- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
canım işte en sinsi cümle bu...beni de yemeye iten ama kanmadığım cümle...ne kadar leslie de yapsak olmuyor çünkü...leslie de yapsam bunlar erimezAllah'ım şu yazdığım satırlardan ne kadar utanıyorum bir bilseniz...
" bak ye, bir daha nerede bulucaksın kızım tiramisu'yu" "yarın 30kez Lesli yapsan birşey kalmaz ye ye ye ye...."
im sana yaptıklarımı. Seni sıkı, sağlıklı, ve iyi bir şekilde görmeden dönmek yok bu işten!
aynen ya ..bazen nereye kadar gram gram yiyeceğiz diye düşünüyorum ben de ..3 kaşık yiyenlerden olamayız genler böyle yani en azından ben,çünkü bu yemek yapma aşkı ve iştah var oldukça..evrelcim seviyorum seni yaaa kaydirigubbakcemile3 yedikten sonra nasılda pişman oluyoruz dimi allahım ne yaman bir çelişki bu yaaa kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bende çok kaçırdım ama bugün spor yaparken o ağır hareketleri layıkı ile yapamadıkça hiçbir şey yemeyeceksin izlem sakın diyorum sonra o biyerlerimden akan terleri unutup yiyorum, eyvahedigeldismile bazen yiyorum bazen hiç bişiy yemiyorum dengelemeliyim bu işi alsanaalsanasmile hani şu 2 yemek kaşığı şundan 3yemek kaşığı şundan yedim diyenlere o kadar çok özeniyorum ki, :sinifsinif:
Nihayet gelebildimmmmm..
neyse bugün ben de kaldığım yerden devamm!
Evet izlemcim başladım artık satışa (nihayet !) fiyatlar beyaz 25,siyah 30tl canım,isteğe göre modele yazı falan da ekleyebiliyorum..
varsa çevrenizde hamişler tavsiye ederseniz sevinirim kızlar,özellikle şu ilk aşamada tanıtıma ihtiyacım var..
ne yazıkki o menüden 4 kabak tatlısı 2 dilim mozik pasta ile başlayıp deam eden bir mide ile kalktım... ama akşama kadar yemedim sonra eyvahedigeldismileMelocum resmini gördüm süpersin hayatım artık bebişe sıra gelmiş demekten kendimi alamadım:))
olmuşsun canım artık fazla zorlama bünyeni gayet yerinde duruyorsun..darısı başımızaaaaa!
bu arada face resimlerine baktım hepsi şahane kahvaltı sofralarında çekilmiş,oradan da bişey yemeden kalkabildiysen helal sana ve iradene:))
canım süper bi telafi menüsü olmuş ama..bugün normale dön artıkbugünkü menümü sunuyorum yorumlara eleştirilere açuğummm :lepi:
menümde et yok hafta sonu çok kaçırdım o yüzden yemedim ekmekde yemedim kızlar bi bakın bakalım kaç kaloridir bu acaba porsiyonlar 1 porsiyon işte 1 yemek tabağı kadar, kaşık saymadım hiç :sm_confused:
canım face varsa özelden mesaj at ekleyelim birbirimizi fotoğraflarım face de..melocum bizde bakalım resimlerine merak ettim bitek topikteki resimini gördüm
amiiiinnnnn..dün 38 beden pantolonumu giyip gittim okula havalı havalı.. bayanssulusmileben yatıyorum kızlarr öptüm hepinizi rüyanızda 38 beden giydiğinizi görün inşallah melocum sen 36 beden giydiğini gör :teytey: :teytey:
canım sporla gidiyor hepsi benim de selülitlerim vardı kalmadı gıdı falan kolay iş yani..bu arada mecbur kalmadıkça ilaç kullanmamaya çalışbu akşam aldığım ama kullanamdığım zayıflayınca kullanacağım makyaj malzemelerini kullandım..süslendim püslendim sürdüm sürüştürdüm ..sonra ağlama krizine girecektim nerdeyse kızım kendime getirdi beni..gıdım var ya yüzüm tepsi gibi...bir an önce eski kuğu gibi boynuma kavuşmak istiyorum..
günaydın kıslar geçmişi okuyum deidm uzun sürdü
bir şey sormak isityorum şimdi bugün şöle bir kahvaltı yaptım
1bardak süt
2 yk yulaf ezmesi
1 incir
3kaysı
1tatlı kaşıgı keten tohumu
karıştırıp yedim haftada bişr gün yiycem bagırsakları çalıştırmak içinde
ben nasıl dengeliycem bugünü şimdi
süt ve 2 meyve hakkımı yemiş bulunuyorum zanımca dgeilmi
biraz kalorili bir kahvaltı oldu
masuummcum hiçde kalorili değil tam tersi çok saglıklı ve doyurucu olmuş canım.
cnm günlük 3 meyve hakkım var sanırım 2 sini kullandım
3 de süt veya ygurt hakkım var 1 ni kullandım onunda geriye kaldı 1 meyve 2 süt
kabızlık problemim var narin ve kilo vermemmi yavaşlatıyor tabi motivasyonumd abozuluyor o nendel hafta birgün böyle yiycem
günaydın kıslar geçmişi okuyum deidm uzun sürdü
bir şey sormak isityorum şimdi bugün şöle bir kahvaltı yaptım
1bardak süt
2 yk yulaf ezmesi
1 incir
3kaysı
1tatlı kaşıgı keten tohumu
karıştırıp yedim haftada bişr gün yiycem bagırsakları çalıştırmak içinde
ben nasıl dengeliycem bugünü şimdi
süt ve 2 meyve hakkımı yemiş bulunuyorum zanımca dgeilmi
biraz kalorili bir kahvaltı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?