80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum valla aklıma geleni yazayorum hemen .Sanki dostlarımla evde muhabbet ediyormuşum gibi. opuyorumnanaktan
bide ben hala çok üzgünüm dibine kadar gelip seni göremediğim için. boshayallersmile

hoşbuldum toprammm naberolumunekankayizsmile

şimdi gittim elimdeki 5 bitkiyi aynı ölçüde karıştırıdmm
ve tüloşş dedigin gibi her bardaga 1 tatlı kaşıgı koyucammm

izlemm cnm bimdeki çayy beşibirdyerde degil bildiigm kadarıyla degilmi başka bitkiler var içinde ama dogadan markanın böle bir çayı oldugunu bilmiyordumm alırımm bulursammmm

nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile

kaptanım doğadanın beşibiryerde bardak poşetini alıyorum ben...işyerinde otla çöple uğraşmak olmuyor...)) bimde var...

cnm bimde beşibiryerde var deidn degilmi yanış anlamadım bende akıyımm hiç denk gelmedim ama daha öncee

tamam bekliyoruz
lcw dada lacivert çok güzel çiçekli bir elbise görmüştüm ama almadım bol geldi :dilcikar:

havanı yesinler kız, ordada bi elbise beğendim ama sadece xs ve s kalmış akannehir

nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile

kaptanım doğadanın beşibiryerde bardak poşetini alıyorum ben...işyerinde otla çöple uğraşmak olmuyor...)) bimde var...

oooooo ortağım sen bu saatlerde pek girmiyordum çok sevindim seni gördüğüme tatlım nasılsın? aklinialirimsmile

gördüğün kadarıyla herkes bim den alışveriş yapıyor kızlar, inanırmısınız kipadan daha çok seviyorum bimi çünkü herşeyi görüyorum büyük hipermarketlerde unutuyorum yazmassam ne alacağımı dün bimden közlenmiş kırmızı biber aldım kavanozda allahımmm o kadar güzel bir tatki zaten çok severim mutlaka deneyin kızlar salatalarınızı bile zenginleştirir emin olur zemuszemus

kalkınca ılık sirkeli su

Sabah ..

2 kepekli grisini
1 tatlı kaşığı lor peynir
3 zeytin

arada 2 kayısı 1 tam ceviz

öğlen

8 kaşık pırasa
3 y.kaşığı yoğurt
1 grisini

ara 1 kivi
1 armut

akşam
3 tane z.yağlı sarma

ara yarım muz
1 kivi
yarım portakal

2 saat fitnees 2 lt su

aslında az olmamış menüm bilmiyorumkismile ama ekmek yemediğim için doyurucu olmadı sanırım olumunekankayizsmile

aynen katılıyorum canım .Ne zaman büyük marketlerden alışveriş yapsam ihtiyacımın dışında gereksiz ne varsa alırım =)
ben almıştım ama denemedim daha .yazın buzluğuma koymuştum közleyip onları yiyorum arada .Ama yarın denerim artık zemuszemus

senin yaptığın diyeti ben her öğün üç dilim ekmekle yiyorum ama diyetisyen önerdi diyetisyene gidiyorum muhakkak bir öğünde sebze şartmış hem hamile kalmaya çalışıyorum hem zayıflamaya nedersin istedikten sonra yaparız demi diyeti

yaparız tabi kim kutulmuş elimizden aklinialirimsmile

aslında bende sabah ve ööğlen 2 dilim akşamda 1 dilim ekmek yiyorumda malum hafta sonu fazla kaçınca bugün telafi ediyim dedim.
Sende inş kilolarından kurtulur bebişine kavuşursun canım.Herşeyin hayırlısı opuyorumnanaktan

merhaba nasılsın ben çiğdem bi oğlum var bitane daha istiyorum 97 kiloydum 6ay rejim yaparak 78 düştüm sonra yine 83 oldum artık almak istemiyorum sen kaç kilosun işe yarıyormu rejim

merhaba nasılsın ben çiğdem bi oğlum var bitane daha istiyorum 97 kiloydum 6ay rejim yaparak 78 düştüm sonra yine 83 oldum artık almak istemiyorum sen kaç kilosun işe yarıyormu rejim

aynen bende sendenim .Benimde bir oğlum var 16 aylık. hamilelikten kalan kilolarla uğraşıyorum işte.
ben 3 aya yakındır diyet yapıyorum . 90 la başladım şimdi 77 .7 oldum .hedefim şimdilik 70 .burdaki arkadaşlarım sayesinde pes etmedim hiç. aradaki kaçamakları saymazsak tabi.Biliyomusun bilmiyorum ama biz burda her cuma tartılıp ne kadar verdiğimizi falan yazıyoruz .insan çeki düzen veriyor kendine burda mahcup olma korkusuna eyvahedigeldismile

inş kurtuluruz yaa bu kadar yol aldıktan sonra inş irademize yenilip geriye dönmeyiz

kizlarrrr iyi geceler feci usutmusum doktor 2 gun rapor verdi,size bir bakayim dedim ama su an yazarken bile gozlerimden yas akiyor o derece yani.

aylin ve bitanem gelinlik prova alintisinin resmini silebilir misiniz kizlar

ben bide çok uzun zamandır yapıyorum artık çok bunaldım rejimden .ç.mden yapmak gelmiyor

Evet haklısın. Ben ve burdaki tüm arkadaşlarım bazen düşüyoruz bu girdaba malesef ama sonrasında birbirimize destek verip yolumuza devam ediyoruz .
sen diyetisyenede gidiyorsun anladığım kadarıyla .Sana değişim listesi falan vermedimi ?
mesela ben hafta sonları lahmacun falan bile yiyorum ama tabi değişim listesine tabi kalarak .

bukadarını yapmışken dönmeyiz herhalde ben cumaları kilomu bildirim ama hamileysem bu ay haber veririm sana aslında önceliğim çoçuk işallah hamile kalırım ama yinede elden bırakmamaya özen gösteriyorum belki buarad 3 _ 5 kilo veririm

gideli daha bir ay oldu onuda artık çok bunaldım diyetten sence biraz ara vermek yanlışmı olur nedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…