ay bana bişeyler oldu habire yemek istiyorum tutamıyorum kendimi
selmacım karşılaşamıyoruz nasılsın nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
ay kızlar inanmıyorum kendime yaa öküz gibi yeidm vallaa
ögle yemegimi yemiştim ne güsel amaa
sonrasında 1 dilim tavuk gögsü
1 betibör
yerım dilim ekmekle acısos ayy ne alaksız yaa
duygusal açlık başladı snaırım benim için
hemne bi 5.1 çayı içmem laızmmm
ay bana bişeyler oldu habire yemek istiyorum tutamıyorum kendimi
aynen ortim ya...kıymalı börek bolll zeytin bolll peynir-çikolata-sarelle kaşık kaşık-sarma bunlardan sadece birazı..haaa reçeller de var tabi ...intikam alıyoruz vücudumuzdan başka bir tanımı yok bence..neyse bugn böyle takıllalım da yarın başlarız olumunekankayizsmilevalla bugün neler yed,igmi ben bile bilmiyorum of yaaaa((((((((((
canım bağırsak sorunum hç yok ben hamilelik için yapıyordum ama bırakmaya karar verdim ..ne zaman isterse o zaman gelsin bebiş bıraktım artıkalsanaalsanasmilemelocum incir suyuyla ilgili sana bir önerim var bende bir dönem incir kaynatıp içtim
sonraki diğer dönemde inciri şu şekilde tükettim akşamdan bir incire 1 tk zeytinyağı damlatıp sabah onu yedim eğer sabahları ılık su ve kayısı yada incir uyguluyorsan bu şekilde uygulayabilirsin belki biliyorsundur ama yinede yazayım canım buda aynı işi görür yerimseniben
deniz,izlem[/COLORevet aynı kararı almışız
şimdi beni akşam yemekleirm şöle
1 kase çorba
salat ve 1 tabak sebze yemegi
sonra ara
1 bardak süt ve 1 meyve
diyorumki acaba
çorbayı mı kaldırsam
yoksa sütümüü
karar veremedim
ama en uygunu snaırım akşam sadece salata ve sebze
benim irde akşam 2 dilim ekmegim var ama yemiyorum
ayy çok erken çıkıyormuşsun canımcım akannehir Allah sabır versin 2 yıl asya avrupa rasında git gel yaptım seni çok iyi anlıyorumbende yazayım öğün saatlerimi...kızlar güne en erken ben başlıyorum sanırım..
05,30...kalkış 1 bardak su +tiroid ilacım ( namaz kılma hazırlanma yemeğimi evden getiriyorum biliyorsunuz )
06,10...evden çıkış
07,30...( yoldayım hala kuru meyve veya bisküvi atıştırım..)
( çantamda her zaman diyet bisküvi su ve kuru kayısı bulundururum )
09,15..kahvaltı
11,00 ara
13,30 öğle
16,17..gibi ara
20,15..akşam ( ancak eve geliyorum )
22..ara ( ye yat gibi oluyor )
banucum canın bişey yemek isterse hemen koca bir bardak su iç bastırır yok kesmedi ikinciyi de içebilirsin bende işe yarıyo yerimsenibenay bana bişeyler oldu habire yemek istiyorum tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?