80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar geldim geçmişi okudum

butterfly msjını aldım evişlerini biraz yoluna koyup senin işi halledicem canım

asimavi corn flakesten sabah kahvaltısında bir ara tüketmiştim ama düzenli değil haftada birkaç kez şimdide ara ara yapıyorum yine haftada bir kahvaltıda

metobazlizma çayını bende bir ara içtim faydasını şu yönde gördüm çok tatlı şeyler canın istemiyor şekeri dengeliyor bu faydasını gördüm

canım senin öğle yemeğinle akşam arasında hiç ara öğünün yokmu mesela benim 2 ara öğünüm var

bence çok iyi...belki söyledin ama kaçırdım canım kaç kilosun?yaşın kaç?

canım ara öğünlere bende dikkat etmiyorum çünkü ara öğünde de yersem kendimi tutamıyorum

kizlar sizlerle bazi bilgiler paylasmak istiyorum.internetten buldum bu bilgileri.

KALORı YAKAN STRATEJıLER

1.Yemek öncesi su icmek

2.sebze yemegi ve salata tüketmek

3.yag tüketimini azaltmak

4.sporu yasam tarzı haline getirmek

5.günde 3 fıncan yesil cay tüketmek

6.aynı sekilde günde 2 bucuk lt su icmek

7.yagsız yogurt yemek bol bol.(yag yakmaya yardımcı.özellikle göbek cevresindeki yaglar icin)

bunlari belki biliyorsunuzdur ama hatirlamakta fayda var

canım senin öğle yemeğinle akşam arasında hiç ara öğünün yokmu mesela benim 2 ara öğünüm var

canim benim ara ogun var unuttum soylemeyi.oglenden once ve ikindi olarak ayarladim.oglenden once sekersiz nescafe ictim.yanina 2 tane kepekli biskuvi.ikindi arasindada portakal yiyecegim.peki sen ne yiyorsun ara ogunlerde

bence çok iyi...belki söyledin ama kaçırdım canım kaç kilosun?yaşın kaç?

canim benim yas 21 ve malesef 85 kiloyum.kilom birazda rahatsizliktan dolayi.adet olamiyorum ben 5 ayda bir filan ancak oluyo.ve ayrica polikistik over hastaligi var.bu ikisi asiri kilo yapiyo bende.ve bu yuzden cocugum olmuyo 3 bucuk senelik evliyim.su an tek istegim sagligim icin kilo vermek.ince olmaktan filan degil inanin.cunku eger kilo verebilirsem otomatik adetlerim duzene girecekmis.doktorlarin bu tedavide ilk istedikleri sey kilo vermesi hastanin.lutfen dua edin su fazla kilolardan kurtulayim

Son düzenleme:
kizlar bir sey soracagim bu kilo cetvelini nerden yapiyosunuz.ben baktim ama bulamadim.linkini yollayabilir misiniz tsk

işallah en kısa sürede verirsin canım kilollarını çocuk için de hiç acele etme daha yaşın kaç ya ne güzle geziyorsun dünyanın heryerini..bebeğin olsa zorlanırdın..tadını çıkar..bence bu azimle verirsin ama sakın sabretmekten vazgeçme canım..

bende 37 yaş 80.00 kiloyum hem bebiş için hem sağlığım için hemde güzel görünmek için
kilo vemek istiyorum şeker düşüklüğünden başka bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür
ara öğünlerde
bir porsiyon meyve ( elma, kivi, armut vs.)
kurumeyveli yoğurt
bitkiçayı ve 1 pk diyet bisküvi
10 badem
10 fındık
çeyrek simit
süt tatlısı

ins canim azmin elinden hic bir sey kurtulmaz.zaten su bogazimi tutar hamur islerinden uzak durursam verecegime inaniyorum tabi sporda sart

canim iyiymis senin ara ogunlar peki bu kuruyemisler cok kalorili degilmi

ins canim azmin elinden hic bir sey kurtulmaz.zaten su bogazimi tutar hamur islerinden uzak durursam verecegime inaniyorum tabi sporda sart

canim iyiymis senin ara ogunlar peki bu kuruyemisler cok kalorili degilmi

diyetisyenimin verdiği listeye göre besleniyorum liste 15 günde bir kilo verme durumuma göre değişiyor tabi kaçamaklarım olmuyor dersem yalan söylerim ama yinede gram gramda olsa yağdan veriyorum galiba ben bu işi öğrendim
neyimi sağlıklı beslenmeyi
mecburen öğrendim şeker bizde genetik bundan kurtulmak için ideal kilomda olmalıyım haziranda 70 olmak hedefim bunada nasıl ulaşıcam bilmemki bu kaplumbağa hızıyla kaydirigubbakcemile3

masumm masumane masumane duruyorsun canım

ben kaçar yemek yapar

selma çıkmadan sanada yazayım yürüyüşünü ihmal etme hııı

kızlar ben siteye çok fazla giremiorum zaten zayıflayamıorum da o yüzden belki de benim ortime yeni bi orti ayarlansa ii olur. onu da zor durumda bırakmam istemem çünkü.
kilo olarak hiçbişi deişmedi hala 80 bile olamadım. ama görüntü olarak ve vücut ölçüleri olarak baya bi değişim war. neyse artık kilo çok da umrumda diil ölçüler daraldığı sürece. hepinizi öptm. kib. arada yine uğricam. ha bi de isteyenler blogumu takip edebilir. internet konusunda kendimi sınırladım ve tercihimi blogdan yana kullanmaya karar verdim. takip etmek isteyenler için blog adresim profilimin iletişim bilgileri kısmında görünüo. öptm tekrar.

Son düzenleme:
selam kızlar kayınvaldemler geldi yemek yiyip gittiler benim kuşlar biraz üşütmüş ilaç verdim onlara şimdide oturcam birazz hava çok kötü buradaa
asimaviii bende pol,kistikoverim

bu gün pek sohbete katılamadım...ama hepsini okudum...menümü yazıp kaçayım...
SABAH
1 bardak su +tiroid ilacım
yolda
4 kuru kayısı+ 1 galeta+1 küçük şişe su

KAHVALTI
1 kepekli tost
şekersiz çay

ARA
yarım elma+ yeşilçay

ÖĞLE
4 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak salata ( yağsız,tuzsuz )
1 dilim ekmek ( çavdar )

ARA
2 altınbaşak kepekli bisküvi+ yarım elma ( sabahtan kalan )

AKŞAM
erişteli yeşil mercimek çorbası
zeytinyağlı pırasa
ekmek

ARA
1 bardak yy süt

bişey çıkmassa bantta 45 dk yürücem..

kızlar bişiy sorcam size geçen aktardan incir aldım oda hep ezilmiş ii degil
nasıl degerlendirsem tatlı yapayım deidm ama baktım incirleirn saglam olması lazım benimkiler bayılmışlarr

nasıl degerlendirsem tatlı yapayım deidm ama baktım incirleirn saglam olması lazım benimkiler bayılmışlarr

REÇEL YAP CANIM..
semacım her zamanki gibi süper menü:lepi:
hoşçakal canım..

incirli kek (tatlı gibi oluyor zaten) yap canım süper oluyor zaten incirlerin küpküpten daha ince doğranmış ve yumuaşım olması lazım ilgilenirsen tarif yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…