80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın millettt...
çok bilmiş sabahları neden yoksun bebişim yafff...
menümü yazayım
sabah
1 ekmek
1 peynir

ara
portakal

öğle
5 köfte
bol salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam
pırasa yemeği

melocum greöçekten hiç kaçamak iland ayapmadım bişeyleri degiştirmekmi gerekiyor acaba ben 22 de meyve gecede süt içiyorum yarım bardak kaldırsammı acaba onlarııı ne dersin

melocum greöçekten hiç kaçamak iland ayapmadım bişeyleri degiştirmekmi gerekiyor acaba ben 22 de meyve gecede süt içiyorum yarım bardak kaldırsammı acaba onlarııı ne dersin

hayır canım dedim ya bazı dönemlerde direç oluşuyor o dönemler geçiyor hep yaşadım ben bunları şu anda da 2 aydır takılı kaldım..eğer illa bişey gerekirse suyu arttır derim ben bir de örnek bir menü yazar mısın bana mesela

hani kaçamak yoktu bak yapmışsın burda bilmiyorumkismile

herkese günaydın merhaba demek için ugradım.hepinizi çok özledim.inşallah herkesin keyfi yerindedir .görüşmek üzere opuyorumnanaktan

ay melocum süpersin yaaaa

ya inanki çay kaşıgının yarısı kadar bile degildi çocuklara yeidirrken attıma gzımaaa minicikbilmiyorumkismile

ya aynı şeyi ben sık yaptığım için ..
arada mink kaçamaklar yapıp sonra unutuyorum ama ilk 5 ay hiç yapmadım
yazmak gerek yediklerimizi sonra bize ders olsun alsanaalsanasmile senin menünü aradım bulamadım da ..örnek menü ararken gözüme ilişti

kızlar iyice yalnız kaldım topicte yaww :uhm: ben de gidiyorum zaten

aşırı saç dökülmem var sanırım diyetten kaynaklı randevum var oraya gidiyorum

melocumm sana bişiy sormak istiyorum şimdi ben akşam 7.30 da yemek yiyorum arkasından 22 de
1 veya 2 porsiyon meyve
yatarkende 1 bardaktan az süt içiyorum
bunlar yanlışmı acaba
bu arada ikiz bebekleirm var onları emziriyorum ama çok yogun degil tabişki gece 1 defa filan
acaba ne yapaılabilir bi tavsiyen varmı

7,5 geç gibi ama 12 gibi yatıyosan bu yaptıkların sorun olmaz bence senin gün içinde yediklerinde bi sorun var ama bulamadım şimdi çıkıyorum canım

anladım cnm 12gibi yatıyorum hatta bazen hiç uyumuyoum iki tane olunca diş sorunu vss derken 2 saat uyuduugm oluyor gün ,ç,nde yediklerimi ben sana msj atayım olurmu çıkıyorsan eger

süpersin canım 1 saat yürüyüş çok iyi bende daha alışkanlık haline getiremedim işten eve gidince yığılıp kalıyorum tabiri caizse üzerimden tır geçmiş gibiakannehir
biri makarna salatasımı dedi cokacimcoookakannehirakannehir
aslında daha vardı o dönemime.dedim ya bi rahatlık oldu bnde.bu hafta bi 80 çıkıyımda görürüm ben günümü.bana müstehaktırklava:
:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharika
canım ben kaç aydır burdayım giden 9 kg acele yok hızlı verilen aynı hızla geri dönüyor unutmasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
herkese günaydın merhaba demek için ugradım.hepinizi çok özledim.inşallah herkesin keyfi yerindedir .görüşmek üzere opuyorumnanaktan
günaydın tatlım nasılsınolumunekankayizsmile
kızlar iyice yalnız kaldım topicte yaww :uhm: ben de gidiyorum zaten

aşırı saç dökülmem var sanırım diyetten kaynaklı randevum var oraya gidiyorum

geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur olumunekankayizsmile

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrr kimseler yok nerdesiniz????????

nihal serradeniz baharnaz okur selma izlem tülay mine güldal çokbilmiş sevdemer niloş şuan hatırladıklarım sizlersiniz

Son düzenleme:
Sağlıklı Diyetin Gerekleri!

Kilo verme kararı alıp diyete başladığınızda, karşınıza binlerce tavsiye çıkacaktır. Ancak bunların içinden bazıları gerçekten sağlıklı bir diyetin şartlarıdır. İşte o maddeler:

Sağlıklı Diyetin Gerekleri!

