80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amma çenem düştü :kedi: burdan bikaç gün uzak kalmak bende böyle etki yapıyor kızlar kusuruma bakmayın -tatlicadiarzu-

canım benim tansiyonum da düşüktür ve genelde ikinci günün sonunda bayağı düşürüyordu uyaran da olmamıştı sonradan kendim farkettim ondna günde iki kere falan içtim ve birgün aralıkla içtim..

güle güle ben de menümü yazayım..
sabah:sosisli omlet
bol peynir
bir avuç fındık ceviz
1 dilim ekmek
öğlen:yoğurtlu ıspanak
3 haşlama baget
1 kase salata

ara:2 kivi
1 activia fındık ceviz yicem..
akşam yine yok..

afiyet olsun canım..ıspanakve yoğurtla pişti olmuşuz:roflol::roflol::roflol:

bu şekilde içince tansiyonunu etkilemedi mi nihal bende böyle yapayım bari

bu şekilde içince tansiyonunu etkilemedi mi nihal bende böyle yapayım bari

bir gün günde iki kere sonra da bir gün ara verince bişi olmadı tatlım ama sen yine de tedbirli ol..bu arada tadı çok hoş onu söylim ben zevkle içiyorum içindeki karanfil tarçın ve top karabiber içerlken ferahlık hissi veriyor..elma suyunu çok severim zaten limonla da çok yakışıyor..böyle karışımlar genelde tatsız tutsuz olur ya bu hiç öyle değil canım..
ben akşamları sigaranın yanına içecek bşi bulamayınca bile içiyordumkaydirigubbakcemile3kola meyvesuyu yerine..

içme şu sigarayıııı klava: :mymeka:

nihal kaynama başladıktan sonra kaç dakika kaynatıyordun canım benim eşimde yüksek tansiyon var oda içecek tüketmeyi çok sever hem tansiyonu düşer hem böylece faydalı bişiy içmiş olur :içelim:

narinim bu verdigin metobolizma cayinin faydasi yaglari yakmakmi baska faydasi yokmu tatlim.3 litreyi bir gunde bitiricezmi.birde bu cayi hergun taze olarakmi hazirlicaz.eeee gunde 2 bucuk litrede su icmemiz lazim.ayol siser patlariz bu kadar su ile:roflol:

canım 2,5-3lt.relik suyla pişiriyorsun ölçüsü bu ama günde 3 bardak 3 ana öğünden sonra içiyorsun.3 gün boyunca buzdolabında yada serin yerde agzı kapalı olarak cam kabta saklanabildiği yazıyordu bir yerdede.

içme şu sigarayıııı klava: :mymeka:
dur hele şu zayıflama iişşini halledeyim ona da sıra gelcek tatlım..
nihal kaynama başladıktan sonra kaç dakika kaynatıyordun canım benim eşimde yüksek tansiyon var oda içecek tüketmeyi çok sever hem tansiyonu düşer hem böylece faydalı bişiy içmiş olur :içelim:

valla canım ben kaynamaya başlayınca biraz daha bekliyorum zaten kokusu falan çıkıyor bakıyorum elmalar yumuşamış mı ona göre kapatıyorum altını bekletiyorum..ben başından süzmüyorum hep içeceğimde içinden alığ içiyorum özü iyice geçsin diye..
asimavi bu bir günde içilmiyor canım iki günlük..

sagol nihal bende senin gibi yapayım iyice özleri çıksın

rica ederim tatlım ne önemi var evinize bırakırım icabında.....ay ben iyice kafayı yedim bu hava beni mahvetti..çok basık:gitme:
ya ben de yapsam mı acep dr a sormam lazım ama bişi olmaz herhalde şimdi reglim de iyi gelir aslında..sakinleştiriyordu beni bir de..

doktora sormadan yapma canım lmaz:

canım o activiaların faydasını görüyor musunuz?

canım benim saat 17 gibi yaptığım aramda bir yoğurt yemem gerek ben de marketten elime ne gelirse alıyorum ya sütaş meyveli ya da activia meyveli gibi..bğırsaklarım çalışmaya başladı ama onun etkisi mi bilmiyorum..
dr fevzi beyin söylediği bişey var..her yediğin öğündne sonra hemen 100 adım atarsan bağırsakların çalışmaya başlıyor..ya da oturduğun yerde arada ayağa kalkıp sağa sola hareket ederek de çalıştırıyormuşsun haberin olsun..
ben artık hergün düzenli çıkıyorum ama yürümeyi unuttuysam atladıysam yine sekiyor demek ki etkili canım..bir de onu dene istersen..laelaelaelaelae

kizlar gene ben geldim.bugun hava kapali ve yagmurlu hic bir sey yapasim yok.habire internete takiliyorum.oglen yemegi yiyorum simdi biraz geciktim aslinda bugun.menum cok basit

bir porsiyon zeytinyagli taze fasulye ve yanina 1 kase yogurt.salata yapmaya usendim valla.

oglenden once ara olarak sekersiz nescafe ve iki dilim kepekli biskuvi.

aksam izgara balik ve yanina bol salata yapmayi dusunuyorum.

sizce nasil kizlar eksik fazla soyleyn lutfen

Son düzenleme:
hımm o da güzelmiş bu da şey gibi heralde maden suyu yerine sakız çiğneyin daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…