- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
amaan narin sakın pes etme canım
bak ben pes ettim verdiğimide aldım geldim canım
metabolizma hızlandıran çayları filan araştır onlara başla spor yapıyomuşsun süresini filan artır
ama sakın pes etme
yetti canıma benimde 2 aydır 76-75 arası gram gram verdim.bi saldım 3 günde o gramlar hooop anında geliyor.kendine gel deniz dedim. eşimle akşam konuşuyoruz.dedim ben gene yemeye başladım beni motive et .dediki canını acıtacak şeyler mi söyleyeyim dedi.bende gerçekleri söyle dedim.neyse dedimki enazından verdiklerimi almasam , oda bana okadarı yetmez bence daha da vermelisin dedi .:1shok: ben kilo alsam çok moralim bozulur ben yapamam dedi.gerçekten kilolu olmak ve vermek çok zor seni çok iyi anlıyorum dedi.:mymeka: nasıl sinir oldum anlatamam.ama bende kaşındım sen ne paylaşıyorsun adamla derdini :çok üzgünüm:
dün çok umutsuz ve moralim bozuktu.şükür bugün toparladım.pes etmeye hiç niyetim yok.Allahın izniyle bu defa başaracagım.ve tabiki buradaki arkadaşlarımın sayesinde.desteğin ve tafsiyelerin için çok sagol canım.özlemişim seni canım yaa olumunekankayizsmile lütfen burayı ihmal etme paylaşımlarına devam et :içelim:
günaydın kızlar narin yagmurgözlü adatoprak bitanem alperen masum nihal oryeku nasılsınız hepınız
herkeze gunaydinlar sorularimi cevaplayan herkeze tsk.bitanem canim benim malesef yiyeceklerin puanlarini yazdigim mesajini bulamadim.tek bir mesajmi.bir suru yerde mahsediyorsun ama tam bir liste seklinde olan varsa eger bulamadim.bulup bana linkini atsan.malum diyete baslicam.ne kilo yapar ne yapmaz bilmem lazim tsk
kaydirigubbakcemile3
bitanem spora başlamadan önce bigün oturuyorup kendi kendime düşündüm.Evleneli 3 sene oldu kendin için ne yaptın tülay.Ev,iş,EŞ ,yemek ,çamaşır ütü ohoo liste uzadıkça uzadı bir baktım kendime hiç birşey yapmamışım oğluşum dışında aklinialirimsmile
zaten diyete başlamıştım ama spora gitmemek için küçük çocuğum var falan diye bahneler uyduruyorum kendime ..Bundan sonra bahne yok dedim hemen o günün sabahı aradım spor salonunu kayıt yaptırdım.Eşimin haberi bile yoktu .İlk duydu nasıl olur çocuk ne olucak falan diye tepki gösterdi. Hiç ödün vermedim 22 saat ben bakıyırum 2 saatte sen bak diye diye başladım..İlk ay zordu istemye istemeye gittim kabul ama heralde artık vucut alıştığı için kendimi çok güzel hissediyorum spora gittiğim zaman ..Koşu bandında yürümek bile keyf vermye başladı kaydirigubbakcemile3
üstüne bide manken gibi oldun nidalarını duyunca ohhh deymeyin keyfimesositososito
sizden farklı yaptığım tek şey düzenli spor bitanem yoksa benimde kaçaklarım oluyor bende bıkıyorum ..
narinim günaydın canım.. bende evdeyim valla dediğin gibi mutfaktaki şeyler 10 dk da bir gözümün önünden geçiyor kaydirigubbakcemile3 ıvır zıvır bişey almıyorum evede biraz hakim oluyorum kendime .Bu arada regly oldum bu hafta rölanti dönemiyle oda çıkıcak aradan haftaya bomba gibi geliyorum inş.. delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sen benden çok daha fazla iradelisin banucum .ben mutfakta olsam her dakika bişeyler kemiririm ucundan kıyısından cokacimcoook
:Saruboceq: aminnn ..
tülaycım maşallah nazar değmesin canım.sporsuz olmuyor gerçekten.benim kaslarım masa başı işi yapmaktan okadar zayıflamış durumdaki resmen akşam eve gidipte iş yaparken hemen yoruluyorum.zavallılar çalışmaya çalışmaya pas tuttular :sinifsinif: kalçamdaki agrıdan yürüyüşe ara verdim ama bu akşam inşallah 20-30 dakika az tempolu başlayacagım yavaş yavaş.zemuszemus
yetti canıma benimde 2 aydır 76-75 arası gram gram verdim.bi saldım 3 günde o gramlar hooop anında geliyor.kendine gel deniz dedim. eşimle akşam konuşuyoruz.dedim ben gene yemeye başladım beni motive et .dediki canını acıtacak şeyler mi söyleyeyim dedi.bende gerçekleri söyle dedim.neyse enazından verdiklerimi almasam , oda bana okadarı yetmez bence daha da vermelisin dedi .:1shok: ben kilo alsam çok moralim bozulur ben yapamam gerçekten kilolu olmak ve vermek çok zor seni çok iyi anlıyorum dedi.:mymeka: nasıl sinir oldum anlatamam.ama bende kaşındım sen ne paylaşıyorsun adamla derdini :çok üzgünüm:
canım erkeklerle bu konuları sadece biryere kadar paylaşabiliyorsun çünkü seni biryere kadar anlayabiliyorlar..benim zayıflama konusunda bu kadar takımmamı anlayamıyor mesela..
psikoloğa gidiyorum ya ne konuşuyorsunuz diyor herşeyi söylemiyorum tabi ki..ama dedim ki birgün iyice zayıflayıp çok güzelleşmek giyim tarzımı,saç şeklimi falan değiştirip insanları şok edip ne kadar güzelleşmişsin demelerini istiyorum..bu benim çin yılladır büyük bir hayal artık bunu yaşamak istiyorum gerçi bu size saçma gelebilir dedim..
nedne bana saçma geldiğini düşünüyorsunuz dedi..
