80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buraya eskisi kadar sık gelip gidemiyorum farkındayım ama tam gaz devam ediyorum, yanlış anlaşılmasın..:) Yediklerime son derece dikkat ediyorum ve sporumu aksatmıyorum. Şimdi havalar da güzelleşince hem yazı aklıma getirip iyice asılıyorum adımlarıma, hem de bu bahar havası beni bir nebze olsun depresif ruh halimden kurtarıyor, nihayet...

Gerçi bu hafta "aman aman" bir kilo verememişim. 77,8kg. Herhalde regl olacağım, vücudum bir garip, acayip tatlı yemek istiyorum yine... Ama tutuyorum kendimi, pikolarla bir şekilde geçiştirebilirim inşallah..

Kilo verenlerin de gözleri aydın olsun. Çok imreniyorum düzenli kilo veren arkadaşlara. Koca bir maşallah!

Görüşmek üzere!!!

Geçen Hafta : 78.3
Bu Hafta: 77.8
Giden: 500gr cık

Slmmmmmm kızlar bu hafta biraz kilo verimi durmuş sanki...
bende dün 76 yı görmeme rağmen bugün 76.5 çıktım ,halbuki belki bi ihtimal başında 75 olur diye hayal kurmuştum haftaya kaldı artık..olsun az da olsa gitti..
verilen 400gr...

yaz geldi kızlar kapıda yaaaaa..
geçen batikten kot aldım bol dökümlü bişey ama 40 beden üzerime oldu ama biraz dar oldu tahmin edeceğiniz gibi (kalıbı bolmuş yoksa hayatta olmazdı) şimdi onun içine rahat rahat girme hayalindeyim o bari gaza getirse beni.. ama spora devam!

merhabalarrrr opuyorumnanaktan

biliyorsunuz tatildeyim kızlar ve annemin tartısı dijital değil zorlanıyorum o yüzden geldiğimde 75 gösteriyordu şimdi 74e yakın ama ne olur ne olmaz 74.500 yaz sen kaptanım...

dün futbol sahasında 10tur atarken karar verdim akşam yemeklerimi azaltıcam yada meyve ile geçiştirip 9gibi tekrar meyve ile ara yapıcam nedense bu hep spor yaparken aklıma geliyor, akşam yemek masasına oturunca böylee olmuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

29una bilet aldık 20 gün daha burdayım, nereye gitsek ben varım diye en güzel şeylerini yapıp getiriyorlar önüme allahımmm bana güç ver :dilcikar: gidince iboya ispatlamam lazımmm 73üü görmem lazımmmmm :mymeka:

ahh canım yaa senindemi ödem sorunun var..bende aynı bacaklarım acayip ağırlaştı...ayakkabılarım olmuyor ayağıma...:gitme::gitme::gitme:

hem de felaket ödem sorunum var. regli öncesi eğer ki o ay dikkat etmezsem en az 3 kilo fazla çıkarım eyvahedigeldismile

kilo veren ender insanlardan birisin tebrik ediyorum :lepi:

çizelgemin farkında mısınız??? akannehir

canım...
evim temizlendi,eşyalarım yerleşti,çeyizim gitti...
doğalgazım açıldı,sıcak suyum bile akıyor yani...
evimin tamamen yerleşmiş halinin fotolarını da ekleyeceğim en kısa zamanda

çizelgendeki kumrular harika adaer opuyorumnanaktan evine internet bağlatmayı unutma. sonra seni kaybetmeyelim evlenince guclubacismile

ödemliler arasına hoşgeldin boshayallersmile

ben de gidip biraz dar gelen bir pantolon filan alayım bari. çok mantıklı bu olay :lepi:

herkes akşam yemeğini azaltıyor. ben de azaltmayı deneyeceğim alkisalkisalkis

aaa kimse verememiş bu hafta ne oldu ayolll
valla bende akşam yemegimi mi kıssam acaba diye düşünüyorum
çorba
sebze yemegi yiyorum akşamları
çorbayı kaldırsam sadece yemek mi yesem ki

3 müzde aynı kararları almışız kaydirigubbakcemile3 inşallah uygulayabiliriz ve işe yarar olumunekankayizsmile

canım...
evim temizlendi,eşyalarım yerleşti,çeyizim gitti...
doğalgazım açıldı,sıcak suyum bile akıyor yani...
evimin tamamen yerleşmiş halinin fotolarını da ekleyeceğim en kısa zamanda

boshayallersmile ne güzel ne tatlı heyacanlar bunlar adacım bugünlerin kıymatini bil

izlemcimm cnm valla tebrik eidyorum snei tatilde almada sen üstüne birde spor yapıyorsun yani

deniz,izlem[/COLORevet aynı kararı almışız
şimdi beni akşam yemekleirm şöle
1 kase çorba
salat ve 1 tabak sebze yemegi

sonra ara
1 bardak süt ve 1 meyve

diyorumki acaba
çorbayı mı kaldırsam

yoksa sütümüü
karar veremedim
ama en uygunu snaırım akşam sadece salata ve sebze

benim irde akşam 2 dilim ekmegim var ama yemiyorum

banucum ben tamamen değiştirmeye karar verdim yeme düzenimi .

son zamanlarda şu şekilde yapıyordum

09:00 kahvaltı
12:00 ögle
14:30 ara
16:30 ara
19:30 akşam
21:00 ara şekilndeydi.

akşam ve sabah kahvaltıda çok acıkıyordum.

