tebrikler aylin hadi bakalım kuğu gibi gelin olcan sen...süpersin hazırlıklar son gaz devam sanırım
canım ekmeklerini falan yazmıyosun ara yapmıyo musun
inşallah tatlımda...keşke öyle olsa..regl krizlerine 6 aydır dayandım hep ama bunlara dayanamıyorum ya..
bir insan 2gofret+el kadar fındıklı çikolata+1tabak kabak tatlısını üstüste normalde yiyebilir mi?
tsk ederim ablammm, pes etmedim etmicemdee
1 ay icinde 5 kg gitmesi lazim elbise alincak
etmei sana güveniyoruz etlerin (yaların)pörtlemesin taş gibi ol..hergün 20 dakika yürüyüş yap 1 ayda 10 kilo vermiş kadar sıkılaşıyosun ben 2 beden küçüldüm sıkılaşarak haberin olsun
Çok geçmiş olsun canım dilerim Allah sağlıklı 2 bebek verir san :Saruboceq:neslicim sorun değil sorabilirsin ikizlere hamileydim :CüvCüv: öğrencilerimden kaptığım bir virüsten dolayı düşük yaptırdılar doktorlar bilerek :teselli: .. şimdi 7 ay geçti tekrar başladık..
ben de bu 3 ayda hamile kalmak istediğim için (doğum izni ayarlamak için)yumurta takibi yaptırdım
hayırlısı bakalım yine 2 yumurtam vardı doktor öyle dedi ikisini de döllemeyi başarabilirsem zemuszemus yine ikiz olur ortimle oğluşları arkadaş ederiz kaydirigubbakcemile5 (geçenkide oğlandı ondada tatlı yiyordum bundada öyle-eğer hamileysem-)
kaydirigubbakcemile3inşallah tatlımda...keşke öyle olsa..regl krizlerine 6 aydır dayandım hep ama bunlara dayanamıyorum ya..
bir insan 2gofret+el kadar fındıklı çikolata+1tabak kabak tatlısını üstüste normalde yiyebilir mi?
insallah tahminler dogrudur,.......
ilerde bende ikizler istiorum allah nasip ederse, ama kiz erkek kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SİNİR OLDUM GEÇMİŞİ OKUDUM HERKESE TEK TEK BİŞİYLER YAZDIM BU ALLAHIN SIPASII ELİNİ BİR ATTI MAKİNAYA SİLİNDİ ESC YE BAASTI SANIRIM AĞLIYCAKTIM NERDEYSEEEE :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: senağlama
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SİNİR OLDUM GEÇMİŞİ OKUDUM HERKESE TEK TEK BİŞİYLER YAZDIM BU ALLAHIN SIPASII ELİNİ BİR ATTI MAKİNAYA SİLİNDİ ESC YE BAASTI SANIRIM AĞLIYCAKTIM NERDEYSEEEE :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: senağlama
canım benim geçen hafta diyetisyene gittiğimde bende bayılacak gibi oldum ya zaten depoda yok ya açlık çok sarsıyorbugün spordan geldim yengem haber verdi gelicem müsaitsen diye bir yorgunum bir yorgunum, bugün sağlık taraması vardı spora aç gittim kan alındı sonra ayranla eti form bisküvi yedim ondanmıdır nedir çok yorgun ve bitkin hissettim kendimi yaa, neyse bi temizlik yaptım bişiyler hazırladım üst komşumuda çağırdım artık çocuklar filanda vardı bayaa yoruldum yaptıklarımdan 3-4 kaşık yedim vallahii kocaaa bir kase makarna salatası yaptım tatlı yaptım kek yaptım ama yemedim bana şaşırıyolar bak bize yediriyor kendi yemiyor diye tadına baktım artık bende mayonez filan koydum çünkü içine :jeyyar:
ben 1 tatlı kaşığı koyuyorum bir bardağa .kendim ayarladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?