80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortalık sakinken bende menümü yazayım bari
sabah
yarım bardak yarım yağlı süt, 1 dilim kepek ekmeği üstü labne

form çayı
yoğurt

portakal

3gibi közlenmiş biberli mantarlı domatesli tavuk sote 1 porsiyon

akşam 6da sarımsaklı yoğurt, haşlanmış tavuk (avuç içi kadar)

sebzeyi yarın telafi ederim artık

su 2 litre spor 1buçuk saat

kim var kim yok göremiyoruz yaaa

bend emenümü yazayım
sabah ılık limonlu su

kah.
2 ekmek
peynir
zeytin
domates

ara
yarım bardak süt
elma

öglen
2 parça tavuk
salat
çorba

ara
portakal
keten tohumlu yogurt

akşam canım istemedi yemiyorum
süt ve meyve yerim yatmadan

kocişi bekliyorum halaaa patlıcanlar için

kızlar menümü yazayım bugün yoldan geldiğimden çok iyi olmadı ama olsun

sabah
1porsiyon kıymalı börek(11 de)

ara
ayran+2 etiform

ara
elma

akşam
kaldirik(diyorlar buralarda) kavurma
yoğurt
1dilim ekmek

ara
1 havuç
1 salatalık

selam ortim nasılsın cnmm
ben çok yorgunum
yaa çocuklar yeni uyudu kalan işleirmi yapayımmm

melocum yeni resimler koymuştum gördün mü montum ve eteğimle kaydirigubbakcemile etek bir beden küçük aldım zor oluyor bana sempatiksalakcinni gidene kadar 1 hafta içinde gireyim diye zemuszemus

yok melocum bu etek değil siyahlı bir etek, onuda ekledim bu resimden sonra ama görünmüyor mu acaba dün akşam ekledim olumunekankayizsmile

Geldimmm..
hepinize iyi geceler kızlar .opuyorumnanaktan

Meloşum valla gün içinde 10 kere aklıma geldin acaba ne yaptı diye =) Hayırlısı olsun inş bidahaki aya
olur canım .Hem sen o zamana kadar bi kaç kilo daha verirsin =)
İzlemcim öpüldün canım
eteğini göremedim bu mesajdan sonra sayfalara dalıp bulucam ama =)

O kadar yoğunumki 2 3 gündür ..Kayınvalidem taşınıyor ..onun eşyaları yerleşmesi ,temizlik falan derken evde olamıyorum kaç gündür .Yarın yine yokum çarşambada kadın gelicek fazla giremem .
Yani buhafta biraz ihmal ediyorum burayı .
Ama hep aklımdasınız valla boshayallersmile
Ortimm senide çok özledim canım.Sanırım bu hafta için senden özür dilemem gerekecek .Ama hep dışarıda ve kalabalık ortamda olunca malesef diyet miyet kalmıyor .

Diyetim bu hafta sallantıda yaa ama kilo veremesemde almam o kadar dikkat ediyorum yani. şu işler bir rayına otursun 4 elle sarılıcam tekrar .
bu arada beni görenler şoka giriyor ne kadar zayıfladın sen diye .daha vermesemde olurmuş :1ninca: ama yook bu tahriklere kapılmayıp yolumda devam etmeliyim .
Ben yeni doğum yaptığımda kayınvalidemin bi köylüsü beni görmüş ve yorum yapmıştı kayınvalideme " ayy Yeter (kayınvalidem) senin gelinine ne olmuş böyle yazık yaşı
daha küçük veremezde o kadar kiloyu " o kadar gücüme gitmiştiki sinir olurum o kadına o günden beri .
Bugün beni gördü bu seferde demezmi "senin çok kilon yoktuki niye sıkıntı yaptın kendine ,daha verme yeter bukadar " akannehir
Ölürmüsün ? öldürürmüsün hesabı yani :sinifsinif:
Bende durumlar böyle canlarım .Umarım bikaç gün içinde şu işleri toparlar bomba gibi dönerim aranıza opuyorumnanaktan

aaaa kuzum gelmiş hoşgeldim tülayım ya merak etmiştik bizde seni vallahi, yokluğun hemen anlaşılıyor kız, ne dediğini bilmeyen çok insan var, demekki herkesin lafını kaileye almıycaksın olumunekankayizsmile

anaammm eteğimi kimseler göremedi mi yaa :gitme:

bahar geldiginde mi ben böyle olurum

yoksa öyle oldugumda mı gelir bahar

süper izloşşş bend eşuan dinliyorumm

eewt canım süper bir şarkı bende bayıldım içimi kıpır kıpır ediyor :kedi:

herkes uyudu galiba bende yatayım barim gece kuşu arkadaşım tülayım yorgun banu bebişleri uyuttu kendi de uyudu, melocumun yarın okulu var kaptanımın misafiri var ohhoooo :hulya: bitanem16 gelmedi bugün :gitme:

yarın gene sosyete pazarına gidicem, mersinden arkadaşlarımın pijama siparişleri var göstermezz olaydım başıma iş çıktı kaydirigubbakcemile3

Kızlar rötarlı oldu ama misafir ancak gitti bende gecenin bu saatine ancak yapabildim gözümden uyku akıyor ben kaçtım yarın yazarım size..

izlemcim tebrikler canım!:lepi:
öpüldünüzzz..

şimdiden günaydınnnnnn!

yağmurgözlü-darkolive = 1700gr

evrel-handerya = 1100gr

elimphia-sunshine = + 300gr

narin-butterfly = 600gr

nalcy-bitanem = 1600gr

niloss-güldal= +1300gr

aylin- adaer= 2000gr

masumm - melocum= 400gr

burcu - huri= 1000gr

obilen -applecherry= 800gr

alperenim - eflatun = 700gr

yaniiiiii haftanın grubu Aylin - Adaer
:içelim:

Kızlar rötarlı oldu ama misafir ancak gitti bende gecenin bu saatine ancak yapabildim gözümden uyku akıyor ben kaçtım yarın yazarım size..
.

şimdiden günaydınnnnnn!
ellerine sağlık deryacım sana da zahmet oluyor ama öyle güzel ki listemiz...tabi kendi durumum için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bilmiyorumkismile

sen bu pijama işine toptan gir izloşşş..karlı çıkıcan vallahi kaydirigubbakcemile3

eteğini gördüm güzel ama evet küçük oldğundan kabarık durmuş..ama incelmeye devam onun içine de hemencecik kayarak gireceksinn zemuszemus

aylin adaer---tebrikler kızlar

aylin gözün aydın sen de ortak buldun kendine

adacım sanada yeni ortağın hayırlı olsun

günaydın kızlar a.s. a.s. a.s.

kalktım kahvaltımı yapacağım sonra yemeklerimi,sonra yürüyüşümü..ardından da okuluma giderim artık.
menümü de yemeklerimi yaptıktan sonra yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…