iyimis canim, ayrica 3,5 ayda 9 kilo gayet iyi yani rejim yapmasan bu 3,5 ay sonucu yine ayni kilonda olacaktin oysaki simdi nekadar daha hafifledin, insallah bende zayiflarim en az o kadar.
bazen düsünüyorumda 20 kiloluk birsey kaldirinca nekadar agir geliyor oysa biz bu bunu devamli hic indirmeksinizin tasiyoruz, kemiklere yazik
adacımmben 5 ocakta başladım diyete yani 3.5 ay oldu
9 kilo verebildim biraz az aslında ama yinede ii
ben kabızlık sorunu çok yaşadım onu hallettim şu aralar ve daha ii kio verebiliyorumm
seyhanakşam incir yedigimi sormuşsun
cnm benim kabızlık sorunum var ve onu ancak kuru meyve ile çözüyorum
sabah 3 kaysı ve süt içip yürümeye gidiyorum
akşamda 1 bardak süt ile incir yiyorum cnmm
çok güzelll inşallah bende veririm.benimde müzmin bir kabızlık sorunum var gece yatarken incir yediğinden bahsetmişsin işe yarıyormu?bazen 2-3gün problem yaşadığım oluyor ilaç kullanıyordum bu sefer ilaca bağlı olmakta bağırsakları tembelleştiriyor.kaydirigubbakcemile3
cnm ben böyle çözdüm akşam yatarken
1 incir veya 4 kaysı yanında sütt
bol bol su
selam herkese
seyhan cim sen almanyanin neresindensin?
selam herkese
seyhan cim sen almanyanin neresindensin?
kız sen istanbulun neresindensin der gibi oldu hehehehehe
a.slm canim
ben stuttgartdanim peki sen?
pek yakin sayilmayiz ben dortmunda yakin bir yerden
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize tşk ederim.aranızda yalnızlık çekmedim.keşke daha önce kk üye olsaydımopuyorumnanaktan
İnş bu sefer başarırsın ada..Hepimiz sen gibiyiz ben 4 aydır bu topicteyim gitmeyede hiç niyetim yok =)butter nalcy tşk ederim.daha önce diyetisyene gitmiştim diyetime uyduğum süreçte 74 leri görmüştüm ama diyetisyen izne ayrıldı ben kayınvalidemlere tatile gittim.kayınvalidemin yemekleri çok güzel diyet koptu dönünce tabi kilo aldığım için diyetisyene gidemedim.sonra hoooop yavaş yavaş eski kiloma ulaştım hatta geçtim.şimdi çok mutsuzum tekrar diyet yapmaya karar verdim çünkü giysilerimin içine giremiyorummmmmafoldumben
sporsuz olmuyor seyhan yaa benim bir buçuk yaşında bi oğlum var babasına bırakıyorum haftada 3 gün bakıyor bende 2 saat salona yazıldım sporumu yapıyorum .hem kendim için bişeyler yaptığım için acayip zevk almaya başladım son zamanlarda .. gideceğim günleri iple çeker oldum valla ..Sanada tavsiye ederim canım evde olunca insan yapsa bile düzeni kuramıyor eyvahedigeldismileoh oh birde bana gelse spor hevesi, bir yorgunluk var üstümde hic kaynasmasam o bicim:kedi:
ne güzel isteyeme aliskanliklarinin degismesi önemli olan
İlk zamanlar bende gün sayıyordum hatta burda arkadaşlarada ,günler geçmiyor falan diye dert yanardım .Şimdi o kadar alıştımki diyet fikrine ne gün sayıyorum ne bişey cumadan cumaya tartıya çıkıyorum o kadar kaydirigubbakcemile3bugün daha besinci günüm :)
Ben dışarıda yediğim zaman değişim listelerine tabi kalıyorum.24 aralıkta başladım diyet yapmaya 15 kilo verdim .Her hafta sonu mutlaka dışarda yemek yerim .ama ara öğünlerimi falan yemiyorum hiç ve en kalorisiz olan şeyleri tercih ediyorum ..Mesela 1 tabak çorba önden doyursun diye peşine 1 lahmacun bol salatayla .. veya köfte veya tavuk kendimi bu yüzden çokta sıkıntıya sokmadım galiba .. boshayallersmileoffff gerçekten öyle aman 3yiyceğine 2ye bundan bişey olmaz.evinde yap diyetini gibi şeylerle sürekli yediriyorlar sonrada toparlak bişey olup çıkıyoruzzzlmaz:
Bundan sonra hep aramızda olursun inş opuyorumnanaktanben çıkıyorum arkadaşlar hepinize tşk ederim.aranızda yalnızlık çekmedim.keşke daha önce kk üye olsaydımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3iyi geceler canim, bende bekliyorum nisanlim eve gelsin beni arasinda yatalim :) gözüme uyku girmiyor hehe
:enbuyukkk:
İnş bu sefer başarırsın ada..Hepimiz sen gibiyiz ben 4 aydır bu topicteyim gitmeyede hiç niyetim yok =)
sporsuz olmuyor seyhan yaa benim bir buçuk yaşında bi oğlum var babasına bırakıyorum haftada 3 gün bakıyor bende 2 saat salona yazıldım sporumu yapıyorum .hem kendim için bişeyler yaptığım için acayip zevk almaya başladım son zamanlarda .. gideceğim günleri iple çeker oldum valla ..Sanada tavsiye ederim canım evde olunca insan yapsa bile düzeni kuramıyor eyvahedigeldismile
İlk zamanlar bende gün sayıyordum hatta burda arkadaşlarada ,günler geçmiyor falan diye dert yanardım .Şimdi o kadar alıştımki diyet fikrine ne gün sayıyorum ne bişey cumadan cumaya tartıya çıkıyorum o kadar kaydirigubbakcemile3
Ben dışarıda yediğim zaman değişim listelerine tabi kalıyorum.24 aralıkta başladım diyet yapmaya 15 kilo verdim .Her hafta sonu mutlaka dışarda yemek yerim .ama ara öğünlerimi falan yemiyorum hiç ve en kalorisiz olan şeyleri tercih ediyorum ..Mesela 1 tabak çorba önden doyursun diye peşine 1 lahmacun bol salatayla .. veya köfte veya tavuk kendimi bu yüzden çokta sıkıntıya sokmadım galiba .. boshayallersmile
Bundan sonra hep aramızda olursun inş opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyimis canim, ayrica 3,5 ayda 9 kilo gayet iyi yani rejim yapmasan bu 3,5 ay sonucu yine ayni kilonda olacaktin oysaki simdi nekadar daha hafifledin, insallah bende zayiflarim en az o kadar.
bazen düsünüyorumda 20 kiloluk birsey kaldirinca nekadar agir geliyor oysa biz bu bunu devamli hic indirmeksinizin tasiyoruz, kemiklere yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?