80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bugün neler yed,igmi ben bile bilmiyorum of yaaaa((((((((((

tavuk göğsü bitti mi? benim de canım istiyor da kaldıysa gönder bir dilim diyecektim sırnaşık şey

ya bununla ilgili Kanal D'de dün sabah Doktorlar mı doktoralarım mı öyle bir porgramda bir şeyler söylüyordu diyetisyen. bildiğim kadarıyla programdaki bilgiler Kanal D'nin sayfasında yayınlanıyor. bir bak istersen. ben bakacaktım ama üşendim şimdi nedense benneyaptımki

ne güzel öğleni telafi etmişsin. ben bir kaçırdım mı hep kaçırıyorum. sempatiksalakcinni

gecen hafta 89,4
bu hafta 90,4

aylin ne oldu sana ? CADIARZU

ya arkideşler benim baskül bozuk olabilir mi? sırnaşık şey
dün sabah 89 idim, öğlen 85, şimdi 91 kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yani diceğim odur ki bir insan 24 saatte 6 kio nasıl alır verir ya da değişir? iki hafta önce aldığım pantolon şu anda bol geliyor. 90 la başladım kilo almış olamam tartılmaktan başka bir yöntem mi denesem acaba??? bilmiyorumkismile

ay felaket başım ağrıyor, uykum var. sürekli yatıyorum. çalışan malışan yok ortada ne olacak bu halim benim? :uhm:

Ortim kahve dünyasına gittik eşimle...yaş pasta...kahve çikolata..bugün intikam aldım kendimden

dijitalse farklı yerlerde tartılmaktan olabilir aynı noktada tartıl.
bu arada topla kendini ve otur tezin başına sen yaptıkça bitecek yapmadıkça değil unutma canım

bir de mümkünse uzak dur tartıdan

sorma cnm ya bugün bende felakettim demin 4 dolma götürdüm valla
amaa neden böleyim bilemedim valla yaadelikafadulden

sen 4 tane ben komşumun getirdiği koca tabak kara lahana sarmayı yedim üstüne yaş pasta çikolata-kahve bolllll kremalı-kaşık kaşık sarelle...daha aklıma gelmiyor

ay ben bu topiği ve topicdekileri bi seviyorum ki bu kadar olur ehuehue :)))
yaaa kutlama niyetine döner yedim manyak mıyım bennnn :S

sen 4 tane ben komşumun getirdiği koca tabak kara lahana sarmayı yedim üstüne yaş pasta çikolata-kahve bolllll kremalı-kaşık kaşık sarelle...daha aklıma gelmiyor

heyyy kızlar yavaşınız yaaa biz burda yememe yarışı yapıyoruz siz 2 orti yanlış anladınız heraldem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben bu topiği ve topicdekileri bi seviyorum ki bu kadar olur ehuehue :)))
yaaa kutlama niyetine döner yedim manyak mıyım bennnn :S
Sağol canım bizde seni seviyoruz döneride seviyoruz ama yemiyoruz :gitme: nette bakmıştımda kebaplardan bile fazla kalori varmış onda o yüzden yemiyorum sende yeme bence kaydirigubbakcemile yerimseniben

bir benim sanmıştım demekki sizde böyleymişsiniz .resmen bugün midem bulanısıya kadar yedim.yediklerimi yazmak bile istemiyorum nasıl bi psikoloji içindeysek.sanırım intikam alıyoruz kendi bedenimizden kafamçokkarıştı

ayneennnnn...canım kusma noktasına geldiğimde bıraktımeyvahedigeldismile

sevgili ortim bu hafta genel itibariyle durum bu galiba dogru düzgün hiçbirimiz verememişiz :teselli:. spor konusuna gelince bu hafta kızımın ve kendi gribim yüzünden evimin işini zor yaptım nerde kaldı spor yapmak.kendimi topladıgımda inşallah yürüyüşe devam sabahları uyanabilirsem sabah işe gelmeden yürümek istiyorum :Saruboceq: yürüyüş parkurunda.ben banddansa dışarda yürümeyi daha çok seviyorum

banu canım bence baza al tatlım.hem kontrollü olmayı ögrenirler merak etme korumalı beşikler için büyümüşler bence

selam herkese

baslangic 85.3
gecen hafta 83,2
bu hafta 83.1
yani giden 100 gram cik ama biliyorsunuz diyet uygulamadim ve yarin dan itibaren puanli diyetime geri
dönüyorum insallah

ya millet bize ne olmus böyle ya hepimiz resmen kapip koyurmusuz.

hey millet ne oluyor toparlanin artik hoooppppppppp kime diyom benklava::teytey:

herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum inşallah yarına gribim geçmiş olarak uyanırım opuyorumnanaktan

merhabalar bende menümü yazayım bugün ananem yemeğe çağırdı tam 5tane pazı sarması yedim akannehir uzun zamandır bu kadar çok yüklenmiyordum akşam yemeğine, çayın yanına börek yapmış ondan yemedim artık sempatiksalakcinni sadece şekersiz çay kaydirigubbakcemile

sabah 1 yumurta 2dilim peynir 10 tane zeytin akannehir 1 dilim ekmek 2 dilim sucuk

ara yok

öğlen 2 mercimekli börek 1 bardak ayran

ara 7tane çilek 1 kivi yanında 1 kase yoğurt

akşam 5 pazı sarması 1 patlıcan dolması bol yoğurt ekmek yok

su 2 lt olmuştur sanırım spor yok...

iyi geceler kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor vallaha ben hamile kaldıktan sonra daha bir ay olmadan 2 kilo aldım bile neyapcam bilmiyorum iştahım açıldı açayip yiyorum yani anlayaçağınız 85 kilocuk oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…