80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..
dün şirkette net bağlantım koptu yazamadım dün gece de giremedim..nasıl keyifler..?
dünkü menümü yazayım sonra da geçmişe döneym..
sabaheynirli omlet
fındık fıstık oooooo
sensin fıstık oooooooo
1 dilim ekmek
öğle:1 tabak kuru fasulye(sözde etli ama ben hiç et göremedim)
yarım tabak bamya
bir tabak yahninin sadece etleri
1 kase yoğurt
ara:1 activia
2 kivi
fındık ceviz..(fıstık yok tabi ki )

herkese günaydıııınnnn opuyorumnanaktan

kızım çok şükür daha iyi o okula ben işe geldim.çalışmak gibisi yok.evde olupta diyet yapabilen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum :hooray:

bugünden itibaren sıkı yönetim başladı benim için bikaç gündür düzensiz ve karbonhidratlı beslenmenin acısını çıkarmam lazım.midemde ekşime var.midem isyan etti sonunda :bbo:

çok sevindim cnm ii olmasına kızının

ewet evde otururken diyet zor ama çocuklara düzenli yemek yaptıgım için biraz daha kolay oluyor bana ama sürekli yiyecek şeyler olması gözüün önünde bazen engel olamıyorsun

e ben birde mutfakta oturuyorum düşün artıkkkk

yaz dönemi diyet yapmauı seviyorum yaaa

salatalık domates biberr kabak

bol güneş yürümekkkk

ohhhhh kim tutar beni yahu

Allah yardımcın olsun canım .gerçekten çok zor ama imkansız değil öyle değil mi ?nefsin doymak bilmek istekleri varsa iradede var.inşallah iradeli olabilmek dileğiyle olumunekankayizsmile

bende bi ara 78de takılmıştım uzun sürede kilo veremeyince bütün motivasyonum kayboldu:sinifsinif:.
ara veriyim biraz dedim. demez olaydım tekrar 84e çıktım şimdi tekrar döndüm

kaydirigubbakcemile3
bitanem spora başlamadan önce bigün oturuyorup kendi kendime düşündüm.Evleneli 3 sene oldu kendin için ne yaptın tülay.Ev,iş,EŞ ,yemek ,çamaşır ütü ohoo liste uzadıkça uzadı bir baktım kendime hiç birşey yapmamışım oğluşum dışında aklinialirimsmile
zaten diyete başlamıştım ama spora gitmemek için küçük çocuğum var falan diye bahneler uyduruyorum kendime ..Bundan sonra bahne yok dedim hemen o günün sabahı aradım spor salonunu kayıt yaptırdım.Eşimin haberi bile yoktu .İlk duydu nasıl olur çocuk ne olucak falan diye tepki gösterdi. Hiç ödün vermedim 22 saat ben bakıyırum 2 saatte sen bak diye diye başladım..İlk ay zordu istemye istemeye gittim kabul ama heralde artık vucut alıştığı için kendimi çok güzel hissediyorum spora gittiğim zaman ..Koşu bandında yürümek bile keyf vermye başladı kaydirigubbakcemile3
üstüne bide manken gibi oldun nidalarını duyunca ohhh deymeyin keyfime sositososito

oooffffffff oooooooffffffff

butterfly aksam aksam motivemi oldum moralimmi bozuldu anlamadim yaw
sizden farklı yaptığım tek şey düzenli spor bitanem yoksa benimde kaçaklarım oluyor bende bıkıyorum ..

narinim günaydın canım.. bende evdeyim valla dediğin gibi mutfaktaki şeyler 10 dk da bir gözümün önünden geçiyor kaydirigubbakcemile3 ıvır zıvır bişey almıyorum evede biraz hakim oluyorum kendime .Bu arada regly oldum bu hafta rölanti dönemiyle oda çıkıcak aradan haftaya bomba gibi geliyorum inş.. delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sen benden çok daha fazla iradelisin banucum .ben mutfakta olsam her dakika bişeyler kemiririm ucundan kıyısından cokacimcoook

Allah yardımcın olsun canım .gerçekten çok zor ama imkansız değil öyle değil mi ?nefsin doymak bilmek istekleri varsa iradede var.inşallah iradeli olabilmek dileğiyle olumunekankayizsmile
:Saruboceq: aminnn ..

şimdi sadece diyete başladım gideceği kadar gitsin
takıldığım zaman spora ve çaylara başlıycam
sporu elimde koz olarak tutuyorum bu sefer guclubacismile

en güzelini yapıyorsun Tülaycım..kendine vakit ayırmakla en önemli şeyi yapıyorsun bak vücudun da alıştı artık hep isteyecek..
asucum burdna ayrılan kilo alıp dönüyor al işte ben de örneğim sana demiştim demeyeceğim neyse artık buralardasın ya yeniden başarırız canım sıkma canını..

günaydınnnn fıstıklarrr...nasılsınız..
oryeku, elimphia+, BuTTeRfLy86+, masumm sizleri görüyorum..:)))))

geçmişe bakıp geliyorum..

yerimseniben inş. nihalcim

bende bi ara 78de takılmıştım uzun sürede kilo veremeyince bütün motivasyonum kayboldu:sinifsinif:.
ara veriyim biraz dedim. demez olaydım tekrar 84e çıktım şimdi tekrar döndüm

benimde en büyük korkum bu işte asucum.haftasonundan beri yediklerimi yazsam inanki bu topicteki herkes beni sopalar klava:.bugün midem acayip eksiyor oda isyan etti.anladımki ben kilo verebildiğim sürece motivasyonum harika nezamanki takılıp kalıyorum resmen içimdeki canavar uyanıyor.delikafadulden

aynen öle oluyo narinim yaaa o dönemi atlatmak çok önemli

tülaycım maşallah nazar değmesin canım.sporsuz olmuyor gerçekten.benim kaslarım masa başı işi yapmaktan okadar zayıflamış durumdaki resmen akşam eve gidipte iş yaparken hemen yoruluyorum.zavallılar çalışmaya çalışmaya pas tuttular :sinifsinif: kalçamdaki agrıdan yürüyüşe ara verdim ama bu akşam inşallah 20-30 dakika az tempolu başlayacagım yavaş yavaş.zemuszemus

aynen öle oluyo narinim yaaa o dönemi atlatmak çok önemli

yetti canıma benimde 2 aydır 76-75 arası gram gram verdim.bi saldım 3 günde o gramlar hooop anında geliyor.kendine gel deniz dedim. eşimle akşam konuşuyoruz.dedim ben gene yemeye başladım beni motive et .dediki canını acıtacak şeyler mi söyleyeyim dedi.bende gerçekleri söyle dedim.neyse enazından verdiklerimi almasam , oda bana okadarı yetmez bence daha da vermelisin dedi .:1shok: ben kilo alsam çok moralim bozulur ben yapamam gerçekten kilolu olmak ve vermek çok zor seni çok iyi anlıyorum dedi.:mymeka: nasıl sinir oldum anlatamam.ama bende kaşındım sen ne paylaşıyorsun adamla derdini :çok üzgünüm:

amaan narin sakın pes etme canım
bak ben pes ettim verdiğimide aldım geldim canım
metabolizma hızlandıran çayları filan araştır onlara başla spor yapıyomuşsun süresini filan artır
ama sakın pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…