- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Sağol melocum yaa bugün baya canım sıkılmıştı ama çok şükür iyiyiz şimdi . hihoyyytohhh..be tülaycım merak etmiştimm.
Teşekkürler Bitanem opuyorumnanaktanbutterfly cim cok sükür oglunda önemli birsey yokmus sevindim
Bende merak saldım bu diyete araştırma safasındayım sen ne düşünüyorsun canım bilmiyorumkismileyiyecek puanlarını yazsana belki yapmak isteen olur
kalan 3.5 puanimi da yemis bulunmaktayim 4 dilim ekmek 75g 3 puan 1 kücük dilim peynirle sandivic yaptim bol 0 puanli domates ve marulla
artik acikirsam 0 puanli portakal yada erik falan var evde onlardan yerimkaydirigubbakcemile3
Sağol adacım ..Bende senn 500 grm yargını aşmış olmana çok sevindim opuyorumnanaktanbutterfly canim bebisinin onemli birseyi olmamasina sevindim
melocumda demiş zaten ..Bende birazdan limonlu form çay içicem ..kabızlık çekenlere tavsiye ederim iyi geliyor gerçekten ..o kadar acim ki size anlatamam ne yesem diye actim buzdolabinin kapagini sonra geri kapattim ama feci acim,ne yesem de yatistirsam midemi
ben geldimmmm kaçar kilo verdiniz bakam hemen geçmişi okumaya gidiyorummmm
çok geçmiş olsun hemşerim...ayağında bişey olmamasına çok sevindim..geç yürüyecek diye üzülme her çocuk bir olmaz benim sıpa da geç yürüdü ve geç konuştu..sonra susmak bilmiyorlar..)) sıpa dediğim 20 yaşında...))
iyi akşamlar kızlar 2ay 3haftadır ilk defa geç bildirim yapıyorum haftaya tam 3 ayımı doldurucam.
bugün spora gittim geldim biliyorsunuz regl olmuştum dün akşam doğumdan sonra ilk defa karnım ağrıdı feci sabahta ağrıyordu ama genede gittim sporda bayaa bir zorlandım, ewe geldim temizlik yaptım biraz sonra çok kötü oldum bebekle uyuduk biraz amcam geldi bizi almaya apar topar hazırlandım misafirliğe gittik o yüzden erken bildirim yapamadım bu saate kaldık yaniii herkes bomba bekliyor aama yok bomba filan malesef
başlangıç 89
geçen hafta 77.7
bu hafta 76.900
regl haftam olmasaydım 3 kilo verirdim heralde naniknanik
tülayım tebrik ederim süpersin gelmiş geçmiş olsun bu arada valla korktum bende okuyumca
adacuğumm senide tebrik ederim
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka: haftayada 2kilo verirsen :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
melom kız çırpı gibi bacakların kalmışşş hala kilo veremedim diye üzülüyosun :icecream:
alperenim sen eskiden ne güzel sık sık gelirdin artık uğramıyosun kötükedihüso
banuuuuuummmmmmmmm kızım yaz geliyor vazgeçicek zaman mı :lepi:
narin kuzucuğuna maşallah güldürdü beni gece gece
veeee ortağımm bende çok veremedim bu hafta gene haftaya bakıcaz artık şu 37 günlük regl faciasını bir atlatayımda alahın izniyle :Saruboceq: sende haftaya full spor tamam mııı sositososito
mart hedefimi tuttururum sanırımm 74 mersine sülün gibi gidemmmmmkaydirigubbakcemile3
Sağol melocum yaa bugün baya canım sıkılmıştı ama çok şükür iyiyiz şimdi . hihoyyyt
Teşekkürler Bitanem opuyorumnanaktan
Bende merak saldım bu diyete araştırma safasındayım sen ne düşünüyorsun canım bilmiyorumkismile
-tatlicadiarzu-
Kız o kadar ekmek ben normalde bile yiyemem ne yaptın sen akannehir
takipteyim haftaya cuma senin durumuna göre bende puanlamaya başlıyorum haberin olsun aklinialirimsmile
Sağol adacım ..Bende senn 500 grm yargını aşmış olmana çok sevindim opuyorumnanaktan
melocumda demiş zaten ..Bende birazdan limonlu form çay içicem ..kabızlık çekenlere tavsiye ederim iyi geliyor gerçekten ..
