herkese günaydıııınnnn opuyorumnanaktan
kızım çok şükür daha iyi o okula ben işe geldim.çalışmak gibisi yok.evde olupta diyet yapabilen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum :hooray:
bugünden itibaren sıkı yönetim başladı benim için bikaç gündür düzensiz ve karbonhidratlı beslenmenin acısını çıkarmam lazım.midemde ekşime var.midem isyan etti sonunda :bbo:
çok sevindim cnm ii olmasına kızının
ewet evde otururken diyet zor ama çocuklara düzenli yemek yaptıgım için biraz daha kolay oluyor bana ama sürekli yiyecek şeyler olması gözüün önünde bazen engel olamıyorsun
e ben birde mutfakta oturuyorum düşün artıkkkk
günaydınnn kızlarrr a.s.
eskilerden pekde kimse kalmamış ohaoldumsmile
nasıl gidiyo diyet
kaydirigubbakcemile3kiz varya öyle bir özetledin ki kendini aksam aksam gaza geldim
KENDIN ICIN BIRSEYLER yapmak sihirli sözcuk bravo
ya sana bakinca kendimden utandim :kedi::kedi:simdi, 4 ay gibi bir zamanda 15 kilo
vay be kulaga ne kadarda hos geliyoryerimseniben
sizden farklı yaptığım tek şey düzenli spor bitanem yoksa benimde kaçaklarım oluyor bende bıkıyorum ..oooffffffff oooooooffffffff
butterfly aksam aksam motivemi oldum moralimmi bozuldu anlamadim yaw
narinim günaydın canım.. bende evdeyim valla dediğin gibi mutfaktaki şeyler 10 dk da bir gözümün önünden geçiyor kaydirigubbakcemile3 ıvır zıvır bişey almıyorum evede biraz hakim oluyorum kendime .Bu arada regly oldum bu hafta rölanti dönemiyle oda çıkıcak aradan haftaya bomba gibi geliyorum inş.. delikafaduldenherkese günaydıııınnnn opuyorumnanaktan
kızım çok şükür daha iyi o okula ben işe geldim.çalışmak gibisi yok.evde olupta diyet yapabilen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum :hooray:
bugünden itibaren sıkı yönetim başladı benim için bikaç gündür düzensiz ve karbonhidratlı beslenmenin acısını çıkarmam lazım.midemde ekşime var.midem isyan etti sonunda :bbo:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3çok sevindim cnm ii olmasına kızının
ewet evde otururken diyet zor ama çocuklara düzenli yemek yaptıgım için biraz daha kolay oluyor bana ama sürekli yiyecek şeyler olması gözüün önünde bazen engel olamıyorsun
e ben birde mutfakta oturuyorum düşün artıkkkk
:Saruboceq: aminnn ..Allah yardımcın olsun canım .gerçekten çok zor ama imkansız değil öyle değil mi ?nefsin doymak bilmek istekleri varsa iradede var.inşallah iradeli olabilmek dileğiyle olumunekankayizsmile
en güzelini yapıyorsun Tülaycım..kendine vakit ayırmakla en önemli şeyi yapıyorsun bak vücudun da alıştı artık hep isteyecek..
asucum burdna ayrılan kilo alıp dönüyor al işte ben de örneğim sana demiştim demeyeceğim neyse artık buralardasın ya yeniden başarırız canım sıkma canını..
günaydınnnn fıstıklarrr...nasılsınız..
oryeku, elimphia+, BuTTeRfLy86+, masumm sizleri görüyorum..:)))))
geçmişe bakıp geliyorum..
bende bi ara 78de takılmıştım uzun sürede kilo veremeyince bütün motivasyonum kayboldu:sinifsinif:.
ara veriyim biraz dedim. demez olaydım tekrar 84e çıktım şimdi tekrar döndüm
benimde en büyük korkum bu işte asucum.haftasonundan beri yediklerimi yazsam inanki bu topicteki herkes beni sopalarklava:.bugün midem acayip eksiyor oda isyan etti.anladımki ben kilo verebildiğim sürece motivasyonum harika nezamanki takılıp kalıyorum resmen içimdeki canavar uyanıyor.delikafadulden
aynen öle oluyo narinim yaaa o dönemi atlatmak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?