Öğün atlamayın: Diyet yaparken aç kalmak, size kilo verdirmez, tam tersi kilo almanıza sebep olur. Bu yüzden sık ve az yiyin. Her gün 3 ana, 2 ara öğün yemeniz en uygun olanıdır.

Taviz vermeyin: Dengeli ve çeşitli beslenmekten taviz vermeyin. Beyaz un, şeker ve nişastalı yiyeceklerden uzak durun. Her öğünde mutlaka yeteri kadar protein alın. Her gün iki porsiyon meyve ve en az üç porsiyon sebze yiyin. Bir porsiyon meyve teniz topu büyüklüğünde, sebze ise yumruk büyüklüğündedir.

Yağlara dikkat edin: Sağlıklı, az işlenmiş ve doymamış yağları, özellikle zeytinyağını tercih edin. Kuruyemişlerden de faydalanabilirsiniz. Ancak kuruyemiş ve yağlı yiyecekleri kararında tüketin. Tam yağlı süt ürünleri, krema, kaymak, yağlı etler gibi, doymuş yağlardan uzak durun. Trans yağlara (fast food yiyecekler, fırın ve pastane ürünleri, cipsler) elinizi sürmeyin. Omega 6 yağlarından uzak durun.

Limon ve sirke: Yiyeceklerinize bol limon ve sirke eklemeyi ihmal etmeyin. Sirke ve limon glisemik yükü azaltarak, kilo alımını yavaşlatır. Bu nedenle öğünlerinizde bol sirke ve limon kullanın. Salatalarınıza koyduklarınızla başlayabilirsiniz. Tuz kullanımınızı sınırlayın. Tuz hem iştahınızı açar, hem de vücutta su tutulmasına neden olur.

Salataya yüklenmeyin: Hiçbir öğünü salatayla geçiştirmeyin. Salata karın doyurmuyor. Salatayla beraber mutlaka bir parça proteinli yiyecek (et, tavuk, balık, yoğurt, peynir) yemeniz gerekir. Salatanıza yağı kendiniz ekleyin. Mayonez ve hazır sos kullanmayın.

Yemekleri kızartmayın: Kızartmalardan uzak durun. Kızartma yerine buğulama, suda kaynatma, fırın ya da haşlama yöntemlerini kullanın. Una veya galetaya batırarak kızartmak daha fazla yağ çekmesine sebep olur.

Günün son yemeği: Akşam yemeğini azaltıp, son yemeğinizi yatmadan 2-3 saat önce yemenizde fayda var. Diyet yaparken alkolden uzak durun. Ancak bir bardak şarap, sizi acil durumlarda kurtaracaktır.

Su: Bol bol ve sık su için. Sudan sıkıldığınızda meyve çayları ve yeşil çay tüketin. Kahvenin aşırısından kaçın. Meyve konsantrelerine, şeker eklenmiş meyve sularına yaklaşmayın.

Son olarak: her gün tartılmayın. Zaman zaman küçük kaçamaklar yapmaktan korkmayın. Daha çok doğal ot, baharat, sarımsak, soğan, pul biber, hardal kullanın.

selamm
dun gıremedım bugun ama yedıklerımı aktarayım hemen
sabah:domates salatalık 4 zeytın 1 kt peynır 1 dılım ekmek
ara:yok
oglen komsumun bebegını gormeye gıttım 1 dılım bıskuvılı pasta yedım :)
ara:yok
aksam 1 dılım kabak tatlısı
ben kılo vermeye degılde almaya ugrasıyor gıbı gorunuyor olsada asla oyle degıl dıyetısyenım herseyden yıyebılecegımı ama sonrasını ona gore dengelemem gerektıgını soyledı
dolayısyle dun tatlı yedıgım ıcın meyve yemedım ve de ekmek tuketmedım

yağmurgözlüm yine süper bir yazı teşekkürler..

saçlarımın dökülmesine çinko verdi doktor

geçmiş olsun canım demek vitamin eksikliğine bağlıymış ben burda yeniyim biliyosundur sen çok güzel kilo vermişin devam da ediyosun ne kadar zamanda verdin püf noktaların neler kullandığın bitki çayları felan vs...

slm kizlarr
özlettim kendimi yine biliyorum
kusura bakmayin giremedim

özel seyler oldu da :)

askimin ailesiyle tanistim bir nisanda...
ve cok mutluyum annesi yaz dan önce söz istiyoo..
ay ben sözleniyor muym........
derhal kilo vermem lazimm...
cumadan beri dikkat edemedim pek.
cumaya kadar kilom ayni olur insallah.....

babam daha bilmiyor ama söylicem ciddi bir iliskim olduugnu...
ayyy...... sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…