hayırdır canım sen hiç böyle yapmazdın dikkat ediyorum bende bu ara çikolata çok yiyosun hayırdır regl filan mı yaklaştı bilmiyorumkismile
sen 70e düşmek istiyorsunn hımmm CADIARZU
benim hedefim 65 sonrasında yavaş yavaş 60 65-60 arasında kalmak istiyorum :jeyyar:
darkoliveeeee
cnm benim bebekler 17 aylıklar geçen hafta spiral taktırıdm ve mekik çektim agrım çok oldu dr danıştım çekme dediii zatende çok zor bir hareketttt
birde şu kk kartından göndermeleri için üyeliginin çok mu olması gerekiyorr
evt cnm benm için 70 yetrli.çünkü dediklerine göre kilomdan 5_6 kilo eksik gösteriyorum.geçenlerde 65 kilo olan bir arkadaşım benden daha zayıf gösteriyorsun 65 varmısın dedi.güldüm tabiii.
evlendigimde 56 kiloydum.bana fazla zayıflık yakışmıyor.bnm için önemli olan 70 e indikten sonra o kiloyu sabit korumak.o yanı daha zor gelıyor bana....
hımmm anladım canım dilediğin kiloya en kısa zamanda düşersin inşallahhh :lepi:
mrb kızlar bende bügün yediklerimi yazayım
sabah:2 büyük bardak sıcak su ardından bir şekerli türk kahvesi
öğlen:2 haşlanmış yumurta,1 domates,100-150 gr haşlanmış ıspanak yarım litre su
akşam:200 gr haşlanmış tavuk göğsü normalde yeşil salata yemem gerekiyordu ama yeşil salata için evde sadece salatalık vardı başka bişey kalmamıştı bende markete gidemedim ondan 4 yada 5 tane salatalık soydum doğradım içine limon ve azda tuz ile acı biber ekledim öyle yedim tabi sadece yarısını yiyebildim bu arada bu saate kadarda 3 litreye yakın su içtim yatmadan 2 bardak daha içicem tam 3 litre oluyo:)) çok şükür atıştırmasız geçti bugünüm
İyi geceler herkese...
Nedense şu zor Allah'ım bu iş? offf offf
Şu nazar değme konusunu ben de düşünüyorum ayrıca. 3.haftam bitti şu hale bak.
Nutella kaşıklayan günlerimi özlüyorum. Neydim ne oldum? Bir zamanlar cipslerden cips beğenemeyen ben, şimdi akşamları kırmızı lahana kemiriyorum.Peh!
. İnşallah şu yeme düzenini oturtabilirim.
Hoşgeldin Darkolivecim,
Yediklerimi yazdım, çıkıyordum kiii seni gördüm, ee bir merhaba demeden çıkmayayım dedim.:1rolleyes:
kılzar ilkgünaydın benden olsun ama çok cnm sıkkın keyifsiizm bugün tartı günümdü ve hala 85. 5 verememieişim bune yavaşalık ya kaplumba hızıyla gidiyorummm çok cnm sıkıldı sabah sabah
hiç kaçamak filand aolmadı nend e böle oldu acaba 40 günde 4 kilo verebildm sadece((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?