80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar artık ben bu kg verme ışını bıraktım olmuyor olmuyor olmuyor malesef cok üzgünüm böyle yaparak metobolızmamı ıycene bozdum sankı kıtlıktan cıkmışım gıbı davranıyorum o yüzden benden adam olmaz buraya bır yılı aşkındır gırıyorum ama malesef kg veremedıgım gıbı vucudumda yag oranımı yükselttım bır al bır var hepınıze başarılar dılıyorum öptüm

İyi geceler dicem ama kimseyi göremiyorum ..bende okuduklarımı cevaplayıp menümü yazıp gidicem uykum var çoook =)

İzlemim inş 76 hedefin tutar canım .Senin azminle gidicene inanıyorum ama ben .. süper gidiyorsun Allah nazardan korusun ..
Bitanem sağol canım unutma bak takipteyim .. aklinialirimsmile
Kaptanım sende çok sağol canım .Atlattık çok şükür ..
Melocum inş iştahın sebebi bebiştir canım yaa .. Bu krom tablet olayınıda hemen sorayım bizim eczaneye .Gerçeği ben böyle iştah kapatıcılarla vermek istemiyorum.Sonuçta ömür boyu krom kullanamamki irademe sahip çıkmayı öğrenmem lazım
Bebeg sende İnş hayırlısıyla evladını kucağına alır aramıza katırlırsın .Memnun oluruz seninlede tanışmaktan =)

Mahi Aramıza hoşgeldin ..

Sunshine çok sağol canım geçmiş olsun dileğin için..Sizlerdende duydukça takmıyorum artık Çok şükür sağlık sorunu değil tembellikten yürümüyor =)

Selmacım
gerçekten üzüldüm vazgeçmene .. Bi doktor yardımımı alsan acaba belki bir sağlık sorunu vardır ve ondan veremiyorsundur ..

Masum iradeni kulanabilmem harika şekerim inş hep böyle devam edersin ..

Menüm

İlk söylemem gereken tüm gün dışarıdaydım.
Düzensiz bir menü oldu ama, kalori açısından çokta abartı olmadı ..

Sabah
2 dilim ekmek
2 zeytin
2 ince salam
az peynir

ne öğlen var ne ara akannehir
dediğim gibi dışarıdaydım ve atıştırmak için bile fırsatım olmadı

Akşam

5 buçukta ..
yarım kase çorba
1 buçuk lahmacun
bol salata
light cola

ara 1 piko

spor yok ama çok yol yürüdüm bugün .. kesintilere uğradığı için bunu spordan saymıyorum ama :)
su yine güme gitti bilmiyorum hiç ne içtiğim ve ne kadar içtiğimi.​

Yarında nasipse bir sapanca turu yapalım diyoruz .sabah kahvaltısı ve öğlen için .. Diyet açısından berbat bir gün olacağı kesin ama günümün güzel geçmesini umuyorum :sinifsinif:

kızlar çok hızlı gidiyorsunuz sizi takip etmekte zorlanıyorum...
amma velakin bu akşam ki gün iptal oldu yarın öğlen gideceğim..
ama dün akşam teyzemde kuran vardı...
aile arasında olduğu için teyzem yemek verdi ve akşam saat 9 da...
sizce aldığım tepkiler nasıldı..
ilk defa diyet yaparak aile içine girmiş biriyim..üztelik ailemde ki bayanlar 85-90 üstü homini yiyen bayanlar..
_ay huriş abartma sen bebek emziriyorsun....(olabilir salata yesem bol su içsem yine emziririm)a.s
_ay huriş sen t.v. leri duymuyormusun haftada 1 baklava yiyebilirsin..(öyle mi ne güzelmiş ver bakıyım ordan 4-5- baklava saat 10 da)sempatiksalakcinni
_bak börek çok güzel kıymalı yaptım mis gibi...(gerçekten görüyorum sofrada hemde burnumun dibinde)cokacimcoook
_kolamı koyayım fanta mı..iç kız 1 bardak koladan nolcak...(ne mi olacak belli değil mi yeterince görünmüyor mu?)akannehir
_bak pilavı 4 yemek kaşığı yiyebilirsin...(evet hatta üstüne birde kuru ohh saat 10 ver teyze 1 bardakta kola )delikafadulden

işin özü dün akşam 1 kase çorba ve bol salata ile akşamı tamamladım açlıktan öldüm ama saat 9 da yiyemezdm onları...
başardım ama ne laflar söylediler ..teyzem 100 kilo var yürüme bandı ,koşu bandı,bisiklet-akupunktur hepsini denedi ama boğazını tutamadığı için veremedi bari örnek al be kadın zorla bana baklava yedirmeye kalktı o beni dahada kırbaçladı...
artık korkum yok gel pazar gel güne gidicem ben...

