etkilemedi ya artık hiç umudum kalmadı diyip beni sinir etmişti..33 kg verip sonra 20 kg sunu alan babam da sağolsun bu badestenle napmayı düşünüyorsun der durur..(baseni kastediyor..)tv nin önüne geçtiğimde ya abla çekil ya 82 ekran toton var diyen o zayıf kardeşim de 110 kg oldu..karısı hamileliğinde 10 kg aldı bizimkinin karnı çatladı ohh canıma değsin..ben de arkandayım narinim heeeyyyy yutturcam bu lafları...
bu arada sevdemer sen ne kadar kg verdin??biz seinle tanışmamıştık galiba ben nihal..biraz geç oldu amaopuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
BuTTeRfLy86, KK Pro Üyedarkolive, elimphia, guldal, narin_nazenin, KK Pro Üyeozlemyb, sevdemer
oh ohh Allah muhabbetinizi arttırsın bayanlar. zemuszemus opuyorumnanaktan
sevmer güzel yazmışın canım zevkle okudum valla . Bakalım bizde sen gibi oluruz günün birinde inş zemuszemus
ne zaman geldin özlem ben kaçırdım
görememişim seni
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun
motiven ne durumda bakalım
hep burda kalacaksın dimi
yoksa iki gün sonra kaçmak yoookklava:
ay ay teşekkür ederim :kedi: sırnaşık şey
narincim bende tam onu söyleyecektim sana
hani dedin ya kendimi zayıf hayal edince heyecanlanıyorum diye
şöyle böyle iki üç ay önce bende seninle aynı kilodaydım nerdeyse tatlım
zor değil inanki ya sadece iste
ve az ye az ye az ye
doyana kadar değil az ye
didocum geçen yıl bayağı verdim yazın geri aldım
derken çok uzun değil bi kaç ayda verdim
tabi spor günde en az iki saat çok tempolu yaptım
bi de sana bişi diycem öyle hergün tartılma bak uzmanlarda hep bunu söylüyor
haftada bir kez
hani biz cumaları yapıyoruz ya bunu sende aynen böyle yap
psikolojini bozma
kötü psikoloji kilo yapıyor :roflol:
elimphiacım yani nihalcim
amaaaaan desin dursunlar en fazla yaza kadar konuşurlar ben inanıyorumki burdaki hatunlar yazın şakkıdı şakkıdı giyinip fotoları koyacaklar buraya
burdaki şakkıdı şöyle oluyor zayıflamış ve güzel giyinmiş
ben buraya geldiğimde 82 kiloydum ama ondan 1-1,5 ay önce 93-94 kiloydum
spora ve diyete başladım sonra burayı keşfettim en son dün sabah lapa diyetinden sonra 65,600 gösterdi tartı ama bakıcaz cuma kaç çıkıcam
yuvarlak hesap 25 kilo verdim diyelim
ben hamile kaldığımda 62 veya 63 tüm
doğuma giderken 100 ün üstündeydim
dünyaları yedim yine doymadım doyulmuyorki çünkü beyin aç
bende sevgi
geç olsun güç olmasın
memnun oldum aşkum opuyorumnanaktan
iyilik senden naber alperenim
rakiben kim kıss
teşekkür ederim canım bende çenem düşük diye hayıflanıyorum ama :kedi:
siz benim gibi olun bende 55 kilo oliiiim kaydirigubbakcemile3
ben hala kendimi 90 kilo gibi hissediyorum
eşim diyorki zayıflama hastalığına yakalanacaksın
hani 35-40 kiloya kadar düşüyorlar yinede kendilerini kilolu hissediyorlar ya
tabiki inşallah öyle olmaz ama
o beni çok zayıf görüyor heralde
ama ben kendimi neden hep çok şişman hissediyorum
sevdemercim harikasın tatlım.azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor gerçekten.zaten benim karnım değil beynim aç olan delikafadulden inşallah dediğin gibi yaza çıtırlara dönecegiz hepbirlikte bayanssulusmile bu arada bende deniz memnun oldum kızlar
ben isimleri işim gereği sık sık unutup sorabilirim kızlar kusuruma bakmayın bu iş beni mahvetti..benim de beynim aç yaw doymadı mübarek ama bundan sonra doymak zorunda...bu böyle olmaz..işallah çıtır bir hatun olcam 32 yaşımda..yaz sonu da bebiş çalışmalarına başlıcam..hadi bakem gösterelim herkeslere...
selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi ne çok kaynatmışsınız öyle sürem dolmadan bi selam vereyim dedim akşama görüşürüz inşlla öpüldünüz
selam kızlar ne var ne yok keyifler nasıl?sevgili rakibem nasılsn?
hosgeldın dıyen herkese cokkkkkkkkkk kocamannnn tesekkur ederımmmmm
kızlar ben cızelgemı degıstırıyorum artık hedeflerımı aylık yapıcam bır ayda ne kadar 4 kılo vermeyı hedeflıyorum cok verırsemde artık ne mutlu bana ama bu aya özel hedefim 79kg :)))
tam motıvasyondayım arkideşlerrrrrrrrr
zayıflıcammmmmmmmmmmmm
narincim valla çok iyi anlıyorum seni dicem ama anlayamıyorum aldım..garip bir psikoloji bu ya..bizim toplu psikoloğa gitmemiz lazım bence..:lepi::Saruboceq:
ha benim kocam bana bişi diyemez çünkü beni 80 nin altında hiç görmedi kendileri..evlendiğimizde de 84 düm..o zayıf görünce şok olcak ki bu kısmı beni daha çok heyecanlandırıyor..
benimmmm guclubacismileiyilik senden naber alperenim
rakiben kim kıss
kızlar akşamüstü atıştırmasını kaç gibi yiyorsunuz siz
didocum ahanda az önce yidim bidaaaa yimiycem
neden çünkü dün akşam 12-1 arası aşırdığım 3 çikolata :kedi:
bugünkü 3 gözleme eeeee yeter dimi bu saatten sonra yeşilçay ve beşibiyerde paklar ancak beni
normaldede en fazla akşam 7 de yiyorum tatlım
ama ideali 18:00 olmalı aşkuuuuuuum zemuszemus
unutma tamammı bak bu akşam mekiğe başlıyoooooooos hihoyyyt
hahahaha süper olmuş o arkadaşın suratını görmek isterdim..ben de
Boyun kaç bilmiorum ama 65 kilo idealdir 55 kilo çok zayıf olmazmı bilmiyorumkismile
Erkekler çok zayıf kadın sevmezler biraz dolgun olucak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
Kendimi kandırmanın yolunuda ne kolay bulmuşum benim eşim bana hep sen verme iyisin der ama verdikçede bakışları bile değişir :)
hatta beni kıskanıp oda diyet yapıo şimdi kaydirigubbakcemile3
ben de eşime sordum ben kaç kg olursam beni kaldırabilirsin 65 i kaldırabilirim dedi..iyi o zaman dedim ben 65 olcam sen de her tv karşısında uyuyakaldığımda beni yatağa taşıyacaksın dedim(ayy en büyük hayalim bu)sen ol söz dedi (olamam sanıyor okuycam canına)
Boyun kaç bilmiorum ama 65 kilo idealdir 55 kilo çok zayıf olmazmı bilmiyorumkismile
Erkekler çok zayıf kadın sevmezler biraz dolgun olucak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
Kendimi kandırmanın yolunuda ne kolay bulmuşum benim eşim bana hep sen verme iyisin der ama verdikçede bakışları bile değişir :)
hatta beni kıskanıp oda diyet yapıo şimdi kaydirigubbakcemile3
ben isimleri işim gereği sık sık unutup sorabilirim kızlar kusuruma bakmayın bu iş beni mahvetti..benim de beynim aç yaw doymadı mübarek ama bundan sonra doymak zorunda...bu böyle olmaz..işallah çıtır bir hatun olcam 32 yaşımda..yaz sonu da bebiş çalışmalarına başlıcam..hadi bakem gösterelim herkeslere...
