80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa abenim gibi bend eöleyim 22 de ara ögünüm var ve yatrken mutlaka süt içerm kafama takılıyordu demek benim gibi yapanlarda varmışşşşş

ii oldu ögrendigimm

aa abenim gibi bend eöleyim 22 de ara ögünüm var ve yatrken mutlaka süt içerm kafama takılıyordu demek benim gibi yapanlarda varmışşşşş

ii oldu ögrendigimm

valla ben geçen hafta akşam ara öğününde atladıklarım oldu kızdı bana..mutlaka yiyeceksin dedi..ben meyveleri atlamışım mesela..elma prtakaldan sıkıldım dedim iki meyve yerine 1 muz ya da 8 kayısı ya da 4 kuru incir ye (yoksa iki miydi)ama mutlaka ye dedi..hakikaten sabahları da tok kalkıyorum..hoş vücut daha alışamadı sanırım acayip şiş hissediyorum kendimi o da ayrı mesele..

Cadıarzu

bugünkü yediklerim;
SABAH:sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek
ARA:1 elma
ÖĞLE:yok
ARA:1 muz
AKŞAM:1 kase çorba,1 tabak tavuk

önce selam verip geçmişi okumaya tekrar döneyim iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
dün okullar açıldı çok yoğun geçti hiç girmedim bugünde eve yeni geldim yazmadan edemiycem dedim yazayım sonra evişlerine dönerim :)

bugünkü yediklerim;

kız illaa yedin mi sucuklu yumurtayıı ama menün çok az canım hiç bişiy olmaz iyiki yemişsin keyfini çıkar zemuszemus ayyy bende bayılırım yaa delikafadulden

Allah mutluluğunuzu daim etsin Hiç üzülmeyin inş :)

İzlem harika tahmin yapmışsın canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy sorma şekerim yaa :kedi: ama kaptanımıza benziyor onlarda kaydirigubbakcemile3
baksanıza bi gerçekten benziyor bayanssulusmile

kızlar ben şimdi tam 65 kiloyum 40 kiloda olsam eşim beni taşımaz biliyorum çünkü onun mayasında taşımak yoooohhhh lmaz: izlemciğim sende heveslenme senin kide seni taşımaz biz motive olmanın başka yolunu bulalımbayanssulusmile bakın eşim bana dediki sen zayıfla ben sana dolabını yazlık kışlık yenilicem a dan z ye bu bana iyi motive oldu:)))) sizde eşlerinize sorun bakalım manken gibi zayıf olunca dolabınızı yenilicek mi bu sözü alın kızlar şakkıdı

bugünkü yediklerim;

nesli bana da yediklerin az geldi canım..öğün atlamamaya çalış ve öğünlerinde salata ve süt ürünlerindne birini mutlaka ekle..ekmeğin de az..

sabah kalkınca 2 kuru kayısı+2 bardak su
ara:4 galeta+yeşil çay
öğle:z.yağlı pırasa+3 köfte+yoğurt+salata+50 gr ekmek
ara:1 portakal
ara:4 galeta(birazdan yicem)
akşam:z.yağlı çökelekli ıspanak+yoğurt+ekmek+salata yicem..

hey iyi akşamlar kızlar belki geçmişi okuyorsunuzdur

darkolive yaazmışta ve bazı arkadaşlarda yazmış (bende geçmişi hatırlamaya çalışıyordum çoğu arkadaşımız en son kaç kiloda olduğunu hatırlayamıyor
SıZE BıR ÖNERıM VAR ne dersiniz kaç kiloda olduğumuzu hatırlamaya ve yazmaya paylaşmaya ben yazayım

4 yıl önce evlenirken 73 kilodaydım birazda gelinlik giycem diye azmedip 8 kilo vermiştim çok iyiyidim tabi şimdi malum
ve diğer hatırladığım kilom
12 yıl önce 66 idi o zaman giydiğim kıyafetlerimden sakladıklarım var verince giycem kararlıyım

taşırlarr kızz ben azmedip 20kilo vercem o beni taşımıycak vallahi zorla taşıtırım kaydirigubbakcemile3

taşırr kız benimki wallaa güçlü kaslı kollarıylaa guclubacismile guclubacismile

ayyy heyecanladım bak şimdi gideyim yemeğimi yapimde bi an önce yiyim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…