- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
kızlar elazığdaki depremi gördünüzmü??o kadar içim yandı ki anlatamam..ALLAH yardımcıları olsun tam 57 cenaze ne kadar acı ya...
hatay da da yani bizim burada da oldu.3.8 şiddetinde aranızda başka hisseden var mı???
hoşgeldin canım...rica ederim yfff ne demekgünaydınnnnnnn topiğin fıstıkları tam 12 sayfa geçmiş okudumakannehirnasılsınız bakimmmm....melocum emeğine sağlık tatlımmm....
canım yağ ve kas oranını falan ölçtüyse ona bağlıolabilir.benim yağ ve kas oranım dengeli çıktı mesela bana light ürünler falan olmasına gerek yok ya dedi yada çok kasmana gerek yok dedi.ben diyetisyenimi aradım dedimki neden bana değişim listesi vermediniz dedim.o bana dediki değişim listesine korumaya geçtiğimizde uygulayacagız dedi.şimdilik birebir listene uymana istiyorum senden dedi.kafam karıştı şimdi bilmiyorumkismile
hoşgeldi canım aramıza..kolaylıklarrr..veremezsen sopa var kabul mü?arkadaşlar bende aranısz katılabilirmiyim 1.70 boyunda 86.5 kiloyum 69 kilo olmak istiyorum akannehir
afiyet olsun canım... cokacimcoookkızlar ben daha kahvaltı yapmadım .....
gidiyorum kendime güzel bir kahvaltı tabağı yapıcam.....artık az yiyorum diye tabağı süslü püslü yapıyorum ki maksat gözüm doysun....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masummcum doktorun sana değişim listesi verdimi canım.
nihalll sende diyetisyene gidiyordun sana doktorun değişim listesi uygulattırıyormu canım
günaydın arkadaşlar nalcı güldal asınehır aylın masum handerya yagmurgüzlü nasılsınız
selma12., aylin90+, masumm, handerya, yagmurgozlu slm kızlar..
günaydınnnnnnnnnn ooo topiğe gel topiğe maşallah burası kadınlar hamamına dönmüş..maşallahınız var kızlar bu ne yoğunluk çok sevindim valla..nasıl keyifler??
kızlar bişey sorcam 3 gündür 5i biryerde zayıflama çayı içiyorum ama tam tersi etki yaptı bende (kabız oldum):kedi:
normalmi acaba
açkarnına içmek gerekiyor ki zaten benim bağırsak sorunum hiç yok ama ben bağırsak çalıştırıcı etkisini görmedim.öyle bir etkisi yok bence yerimseniben
Evet özellikle iştah kesme konusunda çok faydasını gödüm ben.ama kendim de gayret ettim çayı içeyim yiyeyim yapmadımkio vermene yardımcı oldumu peki:hulya:
melocum elimpia aylin nalcy semacim hayirli gunler diliyorum size
nasilsiniz guzeller
kızlar elazığdaki depremi gördünüzmü??o kadar içim yandı ki anlatamam..ALLAH yardımcıları olsun tam 57 cenaze ne kadar acı ya...
hatay da da yani bizim burada da oldu.3.8 şiddetinde aranızda başka hisseden var mı???
evdeyim canim daha hic hormedim berlini kendimi eve hapsetmisim sanki istanbuldaymisimEvet özellikle iştah kesme konusunda çok faydasını gödüm ben.ama kendim de gayret ettim çayı içeyim yiyeyim yapmadım
sağol bitanem sen nasılsın moralin nasıl?
iyidir canım valla açlıktan terlediğimiz doğru....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
melocum elimpia aylin nalcy semacim hayirli gunler diliyorum size
nasilsiniz guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?