- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kim o verenler kim kim kim kimmm:lepi:hihoyyytiyi gecelerrrrrr
gercekten topigimize nazar degdi sanirim....kilo veremeyenler verenleri gecmis bu sefer...
umarim haftaya cok daha iyi olacak...
nbr izlemcim ii geceler
iyi geceler tatlım, iyiyim sen nasılsın, bu aralar görüşemiyoruz pek, çok sık giremiyorum :kedi: bebekler nasıl
canım bende kaç gündr giremedim hatta bu hafta kilo bildirimi bile yapamadım.benimkiler hasta.çarşamba günü büyük oglum okuldan mide bulantısı ile geldi.o geceyi hastanede geçirdik sayılır.mide bulantısı ve kusma.ertesi gün ishal başladı.2 tane serum yedi.2 gündr daha ii ama mide bulantısı devam ediyor.çok halsiz.bugünde ufaklık ne yese çıkartıyor.ne dokundu acaba.sudan şüphelendik.bugün degiştirdik.iyişallah daha çogalmaz.çocuklar uyudu ama beni uyku tutmuyor.senin ki iyidir iyişallahopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam yaaa allahım yarabbim, çok çok geçmiş olsun sevdacım walla onlar olacağına biz olsak hasta daha iyidir, benimkide iyi sayılır 2 gündür burnuu akıyor gözleri sulanıyor ama kusma ishal ateş filan yok allaha şükür maşallah bol bol hapşırıyor kabul etmek istemiyorum aslında kayınvalidemde bahar alerjisi var acaba benim oğlanda da varmı, ama daha öncesinde de dışarı çıkarıyordum hiç bişiy yoktu banyo yaptırmıştık ertesi günü burnu filan aktı öle işte biraz huysuzlaştı onunla uğraşıyrum bende, allah kolaylık versin canım hepimize yaa :Saruboceq:
bahar rehaveti çökmeye başladı topiğe pek bi tenhalaştı anacım burası
günaydınn
kimsecikler yok selam baharnazz
kaptanımm kulagımızı çekmişsin sankim biraz
evet haklısın güncelleyelimlisteyii
bu hafta dökülmüşüz bakalım haftaya neler olcekkk
hava çok kötü burada bende çocukları gönderdim
iş yapıcam birazz ama cnm hiç istemiyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?