80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol ablammm basaricam tabiii

abla yapma yaaaa üzüldüm simdi bakk:gitme: aslinda seni cok iyi anliyorum, insanda moral kalmiyor, bi dr görün istersen, üzme bizi... allah yardimcin olsunn.... öpyüroum seni

kaydirigubbakcemile3 herkesde oluyor emin ol canim

Melocum inşallah hamilesindir tatlım

aylincim hayırlı ugurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah

ortim bebişinin iyi olmasına sevindim tatlım

sagol ablammmmkaydirigubbakcemile5:kedi:

ahh ahhhhhhh güyaa yilbasindan sonra baslicaktim rejime, simdiye kadar 20 kilo gittiydi yaaa,..... 2 ay ne kii, millet 2 ayda 10 kilo veriyor yaaa.......

kizlar ben bu sabah evlenme teklifi aldim ve yüzügüm parmagimdaaaaa :kedi:

cumartesi de aileler tanisiyor

ayy ben yanlis hesaplamisim 27.5 degil 25.5 yemisim dün biraz daha rahatladim, yani cuma ya kadar hergün 16.5 puan yiyebilirim:dance:

selam kıslarrr
kaçamaklar başlamöış yinee hafta sonu kaçırmadna olmuyor degilmi

selmaaaa
bende senin gibiyim bacım ama kurtulmak gerek bu karamsarlıktannnn inanaki neredeyse 1 haftadır geceleir buzdolabınmı açmamak için kendimle savaşıyorummmm

ama açmıyorum mmaylincim allah mesut etsin cnmm mutlulugun daim olsun inşşş
narin kızının dogum günü kutlu olsun cnmm
allah uzun ömürler versin inşşş

ortimmmmmm pataesli, börekmi yidinnn
ama bacım sen zaten ulaşmadınmı hedef kiloana yakınsın accıkta kaçsın yahuuu

menümü yazayım bende

sabah 2 krepklava:
peynir
1 zeytin

ara yok

öglen
(3 buçukta)
2 kaşık pilav
2 kaşık yeşil mercimek
tavuk
1 kase hoşaf

ama günü kapadım akşamda süt
ve meyve yerimmm

kaçamak var ama çokk degilll

ama inanınki zorrrrrrrrrrrrr tutuyorum kendimiii

ortim bebişinin iyi olmasına sevindim tatlım

ben kaçar bugün inşallah hepimiz için heraçıdan güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5 kaçamaklara dikkat aman eyvahedigeldismile
Ortiimm kaydirigubbakcemile5
ınş haftayada böyle güzel veririz canım yaa bugün diyet miyet hakgetire valla ama napıyım yaa off off mafoldumben Sen dün ben bugün sermişiz diyeti :) Birbirimize dicek lafımız yok yani olsun ortim yarından tezi yok üstesinden geliriz inş bu kalorilerin kaydirigubbakcemile2

sabah uyandım canım deli gibi patatesli börek istedi onunla kahvaltı yaptık.yumurta vs.de hazırladım.hafta sonu serdim umarım hafta içi düzene sokabilirim boğazımı
:sinifsinif: melocum anlaşılan bugün hepimizde kaçak var yarından itibaren asmak yok bu işi 4 elle sarılıp diyete devam kaydirigubbakcemile5

kizlar ben bu sabah evlenme teklifi aldim ve yüzügüm parmagimdaaaaa :kedi:

cumartesi de aileler tanisiyor

Allah mutlu mesut etsin canım.Şuan yaşadığın mutlulukları hiç aratmasın ınş :Saruboceq:

Evett gelelim bugünün özetine ... ohaoldumsmile

Sabah erkenden kalkıp düştük sapanca yollarına ...
İlk defa gittim ben ama gerçekten gidelisi biyer .tabii diyetteyken değil =)
Sabah brunc kahvaltı ne yediğimi bile hatırlamıyorum yaa .
ama 2 dilim kızarmış ekmek 1 ufak dilimde börekten başka hamur yok .
arada yarım kase sütlaç allahtan oğlum varda yarısını o yedi yoksa hepsini hüpletebilirdim çok taze ve lezizdi ..
tabi uğradığımız çikolata fabrikasında yediğim tadımlık çikolatalardan bahsetmek bile istemiyorum -tatlicadiarzu-
üstüne bide çiğköfte yedimm akşam niyetine .. kafamçokkarıştı

off kızlar yaa aslında yememe şansım vardı ama eşim ,eniştem ablam kırk yılda bi çıkmışız .Nefsimden taviz vermedim yaa
yarın hiç ekmek yok dengelemem lazım kaloriyi .. Bide tuhaf bi durum var kendimi şişkin hissetmiyorum hiç akannehir