kız yaz hele sende ne var ne yok nereye hemen ohaoldumsmile çatladık yahuu sempatiksalakcinni
Sağol canım zaten bende artık takmıcam yaa sağlıklı olsunda :))
hahayy senin sıpanın maşallahı varmış benimle yaşıt nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam beklerim ama benim puanlarimla senin bulduklarinla degil.yerimseniben
ama bu cumaya kadar regl olabilirim belki oynama yaomaz. ama sonraki hafta iki haftanin birden gidiyo. daha önce yaptigimdada öyleydi.zemuszemuszemuszemus
dilimde tüg bitti söyleye söyleye
bundan önce ben cok diyet denedim hicbirinde veremedim, yada yarida birakmak zorunda kaldim bünyem kaldirmamisti. bunda yasak yok istedigini ye ama puanini gecmeohaoldumsmile
yok hayatim niye kizim sende aaaaaaKızma canım ilk defa duyduğum için çok enterasan geldi .. Diyorum aklıma yattı ama neden olmasın yani aklinialirimsmile
alperenim söylediğim şeye kızdın sanırım buraya geleli ikimiznde hemen hemen 3 ay filan oluyor daha önce hep buralarda oluyordun muhabbet daha çok ediyorduk hatta rakibe bilem olmuştuk o yüzden dedim yani yoksa herkesin girip girmemesine ben karışamam kii olumunekankayizsmile
tülaycım inşallah haftaya net 76 olurum yaa ama çok rahatladım çu regl olayı yüzünden şu anda tam hamile kaldığım kilomdayım zemuszemus bundan sonrası kalıcı daha önceki kilolar yanii sositososito
bitanem16 canım bu puanlama olayında tamam kilo veriliyor diyorsunda uzun vadede mi yoksa normal olarakmı veriliyor hani ekmeği birazcık azaltarak senede 10 kilo veriyorlar ya öyle ise benim acelem var şekerim yaza 65kilo olarak girmeliyim birilerinin gözüne sokucam bu kiloyu kaydirigubbakcemile3
neslim süpersin vallah ne diyeyim ki sana...teftiş edecem sana tavsiyem ekmek fazla yeme ekmek yerine sebze ye.sempatiksalakcinni
ben geldimmmm kaçar kilo verdiniz bakam hemen geçmişi okumaya gidiyorummmm
iyi akşamlar kızlar 2ay 3haftadır ilk defa geç bildirim yapıyorum haftaya tam 3 ayımı doldurucam.
başlangıç 89
geçen hafta 77.7
bu hafta 76.900
regl haftam olmasaydım 3 kilo verirdim heralde naniknanik
canım tebrik ederim artık spora alıştı vücut gitmeye başldı bence haftaya adet de bitmiş olacak epey farkedecek özellikle ölçülerinde ...ölçülerde farklılık var mı bu hafta..yediklerimi yazım yatıcam ağrım var biraz
sabah haşlanmış yumurta salatalık domates 1dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği
form çay
keten tohumlu yoğurt
1 elma 1 portakal
1 porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt çok az turşu
2 parça haşlanmış tavuk 2 dilim sucuk yoğurt ekmek yemedim...
4 bardak şekersiz çay 1 nescafe 1 akide şekeri(bayılırım )
2lt su 1 saat aurobic 1:30 saat tempolu yokuşlu yürüyüş :))
çok kaçamak olmadığını düşünüyorum kızlar ekmek haklarımı bulgur pilavı olarak yedim
bugün sebze yoktu yarın bol yerim olur biter aklinialirimsmile
ne düşünüyorsunuzz :jeyyar:
günaydın kıslar
izlemm cnm en azındna vermişsin azda olsa güsellll
gece uyandım deidm aç banu dolabı miden kazınıyor
eskiden çok yapardım
açıp açmamakla kararsız kaldım
resmen savaştım kendimle yaaa
dolabı açmasamda deidm 3 tane büskivi yiyim
ama çok şükür ki yenilmedimmmm
:lepi: :lepi: Ve neslim tebrikler..kıslarrrrr :lepi: :lepi:
:dilcikar: :dilcikar: Hey şampiyon ortiler kıskandık siziiiii.... :dilcikar: :dilcikar:
Banu kısss haftaya şampiyon biss olalım tımam mı? Kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?