80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun cnm

slm kızlar yan tarafta dr murat özün reklamı var acaı diye bişey tanıtıyor kullanan varmı hiç bu doktor bana güvenilir geliyor ama kullanan tecrübesi olan varmı bu acai hakkında

melocum özel msj attım sana menümüözlem
nereye gidiyosun cnm diyetisyene bende düşünüyorum

yürüyüşe başlasammı acaba sabah eşim ,şe gittimeden 7.30 da kalksamda

üfff ya çok cnm sıkıldııı

yağmurgözlüm yine süper bir yazı teşekkürler..

saçlarımın dökülmesine çinko verdi doktor
teşekkür ederim canım geçmiş olsun inş iyi gelir
kafamçokkarıştıbisküvili pasta kabak tatlısı ve diyet ilginç caanımcım fisfisfis
hayırlı olsun güzelim senide gelin edicez yani olumunekankayizsmile
slm kızlar yan tarafta dr murat özün reklamı var acaı diye bişey tanıtıyor kullanan varmı hiç bu doktor bana güvenilir geliyor ama kullanan tecrübesi olan varmı bu acai hakkında
hiç fikrim yok canım

selam güzeller sabahtan beri anca girebiliyorum kusura bakmayın..şirkette dış denetim vardı...
nasıl keyifler bakim..
bugünkü menüm:
sabah:çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
öğle:z.yağlı taze fasulye,bir parça ızgara tavuk,salata,cacık,2 dilim kepek ekmek..

selam bugün daha hiç bişey yemedim ne yiyim kızlar moralim çok kötü artık hiç yemek istemiyo canım:sinifsinif:

afiyet olsun nasıl oldun canım iyimisin?

izlem cim umarım bu konuda bir fikrin vardır.Site de kime bildireceğim bunu sen bilirsin diye sana soruyorum,bilen diğer arkadaşlar olursa onlar da cevaplarsa sevinirim.
Ben bir konu açmıştım.Sonra bu konuda yazdığım mesajı alıntı yaparak cevaplayan bir arkadaş olmuş ama ben alıntısını silmesini isteyecektim kendisinden.baktım özel mesaj gönder kısmı yok profilinde ziyaretçi mesajı yazacağım bölümde aktif değil offf ne yapacağımı şaşırdım,kızın aktif olduğu saatler de de denk gelemiyorum.Kime söylemeliyim bu durumu benim için önemli o mesajı silmesi izlemmmmm duy sesimi kazen abi diyordun nasıl ulaşacağım kendisine o yapabilir mi ?

canım benim sakin ol..ben o bölümün mderatörüne msj attım duyrumu anlattım ama bugün işkura gidecekti..ondna yerinde dğeil..gelince halleder..sıkma canını artık..

slm kızlar bugünkü menümü yazıyım:
SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin,domates,çökelek,1 dilim ekmek
ÖĞLE:
1 armut
AKŞAM:
ıspanak yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA:
1 portakal,1 sütlü şekersiz türk kahvesi,1 elma

bol su içtim,spor olarak temizlik yaptım bol bol.

selam kızlar

kızlar evde egzersıze baslıcam ama devam edemem dıye korkuyorum sızce herseye ragmen baslamalımıyım yoksa hıc denemeyeyımmı

bırı de benı sopalarsa ıyı olur bugun dırencım dustu galıba suraklı ac bı halım var ne yapayım bırı benı kendıme getırsın lutfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…