- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
gerçekten mi ben kaçırmışım ozaman hatırlamıyorum çünkü.fisfisfis ben kk da bunu talinin içeceği diye hatırlıyorum.tansiyonum zaten düşük çok içme derken ben tarifteki gibi 3 ana öğünden sonra içecektim daha fazlasını düşünmüyorum.sence yinede etkiler mi dersin tansiyonumu CADIARZU
güle güle ben de menümü yazayım..
sabah:sosisli omlet
bol peynir
bir avuç fındık ceviz
1 dilim ekmek
öğlen:yoğurtlu ıspanak
3 haşlama baget
1 kase salata
ara:2 kivi
1 activia fındık ceviz yicem..
akşam yine yok..
canım benim tansiyonum da düşüktür ve genelde ikinci günün sonunda bayağı düşürüyordu uyaran da olmamıştı sonradan kendim farkettim ondna günde iki kere falan içtim ve birgün aralıkla içtim..
bu şekilde içince tansiyonunu etkilemedi mi nihal bende böyle yapayım bari
bir gün günde iki kere sonra da bir gün ara verince bişi olmadı tatlım ama sen yine de tedbirli ol..bu arada tadı çok hoş onu söylim ben zevkle içiyorum içindeki karanfil tarçın ve top karabiber içerlken ferahlık hissi veriyor..elma suyunu çok severim zaten limonla da çok yakışıyor..böyle karışımlar genelde tatsız tutsuz olur ya bu hiç öyle değil canım..
ben akşamları sigaranın yanına içecek bşi bulamayınca bile içiyordumkaydirigubbakcemile3kola meyvesuyu yerine..
afiyet olsun canım..ıspanakve yoğurtla pişti olmuşuz:roflol::roflol::roflol:
narinim bu verdigin metobolizma cayinin faydasi yaglari yakmakmi baska faydasi yokmu tatlim.3 litreyi bir gunde bitiricezmi.birde bu cayi hergun taze olarakmi hazirlicaz.eeee gunde 2 bucuk litrede su icmemiz lazim.ayol siser patlariz bu kadar su ile:roflol:
dur hele şu zayıflama iişşini halledeyim ona da sıra gelcek tatlım..içme şu sigarayııııklava: :mymeka:
nihal kaynama başladıktan sonra kaç dakika kaynatıyordun canım benim eşimde yüksek tansiyon var oda içecek tüketmeyi çok sever hem tansiyonu düşer hem böylece faydalı bişiy içmiş olur :içelim:
sagol nihal bende senin gibi yapayım iyice özleri çıksın
rica ederim tatlım ne önemi var evinize bırakırım icabında.....ay ben iyice kafayı yedim bu hava beni mahvetti..çok basık:gitme:
ya ben de yapsam mı acep dr a sormam lazım ama bişi olmaz herhalde şimdi reglim de iyi gelir aslında..sakinleştiriyordu beni bir de..
canım o activiaların faydasını görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?