http://www.dailymotion.com/video/xbk4vj_candan-erçetin-bahar_music
kızlar şu şarkıyı dinleyin yaa,bugün radyoda duydum bayıldım ha biree dinliyorum kaydirigubbakcemile
gene kimse kalmamışş iyi aldım elime gece kuşluğunu haa kaydirigubbakcemile3
bahar geldiginde mi ben böyle olurum
yoksa öyle oldugumda mı gelir bahar
süper izloşşş bend eşuan dinliyorumm
bugün böyleydim kızlar pazar gezmesinde :))) o yelek yoktu içimde son anda üşüdüm diye giydim o da ordan fırlamış :))) resimleri ekliyorum ki canlanın sizde diye, bahar geldi vallahi, banada bir değişim geld,i evde oturmak istemiyorum yaa, kaydirigubbakcemile3 zaten 1 haftam kaldı aklinialirimsmile
eteğim nasıl kızlar, olduğumdan fazla göstermemiştir inşallah, 1 beden küçük aldım, beli fazla inmiyor aşağıya kaydirigubbakcemile3 o yüzden kabarık görünebilir, 1haftaya kadar tam olur inşallah,iyiki siyahla değiştirmemişim montumu, bu renkde süper duruyor yaa, tavsiye ederim
buldum sizin içinnn :kedi:sositososito
ellerine sağlık deryacım sana da zahmet oluyor ama öyle güzel ki listemiz...tabi kendi durumum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bilmiyorumkismileKızlar rötarlı oldu ama misafir ancak gitti bende gecenin bu saatine ancak yapabildim gözümden uyku akıyor ben kaçtım yarın yazarım size..
.
şimdiden günaydınnnnnn!
herkes uyudu galiba bende yatayım barim gece kuşu arkadaşım tülayım yorgun banu bebişleri uyuttu kendi de uyudu, melocumun yarın okulu var kaptanımın misafiri var ohhoooo :hulya: bitanem16 gelmedi bugün :gitme:
yarın gene sosyete pazarına gidicem, mersinden arkadaşlarımın pijama siparişleri var göstermezz olaydım başıma iş çıktı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?