- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
melocum greöçekten hiç kaçamak iland ayapmadım bişeyleri degiştirmekmi gerekiyor acaba ben 22 de meyve gecede süt içiyorum yarım bardak kaldırsammı acaba onlarııı ne dersin
ÖZELMMMMMMMMM SÜPER VALLA 700 GR VE DİGER ARKADALAR SÜPER TEBİKİ
BEN DE GÖRSEM 7 Lİ RAKAMLARI SÜPER OLCEKKK
BENDE YEMEK YİYORUM SİMCİ TAVUK SALATA VE ÇORBA
BUGÜN KAÇAMAK YAPTIMM NUTELLA YEİDM ACCIK:kedi:
hani kaçamak yoktu bak yapmışsın burda bilmiyorumkismile
ay melocum süpersin yaaaa
ya inanki çay kaşıgının yarısı kadar bile degildi çocuklara yeidirrken attıma gzımaaa minicikbilmiyorumkismile
herkese günaydın merhaba demek için ugradım.hepinizi çok özledim.inşallah herkesin keyfi yerindedir .görüşmek üzere opuyorumnanaktan
melocumm sana bişiy sormak istiyorum şimdi ben akşam 7.30 da yemek yiyorum arkasından 22 de
1 veya 2 porsiyon meyve
yatarkende 1 bardaktan az süt içiyorum
bunlar yanlışmı acaba
bu arada ikiz bebekleirm var onları emziriyorum ama çok yogun degil tabişki gece 1 defa filan
acaba ne yapaılabilir bi tavsiyen varmı
süpersin canım 1 saat yürüyüş çok iyi bende daha alışkanlık haline getiremedim işten eve gidince yığılıp kalıyorum tabiri caizse üzerimden tır geçmiş gibiakannehirbende yazayım bu gün yedıklerımı
kahvaltı ıkı dılım ekmek bır yumurta bıraz peynır ıkı zeytın
öglen üç dılım zeytınlı ekmek bır bıber dolmsı bır ınce dılım mozayık pasta
akşam bıraz cekırdek yedım
bır saat yürüyüş
biri makarna salatasımı dedi cokacimcoookakannehirakannehirİzlemm naber gülüm karşılaştık nihayet. opuyorumnanaktan
Kız bende tutamadım kaçamaklar yaptım ama benm çok masum oldu . Yağsız makarna salatası ,patates salatası falan :) Gerçi cuma görücem bakalım kaçamakların boyutunu :)
Bugünki menümü yazıyım ..
Sabah 1 yumurtayla menemen ..
öğlen 5 kaşık yoğurtlu makarna yağsız
akşam 5 ufak köfte , 2 kaşık yoğurt ,2 dilim çavdar ekmeği
ara 3 minicik kivi 1 avuç leblebi
1 buçuk saat fetnees , 2,5 lt su
:roflol::roflol::roflol:aslında daha vardı o dönemime.dedim ya bi rahatlık oldu bnde.bu hafta bi 80 çıkıyımda görürüm ben günümü.bana müstehaktırklava:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisharikamrb kızlar bende bügün yediklerimi yazayım
sabah:2 büyük bardak sıcak su ardından bir şekerli türk kahvesi
öğlen:2 haşlanmış yumurta,1 domates,100-150 gr haşlanmış ıspanak yarım litre su
akşam:200 gr haşlanmış tavuk göğsü normalde yeşil salata yemem gerekiyordu ama yeşil salata için evde sadece salatalık vardı başka bişey kalmamıştı bende markete gidemedim ondan 4 yada 5 tane salatalık soydum doğradım içine limon ve azda tuz ile acı biber ekledim öyle yedim tabi sadece yarısını yiyebildim bu arada bu saate kadarda 3 litreye yakın su içtim yatmadan 2 bardak daha içicem tam 3 litre oluyo:)) çok şükür atıştırmasız geçti bugünüm
canım ben kaç aydır burdayım giden 9 kg acele yok hızlı verilen aynı hızla geri dönüyor unutmasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabkılzar ilkgünaydın benden olsun ama çok cnm sıkkın keyifsiizm bugün tartı günümdü ve hala 85. 5 verememieişim bune yavaşalık ya kaplumba hızıyla gidiyorummm çok cnm sıkıldı sabah sabah
hiç kaçamak filand aolmadı nend e böle oldu acaba 40 günde 4 kilo verebildm sadece((((((((((((((((((
günaydın tatlım nasılsınolumunekankayizsmileherkese günaydın merhaba demek için ugradım.hepinizi çok özledim.inşallah herkesin keyfi yerindedir .görüşmek üzere opuyorumnanaktan
kızlar iyice yalnız kaldım topicte yaww :uhm: ben de gidiyorum zaten
aşırı saç dökülmem var sanırım diyetten kaynaklı randevum var oraya gidiyorum
yağmurgözlüm yine süper bir yazı teşekkürler..
saçlarımın dökülmesine çinko verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?