- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
ayyyy sorma şekerim yaa :kedi: ama kaptanımıza benziyor onlarda kaydirigubbakcemile3
baksanıza bi gerçekten benziyor bayanssulusmile
kızlar ben şimdi tam 65 kiloyum 40 kiloda olsam eşim beni taşımaz biliyorum çünkü onun mayasında taşımak yoooohhhhlmaz: izlemciğim sende heveslenme senin kide seni taşımaz biz motive olmanın başka yolunu bulalımbayanssulusmile bakın eşim bana dediki sen zayıfla ben sana dolabını yazlık kışlık yenilicem a dan z ye bu bana iyi motive oldu:)))) sizde eşlerinize sorun bakalım manken gibi zayıf olunca dolabınızı yenilicek mi bu sözü alın kızlar şakkıdı
kızlar ben şimdi tam 65 kiloyum 40 kiloda olsam eşim beni taşımaz biliyorum çünkü onun mayasında taşımak yoooohhhhlmaz: izlemciğim sende heveslenme senin kide seni taşımaz biz motive olmanın başka yolunu bulalımbayanssulusmile bakın eşim bana dediki sen zayıfla ben sana dolabını yazlık kışlık yenilicem a dan z ye bu bana iyi motive oldu:)))) sizde eşlerinize sorun bakalım manken gibi zayıf olunca dolabınızı yenilicek mi bu sözü alın kızlar şakkıdı
a.s. ilkoooşşşşşş hoşgeldin canım arkadaşımm opuyorumnanaktan
Ben daha resimlere bakmadan handerya yazmıştı tahmin yapmama fırsat kalmadı yani.Ama bende 32 olduğunu tahmin edemezdim heralde :)
Biz zayıflayıp kendimiz hafif hafif taşıyalımda varsın onlar bizi taşımasın :)
Ama ben çatlarım kesin taşıtırım yani kaydirigubbakcemile3 olmadı sırtına atlar zorla taşıttırırım aklinialirimsmile
hey iyi akşamlar kızlar belki geçmişi okuyorsunuzdur
darkolive yaazmışta ve bazı arkadaşlarda yazmış (bende geçmişi hatırlamaya çalışıyordum çoğu arkadaşımız en son kaç kiloda olduğunu hatırlayamıyor
SİZE BİR ÖNERİM VAR ne dersiniz kaç kiloda olduğumuzu hatırlamaya ve yazmaya paylaşmaya ben yazayım
4 yıl önce evlenirken 73 kilodaydım birazda gelinlik giycem diye azmedip 8 kilo vermiştim çok iyiyidim tabi şimdi malum
ve diğer hatırladığım kilom
12 yıl önce 66 idi o zaman giydiğim kıyafetlerimden sakladıklarım var verince giycem kararlıyım
selam ilkayege benimde eşimde böyle söylüyor hatta prensiplerinden vazgeçip istediğin mayokiniyi bile giyebilirsin dedi (tabi eşim çok kıskanır
aynen bende taşıtırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tülayım ilkay benim çok yakın arkadaşım canım çok tatlıdır muhabbeti süperdir o da burda artıkın opuyorumnanaktan
valla ben geçen hafta akşam ara öğününde atladıklarım oldu kızdı bana..mutlaka yiyeceksin dedi..ben meyveleri atlamışım mesela..elma prtakaldan sıkıldım dedim iki meyve yerine 1 muz ya da 8 kayısı ya da 4 kuru incir ye (yoksa iki miydi)ama mutlaka ye dedi..hakikaten sabahları da tok kalkıyorum..hoş vücut daha alışamadı sanırım acayip şiş hissediyorum kendimi o da ayrı mesele..
selam ilkayege benimde eşimde böyle söylüyor hatta prensiplerinden vazgeçip istediğin mayokiniyi bile giyebilirsin dedi (tabi eşim çok kıskanır
ayyy ne gzel bikiniyi göbüşteki doğum çatlaklarım yüzünden giyemem ama mayokini giyerim haaa bayanssulusmilebayanssulusmile allahhh havlularla dolaşır artık peşimde havuz başlarında kaydirigubbakcemile3
mayoyla bile düzeltir ramı buramı aklinialirimsmile
çok pis gaza geldim bak gene hehhehe
valla bundan güzel motive mi olur dimi:lepi:kızlar biz zayıflayınca romantizim de aşk ta geri gelir bence :sm_coolnun için biz sadece zayıflayıp istediğimiz kiloya gelincede bir de imaj yenilersek çok süper olur bence:dance:
Arkadaşınsa zaten senin gibi hoşsohbettir kesin.
hşgeldin ilkay güzel muhabbetlerde buluşuruz inş cnm kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım hoşbulduk vereliniortak
valla canım benim de nasılsa kg vercem diye aldığım bir sürü kıyafetim var bir kg verebilsem bir süre bişi almasam idare etcek kadar çok kıyafetim var..bir de inat edip o kadar yalvarmasına rağmen arkadaşlarıma da vermemiştim..işallah bir gün kendileriyle buluşucaz ve birdaha hiç ayrılmıcaz..hele yazlık 2 jilem bir de kot mini elbisem var ki..onlara kavuşacağım günü iple çekiyorum..
