valla bugün neler yed,igmi ben bile bilmiyorum of yaaaa((((((((((
bu arada herkes gibi benimde bir sorunum var bi ara regl öncesi tatlı kirizimni aşmıştım ama
yine son 3 akşamdır yemekten sonra mutlaka çukulata istiyor canım napıcam yaa niye böyle oluyor halbuki güzel sağlıklı bir akşam yemeği yiyorum ( reglime 2 gün var)
slm kızlar bugün arkadaşımın oğlunun diş buğdayı vardı bizim burada hedik deniliyor...ve bugünkü menümde haliylen biraz saçma oldu..
SABAH:
güne gideceğim ve orada yiyeceğim için sadece yarım muz
ÖĞLE.((yani günde))
2 yk tatlı buğday,,1 küçük dilim revani,yarım küçük yağlı simit,2 kuru pasta
AKŞAM:
öğlenin inadına sadece peynirli salata
ARA:
1 elma ve 1 havuç yiyecem
gecen hafta 89,4
bu hafta 90,4
ya arkideşler benim baskül bozuk olabilir mi? sırnaşık şey
dün sabah 89 idim, öğlen 85, şimdi 91 kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı yani diceğim odur ki bir insan 24 saatte 6 kio nasıl alır verir ya da değişir? iki hafta önce aldığım pantolon şu anda bol geliyor. 90 la başladım kilo almış olamam tartılmaktan başka bir yöntem mi denesem acaba??? bilmiyorumkismile
ay felaket başım ağrıyor, uykum var. sürekli yatıyorum. çalışan malışan yok ortada ne olacak bu halim benim?:uhm:
Ortim kahve dünyasına gittik eşimle...yaş pasta...kahve çikolata..bugün intikam aldım kendimden
sorma cnm ya bugün bende felakettim demin 4 dolma götürdüm valla
amaa neden böleyim bilemedim valla yaadelikafadulden
sen 4 tane ben komşumun getirdiği koca tabak kara lahana sarmayı yedim üstüne yaş pasta çikolata-kahve bolllll kremalı-kaşık kaşık sarelle...daha aklıma gelmiyor
Sağol canım bizde seni seviyoruz döneride seviyoruz ama yemiyoruz :gitme: nette bakmıştımda kebaplardan bile fazla kalori varmış onda o yüzden yemiyorum sende yeme bence kaydirigubbakcemile yerimsenibenay ben bu topiği ve topicdekileri bi seviyorum ki bu kadar olur ehuehue :)))
yaaa kutlama niyetine döner yedim manyak mıyım bennnn :S
opuyorumnanaktantülay burdaydı ya nereye gitti
sen 4 tane ben komşumun getirdiği koca tabak kara lahana sarmayı yedim üstüne yaş pasta çikolata-kahve bolllll kremalı-kaşık kaşık sarelle...daha aklıma gelmiyor
bir benim sanmıştım demekki sizde böyleymişsiniz .resmen bugün midem bulanısıya kadar yedim.yediklerimi yazmak bile istemiyorum nasıl bi psikoloji içindeysek.sanırım intikam alıyoruz kendi bedenimizden kafamçokkarıştı
ayneennnnn...canım kusma noktasına geldiğimde bıraktımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?