kızlar ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah akşama fırsat bulamam bi arkadaşa gideceğiz.kendinize iyi davranın kaçamak yaparak bedeninizi ve ruhunuzu yıpratmayın canlarım opuyorumnanaktan
elimphiacım yani nihalcim
amaaaaan desin dursunlar en fazla yaza kadar konuşurlar ben inanıyorumki burdaki hatunlar yazın şakkıdı şakkıdı giyinip fotoları koyacaklar buraya
burdaki şakkıdı şöyle oluyor zayıflamış ve güzel giyinmiş
ben buraya geldiğimde 82 kiloydum ama ondan 1-1,5 ay önce 93-94 kiloydum
spora ve diyete başladım sonra burayı keşfettim en son dün sabah lapa diyetinden sonra 65,600 gösterdi tartı ama bakıcaz cuma kaç çıkıcam
yuvarlak hesap 25 kilo verdim diyelim
ben hamile kaldığımda 62 veya 63 tüm
doğuma giderken 100 ün üstündeydim
dünyaları yedim yine doymadım doyulmuyorki çünkü beyin aç
bende sevgi
geç olsun güç olmasın
memnun oldum aşkum opuyorumnanaktan
ben de eşime sordum ben kaç kg olursam beni kaldırabilirsin 65 i kaldırabilirim dedi..iyi o zaman dedim ben 65 olcam sen de her tv karşısında uyuyakaldığımda beni yatağa taşıyacaksın dedim(ayy en büyük hayalim bu)sen ol söz dedi (olamam sanıyor okuycam canına)
ayy nihalcim alemsin koptum nasıl güldüysem burda herkes bana baktı demek canına okuycan:roflol::roflol::roflol:
hadi canım akşama bekliyoruz muhabbete aklinialirimsmile
iyiyim rakibem teşekkürler bu ara göremiyorum seni pek buralarda :bbo:
amiinnnnnnnnn canım inşallah hep beraber
sende mi kız vallahi bende kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım hep balık etliydim eyvahedigeldismile evlendiğimde bende 70-75 civarıydım biliyomusun nihalcim daha önceki kilolarımı hiç mi hiç hatırlamıyorum reset atılmış gibi resmen yaa böyle bişiy olamaz kaydirigubbakcemile3 hayatımda tartıyı o zamanlar hiç tanımadığım için olabilir kaydirigubbakcemile3
hamile kaldığımda 77 kiloydum onu unutmuyorum , doğuma girerken 95tim :kedi: ama acayip ödemim vardı yaa parmağımla bastığımda bacaklarıma çukurlar oluşuyordu resmen akannehir bebek düşünüyorsun aman peşini bırakma canım kiloalmasa bile şişiyosun herkesde olmuyor ama bende çok ödem olmuştu olumunekankayizsmile
benimmmm guclubacismile
ben genelde 18den sonra bişiy yemiyorum canım yeşil çay içiyorum sadece nadiren bi portakal yiyiyorum bazende eşim çerez kavanozunu getirirse 3-4 fındık vveya badem yiyiyorum alsanaalsanasmile aaaaa ne çok atıştırıyomuşum meğerrr akannehir
sevdemer sen bu işi nasıl bulmuştun canım ben topiğe ilk geldiğimde sağlık raporu alabilmek için resmen ölüm orucu gibi bişiy yapıyordun :umursamaz: öncesini bilemedim şimdi bende istiyorum öyle bir iş yaa çookkkk sıkıldım ewde artık ama sıpacığıma kim bakıcak mafoldumben mafoldumben
nihalllllllllllllllllllll naber uzun zamandır muhabbet edemiyoruz yaaa kaydirigubbakcemile
görür o gününü valla..neyse canım gülmene sebep olduysam ne mutlu bana...ayy nihalcim alemsin koptum nasıl güldüysem burda herkes bana baktı demek canına okuycan:roflol::roflol::roflol:
ayyy çok iyi fikir kızz bende sorayım bari akşam ne dicek kaydirigubbakcemile3
ne romantikk yaa hiç öyle şeyler yaşamadım bende kaydirigubbakcemile3
canım yaa allah gülmelerden ayırmasınn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?