iyigeceler hanımlar ben geldim ...diyeceksiniz sen bi arada geldin sonra tüydün
ama inanın başlamadım gelmek istemedim ..
maddi nedenlerden ötürü diyetisyen işini ertelemişitim
ama daha öncede bahsettim ,ben evde dikkat etsemde
kilo veremiyorum....
neyse bende b12 eksikliği ,kan ,demir sorunu var pkolu olduğumdan şeker riskimde (bu genç yaşımda)
rutin tahililerim için hastaneye gittim ..doktordan geniş kapsamlı tahlil istedim işte
tsh larım vs. bakılsın dedinm...
sonuçları aldım , birdengesizlik var ama gittiğim pretisyen hekim olduğundan
onun değerlendirmesini istemedim...zaten sonuçları babam almıştı..
biliyorsunuz ,ikizlere tek bakıyorum ,hemen doktora gidemedim
sonra netten üye olduğum doktorlar sitesinde bir dahiliye uzmanına bu yüksek değerlerimi
mail attım ,değerlendirmesini rica ettim...
gelen cvp metabolik sendrom sunuz dedi...acil dahiliye uzmanının değerlendirmesi gerek demiş...
açıkcası böyle bir hastalık duymadığım için önemsemedim,beni başından savmış dedim..
ama buradan bir arkadaşım netten bak ,araştır varmı böyle bişey dedi..
bende baktım,bütün belirtileri bende var ....en kötüsüde ileriye dönük bir çok hastalık var
bugün hemen bir dahiliye doktoruna gittim...değerlendirme doğru dendi..ama tek bir tahil daha gerek dedi
insilün direncime bakılıyor...dahiliye doktoru beni diyetisyene yönlendirdi
ön görüşmenizi yapın ama benim vereceğim ilaçlara başlamadan
diyete girmeyeceksiniz dedi..başarı oranınız düşer dedi ...önce senin metobolizmanı düzeltmemiz gerek dedi...üzülme seni zayıflatacağız dedi...
diyetisyene gittim ,hoş bir kadın elektirğimiz tutu despot ,ukala biri olsa asla gitmezdim..
kadında dahileyi beklemeyi önerdi...amabu arada yarın itibarı ile neler yediğimi yazacağım
ve 17 mart çarşamba günü gideceğim...o zaman başlayacağız maratona
inş.başarıya ulaşacağım kızlar...zayıflamak benim için dış görünüş yada güzellik için değil
sAğlığım açısından çok önemli, çocuklarımın sağlıklı annesi olmalı
çarşamba günü listemle döneceğim sizlere..çok öptüm sizi
geçmiş olsun canım..en kısa sürede sağlığınada ideal kilonada ulaşacaksın..
bir kadının çocukları için yapamayacağı şey yoktur..
bir anne olarak bunu çok iyi biliyorum..
bende en çok zayıflamayı kızım için istiyorum..ilerde arkadaşlarına annesini tanıştırırken ne güzel annen var dediklerinde kızımın yüzünde ki gülümseme için uğraşıyorum...
saol canım yoo önemli değil silmen ben hep buralardayım gelemesemde kalbim burda alperenle olurum tabiki haftaya 4 gün yine ankaradayım ama alperen beni kabul edermi acaba
hadi bakalım hayırlısı bakarsın bebiş haberi verrsn bize yakındakızlar şekerim düştü elim ayağım titredi....3 tane şekerpare-2 gofret yedim bu aralar kendimi tanıyamıyorum ne oldu bana anlamıyorum...
acaba hamile kaldım da vücut bölünmeden dolayı çok enerjiye mi ihtiyaç duyuyor ya...inşallah öyledir.eğer hamile değilsem çok kötüüü..
adetim 24 martta kızlar
kız nesliş espriyi anlamadın sanırım sen hatayda oturmuyormusun bacumm havasındanmıdır nedir her hafta 2 kilo veriyosun onun için espri yapmuştummm bende hataya taşunucam diye sende taşınma nereye gidiyosun diyorsun kaydirigubbakcemile3
izlem unuttunmu bizde ilk 10 kiloya kadar 1,5_2 kg veriyorduk haftada.şimdi azaldı.
pazar günü saat 9 da uyanan bir ben varım galiba akannehir
tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum.veremeyenlerede haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum.
ortim bu hafta biz birinci olmuşuz inşallah haftayada kimseye kaptırmayız birinciliği :lepi:
dün benim için faciaydı kızımın dogum günüydü pastalar pogaçalar bilmiyorumkismile çok şükür bu
sabah baskül artı göstermedi.dün çok koşturdum sanırım ondan dengelendi.bu hafta artık 75 görmek istiyorum Allah izin verirse
bende varım kızz sabahın köründe kalkan.eeee 2 tane çocuk olunca öyle heleki ufaklık hiç uyutmuyor.narin cim kızının dogum gününü kutlarım.allah uzun saglıklı ömürler versnzemuszemuszemuszemuszemuszemus
sabah uyandım canım deli gibi patatesli börek istedi onunla kahvaltı yaptık.yumurta vs.de hazırladım.hafta sonu serdim umarım hafta içi düzene sokabilirim boğazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?