valla bundan güzel motive mi olur dimi:lepi:kızlar biz zayıflayınca romantizim de aşk ta geri gelir bence :sm_coolnun için biz sadece zayıflayıp istediğimiz kiloya gelincede bir de imaj yenilersek çok süper olur bence:dance:
sevdemercim harikasın tatlım.azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor gerçekten.zaten benim karnım değil beynim aç olan delikafadulden inşallah dediğin gibi yaza çıtırlara dönecegiz hepbirlikte bayanssulusmile bu arada bende deniz memnun oldum kızlar
ahanda geldim( sanki herkeste beni sormuş)
özlemmmmmmmmmm seni burda görmek ne güsel keşke başka şartlada olsaydı kilolarımız yüüznden degilde buy arşılaşmaaa
end e öglen yemegimi yedim 1 kase çorba ve yogurt
şimdi ara ögünümde portakalımı yiyorummm
akşamada fasulye 2 kaşık makarna ve salata varrr
kıslar gözleme yiyinler filan ar yahu ben mi çok kaddrım yoksa sizler yaklaştınızda sona kendinizii ödüllendiriyosunuzzzzz
neyseöm herkese sevgilerrrr
sevender çizelgemi yaptım ama olmuyr bana yardımcı olursan sevinirimmmm
ha ben dün kaçamak yaptım büskivili pasta yedimm
ama akşamki sütümü ve meyvemi yemeidm
öpüldünüz çıtırlarrrrrr
ben de memnun oldum sevgicim..ayy süpersin canım çok tebrik ederim de başarı öykünü yazdın mı..helal olsun sana gel alnından öpem..benim hedef kilomdasın..verdiğin kg da vermem gereken kg valla..ne kadar sürede verdin..adanın bahsettiği hatun sendim demek hımmmmmm ..aman buralardan ayrılma da biz de feyz alalım senden..
cnm benm iyiyim bnde.çocuklarla ugraşıyorum.kocişin geleli buralara fazla gelmz oldun.hadi neyse hasret giderin bakalım.
bu arada benm rakibem darkolive.kilomz aynı ve her hafta kapışıyoruz onunla.bu hafta ben geçtm onu galibakaydirigubbakcemile5
Boyun kaç bilmiorum ama 65 kilo idealdir 55 kilo çok zayıf olmazmı bilmiyorumkismile
Erkekler çok zayıf kadın sevmezler biraz dolgun olucak kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
Kendimi kandırmanın yolunuda ne kolay bulmuşum benim eşim bana hep sen verme iyisin der ama verdikçede bakışları bile değişir :)
hatta beni kıskanıp oda diyet yapıo şimdi kaydirigubbakcemile3
ben isimleri işim gereği sık sık unutup sorabilirim kızlar kusuruma bakmayın bu iş beni mahvetti..benim de beynim aç yaw doymadı mübarek ama bundan sonra doymak zorunda...bu böyle olmaz..işallah çıtır bir hatun olcam 32 yaşımda..yaz sonu da bebiş çalışmalarına başlıcam..hadi bakem gösterelim herkeslere...
kızlar ben çıkayım yarın görüşürüz inşallah akşama fırsat bulamam bi arkadaşa gideceğiz.kendinize iyi davranın kaçamak yaparak bedeninizi ve ruhunuzu yıpratmayın canlarım opuyorumnanaktan
elimphiacım yani nihalcim
amaaaaan desin dursunlar en fazla yaza kadar konuşurlar ben inanıyorumki burdaki hatunlar yazın şakkıdı şakkıdı giyinip fotoları koyacaklar buraya
burdaki şakkıdı şöyle oluyor zayıflamış ve güzel giyinmiş
ben buraya geldiğimde 82 kiloydum ama ondan 1-1,5 ay önce 93-94 kiloydum
spora ve diyete başladım sonra burayı keşfettim en son dün sabah lapa diyetinden sonra 65,600 gösterdi tartı ama bakıcaz cuma kaç çıkıcam
yuvarlak hesap 25 kilo verdim diyelim
ben hamile kaldığımda 62 veya 63 tüm
doğuma giderken 100 ün üstündeydim
dünyaları yedim yine doymadım doyulmuyorki çünkü beyin aç
bende sevgi
geç olsun güç olmasın
memnun oldum aşkum opuyorumnanaktan
sevdemer sen bu işi nasıl bulmuştun canım ben topiğe ilk geldiğimde sağlık raporu alabilmek için resmen ölüm orucu gibi bişiy yapıyordun :umursamaz: öncesini bilemedim şimdi bende istiyorum öyle bir iş yaa çookkkk sıkıldım ewde artık ama sıpacığıma kim bakıcak mafoldumben mafoldumben
ben de eşime sordum ben kaç kg olursam beni kaldırabilirsin 65 i kaldırabilirim dedi..iyi o zaman dedim ben 65 olcam sen de her tv karşısında uyuyakaldığımda beni yatağa taşıyacaksın dedim(ayy en büyük hayalim bu)sen ol söz dedi (olamam sanıyor okuycam canına)
ayy nihalcim alemsin koptum nasıl güldüysem burda herkes bana baktı demek canına okuycan:roflol::roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kızlar yarışmaya katıldık oğluşla...
önce selam verip geçmişi okumaya tekrar döneyim iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
dün okullar açıldı çok yoğun geçti hiç girmedim bugünde eve yeni geldim yazmadan edemiycem dedim yazayım sonra evişlerine dönerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?