kızlar yarın günde patates salatası,makarna salatası kesin vardır..kısırda vardır..onlardan 1 er kaşık yiyebilirim dimi..
nasıl davranayım..yarın ki günde kocamın tarafı onlarda aynı şekilde yapacaklar da ohaoldumsmilebayanssulusmile

iyigeceler hanımlar ben geldim ...diyeceksiniz sen bi arada geldin sonra tüydün
ama inanın başlamadım gelmek istemedim ..

maddi nedenlerden ötürü diyetisyen işini ertelemişitim
ama daha öncede bahsettim ,ben evde dikkat etsemde
kilo veremiyorum....
neyse bende b12 eksikliği ,kan ,demir sorunu var pkolu olduğumdan şeker riskimde (bu genç yaşımda)
rutin tahililerim için hastaneye gittim ..doktordan geniş kapsamlı tahlil istedim işte
tsh larım vs. bakılsın dedinm...
sonuçları aldım , birdengesizlik var ama gittiğim pretisyen hekim olduğundan
onun değerlendirmesini istemedim...zaten sonuçları babam almıştı..
biliyorsunuz ,ikizlere tek bakıyorum ,hemen doktora gidemedim
sonra netten üye olduğum doktorlar sitesinde bir dahiliye uzmanına bu yüksek değerlerimi
mail attım ,değerlendirmesini rica ettim...
gelen cvp metabolik sendrom sunuz dedi...acil dahiliye uzmanının değerlendirmesi gerek demiş...
açıkcası böyle bir hastalık duymadığım için önemsemedim,beni başından savmış dedim..
ama buradan bir arkadaşım netten bak ,araştır varmı böyle bişey dedi..
bende baktım,bütün belirtileri bende var ....en kötüsüde ileriye dönük bir çok hastalık var
bugün hemen bir dahiliye doktoruna gittim...değerlendirme doğru dendi..ama tek bir tahil daha gerek dedi
insilün direncime bakılıyor...dahiliye doktoru beni diyetisyene yönlendirdi
ön görüşmenizi yapın ama benim vereceğim ilaçlara başlamadan
diyete girmeyeceksiniz dedi..başarı oranınız düşer dedi ...önce senin metobolizmanı düzeltmemiz gerek dedi...üzülme seni zayıflatacağız dedi...
diyetisyene gittim ,hoş bir kadın elektirğimiz tutu despot ,ukala biri olsa asla gitmezdim..
kadında dahileyi beklemeyi önerdi...amabu arada yarın itibarı ile neler yediğimi yazacağım
ve 17 mart çarşamba günü gideceğim...o zaman başlayacağız maratona
inş.başarıya ulaşacağım kızlar...zayıflamak benim için dış görünüş yada güzellik için değil
sAğlığım açısından çok önemli, çocuklarımın sağlıklı annesi olmalı
çarşamba günü listemle döneceğim sizlere..çok öptüm sizi

geçmiş olsun canım..en kısa sürede sağlığınada ideal kilonada ulaşacaksın..
bir kadının çocukları için yapamayacağı şey yoktur..
bir anne olarak bunu çok iyi biliyorum..
bende en çok zayıflamayı kızım için istiyorum..ilerde arkadaşlarına annesini tanıştırırken ne güzel annen var dediklerinde kızımın yüzünde ki gülümseme için uğraşıyorum...

teşekkür ederim cnm ...evet onlar için 35 yaşlardayken hastanelerden koşturan oram ağrıyo buram ağrıyo diyen hastalıkları yüzünden bunalıma girmiş bir anne olmaktansa
şimdi dişimi sıkarım kilomu veririm düzenimi kurarım....