çünkü siz zayıfsınız beni anlayamazsınız dedim..(kadını da manyak edicem)
başka insanlara da bu fikrin saçma geldiğini mi düşünüyorsunuz dedi(klasik psikolog yaklaşımı)
kilolu olmayanlara evet dedim..
neyse bunu akşam eşime anlatıyorum esprili bir dille..ne dedi dersiniz:canım bu konuya bu kadar takılmanı anlayamıyorum..başında sana sürekli kilo ver diye baskı yapan bir adam olsa anlıycam..sen zaten güzelsin..bu kadar takılmanı sağlıklı bulmuyorum..buyur burdan yakguclubacismile
geldim kısaklinialirimsmile nihalim mail için çok teşekkür ederim...semaaa geçmişe dala gülüm gel biz sana anlatırızkaydirigubbakcemile3
:tomato::tomato:benimde en büyük korkum bu işte asucum.haftasonundan beri yediklerimi yazsam inanki bu topicteki herkes beni sopalarklava:.bugün midem acayip eksiyor oda isyan etti.anladımki ben kilo verebildiğim sürece motivasyonum harika nezamanki takılıp kalıyorum resmen içimdeki canavar uyanıyor.delikafadulden
asucum hoşgeldina.s.amaan narin sakın pes etme canım
bak ben pes ettim verdiğimide aldım geldim canım
metabolizma hızlandıran çayları filan araştır onlara başla spor yapıyomuşsun süresini filan artır
ama sakın pes etme
günaydın canım...teşekkürler bi iyiyiz...sen nasılsın?günaydın kızlar narin yagmurgözlü adatoprak bitanem alperen masum nihal oryeku nasılsınız hepınız
:roflol::roflol:kafamçokkarıştıcanım erkeklerle bu konuları sadece biryere kadar paylaşabiliyorsun çünkü seni biryere kadar anlayabiliyorlar..benim zayıflama konusunda bu kadar takımmamı anlayamıyor mesela..
psikoloğa gidiyorum ya ne konuşuyorsunuz diyor herşeyi söylemiyorum tabi ki..ama dedim ki birgün iyice zayıflayıp çok güzelleşmek giyim tarzımı,saç şeklimi falan değiştirip insanları şok edip ne kadar güzelleşmişsin demelerini istiyorum..bu benim çin yılladır büyük bir hayal artık bunu yaşamak istiyorum gerçi bu size saçma gelebilir dedim..
başka insanlara da bu fikrin saçma geldiğini mi düşünüyorsunuz dedi(klasik psikolog yaklaşımı)
neyse bunu akşam eşime anlatıyorum esprili bir dille..ne dedi dersiniz:canım bu konuya bu kadar takılmanı anlayamıyorum..başında sana sürekli kilo ver diye baskı yapan bir adam olsa anlıycam..sen zaten güzelsin..bu kadar takılmanı sağlıklı bulmuyorum..buyur burdan yakguclubacismile
bende sizleri özledim valla olumunekankayizsmiledün çok umutsuz ve moralim bozuktu.şükür bugün toparladım.pes etmeye hiç niyetim yok.Allahın izniyle bu defa başaracagım.ve tabiki buradaki arkadaşlarımın sayesinde.desteğin ve tafsiyelerin için çok sagol canım.özlemişim seni canım yaa olumunekankayizsmile lütfen burayı ihmal etme paylaşımlarına devam et :içelim:
canım erkeklerle bu konuları sadece biryere kadar paylaşabiliyorsun çünkü seni biryere kadar anlayabiliyorlar..benim zayıflama konusunda bu kadar takımmamı anlayamıyor mesela..
moralbozmak ,pes etmek yok kızlar..böyle yapınca olanları gördük..nasıldı ya güzel bir söz vardı hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlara ulaşacağını sanmak ahmaklıktır mı ne öyle bişiydi..hiçbirimiz ahmak olmadığımıza göre(akıllı,güzel kadınlarız vesselam) bu sefer güzel sonuçları hep birlikte paylaşacağız..
acelemiz yok yvaş yavaş...
Denizcim sen de bu sefer başaracaksın inan bana canım..
şu kilolları verelim de kilolara veda partisi yapalım yaw..dökelim kurtlarımızıolumunekankayizsmile
bitanem dün sizden ayrı kaldım yaa ondan oldu yoksa hiç eşimle paylaşırmıydım bu derdimi.
moralbozmak ,pes etmek yok kızlar..böyle yapınca olanları gördük..nasıldı ya güzel bir söz vardı hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlara ulaşacağını sanmak ahmaklıktır mı ne öyle bişiydi..hiçbirimiz ahmak olmadığımıza göre(akıllı,güzel kadınlarız vesselam) bu sefer güzel sonuçları hep birlikte paylaşacağız..
acelemiz yok yvaş yavaş...
Denizcim sen de bu sefer başaracaksın inan bana canım..
şu kilolları verelim de kilolara veda partisi yapalım yaw..dökelim kurtlarımızıolumunekankayizsmile
kizlar ben cikiyorum okula gitmem lazim öpüldünüz
aksam üzeri görüsürüz
sabah kahvalttimi yazayim
1 peynirli yumurta
2 dilim ekmek
kalan ekmegimide üzerine nuttella sürüp yedim yani bir cay kasigi kadardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?