80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrrrrr opuyorumnanaktan

bakın kilo veremesseniz böyle olursunuzz haaa

:roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:

Son düzenleme:
aaaa kızlar nerelerdesiniz bugün bakim tatil mi ilan ettinizz topiği benim haberim yokk kaydirigubbakcemile3

ben yürüyüşteydim izlemcim yağmur altında 1 saat yürüdüm.şimdide ütü yapıcam

melocum süpersin yaa bende egenin başını bekliyorum odadan çıktığım anda basıyor yaygarayıı akşama misafeirim var kek filan yapıcam ama uyusada işlerime baksam bende yaa :1no2:

slm kızlar bugün koşuşturmayla geçti önce kuaför,daha sonrada kocişe hediye almak için çarşı.sonra eve gel yemek yap,temizlik yap,yani baya kalori harcamışımdır.kızlar çarşı o kadar kalabalıktı ki anlatamam ya iğne atsan yere düşmez..
bugün yediklerim.
SABAH:
1 Haşlanmış yumurta,peynir,zeytin 1 dilim ekmek
ÖĞLE:
kızlar çarşıdaydım diye bişey yiyemedim
ARA:1 TÜRK KAHVESı,1 NESKAFE((şekersiz)))
AKŞAM:
barbunya yemeği,az pilav
ARA.
meyve yerim herhalde az sonra elma veya portakal...

SEVGıLıLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HERKEZE SLM....ÖPÜLDÜNÜZ BYE.....a.s.

Bugün Yediklerim:

Kahvaltı:
Beyaz peynir
1 dilim kep.ek
Yumurta

Ara:
1 Adet diyet bis.

Öğle:
Brokoli Salatası
Yoğurt

Ara:
1 Greyfurt

Akşam:
Et köftesi
2 Dil.Kep.Ek.
Ayran

Su; Yeterli
Spor; Evin bütün fayansları (yerler dahil) tek tek çamaşır suyuyla ovalandı.
10bin dakika Leslie yapsam bu kadar yorulurdum herhalde...akannehir

Yarın görüşmek üzere, iyi geceler güzeller!!

merhabalar
nasılsınız kızlar herkes ii görünüyor bugün bizde kahvaltıya kv lere gittik krep yapmış bir tanecik yedim
öglnede balık vardı ama ögünle rbiraz karıştı bugün 4 de yeidk yemegi araları atladım falan
çocukalrı uyuttuk eşimle dışarı çıktık kendime güsel şeyler aldım zayıflayınca giyerim diye şimdiide oluyor ama zayıflayınca dahada güsel olur eminimmm

ha bu arada hamiş kalmadna bir çizme almıştım kendime daha hiç giymedim öle duruyor dıolapta aldım hemencik hamile kaldım giyemedim dogum vs derken sonrada kilolarımdna olmamaıştı
bufün giydim oda nesi oldu çizmemm nasıls evindim bilseniz
z

melocummmmm tarifini bend ebegendim deniycem yarınn

herkese sevgilerr

kızlar ben kabızlık çekiyorum şu beşi bir yerde çayı kabızlık yaparmı acaba
sabahlarıda sirkeli su içiyorummm nedne olur ya bu kabızlık düzünde besleniyorum aslında

Selam kızlar kusurayaa bakma kaptanım kılom 80 500 bıraz gec oldu haftaya cumaya aldım randevumu yagdan gıymıs kuculmusum ıyı gıdıyorum
velhasıl sız nasılsınız

BUĞDAY SALATASI
1 su bardağı haşlanmış buğday
3 tane kırmızı biber
Yarım demet maydonoz
taze soğan
1 kaşık haşlanmış mısır
1 limon suyu
1 kaşık zeytinyağı
Tuz
1 yemek kaşığı nar ekşisi(kesinlikle olmazsa olmaz)

bu akşam ykm de 42 beden pantolon denedim olmadı...
40 beden denedim olmadı ve.......

38 beden bir pantolonum var artık :hooray:

kırılma şekerim ben hep öyleyim kendim çalıp kendim oynuyorum sende alışırsın benim yazdıklarımıda kimse önemseyipte bişey yazmıyor ben alıştım

Aşk olsun niloş ve selma ..Burda herkesin mesajları arada kaynıyabiliyo kişisel algılamayın canım ya opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol gülüm yaamutlu ettin beni a.s. valla gün boyu benm aklımdasizde kalıo ..Pzartesi kaldığımız yerden devam inş

butterfly,ocean,selma hosgeldiniz sekerler
geç oldu canım ama sağolasın :)

ayrica soylemeyi unuttum bir yandan da yemekteyizi seyrediyorum anemmmmm kiza bakin ya kaydirigubbakcemile3
k

ada yaa ben diyete başladım başlayalı seyretmiyorum onu açıkıyorum çünki :kedi:

hoşgeldin aramıza canım hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

bende çoksıkyapıyorumbunu leziz gerçekten cokacimcoook

günaydınn kızlarrrrrr opuyorumnanaktan

bakın kilo veremesseniz böyle olursunuzz haaa

:roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool:

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kızlar ben kabızlık çekiyorum şu beşi bir yerde çayı kabızlık yaparmı acaba
sabahlarıda sirkeli su içiyorummm nedne olur ya bu kabızlık düzünde besleniyorum aslında

diyette malesef bende yaşıyorumbunu yaa fazla yağsız beslenmektende oluyormuş canım salatalarına 2 tatlı kaşığı yağ eklşmemeyi ihmal etme ben 1 haftadır böyle yapıyorum düzene girmeye başladı şükür

kızlar valla ne muhabbet ne muhabbet insan üzülüyor katılamadığı için :lepi:

herkesin sevgisi, sevgilisi :) daim olsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…