80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün çok umutsuz ve moralim bozuktu.şükür bugün toparladım.pes etmeye hiç niyetim yok.Allahın izniyle bu defa başaracagım.ve tabiki buradaki arkadaşlarımın sayesinde.desteğin ve tafsiyelerin için çok sagol canım.özlemişim seni canım yaa olumunekankayizsmile lütfen burayı ihmal etme paylaşımlarına devam et :içelim:

canım erkeklerle bu konuları sadece biryere kadar paylaşabiliyorsun çünkü seni biryere kadar anlayabiliyorlar..benim zayıflama konusunda bu kadar takımmamı anlayamıyor mesela..
psikoloğa gidiyorum ya ne konuşuyorsunuz diyor herşeyi söylemiyorum tabi ki..ama dedim ki birgün iyice zayıflayıp çok güzelleşmek giyim tarzımı,saç şeklimi falan değiştirip insanları şok edip ne kadar güzelleşmişsin demelerini istiyorum..bu benim çin yılladır büyük bir hayal artık bunu yaşamak istiyorum gerçi bu size saçma gelebilir dedim..
nedne bana saçma geldiğini düşünüyorsunuz dedi..
çünkü siz zayıfsınız beni anlayamazsınız dedim..(kadını da manyak edicem)
başka insanlara da bu fikrin saçma geldiğini mi düşünüyorsunuz dedi(klasik psikolog yaklaşımı)
kilolu olmayanlara evet dedim..
neyse bunu akşam eşime anlatıyorum esprili bir dille..ne dedi dersiniz:canım bu konuya bu kadar takılmanı anlayamıyorum..başında sana sürekli kilo ver diye baskı yapan bir adam olsa anlıycam..sen zaten güzelsin..bu kadar takılmanı sağlıklı bulmuyorum..buyur burdan yakguclubacismile

günaydın kızlar narin yagmurgözlü adatoprak bitanem alperen masum nihal oryeku nasılsınız hepınız

moralbozmak ,pes etmek yok kızlar..böyle yapınca olanları gördük..nasıldı ya güzel bir söz vardı hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlara ulaşacağını sanmak ahmaklıktır mı ne öyle bişiydi..hiçbirimiz ahmak olmadığımıza göre(akıllı,güzel kadınlarız vesselam) bu sefer güzel sonuçları hep birlikte paylaşacağız..
acelemiz yok yvaş yavaş...
Denizcim sen de bu sefer başaracaksın inan bana canım..
şu kilolları verelim de kilolara veda partisi yapalım yaw..dökelim kurtlarımızıolumunekankayizsmile

simdi fark ettim sende almanyadanmissin?
neredensin kiz? almanyadan oldugun icin weight watchers i duymussundur herhalde. onu kast etmistim. canim az sonra okula gitcem ama aksam üzeri gelince yazarim

haklisin ya benim cocuk yok esim de bir sey demez ama ben kapali bir bayan oldugum icin imkan yok, tamam bayanlar icin spor var ama her taraf acik oluyor yada girene cikana dikkat edilmiyor falan filan... ama bir ara cumartesileri kadinlar yüzmesi vardi oraya gidiyordum bari oraya tekrar baslayayim

canim bende okuldan dolayi sürekli oturuyorum ve azicik bir harekett her yerim agriyor yada tutuluyor. hatta belim bile agriyor , ama bunlar bence oturmaktan oluyor hareketsizlikten belim agriyor yada dizim agriyor.

kiz insan hic kocayla kilo muhabbetine girermi, hadi diyelim girdi ben zayifladim diyeceksin, hadi diyelim 2 aydir kilo veremiyon, o zamanda simdiye kadar verdiklerimi garantiliyorum dersin bakayim kilo almadan duruyormu diye, biliyorsun kilo vermeye zaten verebiliyorum denir, ben en zorunu yapiyorum su an bakayim kilom yerinde duruyormu gibi seyler deniryerimsenibenyerimseniben

canım erkekler tüm olaylara yüzeysel bakıyorlar bizim gibi kadınlar gibi detaycı değiller.aynı durumu yaşamayan anlayamaz.evet sen beni güzel bulabilirsin ama ben içimde ne yaşıyorum kendimi nasıl görüyorum asıl problem burda.benim bi tanıdıgım nerdeyse 100 kiloydu ve aynı yaştayız.okadar kendine güveni vardı kendini okadar güzel buluyorduki o vücuda giydigi kıyafetleri görmeniz lazımdı.eşi kayınvalidesi kilosunu giyim şekliini eleştirirken o buna hiç takılmıyordu.onun kendine aldıgı iççamaşırlarını ben 60 kiloluk vücuduma giymeye cesaret edemezdim.şimdi zayıfladı çıtır oldu ama üzerine hiçbirşeyi yakıştırtamıyor kendini hep fazlalıklı görüyor.100 kiloyken açıkta bıraktıgı totosunu şuan neyle kapatacagını şaşırıyor.ne mi oldu o arkadaşıma kendine güveni bitti maalesef :sinifsinif:

semaaa geçmişe dala gülüm gel biz sana anlatırızkaydirigubbakcemile3
geldim kısaklinialirimsmile nihalim mail için çok teşekkür ederim...
:tomato::tomato:
asucum hoşgeldina.s.
günaydın kızlar narin yagmurgözlü adatoprak bitanem alperen masum nihal oryeku nasılsınız hepınız
günaydın canım...teşekkürler bi iyiyiz...sen nasılsın?
:roflol::roflol:kafamçokkarıştı

bende sizleri özledim valla olumunekankayizsmile

bunların hepsi aynı model kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi anlamıyolar halimizden

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar pes etmek yok.hepberaber inceleceğiz.aslınde ne güzel hepimizin derdi aynı ve bir aradayız kim tutar bizi:lepi:

kaydirigubbakcemile5 :lepi:

kizlar ben cikiyorum okula gitmem lazim öpüldünüz
aksam üzeri görüsürüz
sabah kahvalttimi yazayim
1 peynirli yumurta
2 dilim ekmek
kalan ekmegimide üzerine nuttella sürüp yedim yani bir cay kasigi kadardi

kizlar ben cikiyorum okula gitmem lazim öpüldünüz
aksam üzeri görüsürüz
sabah kahvalttimi yazayim
1 peynirli yumurta
2 dilim ekmek
kalan ekmegimide üzerine nuttella sürüp yedim yani bir cay kasigi kadardi

Aafiyet olsun ..ben de şimdi yemeğe çıkıyorum görüşmek üzere kızlar..

selam kızlar
çocukları uyuttum
kayınvaldemler gelicekler yoldan yemek hazırladım
bamya
pilav
salata
çorba
yeter sanırım

bugün bende yürüyüşe gidemedimm ama akşam gidicem mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…