80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır canım sen hiç böyle yapmazdın dikkat ediyorum bende bu ara çikolata çok yiyosun hayırdır regl filan mı yaklaştı bilmiyorumkismile

sen 70e düşmek istiyorsunn hımmm CADIARZU

benim hedefim 65 sonrasında yavaş yavaş 60 65-60 arasında kalmak istiyorum :jeyyar:

evt cnm benm için 70 yetrli.çünkü dediklerine göre kilomdan 5_6 kilo eksik gösteriyorum.geçenlerde 65 kilo olan bir arkadaşım benden daha zayıf gösteriyorsun 65 varmısın dedi.güldüm tabiii.
evlendigimde 56 kiloydum.bana fazla zayıflık yakışmıyor.bnm için önemli olan 70 e indikten sonra o kiloyu sabit korumak.o yanı daha zor gelıyor bana....

sağol melocum aç karnına 87.2 geldimohaoldumsmile

65 kilo olmak istiyorum inşallah başlangıç bugün 2 ayda 10 kilo wercem akiim ama asıl hedef 65

şimdiden sağol...

ewet canım pro üyelik alıyorsun zemuszemus

arkadaşlar bugün trt de bir doktorun söyledigine göre fazla yapılan sporlar daha sonra bırakıldıgı takdirde metebolizmanın durmasına sebep oluyrmş.buda yemek yemesenizde kilo alımı olarak ortaya çıkıyormş.yani yapılan sporun çok olması degil sürekliligi önemlymş.aman dikkat edelim yasakkelime

hımmm anladım canım dilediğin kiloya en kısa zamanda düşersin inşallahhh :lepi:

çok sağol canım ama yapamadım çok yorgunum belki ondandır yarın denerim sağol

kıslar sabah benim tartı günm bakalım ne olcek halimmm
heyecanlıyım sabah için

mrb kızlar bende bügün yediklerimi yazayım
sabah:2 büyük bardak sıcak su ardından bir şekerli türk kahvesi
öğlen:2 haşlanmış yumurta,1 domates,100-150 gr haşlanmış ıspanak yarım litre su
akşam:200 gr haşlanmış tavuk göğsü normalde yeşil salata yemem gerekiyordu ama yeşil salata için evde sadece salatalık vardı başka bişey kalmamıştı bende markete gidemedim ondan 4 yada 5 tane salatalık soydum doğradım içine limon ve azda tuz ile acı biber ekledim öyle yedim tabi sadece yarısını yiyebildim bu arada bu saate kadarda 3 litreye yakın su içtim yatmadan 2 bardak daha içicem tam 3 litre oluyo:)) çok şükür atıştırmasız geçti bugünüm

İyi geceler herkese...

Nedense şu sıralar aşırı derecede açlık çekiyorum. Canım sürekli birşeyler atıştırmak istiyor, içimden hep yemek yemek geliyor. Kendimi durdurdukça da midemin kazınmasını daha bir hissediyorum sanki. Ne kadar zor Allah'ım bu iş? offf offf

Şu nazar değme konusunu ben de düşünüyorum ayrıca. 3.haftam bitti şu hale bak.
Nutella kaşıklayan günlerimi özlüyorum. Neydim ne oldum? Bir zamanlar cipslerden cips beğenemeyen ben, şimdi akşamları kırmızı lahana kemiriyorum.Peh!

Tüm bu karamsar ve olumsuz laflarıma karşın inatla diyet yapmayı sürdürüyorum ya, kendime çok şaşıyorum. 21.gün bitti. Bir yerde okumuştum, bir işin insan hayatına yerleşip alışkanlık haline gelebilmesi için, o işi 21 gün boyunca aralıksız tekrarlamak yeterliymiş. Çikolata yememeye, kremalı kahve içmemeye alıştım da, şu "aç" uyumaya hiçbir zaman alışamayacağım diye korkuyorum.

Yatmadan 3 saat önce yemeyi kesiyorum normalde. En son yediğim şeyler de genelde meyve, bardak süt, peynir ekmek falan oluyor. Gün içinde çok dengesiz besleniyorum sanırım. Günlerimin kendisi dengesiz zaten. Kilo vermek düzenli bir hayatta nispeten daha kolay oluyor, onu öğrendim. İnşallah şu yeme düzenini oturtabilirim.

ewet canım çok sağlıklı bir menü olmuş tebrikler opuyorumnanaktan

Bunlar da yediklerim:

Sabah:
1 Dil. Ek.
2 Ad. Zeytin
Beyaz peynir

Ara:
2 Adet diyet bis.

Öğle:
Köfte
Ayran
1 Ekmek

Ara:
1 Kivi

Akşam:
Kırmızı Lahana
1 Ekmek

Spor: Yok!
Su: Şöyle- böyle....
Kaşar peynir.

Hoşgeldin Darkolivecim,
Yediklerimi yazdım, çıkıyordum kiii seni gördüm, ee bir merhaba demeden çıkmayayım dedim.
:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 ay evrelcim gece gece güldürdün beni yaa kaydirigubbakcemile3 şu nutella kaşıklayan ben şimdi kırmızı kahana kemiriyorum demişsin ya orda koptumm :roflol:

alışırsı arkadaşım alışırsınnn benimde 19şubatta tam 2 ay olucak diyete başlayalı :kedi: alıştım ama benimde aklım sürekli atıştırmada nasıl önüne geçicem bilemiyorumkaydirigubbakcemile

merhaba kızlar benim yediklerim
2-3 çatal patatesli yumurta ,2 küçük dilim kaşar, az beyaz peynir
1 kase bulgurlu ıspanak yemeği
1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
yarım dilim kek
4 kaşık sulu köfte ,3 çatal salata
yeşilçay,funda yaprağı
bırakmak yok pes demeyelim arkadaşlar hepinizi öpüyoruma.s. hem ne demişler ''beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır''

kılzar ilkgünaydın benden olsun ama çok cnm sıkkın keyifsiizm bugün tartı günümdü ve hala 85. 5 verememieişim bune yavaşalık ya kaplumba hızıyla gidiyorummm çok cnm sıkıldı sabah sabah

hiç kaçamak filand aolmadı nend e böle oldu acaba 40 günde 4 kilo verebildm sadece ((((((((((((((((((

canım 40 günde 4 kilo çok iii..emin ol kaplumbağa olma konusunda yalnız değilsin bak benim kilo çizelgeme..

ayrıca ben 2 aydır aynı kilodayım bir de beni düşün 1 gr bile veremiyorumo direnç noktası kırılmadı kırılmıyor :umursamaz: ama vazgeçmiyorum elbet kırılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…