80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy sorma şekerim yaa :kedi: ama kaptanımıza benziyor onlarda kaydirigubbakcemile3
baksanıza bi gerçekten benziyor bayanssulusmile

Ben daha resimlere bakmadan handerya yazmıştı tahmin yapmama fırsat kalmadı yani.Ama bende 32 olduğunu tahmin edemezdim heralde :)

Biz zayıflayıp kendimiz hafif hafif taşıyalımda varsın onlar bizi taşımasın :)
Ama ben çatlarım kesin taşıtırım yani kaydirigubbakcemile3 olmadı sırtına atlar zorla taşıttırırım aklinialirimsmile

selam ilkayege benimde eşimde böyle söylüyor hatta prensiplerinden vazgeçip istediğin mayokiniyi bile giyebilirsin dedi (tabi eşim çok kıskanır

aynen bende taşıtırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tülayım ilkay benim çok yakın arkadaşım canım çok tatlıdır muhabbeti süperdir o da burda artıkın opuyorumnanaktan

valla canım benim de nasılsa kg vercem diye aldığım bir sürü kıyafetim var bir kg verebilsem bir süre bişi almasam idare etcek kadar çok kıyafetim var..bir de inat edip o kadar yalvarmasına rağmen arkadaşlarıma da vermemiştim..işallah bir gün kendileriyle buluşucaz ve birdaha hiç ayrılmıcaz..hele yazlık 2 jilem bir de kot mini elbisem var ki..onlara kavuşacağım günü iple çekiyorum..

Yedilerimide yazıyım kaçıyorum .bende yemek yapıp yiyip sonrada spora gidicem :)

sabah 6 zeytin ,2 dilim k.ekmek,az penirle 1 yumurta

çeyrek armut

öğlen 8 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek 2 y.kaşığı yoğurt

arada 1 mandalina

akşam .Henüz yemedim ama yine ıspanak yerim belki yada bol yeşillikle salata mutfağa gidiyim canım hangini isterse artık :)

spordan gelincede 1 elma günü kapatırım.

3 lt de su ayrıca

selam ilkayege benimde eşimde böyle söylüyor hatta prensiplerinden vazgeçip istediğin mayokiniyi bile giyebilirsin dedi (tabi eşim çok kıskanır

ayyy ne gzel bikiniyi göbüşteki doğum çatlaklarım yüzünden giyemem ama mayokini giyerim haaa bayanssulusmilebayanssulusmile allahhh havlularla dolaşır artık peşimde havuz başlarında kaydirigubbakcemile3

mayoyla bile düzeltir ramı buramı aklinialirimsmile

çok pis gaza geldim bak gene hehhehe

aynen bende taşıtırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tülayım ilkay benim çok yakın arkadaşım canım çok tatlıdır muhabbeti süperdir o da burda artıkın opuyorumnanaktan

Arkadaşınsa zaten senin gibi hoşsohbettir kesin.
hşgeldin ilkay güzel muhabbetlerde buluşuruz inş cnm kaydirigubbakcemile5

elimpha cnm demek 2 meyve yerine bir muz ben bazen elma yada portakalın yerine ara ögün olarak yiyiorum muzuuu dkkat ediiym yarısını filan yiyim ozman cnmm kuru incirde olabilir demekkk

valla bundan güzel motive mi olur dimi:lepi:kızlar biz zayıflayınca romantizim de aşk ta geri gelir bence :sm_coolnun için biz sadece zayıflayıp istediğimiz kiloya gelincede bir de imaj yenilersek çok süper olur bence:dance:

aynen canım havlularla dolaşmalarına çok güldüm

süper olur yaza imajlar nasıl olcak bakıyım :smiley-cool:

elimpia yaza kararlıyız tamamı canım pes etmek yok olumunekankayizsmilebaşka hedeflerimizde var biliyorsun yerimseniben o yüzden sıkıntıya düştüğümüz an destek için özelden msj atabiliriz birbirmize

kızlar şimdi ben beşi biryerd eiçiyorum ya
1 aylık dajha var ama onlar bitince sadece yeşil çay içmek istiyorum faydasını görürmüyüm sadece yeşil çay içsem

kesinlikle katılıyorummmmmm..ben de eşime bak bu yaşıma geldim çok da mini etek giyemedim bir zayıflayayım hep mini etek giycem diye kızdıryorum zayıflasam bile çok kısa giymem o ayrı da (utanırım ve rahat edemem)olsun yine de normal boyu giyerim diyorum..o da evde bana giyersin diyor....sonra da off aman sen zayıflayınca bayağı bir tartışmalar yaşıcaz anlaşıldı diyor...

