80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben diyetisyenimi aradım dedimki neden bana değişim listesi vermediniz dedim.o bana dediki değişim listesine korumaya geçtiğimizde uygulayacagız dedi.şimdilik birebir listene uymana istiyorum senden dedi.kafam karıştı şimdi bilmiyorumkismile

günaydınnnnnnn topiğin fıstıkları tam 12 sayfa geçmiş okudumakannehirnasılsınız bakimmmm....melocum emeğine sağlık tatlımmm....

masummcum doktorun sana değişim listesi verdimi canım.

nihalll sende diyetisyene gidiyordun sana doktorun değişim listesi uygulattırıyormu canım

günaydın arkadaşlar nalcı güldal asınehır aylın masum handerya yagmurgüzlü nasılsınız

kızlar elazığdaki depremi gördünüzmü??o kadar içim yandı ki anlatamam..ALLAH yardımcıları olsun tam 57 cenaze ne kadar acı ya...
hatay da da yani bizim burada da oldu.3.8 şiddetinde aranızda başka hisseden var mı???

günaydınnnnnnnnnn ooo topiğe gel topiğe maşallah burası kadınlar hamamına dönmüş..maşallahınız var kızlar bu ne yoğunluk çok sevindim valla..nasıl keyifler??

kızlar ben daha kahvaltı yapmadım .....
gidiyorum kendime güzel bir kahvaltı tabağı yapıcam.....artık az yiyorum diye tabağı süslü püslü yapıyorum ki maksat gözüm doysun....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar nalcı güldal asınehır aylın masum handerya yagmurgüzlü nasılsınız
teşekkürler canım yoğun iş temposu içindeyim...sayfa açık gözüm sürekli burdakaydirigubbakcemile3sen nasılsın selmacım?
selma12., aylin90+, masumm, handerya, yagmurgozlu slm kızlar..
slm canım hoşgeldin...olumunekankayizsmile
iyiyim bende çok şükür.yeniden adapte olmaya çalışıyorum.bırakmaya hiç niyetim yok.inşallah bu hafta kayda deger bi kilo verebilirim

bende aynı durumdayım tatlım...pazar günü hem kahvaltıya,hem akşam çaya misafirim vardı...ister istemez kaçırdım...:kedi:şimdi toparlamaya çalışıyorum...bakıyorumda ortişimde benden aşağı kalmamış...cuma günü belli olcak..huuu ortişimm canım bari sen uslu duraydın....aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

günaydınnnnnnnnnn ooo topiğe gel topiğe maşallah burası kadınlar hamamına dönmüş..maşallahınız var kızlar bu ne yoğunluk çok sevindim valla..nasıl keyifler??

iyidir canım valla açlıktan terlediğimiz doğru....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

misafirrrrrrrrrrrrrrr içeri gelsene....
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…