ahh canım yaa senindemi ödem sorunun var..bende aynı bacaklarım acayip ağırlaştı...ayakkabılarım olmuyor ayağıma...:gitme::gitme::gitme:
merhaba arkadaşlar....
gördüğüm kadarıyla topiğimiz de bir enerji eksikliği oluştu son zamanlarda,paylaşım yapamaz olduk ya da az yapar olduk...ben düğün telaşından boş vakitlerimi buraya ayıramaz oldum...
tabi buranın eksikliği de hemen kilo durumumuza yansıyor bu bir gerçek...
bu arada benim tavuklar bana geri döndü kaydirigubbakcemile3
yine gram gram vermeye başladım...
kesinlikle üzerime alınıyorum bu paylaşım olayını. ben suçluyum mafoldumben bundan sonra en azından her gün girip menümü yazıcam. kararlıyım kötükedihüso
başlangıç : 83
geçen hafta : 74.8
bu hafta : 74:5
giden : 300 gr.
çizelgemin farkında mısınız??? akannehir
canım...
evim temizlendi,eşyalarım yerleşti,çeyizim gitti...
doğalgazım açıldı,sıcak suyum bile akıyor yani...
evimin tamamen yerleşmiş halinin fotolarını da ekleyeceğim en kısa zamanda
herkese merhaba,
Ben 2 hafta önce 78.5 bildirim yapmıştım. geçen hafta çok kötüydü 79.3'tüm (ama rahatsızlığımdan kaynaklanabileceğini düşünüyorum)
Bu hafta 78.8 im hemen hemen hiç bi kayıp yok gibi. bide özel günüm yaklaşıyor onunda sıkıntısı şişi var bende. İnşallah haftaya 78.00 olarak bildirim yapabilirim.
Ama kızlar yürüyüş ve leslie yapıyorum fırsatım oldukça. epey bi faydasını gördüm, sıkılaşıyorum. arkadaşlarımda farketmeye başladı. biraz da kilo kaybım olsa süper olacak. ama sabrediyorum , herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
Slmmmmmm kızlar bu hafta biraz kilo verimi durmuş sanki...
bende dün 76 yı görmeme rağmen bugün 76.5 çıktım ,halbuki belki bi ihtimal başında 75 olur diye hayal kurmuştum haftaya kaldı artık..olsun az da olsa gitti..
verilen 400gr...
yaz geldi kızlar kapıda yaaaaa..
geçen batikten kot aldım bol dökümlü bişey ama 40 beden üzerime oldu ama biraz dar oldu tahmin edeceğiniz gibi (kalıbı bolmuş yoksa hayatta olmazdı) şimdi onun içine rahat rahat girme hayalindeyim o bari gaza getirse beni.. ama spora devam!
merhabalarrrr opuyorumnanaktan
biliyorsunuz tatildeyim kızlar ve annemin tartısı dijital değil zorlanıyorum o yüzden geldiğimde 75 gösteriyordu şimdi 74e yakın ama ne olur ne olmaz 74.500 yaz sen kaptanım...
dün futbol sahasında 10tur atarken karar verdim akşam yemeklerimi azaltıcam yada meyve ile geçiştirip 9gibi tekrar meyve ile ara yapıcam nedense bu hep spor yaparken aklıma geliyor, akşam yemek masasına oturunca böylee olmuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
29una bilet aldık 20 gün daha burdayım, nereye gitsek ben varım diye en güzel şeylerini yapıp getiriyorlar önüme allahımmm bana güç ver :dilcikar: gidince iboya ispatlamam lazımmm 73üü görmem lazımmmmm :mymeka:
merhabalarrrr opuyorumnanaktan
biliyorsunuz tatildeyim kızlar ve annemin tartısı dijital değil zorlanıyorum o yüzden geldiğimde 75 gösteriyordu şimdi 74e yakın ama ne olur ne olmaz 74.500 yaz sen kaptanım...
dün futbol sahasında 10tur atarken karar verdim akşam yemeklerimi azaltıcam yada meyve ile geçiştirip 9gibi tekrar meyve ile ara yapıcam nedense bu hep spor yaparken aklıma geliyor, akşam yemek masasına oturunca böylee olmuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
29una bilet aldık 20 gün daha burdayım, nereye gitsek ben varım diye en güzel şeylerini yapıp getiriyorlar önüme allahımmm bana güç ver :dilcikar: gidince iboya ispatlamam lazımmm 73üü görmem lazımmmmm :mymeka:
aaa kimse verememiş bu hafta ne oldu ayolll
valla bende akşam yemegimi mi kıssam acaba diye düşünüyorum
çorba
sebze yemegi yiyorum akşamları
çorbayı kaldırsam sadece yemek mi yesem ki
banucum bende senin gibi düşünüyorum kahvaltı ve ögle yemegimde bi sorun yok çünkü.bundan sonra bende akşam yemeğini engeç 19:00 da ve mutlaka sebze yemeği ve salata ile yapacagım bakalım değişen ne olacak
canım...
evim temizlendi,eşyalarım yerleşti,çeyizim gitti...
doğalgazım açıldı,sıcak suyum bile akıyor yani...
evimin tamamen yerleşmiş halinin fotolarını da ekleyeceğim en kısa zamanda
denizcim aylardır bende akşam yemeklerini kısmayı düşünüyorum çorba salata y ada sebze salata olsun diyorum ama akşam eve gidince gözüm dönüyo resmen gün içinde dikkat ediyorum akşam hepsi boşa gidiyo
denizzşimdi senin listeni okuyunca düşündümde bende senin gibi sabah ile öglen arasında ara yapmayım çünkü kahvaltı ancak 9 da yapıyorum bende
ama öyle olursada
benim aralar
meyve ve süt veya yogurt yani bunu nasıl ayarlıycam bilemiyorum
banucum ben tamamen değiştirmeye karar verdim yeme düzenimi .
son zamanlarda şu şekilde yapıyordum
09:00 kahvaltı
12:00 ögle
14:30 ara
16:30 ara
19:30 akşam
21:00 ara şekilndeydi.
akşam ve sabah kahvaltıda çok acıkıyordum.
bugünden itibaren
08:00 3 kayısı yada süt gibi evden çıkmadan yiyeceğim
09:00 kahvaltı
12:00 ögle
14:30 ara
16:30 ara
18:30 engeç akşam yemeği
20:30 ara şeklinde uygulamayı düşünüyorum
böylelikle akşam yemegine çok yüklenmemiş olurum diye umut ediyorum
selam kızlar kilo veren herkesi kutluyorum
geçen cumartesi oğluşun doğumgünüydü ve ben kaçırdım biraz tabi hafta içi ancak haftasonu aldıklarımı verebildim sözün özü kilom geçen hafta ile aynı
geçen hafta 84,4
bu hafta 84,4
giden 0 malesef
merhaba kızlar
kilo veren herkese tebrikler ben acaip bi hafta geçirdim bi dünya şey oldu eşim de ben de başak burcuyuz acep başak burcu olanlar mı böyle karman çorman bi hafta geçirdi diyorum
nese gün içinde sapıtıp şekerli kahve içsem de akşam salata ve haşlanmış ete devam ettim
bu haftaki kilo bildirimim;
geçen hafta: 84.3
bu hafta: 83.4
giden: 900gr
eflatun akşam yemeğini bu hafta deneyeceğim olmadı tekrar 19:00 a çekerim.tafsiyen için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?