80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bitanem ben bu puanlıyı çok sevdim yaa .melonunda dediği gibi ben 3 4 kayısı bol su içince 2 saat yetiyor tok tutuyor beni . kaydirigubbakcemile3

tamam canim ama gün icerisindede puanlarini yeme zorunlulugu var.

bak sen basla ben sana yardimci olurum

ben cuma günü basladim zayiflamaya basladigimi hissediyorum. ama regl olma ihtimalim var bir kac gün icinde belki bu yüzden tartida zayifladigim göstertmeye bilir.

ben bunu daha öncede yaptim 7 ayda hic spor yapmadan 15 kilo vermistim. sen sporda yaparsan yaza hic birseyin kalamazkaydirigubbakcemile3

tamam bitanem .. Ama ilk bikaç gün sırf sebze yemeği yemem lazım bugünki kaçamakları telafi etmek için . düzene sokıyım kendimi 1 haftada puanlı denicem =)

kızlar bugün erken kalkıp bi o kadarda dolanınca yorulmuşum çok ..Hiç birinizle karşılamadık ama yarın herkes burda olur heralde . görüşürüz hepinizle öpüldünüz

günaydın...tükanı ben açayım.çikolata ve tatlı kraliçesi(dün her çeşidinden doya doya yedim de...)

bugün -eğer dolandırılmamışsak cam balkonum takılacak adam 4.kez atlattı da güya 9buçukda gelecekti bu sabah bekliyorum

menümü yazayım
2ekemek
2 peynir
3 zeytin
domates-maydanoz -nane
yeşil çay

ara
portakal

öğle
haşlama tavuk but
salata

ara
yoğurt+elma
akşam

ıspanak yemeği
yoğurt
2 ekmek

ara
meyve

yemeklerimi ayarladım eğer elim ayağım titremez yine kötü olup bozmazsam böyle..
artık nefsimi kendim kontrol edemiyorum çünkü

Son düzenleme:
kızlar günaydın haftanın yüzkarası geldi ...cumadna beri giremedim hiç geçmişi de okuyamadım daha p.tesi işler de yoğun bakabildiğim kadar bakmaya çalışcam..tüm haftasonum yiyerek ve yatarak geçti..anlamadım benim derdim ne yaaa sanki bişilerden öç alır gibi yedim yedim yattım..

günaydinnnnn
nasilsiniz hanimlar

dünkü menüm:

sabah: hicbirsey
ara: hicbirsey
öglen: patates kizartmasi, ama FIRINDA..., 4 kasik kusbasi et, zeyatin peynir recel
ara: yok
aksam: yok (misafirlikteydim ve orda ne cerez yedim ne pasta)
ara: 21:00 de firinda annem kanat ve patates yapti. ben kanadin yarisini yedim yani tadimlik, bir kac patates. KURT GIBI ACIKMISTIM...

bu sabah tartildim, 89,9 gösterdi zemuszemus daha ancaa alsanaalsanasmile

dün amcamlarda ögrendi benim söz durumunu, yengem de zayifla dedi (((
yapicammmmm bak görün siz

günaydın fıstıklarrrrrr...)) hayırlı haftalar herkese...neslihan ve aylinim sizleri görüyorum aşağıda...nasılsınız güzellerrr

hosgeldinizzz
kizlar size bir sorum olacak

erkege de söz yüzügü aliniyorya...
nisan da da ayriyetten alyans aldigimizda, onun söz yüzügünü bosuna almis olmuyormuyum? yani onu takmicak sonucta alyansini takicak.

direk alyans mi aldiniz yoksa anlattigim gibimi yaptiniz?

GÜNAYDIN KIZLAR...
ÖNCELİKLE SİZE BİRİNCİLİĞİ ARTIK BIRAKTIĞIMI SÖYLÜYEYİMM..
ÇÜNKÜ;
KIZLAR DÜN 5 AYLIK KIZIMI EMZİRMEYE GELDİM BİR DAMLACIK SÜT YOK.ÇOK ÜZÜLDÜM BİLİYORMUSUNUZ...EŞİM DE BANA KIZDI..NE BU DİYET YA DEDİ..DÜN BANA ZORLA YEDİRDİDE YEDİRDİ....
ÖĞÜNLERİMİ ÖZELLİKLE SÜT VE SEBZE GRUBUNU DAHADA FAZLALAŞTIRACAM...
YANİ HAFTADA 500 GR VERSEM BANA ŞU ANDA YETERLİİİ...
DÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM VE YORUMLARI BEKLİYORUM....

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,çökelek,1 dilim ıspanaklı ekmek

ARA:
bir avuç çerez(badem,fındık,fıstık)

ARA:
1 bardak süt

ÖĞLE:
ıspanak yemegi,yoğurt,1 dilim ekmek

ARA:
2 dilim baklava

AKŞAM:
fırında tavuk,kekik salatası,yoğurt

ARA:
1 portakal,1 elma

ARA:
1 bardak süt

spor olarak fazla bişey yapamadım 2 saat araba kullandım...kollarım baya ağırdı..
su yeteri kadar..((aralardada 2 şekersiz türk kahvesi içtim onu da yazıyım))

canımben sana söylemeye çalışmıştım

söz yüzüğü almaya gerek yok canım ikiniz de direkt alyansı alın..biz öyle yapmıştık ..zaten bizim sözümüz de de olmamıştı düğünden 6 ay önce nişan yapmıştık..

günaydinn
bomba gibiyim sen nasilsin abla
teşekkürler bende iiyim aylincim...haftasonu 2 gün full temizlik yaptım...ölüyorum kollarım acımış...dip köşe cam kapı bişey kalmadı silinmedik...) ohh mis gibi oldu banada iyi spor oldu...
günaydın ben de burdayım kızlar..
güzelim sana noldu tatlım dağıtmışın haftasonu yine..((
günaydın canım pek iyi sayılmam ya??
az önce yazdım neden iyi olmadığım..:sinifsinif:

okudum tatlım...emzirenler diyet yapamaz diye bir kural yok canım...sıvıyı sebzeyi biraz artır...göreceksin sütünü etkilemicektir...sen çok az beslendin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…