- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
hoşbuldum toprammm naberolumunekankayizsmileİzlemcim menülerin güzel canım en azından hafta sonu uçmamışsın bizim gibi mafoldumben
masum aldığım tüm çayları harmanladım ben iyice yaptığım zaman bi tatlı kaşığı koyuyorum sende öyle dene daha rahat canım.
bayanssulusmile
melocum şu paket 5 i biyerdeden bulursam bende alıcam
.Bimin form çayını çok sevdim ben limonlu falan baya güzel oluyor
.ama hergün içince bünye alışıor diye her hafta değiştiriyorum içtiğim çayı..
daha erken testin sonucu için canım yaa sıkma canını Rabbim hayırlısını versin inş..
İzlem şu yengen gözümde canlandı da gerçekten çok komik olmuştur yaakaydirigubbakcemile3
elbisenide pek merak ettim koyda görelim güzelliğini opuyorumnanaktan
karainci .. Ablacım bu kilo derdi her yaşta var yaa .
ne yapalım işin ucunu kaçırıp balon gibi olmaktansa
2 ileri bir geri vermeye çalışıoruz işte.İnş sende bu sefer ulaşırsın hedefine opuyorumnanaktan
yağmurgözlüm hemşerim hoşgeldin canım :lepi:
bak menümü yazmayı unuttum..merak ediyordum fikirlerini.neyse kocişim koltukta uyudu ben kaçar sabah tükanı erken açıyorum
nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
kaptanım doğadanın beşibiryerde bardak poşetini alıyorum ben...işyerinde otla çöple uğraşmak olmuyor...)) bimde var...
tamam bekliyoruz
lcw dada lacivert çok güzel çiçekli bir elbise görmüştüm ama almadım bol geldi :dilcikar:
nerelerdesin sen kaçakalsanaalsanasmile
kaptanım doğadanın beşibiryerde bardak poşetini alıyorum ben...işyerinde otla çöple uğraşmak olmuyor...)) bimde var...
gördüğün kadarıyla herkes bim den alışveriş yapıyor kızlar, inanırmısınız kipadan daha çok seviyorum bimi çünkü herşeyi görüyorum büyük hipermarketlerde unutuyorum yazmassam ne alacağımı dün bimden közlenmiş kırmızı biber aldım kavanozda allahımmm o kadar güzel bir tatki zaten çok severim mutlaka deneyin kızlar salatalarınızı bile zenginleştirir emin olur zemuszemus
melocum merhaba
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah ..
2 kepekli grisini
1 tatlı kaşığı lor peynir
3 zeytin
arada 2 kayısı 1 tam ceviz
öğlen
8 kaşık pırasa
3 y.kaşığı yoğurt
1 grisini
ara 1 kivi
1 armut
akşam
3 tane z.yağlı sarma
ara yarım muz
1 kivi
yarım portakal
2 saat fitnees 2 lt su
aslında az olmamış menüm bilmiyorumkismile ama ekmek yemediğim için doyurucu olmadı sanırım olumunekankayizsmile
senin yaptığın diyeti ben her öğün üç dilim ekmekle yiyorum ama diyetisyen önerdi diyetisyene gidiyorum muhakkak bir öğünde sebze şartmış hem hamile kalmaya çalışıyorum hem zayıflamaya nedersin istedikten sonra yaparız demi diyeti
merhaba nasılsın ben çiğdem bi oğlum var bitane daha istiyorum 97 kiloydum 6ay rejim yaparak 78 düştüm sonra yine 83 oldum artık almak istemiyorum sen kaç kilosun işe yarıyormu rejim
ben bide çok uzun zamandır yapıyorum artık çok bunaldım rejimden .ç.mden yapmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?