80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam masumm ve butterfly nasılsınız

Geçen hafta 80.200
Bu Hafta 80.00
Giden 200 gr ( çok gitmiş ya tühh tühh çok üzüldüm
nisan sonunda 77 olmak arzusundayım

legocum öğle simit ayran yeterli
diğerlerine krem peynirdi sanırım hiç gerek yok
yada ikindi ara öğününde yarım simit tüketebilirsin yeşil çay filan onlarada başvurabilirsin yada tarçınlı erik çayı

bu arada herkes gibi benimde bir sorunum var bi ara regl öncesi tatlı kirizimni aşmıştım ama
yine son 3 akşamdır yemekten sonra mutlaka çukulata istiyor canım napıcam yaa niye böyle oluyor halbuki güzel sağlıklı bir akşam yemeği yiyorum ( reglime 2 gün var)

selamlar olsun herkese ee ..
kilo veren ender insanları tebrik ederek başlıyım ..
Nasıl bir durum benimkisi anlamadım gitti .3 hafta 100 gram 100 gram gidyor sonra 1 hafta 1 kilo veya üstü ..Kendimi kasmıyorum amaÇoğu gitti biraz olsun şekle girdim yaa kalanılı zamana yaymak istiyorum almamak için. inş başarılı olurum-z
Orticim utanmana sıkılmana gerek yok canım 76 5 te sabitim ben heralde dün kaçırdığım yemekler yüzünden oldu ..tüm haftam çok iyi geçmişti oysaki dünü saymazsam
İzlemcim tatilde olmana rağmen solladın hepimizi tebrikler canım ..
meloşum seninde dediğin gibi şiş olduğunu düşünüyorum menülerin gayet güzeldi takip ettiğim kadarıyla alman imkansız canım ..
Banuu sıkma kendini bu hafta çoğumuz sendeniz
orticim sporu sabahmı akşammmı yapsam demişsin..Sabah yapılan spor metabolizmanın ve vucudun gün boyu aktif kalmasını sağlıyor ,akşam yapılıncada sabaha kadar kaslar hareket halinde oluyormuş spor hocam öyle demişti ..Eğer imkanın varsa sabah ve akşama böl 30 dk .. hem zaman çabuk geçmiş olur :)

melocum incir suyuyla ilgili sana bir önerim var bende bir dönem incir kaynatıp içtim
sonraki diğer dönemde inciri şu şekilde tükettim akşamdan bir incire 1 tk zeytinyağı damlatıp sabah onu yedim eğer sabahları ılık su ve kayısı yada incir uyguluyorsan bu şekilde uygulayabilirsin belki biliyorsundur ama yinede yazayım canım buda aynı işi görür yerimseniben

slm kızlar bugün arkadaşımın oğlunun diş buğdayı vardı bizim burada hedik deniliyor...ve bugünkü menümde haliylen biraz saçma oldu..

SABAH:
güne gideceğim ve orada yiyeceğim için sadece yarım muz

ÖĞLE.((yani günde))
2 yk tatlı buğday,,1 küçük dilim revani,yarım küçük yağlı simit,2 kuru pasta

AKŞAM:
öğlenin inadına sadece peynirli salata

ARA:
1 elma ve 1 havuç yiyecem

selmacım karşılaşamıyoruz nasılsın nasıl gidiyor opuyorumnanaktan

iyiyim canım ıyı gıdıyor dıyet sende cok ıyıgıdıyorsun az kaldı senın yetmışlı rakamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay bana bişeyler oldu habire yemek istiyorum tutamıyorum kendimi

valla bugün neler yed,igmi ben bile bilmiyorum of yaaaa((((((((((
aynen ortim ya...kıymalı börek bolll zeytin bolll peynir-çikolata-sarelle kaşık kaşık-sarma bunlardan sadece birazı..haaa reçeller de var tabi ...intikam alıyoruz vücudumuzdan başka bir tanımı yok bence..neyse bugn böyle takıllalım da yarın başlarız olumunekankayizsmile
canım bağırsak sorunum hç yok ben hamilelik için yapıyordum ama bırakmaya karar verdim ..ne zaman isterse o zaman gelsin bebiş bıraktım artıkalsanaalsanasmile

slm canım

gecen hafta 89,4
bu hafta 90,4

çorba ekmek yerine geçiyor, süt tok tutması ve zayıflatması açısından daha önemli bence.

bence akşam yemeği çok çok erken 19 gibi daha mantıklı akannehir

aramıza hoşgeldin :gitme:

tebrik ediyorum :lepi:[/QUOTE]

yeniden hoşbulduk canım

ayy çok erken çıkıyormuşsun canımcım akannehir Allah sabır versin 2 yıl asya avrupa rasında git gel yaptım seni çok iyi anlıyorum
ay bana bişeyler oldu habire yemek istiyorum tutamıyorum kendimi
banucum canın bişey yemek isterse hemen koca bir bardak su iç bastırır yok kesmedi ikinciyi de içebilirsin bende işe yarıyo yerimseniben

selam selmacım ne var ne yok görüşmeyeli Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…