geçmişten aklımda kalanlar
baharnazcımcgeçmiş olsun canım babana acil şifalar
tülaycım senin oğluşuna da geçmiş olsun canım önemli bişayi olmadığına sevindim. bir de yürümesine çok takılma canım genetiktir benim sıpa da 1,5 da ancak yürüdü 2,5 a kadar da konuşmadı hepsi vakti gelince oluyoseni çok iyi anlıyorum bende stres yapmıştım hiç gerek yokmuş :)
aylincim hayırlı olsun canım güzel telaşlar bunlar ben sana güveniyorum bir kere yaptın yeniden yapabilirsin güzelim azmin elinden hiç birşey kurtulmaz guclubacismile
deryacım liste için ellerine sağlık güzelim
melocum iştehının nedeni bebiştir kıs belkide hadi bakalım hayırlısı
arada haturladıkça yazcam unuttuklarım kusura bakmasınlar çoktu anacım
selam arkadaşlar artık ben bu kg verme ışını bıraktım olmuyor olmuyor olmuyor malesef cok üzgünüm böyle yaparak metobolızmamı ıycene bozdum sankı kıtlıktan cıkmışım gıbı davranıyorum o yüzden benden adam olmaz buraya bır yılı aşkındır gırıyorum ama malesef kg veremedıgım gıbı vucudumda yag oranımı yükselttım bır al bır var hepınıze başarılar dılıyorum öptüm
kaydirigubbakcemile3 herkesde oluyor emin ol canimitiraf
evet itiraf ediyorum iki saat önce kocam yüzünden (aslinda kendi iradesizligim)
yüzünden tam 5 puanlik pizza ve 2 puanlik kanat padades yedim:sinifsinif:
yani bugünki toplam puanim 27.5 oldu, yani diger günler 16 ve bir gün 16,5 puan yiyebilirimbilmiyorumkismile
Melocum inşallah hamilesindir tatlım
aylincim hayırlı ugurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah
ortim bebişinin iyi olmasına sevindim tatlım
rahatladim yiyin canim yiyinkaydirigubbakcemile3
dünki faciadan sonra kendimi tek sandim yaa artik rahatladim.
ama bozmaya niyetim yok bir yerde okudum belki de burda okumusumdur bilmiyom, bir kac ay disimizi sIkInca zayif gezcez ama yapamiyoz, söyle bakarsaniz gercekten bir kac ay fazla degil biz bu kadar iradesizmiyiz. ?Çok üzgünüm çoook
kizlar ben bu sabah evlenme teklifi aldim ve yüzügüm parmagimdaaaaa :kedi:
cumartesi de aileler tanisiyor
ortim bu hafta biz birinci olmuşuz inşallah haftayada kimseye kaptırmayız birinciliği :lepi:
dün benim için faciaydı kızımın dogum günüydü pastalar pogaçalar bilmiyorumkismile çok şükür bu
sabah baskül artı göstermedi.dün çok koşturdum sanırım ondan dengelendi.bu hafta artık 75 görmek istiyorum Allah izin verirse
ortim bebişinin iyi olmasına sevindim tatlım
Ortiimm kaydirigubbakcemile5ben kaçar bugün inşallah hepimiz için heraçıdan güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5 kaçamaklara dikkat aman eyvahedigeldismile
:sinifsinif: melocum anlaşılan bugün hepimizde kaçak var yarından itibaren asmak yok bu işi 4 elle sarılıp diyete devam kaydirigubbakcemile5sabah uyandım canım deli gibi patatesli börek istedi onunla kahvaltı yaptık.yumurta vs.de hazırladım.hafta sonu serdim umarım hafta içi düzene sokabilirim boğazımı
kizlar ben bu sabah evlenme teklifi aldim ve yüzügüm parmagimdaaaaa :kedi:
cumartesi de aileler tanisiyor
hepinize başarılar
Evet melocum yaa sen iyi dayanıyorsun ben her hafta gidiyor olsam olduğum kadar daha olurdum heralde =)ben yediklerimi yazayım mı diye düşündüm ama o kadar kötü ki topiğe saygısılık gibi geldi çikolt,tatlının hesabı yok başka bişey yok ama...offf bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Tülay bu arada sapancanın brunchına ne kadar dayanılabilir bilmiyorum tebrikler ama
nereye gittinz
:hulya::hulya:slm arkadaşlar benimde kilom 85 ne yaptıysam başarılı olamadım şimdide ACAı Dr.öz,ün hapını denemek istiyorum kaydirigubbakcemile3bakalım sonuç ne olacak kullanan arkdşlr varsa benide aydınlatırlarsa sevinirim hepinize bol şanslar kaydirigubbakcemile2:hulya:
selam
yine kullanicilari göremiyom kim varsa sesleni versin
menümü yazayim
sabah: 4 dilim tost ekmegi 4 puan
30g sucuk domatesli 2 puan
cay 1 puan
yag 0.5 puan
kuru kayisi domates 0 puan
ara: 2 portakal 0 puan
ögle: 6 kasik pilav az yagli 3,5 puan
4 kasik nohut 2 puan
bamya aslinda puani yok ama icine az yag attigim icin 0,5 puan
ekmek 1,5 puan
yogurt 1 kasik 0,5 puan
aksam üreide 1 puanlik cukulata hemen bir parca kücük birseyzemuszemus
toplam 16,5 puan
eger acikirsam artik 0 puanlik meyve yerim
bitanem kuru kayısı 0 puanmı ? Çok kalorili olduğunu biliyoruz onun ama ?
aynen ya 0 puansa ben akşama kadar onla dururum kiii sempatiksalakcinni
canım bence sende hata yok da okitapta hata var..0 kalori olur mu ya kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?