80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nalcy cnm girersen okursun karşılaşamadık senle bugünde
valla senin sayende hergün kahve içeye yine alıştım
şekersiz içiyorum acaip bagırsaklarımı çalıştırıyorrrr
thank you kuzim

65 kilo ile evlendim
80 kilo ile hamile kaldım
12 kilo aldım hamile iken
ama lohusalık dönemind eçok aldım ve sonrasında süt olsun ye misalii
en son 90 ı görünce tartıda deidm bu iş bitecekkk

çok güzelll inşallah bende veririm.benimde müzmin bir kabızlık sorunum var gece yatarken incir yediğinden bahsetmişsin işe yarıyormu?bazen 2-3gün problem yaşadığım oluyor ilaç kullanıyordum bu sefer ilaca bağlı olmakta bağırsakları tembelleştiriyor.kaydirigubbakcemile3

cnm ben böyle çözdüm akşam yatarken
1 incir veya 4 kaysı yanında sütt
bol bol su

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize tşk ederim.aranızda yalnızlık çekmedim.keşke daha önce kk üye olsaydımopuyorumnanaktan

İnş bu sefer başarırsın ada..Hepimiz sen gibiyiz ben 4 aydır bu topicteyim gitmeyede hiç niyetim yok =)

oh oh birde bana gelse spor hevesi, bir yorgunluk var üstümde hic kaynasmasam o bicim:kedi:
ne güzel iste yeme aliskanliklarinin degismesi önemli olan
sporsuz olmuyor seyhan yaa benim bir buçuk yaşında bi oğlum var babasına bırakıyorum haftada 3 gün bakıyor bende 2 saat salona yazıldım sporumu yapıyorum .hem kendim için bişeyler yaptığım için acayip zevk almaya başladım son zamanlarda .. gideceğim günleri iple çeker oldum valla ..Sanada tavsiye ederim canım evde olunca insan yapsa bile düzeni kuramıyor eyvahedigeldismile

bugün daha besinci günüm :)
İlk zamanlar bende gün sayıyordum hatta burda arkadaşlarada ,günler geçmiyor falan diye dert yanardım .Şimdi o kadar alıştımki diyet fikrine ne gün sayıyorum ne bişey cumadan cumaya tartıya çıkıyorum o kadar kaydirigubbakcemile3
offff gerçekten öyle aman 3yiyceğine 2ye bundan bişey olmaz.evinde yap diyetini gibi şeylerle sürekli yediriyorlar sonrada toparlak bişey olup çıkıyoruzzzlmaz:
Ben dışarıda yediğim zaman değişim listelerine tabi kalıyorum.24 aralıkta başladım diyet yapmaya 15 kilo verdim .Her hafta sonu mutlaka dışarda yemek yerim .ama ara öğünlerimi falan yemiyorum hiç ve en kalorisiz olan şeyleri tercih ediyorum ..Mesela 1 tabak çorba önden doyursun diye peşine 1 lahmacun bol salatayla .. veya köfte veya tavuk kendimi bu yüzden çokta sıkıntıya sokmadım galiba .. boshayallersmile

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize tşk ederim.aranızda yalnızlık çekmedim.keşke daha önce kk üye olsaydımopuyorumnanaktan
Bundan sonra hep aramızda olursun inş opuyorumnanaktan

iyi geceler canim, bende bekliyorum nisanlim eve gelsin beni arasinda yatalim :) gözüme uyku girmiyor hehe

:enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kiz varya öyle bir özetledin ki kendini aksam aksam gaza geldim
KENDIN ICIN BIRSEYLER yapmak sihirli sözcuk bravo

ya sana bakinca kendimden utandim :kedi::kedi:simdi, 4 ay gibi bir zamanda 15 kilo
vay be kulaga ne kadarda hos geliyoryerimseniben

aynen canim cok dogru soyluyorsun.uzerimizde surekli bir agirlik tasiyoruz.ben kendim evlendigimde 60 kilo idim.tam ideal kilom ama simdi 85 oldum nasil vercem bu kilolari bilmiyorum.

herkeze gunaydinlar sorularimi cevaplayan herkeze tsk.bitanem canim benim malesef yiyeceklerin puanlarini yazdigim mesajini bulamadim.tek bir mesajmi.bir suru yerde mahsediyorsun ama tam bir liste seklinde olan varsa eger bulamadim.bulup bana linkini atsan.malum diyete baslicam.ne kilo yapar ne yapmaz bilmem lazim tsk

günaydın kızlarrrrr
kayra sıpası gece uyumadı bende yürüyüşe gidemedim bugün artık akşam yürürüm telafi ederim

kayınvaldemler istanbldan dönüyorlartda onlara yeöek hazırlıycam bugünnn
gelicem biradan
beni özleyin anacımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…