öle her istediğimi yiyemeceğimi bilerek ölçülü bir yaşamı
aynı senin anlattığın gibi bir aile içinde alacağım tepkilere rağmen
başarırım ...

bizde yemek yemeği seven kilolu bir aileyiz
üstelik ben yemek yapmasını seven ,yerken dünyanın en mutlu insanı olan ben yemeği yedirmeyi keyif haline getirmekten vaz geçiyorum

inş.hep beraber başaracağız ...önce sağlıkkk

şimdi ben kaçarım bebeklerim uyuyor bir ikisaat sonra mama servisimiz olabilir
iyi geceler

iyi geceler canım .bebeilerine ve sana tatlı rüyalar...
aslında rüyamızda yesek olmaz mı...şöyle canımız ne isterse rüyamızda yiyelim bence...
kaydirigubbakcemile3

itiraf

evet itiraf ediyorum iki saat önce kocam yüzünden (aslinda kendi iradesizligim)
yüzünden tam 5 puanlik pizza ve 2 puanlik kanat padades yedim:sinifsinif:
yani bugünki toplam puanim 27.5 oldu, yani diger günler 16 ve bir gün 16,5 puan yiyebilirimbilmiyorumkismile

kızlar bende bir tuhaflık var herale...
bulamıyorum..şu puan cetveli yada kalori cetveli nerde linkini bilen bulan varmı ..bir gösterin gözünüzü seveyim bir bakayım günde kaç kalırilik yiyebilirim bir hesap kitap yapayım..

saol canım yoo önemli değil silmen ben hep buralardayım gelemesemde kalbim burda alperenle olurum tabiki haftaya 4 gün yine ankaradayım ama alperen beni kabul edermi acaba

ederim kız niye etmeyeyim kaydirigubbakcemile3 orticim bnm:1hug:

pazar günü saat 9 da uyanan bir ben varım galiba akannehir

tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum.veremeyenlerede haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum.

ortim bu hafta biz birinci olmuşuz inşallah haftayada kimseye kaptırmayız birinciliği :lepi:

dün benim için faciaydı kızımın dogum günüydü pastalar pogaçalar bilmiyorumkismile çok şükür bu
sabah baskül artı göstermedi.dün çok koşturdum sanırım ondan dengelendi.bu hafta artık 75 görmek istiyorum Allah izin verirse

Melocum inşallah hamilesindir tatlım

aylincim hayırlı ugurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah

ortim bebişinin iyi olmasına sevindim tatlım

bu arada kızım için söylemiş oldugunuz övgü dolu sözler içinde çok teşekkür ederim kızım adına opuyorumnanaktan

ben kaçar bugün inşallah hepimiz için heraçıdan güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5 kaçamaklara dikkat aman eyvahedigeldismile

hadi bakalım hayırlısı bakarsın bebiş haberi verrsn bize yakında

geçen hafta kaş kilo olduğumu unuttum komşuya indikçe çıkıyorum çünkü üstüne ama dün 84 çıktım..
geçen hafta ki kilomu tabloyu yapan arkadaşıma vermiştim ...hatırmalıyorum ama şimdi 84 üm ..inşallah vermişimdir..

buldum tabloyu 600 gram vermişim bu hafta..oda bişey emziren bir anne olarak tam sıkı diyet yapamıyorum..600 de iyidir napalım..

sabah uyandım canım deli gibi patatesli börek istedi onunla kahvaltı yaptık.yumurta vs.de hazırladım.hafta sonu serdim umarım hafta içi düzene sokabilirim boğazımı

sabah uyandım canım deli gibi patatesli börek istedi onunla kahvaltı yaptık.yumurta vs.de hazırladım.hafta sonu serdim umarım hafta içi düzene sokabilirim boğazımı

rahatladim yiyin canim yiyinkaydirigubbakcemile3

dünki faciadan sonra kendimi tek sandim yaa artik rahatladim.

ama bozmaya niyetim yok bir yerde okudum belki de burda okumusumdur bilmiyom, bir kac ay disimizi sIkInca zayif gezcez ama yapamiyoz, söyle bakarsaniz gercekten bir kac ay fazla degil biz bu kadar iradesizmiyiz. ?Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…