80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yoğurtluda zeytinyağ yok..haşlayıp sarımsaklı ya da sade yoğurt dökebilirsin nane kırmızı biber zevkine kalmışaklinialirimsmile

merhaba kızlar, yakın takipteyim paylaşımlarınızın:1ninca:
ben brokoliyi çiğ çiğ yiyorum, bayılıyorum öyle çıtır çıtır.
va çok da tok tutuyor, salatalarıma da katıyorum.

ne güzel ya ben çiğ yiyemem herhalde :sinifsinif:

bu arada yine akşam öğünlerinde yediğim pırasa yemeğimin tarifini de yazayım kırmızı pu biberle nefis oluyor

1pırasayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 kaşık kıyma ile kavuruyorum.sonra azıcık salça ve 1küçük avuç koyup az daha kavuruyorum suyunu koymadan önce 1 tatlı kaşığı pirinci katıyorum en son suyunu da katıp yarım limon ya da portakal sıkıyorum.çok vitaminli ve sağlıklı bir yemek oluyor.en son kırmızı pul biber ekip yiyorum .verdiğim ölçüler benim 1 porsiynum oluyor kızlar

merhaba kızlar, yakın takipteyim paylaşımlarınızın:1ninca:
ben brokoliyi çiğ çiğ yiyorum, bayılıyorum öyle çıtır çıtır.
va çok da tok tutuyor, salatalarıma da katıyorum.

aynen bizde evde herkesin yediği salataya da katıyoruz çiğ olarak o kadar güzel bir lezzeti oluyor ki anlatamam

başka bir öğle öğünü
el kadar tavuk göğsünü didikliyorum(haşlayıp)
içine 2 tane közlenmiş kırmızı biber
kornişon doğrayıp 1kaşık zeytinyağı ve limon ekliyorum nefis bir diyet yemeği

emınım güzeldır denıyecegım bu tarıfı ben ne yıyedegımı şaşırıyorum ya

iyi ben de şimdi öğle yemeğimi yedim azıcık bekleyip yürüyüşe çıkıcam hastaydın nasıl oldun :çok üzgünüm:

ben kavaltımı daha yapmadım sen ne güzel öglen yemegını yemışsın afıyet olsun bende ıkı gündür yürümüyorum bu gün yürüyecegım ınşallah

yaz tabıkı bende pırasa pışırdım ama zeytın yaglı kımse yemedı benden başka bızımkıler sevmıyor ana ben yerım ya

selmacım ben kendime ayrı eşime ayrı yemek yapıyorum genelde arada sadece çorbalar ortak oluyor çünkü eşim
ıspanak
pırasa
lahana
kerviz
karnabahar
balık
.
.
.
.
aklıma gelmeyen pek çok şeyi yemiyor :umursamaz: ona ha bire baklagil ve patates kendime de sağlıklı şeyler pişiriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 salata ve çorbalarımız ortak.

benımde cocuklar yemıyor herşeyı o yüzden sevdıklerı şeyler agır yemekler bende kendıme ayrı yapıyorum

kızlar yürüyüşe gidiyorum,çok yağmur var şemsiyemi alıp montumu çekip yürüyeceğim.sonra da gelip ütü yapmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…