bugünden itibaren

08:00 3 kayısı yada süt gibi evden çıkmadan yiyeceğim
09:00 kahvaltı
12:00 ögle
14:30 ara
16:30 ara
18:30 engeç akşam yemeği
20:30 ara şeklinde uygulamayı düşünüyorum

böylelikle akşam yemegine çok yüklenmemiş olurum diye umut ediyorum

selam kızlar kilo veren herkesi kutluyorum
geçen cumartesi oğluşun doğumgünüydü ve ben kaçırdım biraz tabi hafta içi ancak haftasonu aldıklarımı verebildim sözün özü kilom geçen hafta ile aynı
geçen hafta 84,4
bu hafta 84,4
giden 0 malesef

merhaba kızlar

kilo veren herkese tebrikler ben acaip bi hafta geçirdim bi dünya şey oldu eşim de ben de başak burcuyuz acep başak burcu olanlar mı böyle karman çorman bi hafta geçirdi diyorum

nese gün içinde sapıtıp şekerli kahve içsem de akşam salata ve haşlanmış ete devam ettim
bu haftaki kilo bildirimim;
geçen hafta: 84.3
bu hafta: 83.4
giden: 900gr

denizcim aylardır bende akşam yemeklerini kısmayı düşünüyorum çorba salata y ada sebze salata olsun diyorum ama akşam eve gidince gözüm dönüyo resmen gün içinde dikkat ediyorum akşam hepsi boşa gidiyo

denizz
birde böyle dene cnm benim düzenimde
8:30 kahvaltı
10:30 ara
13 ögle
15.30 ara
19:akşam
21.30 ara

bende yürüyüşe gidiyorum seingibi kaysı yiyip gidicem ama
kahvaltı saati kayıyorr malesef

akşam yemek saatin erken ama deniz acıkırsınn

denizzşimdi senin listeni okuyunca düşündümde bende senin gibi sabah ile öglen arasında ara yapmayım çünkü kahvaltı ancak 9 da yapıyorum bende
ama öyle olursada
benim aralar
meyve ve süt veya yogurt yani bunu nasıl ayarlıycam bilemiyorum

bendede aynen böyle oluyor canım.bu yüzden ögle yemegiyle akşam yemeği ara ögünlerimin miktarını arttıracagım.ki akşam kıtlıktan çıkmışa dönmemek için.bakalım uygulamaya başlayayım sonuç ne olacak

canım yürüyüşe gitmeden önceki kayısın meyve yerine geçiyor bide akşam yemeginden sonraki araya koyarsın meyve .yogurtu ögle yemeğinden sonraki ara ögünde yiyebilirsin.meyveli yogurtta olabilir.sabah zaten peynir yiyorsun süte gerek yok bence.

banucum şöyle bir yol izleyeceğim sizde bakın bakalım ne yorum yapacaksınız kızlarr

sabah uyandıgımda : 3 kuru kayısı 1 bardak ılık su

kahvaltı 09:00 -2 dilim k.ekmeği
1 porsiyon peynir
3 zeytin ,yeşilçay
salatalık ,domates ,maydanoz falan

ögle yemeği 12:00 - 1porsiyon etli yemek (genelde yemek firması öyle getiriyor)
1 dilim k.ekmeği
salata veya yogurt veya ayran ne geldiyse
ara 14:30 - 1 piko

ara 16:30 -1 kase yogurt

akşam yemeği 18:30- 1tabak sebze yemeği ,salata

ara 20:30 - 2porsiyon meyve

deniz,izlem[/COLORevet aynı kararı almışız
şimdi beni akşam yemekleirm şöle
1 kase çorba
salat ve 1 tabak sebze yemegi

sonra ara
1 bardak süt ve 1 meyve

diyorumki acaba
çorbayı mı kaldırsam

yoksa sütümüü
karar veremedim
ama en uygunu snaırım akşam sadece salata ve sebze

benim irde akşam 2 dilim ekmegim var ama yemiyorum[/QUOTE]

çorba ekmek yerine geçiyor, süt tok tutması ve zayıflatması açısından daha önemli bence.

bence akşam yemeği çok çok erken 19 gibi daha mantıklı akannehir

aramıza hoşgeldin :gitme:

tebrik ediyorum :lepi:

eflatun akşam yemeğini bu hafta deneyeceğim olmadı tekrar 19:00 a çekerim.tafsiyen için teşekkür ederim

eflatun akşam yemeğini bu hafta deneyeceğim olmadı tekrar 19:00 a çekerim.tafsiyen için teşekkür ederim

canım kalkış ve yatış saatine göre ayarlasan öğünleri daha mantıklı. mesela ben kızımdan dolayı sabah 7'de kalkıyorum ve böyle olunca böyle oluyor :

07.30 ılık sirkeli su

08.00 kahvaltı

10.30 ara
12.30 yemek
16.30 ara
19.30 yemek
21.30 ara
23.30 ye yat öğünü zemuszemus

bildiğim kadarıyla mantık şu ana yemeklerin arası 5 saati geçmeyecek iki-üç saatte bir de ara öğün olacak bilmiyorumkismile

bende yazayım öğün saatlerimi...kızlar güne en erken ben başlıyorum sanırım..
05,30...kalkış 1 bardak su +tiroid ilacım ( namaz kılma hazırlanma yemeğimi evden getiriyorum biliyorsunuz )
06,10...evden çıkış
07,30...( yoldayım hala kuru meyve veya bisküvi atıştırım..)

( çantamda her zaman diyet bisküvi su ve kuru kayısı bulundururum )
09,15..kahvaltı
11,00 ara
13,30 öğle
16,17..gibi ara
20,15..akşam ( ancak eve geliyorum )
22..ara ( ye yat gibi oluyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…