80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar .. topic yine çok durgunmuş bugün :1ninca:
yaz gezmeleri başlayınca kaçamaklarda çoğaldı haliyle ..Bende yoktum bugün annemdeydim ...Tüm yapılanlar gözüme gözüme girdi her ne kadar zorlansamda yinede kaçamaklarım oldu tabi .Verilicek kilolar azalınca insanın motiveside azalıyor ..herkes yeter artık verme mankenmi olucan sanki diyor " lmaz: Ben ne güzel yapıyorum size ne oluyor yaaa neden hırsımı kaçıyorsunuz of off
Şu 75 ten aşağı düşebilirsem inş çok mutlu olucam yeticek bana ama bu azimsizlikle zor
menümü yazmıyım çok sağlıksız karbonhitrat yüklü bi menü oldu bakalım yarınıda sağ sağlim atlatabilirsem hafta içinden korkmuyorum :sinifsinif:

melocum yarın benim kardeşimde sınava giriyor .ınş iyi geçer ..Ben ondan çok heyecanlıyım yaa Sanada çok kolay gelsin
masum menün gayet iyi olmuş üzülme hafta sonları vermeye değilde almamaya bakıyorum ben ...
bitanem selam canım pazartesi bende tutuyorum ipin ucunu tekrar ..
ortim inş bu haftdan olsun yüzümüzün akıyla çıkarız .bidahaki hafta sonunda düğünümüz var ve ben hedefim olan 73 e ulaşamadım çok üzgünüm yaa ...
Aylincim buralardan uzak kalmak sanada yaramamış dikkat et hedeflerini unutma canım.
sunshine selamlar sanada

herkese iyi akşamlar bugünde kaçamaklarla dolu bir gün oldu.ama yarın asla öyle olmayacak çünkü şuan midem çok berbat bu bana ders oldu lmaz:

orticim üzülme eminimki enkısa zamanda 73 göreceksin ben sana sonuna kadar inanıyorum.kardeşininde Allah yardımcısı olsun inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.:Saruboceq:

iyi gecelerrrrrr
gercekten topigimize nazar degdi sanirim....kilo veremeyenler verenleri gecmis bu sefer...
umarim haftaya cok daha iyi olacak...

bugün pek kimse uğramamış :umursamaz: nasılsınız kızlar, bu ara akşamları giriyorum genelde ya haberli misafir geliyor yada biz gidiyoruz biyerlere faal günler yani zemuszemus

menüm
sabah 3 dilim peynir, 6zeytin 1 yumurta domates salatalık yarım simit

ara 1 portakal 4 çilek 2kaşık yoğurt

1 eti çikolata keyfi ince çubuk gibi olanlar varya 55 kaloriymiş bir tanesi zemuszemus

öğle 4 kuru pasta 1tanesi şekerliydi, şekersiz çay 3 bardak

yoğurtlu kereviz salatası 2 yemek kaşığı

akşam 1 fırında kabak karnıyarık, domates salatalık

ara 1 portakal 7 erik 3 çilek 1 çay bardağı kefir

spor 2saat gezinme bebek arabası ile su yeterli

iyi geceler tatlım, iyiyim sen nasılsın, bu aralar görüşemiyoruz pek, çok sık giremiyorum :kedi: bebekler nasıl

canım bende kaç gündr giremedim hatta bu hafta kilo bildirimi bile yapamadım.benimkiler hasta.çarşamba günü büyük oglum okuldan mide bulantısı ile geldi.o geceyi hastanede geçirdik sayılır.mide bulantısı ve kusma.ertesi gün ishal başladı.2 tane serum yedi.2 gündr daha ii ama mide bulantısı devam ediyor.çok halsiz.bugünde ufaklık ne yese çıkartıyor.ne dokundu acaba.sudan şüphelendik.bugün degiştirdik.iyişallah daha çogalmaz.çocuklar uyudu ama beni uyku tutmuyor.senin ki iyidir iyişallahopuyorumnanaktan

ayyy kıyamam yaaa allahım yarabbim, çok çok geçmiş olsun sevdacım walla onlar olacağına biz olsak hasta daha iyidir, benimkide iyi sayılır 2 gündür burnuu akıyor gözleri sulanıyor ama kusma ishal ateş filan yok allaha şükür maşallah bol bol hapşırıyor kabul etmek istemiyorum aslında kayınvalidemde bahar alerjisi var acaba benim oğlanda da varmı, ama daha öncesinde de dışarı çıkarıyordum hiç bişiy yoktu banyo yaptırmıştık ertesi günü burnu filan aktı öle işte biraz huysuzlaştı onunla uğraşıyrum bende, allah kolaylık versin canım hepimize yaa :Saruboceq:

sanada geçmş olsun.önemli degildir iyişallah egecigin rahatsızlıgıda.gerçi bunlar ufak şeyler. allah büyük rahatsızlıklar vermesin cnm

İşte kızlar bu haftanın komik tablosu en iyimiz 900gr vermişiz ne yavaş bi haftaymış..oysaki yaz geldi biz hala kaplumbağa hızındayız sanki..
tebrikler applecherry!

Kızlar şu hedef işini sıkı tutun başlangıçta bu hedefleri tutturamaynları liste dışı yapmak için koymuştuk yani iki ileri bir geri olayı olmasın diye..aylık 2 kilodan az verenlere güle güle diyelim ne dersiniz?

Bir de şu listeyi lütfennnn haftaiçi de gündeme getirin son sayfada olsun lütfen bakınız saat gecenin 4.olmuş o kadar uğraşıyorum bakıp hııı haftanın birincisi.. mış demek için değil yani..arada bi bakıp gaza gelmek için bu listeee!

hadi iyi pazarlar şimdi..

handerya liste için ellerine sağlık canım evet dökülmüş resmen ben genelde dökülenlerdenim ama genç arkadaşlarımızın performansı düşmüş biraz şu 7 li rakama ulaşmak için göbeğim çatlıyor dün kaçamak yoktu ama bu sabah kahvaltıda beyaz ekmek yedim gün içinde telafi etmeliyim

günaydınn
kimsecikler yok selam baharnazz

kaptanımm kulagımızı çekmişsin sankim biraz
evet haklısın güncelleyelimlisteyii

bu hafta dökülmüşüz bakalım haftaya neler olcekkk

hava çok kötü burada bende çocukları gönderdim
iş yapıcam birazz ama cnm hiç istemiyyyy

selam masumm burda da güneş var ama hava serin bende pc başında birşeylerle uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…