iyidir izlemcim ya nolsun..denk gelemedik gelemediğinde sana takılmıştım naptın bacım lesliyi izlemek yetmedi de yurtdışına mı gittin demiştimlaelaelaelaelaeben de akşam aranıza katılmak isterim ama epilasyon randevum var kaçta gelirim bilmiyorumn..bu arada kızlar akşam atıştırmasıyla ilgili de bişi söylemek istiyorum..ben diyetisyene dedim ki ben akşam 19.30 dan önce eve gelemiyorum yemeğim hazır olsa bile yemekten kalkmam en erken 20.00 de bitiyor ben akşam yemeği yemeyim dedim olmazzzzzzzzzz dedi mutlaka yiyeceksin yoksa akşam abur cubur yersin dedi..şimdi akşamları yemeğimi yiyorum 20.00 gibi saat 22.00 gibi bir ara öğün yapıyorum yatmadan da yarım bardak süt içiyorum..
aa abenim gibi bend eöleyim 22 de ara ögünüm var ve yatrken mutlaka süt içerm kafama takılıyordu demek benim gibi yapanlarda varmışşşşş
ii oldu ögrendigimm
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kızlar yarışmaya katıldık oğluşla...
görür o gününü valla..neyse canım gülmene sebep olduysam ne mutlu bana...
Ayy evet ya filmlerde görürüz ya kız uyuyakalır kocası,sevgilisi alır onu kucağına odasına götürür...ben uyyakalırım ya canım uyuma kalk yerine ha kalktım kalktım kalkmadım hala ayakta uyuyorum en fazla sarılır öyle götürür..yıllardır hep o sahnelere baktım durdum iç geçirdim..evlenirken de otelin kapısında durdum noldu dedi ne yani beni kucağına almayacak mısın dedim..ciddi sandı benim garibim şeyy yani bilmme istersen alayım dedi..beni bir gülme tuttu ki anlatamam..ama gözlerindeki korkuyu görmeniz gerekti kızlar..sırnaşık şey
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kızlar yarışmaya katıldık oğluşla...
beğenirseniz 32 numara :))
bugünkü yediklerim;
SABAH:sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek
ARA:1 elma
ÖĞLE:yok
ARA:1 muz
AKŞAM:1 kase çorba,1 tabak tavuk
beğenirseniz 32 numara :))
Allah mutluluğunuzu daim etsin Hiç üzülmeyin inş :)
İzlem harika tahmin yapmışsın canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugünkü yediklerim;
SABAH:sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek
ARA:1 elma
ÖĞLE:yok
ARA:1 muz
AKŞAM:1 kase çorba,1 tabak tavuk
kızlar ben şimdi tam 65 kiloyum 40 kiloda olsam eşim beni taşımaz biliyorum çünkü onun mayasında taşımak yoooohhhhlmaz: izlemciğim sende heveslenme senin kide seni taşımaz biz motive olmanın başka yolunu bulalımbayanssulusmile bakın eşim bana dediki sen zayıfla ben sana dolabını yazlık kışlık yenilicem a dan z ye bu bana iyi motive oldu:)))) sizde eşlerinize sorun bakalım manken gibi zayıf olunca dolabınızı yenilicek mi bu sözü alın kızlar şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?