Aldığım tüm kalorilere rağman harika bi gün geçirdim .. Pişman değilim nasıl olsa ben hedefime ulaşıcam inş... alkisalkisalkis

:hulya::hulya:slm arkadaşlar benimde kilom 85 ne yaptıysam başarılı olamadım şimdide ACAİ Dr.öz,ün hapını denemek istiyorum kaydirigubbakcemile3bakalım sonuç ne olacak kullanan arkdşlr varsa benide aydınlatırlarsa sevinirim hepinize bol şanslar kaydirigubbakcemile2:hulya:

selam

yine kullanicilari göremiyom kim varsa sesleni versin

menümü yazayim

sabah: 4 dilim tost ekmegi 4 puan
30g sucuk domatesli 2 puan
cay 1 puan
yag 0.5 puan
kuru kayisi domates 0 puan

ara: 2 portakal 0 puan

ögle: 6 kasik pilav az yagli 3,5 puan
4 kasik nohut 2 puan
bamya aslinda puani yok ama icine az yag attigim icin 0,5 puan
ekmek 1,5 puan
yogurt 1 kasik 0,5 puan

aksam üreide 1 puanlik cukulata hemen bir parca kücük birseyzemuszemus

toplam 16,5 puan

eger acikirsam artik 0 puanlik meyve yerim

ben yediklerimi yazayım mı diye düşündüm ama o kadar kötü ki topiğe saygısılık gibi geldi çikolt,tatlının hesabı yok başka bişey yok ama...offf bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Tülay bu arada sapancanın brunchına ne kadar dayanılabilir bilmiyorum tebrikler ama
nereye gittinz

Evet melocum yaa sen iyi dayanıyorsun ben her hafta gidiyor olsam olduğum kadar daha olurdum heralde =)
İlk blue dream de kahvaltı yaptık sonrasında maşukiye de gezindik biraz kartepeye çıktık sonra . Bizimkiler balık yediler ama ben asla balık yemediğim için hatta kokusuna dahi dayanamadığım için dışarıda manzara seyrettim dondum ama =) Sislerin arasındaki manzalar ,kardan bembeyaz olmuş ağaçların seyri harikaydı gerçekten.Senin herhafta orda olman ne güzel yaa deşarj oluyor insan .
Bide şu çikolata fabrikasına uğradık ühühü işte olan orda oldu ..
Bilsem senden öneriler alırdım .

canım biz burda ılaçlardan,haplardan medet ummadan zayıflıyoruz .En sağlıklı yolu izleyebilmek için yardımcı oluyoruz birbirimize. Sende gelip bizimle sağlıklı zayıflamak istersen bekleriz ..

bitanem kuru kayısı 0 puanmı ? Çok kalorili olduğunu biliyoruz onun ama ?

ay benide süpheye soktunuz, hemen kitapa baktim kesin 0 puan yiyebilirsiniz.sositososito

zaten cogu meyve ve sebzeler 0 puanli

kayisi bende aklima geldikce yiyiyom bagirsaklar icin

ay benide süpheye soktunuz, hemen kitapa baktim kesin 0 puan yiyebilirsiniz.sositososito

zaten cogu meyve ve sebzeler 0 puanli

kayisi bende aklima geldikce yiyiyom bagirsaklar icin

canım bence sende hata yok da okitapta hata var..0 kalori olur mu ya kayısı

yanlis anlasilmasin ben 0 kalori demedim 0 puan dedim. puanlar kalori ve yagla hesaplaniyor: (kalori / 60) + (yag / 9)

misal kayisini puani atiyorum söyle cikti bu hesaba göre 0.269 ama bu matematikte sifira yakin oluyor 0.5 yakin degil.

Bitanem ben bu puanlıyı çok sevdim yaa .melonunda dediği gibi ben 3 4 kayısı bol su içince 2 saat yetiyor tok tutuyor beni . kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…