arkandayım eski rakibem seni geçicem bak gör...nefesim ensende..kaydirigubbakcemile3
günaydın melocum nasılsın??
canım biraz hafif bir menü olmuş sankii aman diyim halsiz düşme şekerim olumunekankayizsmile
bende geldiiim artık bu kilolardan kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile 85 kg yum 1.70 boy 10 kg vermek istiyorum eşimle iddiaya girdim şubat 10 dan haziran 10 a kadar tam tamına 75.0 olmam gerekiyo gün içinde neler yediğimi içtiğimi paylaşıcam inş hep birlikte birbirimize destek olarak şu fazlalıklardan kurtuluruzÇok üzgünüm çoook
Doğru diyorsun Darkolive de, dün üşendim yemek yapmaya resmen.
Evde olanları tırtıkladım öyle olunca da...
Sonra da bayıldım gibi birşey oldu yatağa yattığımda. kaydirigubbakcemile3
Bugün de boğazlarım ağrıyor nitekim. İnşallah hasta olmam. eyvahedigeldismile
menümü yazayım
...
..
.
akşam
brokoli salatası
porakal ye canım etkilioluyor
tabiki canım sorabilirsin..
brokoliyi ve yarım havuç da haşlayıp
zeytinyağlı ve limonlu yapıyorum.istersen yoğurtlu da olur .ben yoğurdu ara öğün tercih ediyorum
siz de de var mı bilmiyorum kızlar da evrel deyince aklıma geldi..
bi grip olsam ya da ne bileyim dudağı uçuklasa etraftakiler hemenn
hıııı:diyet yapıyosun ya bişey yemiyosun ya ondan diyolar inanılmaz gıcık oluyorum.klava:
tek yemediğim hamur işi onlardan farklı olarak :enbuyukkk:
evrel canım istediğin ve ya yiyeceğin kadar brokoliyi ufak bi tencere de haşla yalnız fazla haşlama vitamini ölmesin sonra bir orta boy kuru soğanı ince ince küçük küçük doğra tencereden aldıgın brokoliyi kıy,salata tabagına al ve ufacık bi kaşık ile zeytinyağı gezdir çok hafif tuz ... süper lezzetli bir şey oluyor bir de böyle denersin tatlım
Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.
TARİF 2 bürüksel lahanasını haşlıyoruz üzerine limon sıkıyoruz yine sarımsaklı yoğurt döküyoruz üzerine yanında 1 dilim ekmek öğlen yemeği gibi ye karın doyurucu ve hafif bir lezzet şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?