kızlar ben çıkıyorum bugünlerde gelemezsem merak etmeyin
yarın şehir dışından ailem gelicek hafta sonu düğün var
şimdilik iyi akşamlar
kararlıyız ve yağları eriticez opuyorumnanaktan

inşallah inşallah :Saruboceq:
bende memnun oldum opuyorumnanaktan

masumcum gözleme olayı valla kötü oldu
yemesem iyiydi
ama dayanamadım
tabi en az iki gün kendimi cezalandırırım
sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma
tamammı tatlım
ilk kilo şimdiki kilo hedef kilo yaz yapiiim

istediğim kiloya düşüüüm o zaman yazcam başarı öykümü
ama ama ama sen beni utandırdın şimdi
gururlandım hemde çok
toplamda bir yılda verdim diyelim aşkuuum
yani almalarla vermelerle bugüne geldim
demek benden bahsediliyor hıııııım aklinialirimsmile

kıs kocam geldi kpss ye hazırlanmaya başladı odaya bi girdimi çıkmıyor
asıl dert şimdi başladı
askerlik bitti ama iş daha vahim bu ülkede malesef
bende takipteyim sizi bakim kim kimi alt edecek
merakla bekliyorum

boyum 165
ama ben daha önce 55 oldum bikerem çok güzel oluyo
iri yapılıyım şekerim
ne kadar versemde öyle kemik torbası gibi durmuyorum
erkekler .... şimdi beni konuşturma
benim ne sevdiğim beni ilgilendiriyor
bak bak bak bi de seni kıskanıyo hıııı
hadi canım eşini bi şaşırt bakışlarını senden hiç alamasın

inşallah aşkum
amanııııın bebekmi yapcan
ne güzel topiğimizde hamile kalmak isteyen bi çok hatun var
bende 55 e düşünce yapcam ikinciyi bi de asaletim tasdik olsun
tabi bu planlar güzelde bu ayki regliyi bi görseydim valla korkmuyor değilim

kızlar ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah akşama fırsat bulamam bi arkadaşa gideceğiz.kendinize iyi davranın kaçamak yaparak bedeninizi ve ruhunuzu yıpratmayın canlarım opuyorumnanaktan

görüşürüz canım kendine iyi bak
sende yapma kaçamak
mekik çekmeyi unutma

okudum bunları tatlım sanki beni anlatmışsın hamile kaldığımda 62 kiloydum doğuma girerken odadaki tartıya çıktım üstümde bi tek ameliyat gömleği vardı 103 kilo gördüm yuh dedim kendime ama dediğin gibi dünyaları yedim doymadım doğurdum bünye alışmış bide ye süt yapar dediler tıktıştırdılar ağzıma canımda istiyor gözüm doymamış benim habire ye kızımı memeden kestik yeme artık demi yok ben hala yicem ondan sonra 2,5-3 yılda al 20 kilo şimdi metroda falan hamileyim diye yer veriyorlar ağlayasım geliyo o an inan hamileymişim gibi otoruyorum yok o göbek bebek değil diyemem ya rezalet valla bide ben emzirirken verdim bu kiloları beni epeydir görmeyen arkadaşlarım 2. bebiş yoldamı falan diyor kalıyorum orda neyse canım çok yazdım senin bu dediğin lapa diyeti nasıl bişey anlatsana biraz[/QUOTE]

aynı şeyleri yaşıyordum ya daha bu yaz
bilirim tatlım,burda kimse kimseden farklı değil onun için seviyorum ben burayı
yaaaaa kızlar sizi çok seviyoruuuuuum opuyorumnanaktan

canım atamaları sürekli takip ediyordum
tsk da olduğunu gördüm
başvurumu yaptım
kpss puanımla sözlüye girmeye hak kazandım
sözlüye girdim kazandım böyle yanüüüüüü
evde oturmak çok sıkıcı bişi zaten hala işe başlamadım hala evdeyim ve hala sıkılıyorum delikafadulden

romantik karu
madem olamazsın sanıyor
sende kilo verdikten sonrası için bi kaç söz daha al
hafta sonları kahvaltı hazırlasın sana yatağına getirsin
aay ne kötüyüm dimi seni yoldan çıkarıyorum

ayy nihalcim alemsin koptum nasıl güldüysem burda herkes bana baktı demek canına okuycan:roflol::roflol::roflol:

bende sana güldüm :roflol:
o an gözümün önüne geldide

delikafadulden ben nasıl kaçırdım
hemen oyumu çakıyorum handeryacıııııım

hem iş hem ev işi
zor dimi
benim annem var evde ama ev işi yapmaz yani yapsada öyle enine boyuna yapmaz
bakalım ben işe başlayınca napcam
allah yardımcın olsun

aman o benden beklemesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…