kizlar gene ben geldim.bugun hava kapali ve yagmurlu hic bir sey yapasim yok.habire internete takiliyorum.oglen yemegi yiyorum simdi biraz geciktim aslinda bugun.menum cok basit
bir porsiyon zeytinyagli taze fasulye ve yanina 1 kase yogurt.salata yapmaya usendim valla.
oglenden once ara olarak sekersiz nescafe ve iki dilim kepekli biskuvi.
aksam izgara balik ve yanina bol salata yapmayi dusunuyorum.
sizce nasil kizlar eksik fazla soyleyn lutfen
kizlar gene ben geldim.bugun hava kapali ve yagmurlu hic bir sey yapasim yok.habire internete takiliyorum.oglen yemegi yiyorum simdi biraz geciktim aslinda bugun.menum cok basit
bir porsiyon zeytinyagli taze fasulye ve yanina 1 kase yogurt.salata yapmaya usendim valla.
oglenden once ara olarak sekersiz nescafe ve iki dilim kepekli biskuvi.
aksam izgara balik ve yanina bol salata yapmayi dusunuyorum.
sizce nasil kizlar eksik fazla soyleyn lutfen
canım senin öğle yemeğinle akşam arasında hiç ara öğünün yokmu mesela benim 2 ara öğünüm var
bence çok iyi...belki söyledin ama kaçırdım canım kaç kilosun?yaşın kaç?
canim benim ara ogun var unuttum soylemeyi.oglenden once ve ikindi olarak ayarladim.oglenden once sekersiz nescafe ictim.yanina 2 tane kepekli biskuvi.ikindi arasindada portakal yiyecegim.peki sen ne yiyorsun ara ogunlerde
BEN YOĞURT 2 KİVİ VE FINDIK CEVİZ YİYORUM CANIM..ama benim aram sadece saat 17 de sabahla öğle arasında yok aram ama benim uyguladığım beslenme düzeni dğeişik zaten sen bana bakma canım..ben çok yediğim için sabah öğlene dek gerek kalmıyor öğlen de çok olunca 17 e dek acıkmışıyorum17de ara yapınca da akşam yemiyorum..
canim benim yas 21 ve malesef 85 kiloyum.kilom birazda rahatsizliktan dolayi.adet olamiyorum ben 5 ayda bir filan ancak oluyo.ve ayrica polikistik over hastaligi var.bu ikisi asiri kilo yapiyo bende.ve bu yuzden cocugum olmuyo 3 bucuk senelik evliyim.su an tek istegim sagligim icin kilo vermek.ince olmaktan filan degil inanin.cunku eger kilo verebilirsem otomatik adetlerim duzene girecekmis.doktorlarin bu tedavide ilk istedikleri sey kilo vermesi hastanin.lutfen dua edin su fazla kilolardan kurtulayim
canim benim ara ogun var unuttum soylemeyi.oglenden once ve ikindi olarak ayarladim.oglenden once sekersiz nescafe ictim.yanina 2 tane kepekli biskuvi.ikindi arasindada portakal yiyecegim.peki sen ne yiyorsun ara ogunlerde
canim benim yas 21 ve malesef 85 kiloyum.kilom birazda rahatsizliktan dolayi.adet olamiyorum ben 5 ayda bir filan ancak oluyo.ve ayrica polikistik over hastaligi var.bu ikisi asiri kilo yapiyo bende.ve bu yuzden cocugum olmuyo 3 bucuk senelik evliyim.su an tek istegim sagligim icin kilo vermek.ince olmaktan filan degil inanin.cunku eger kilo verebilirsem otomatik adetlerim duzene girecekmis.doktorlarin bu tedavide ilk istedikleri sey kilo vermesi hastanin.lutfen dua edin su fazla kilolardan kurtulayim
işallah en kısa sürede verirsin canım kilollarını çocuk için de hiç acele etme daha yaşın kaç ya ne güzle geziyorsun dünyanın heryerini..bebeğin olsa zorlanırdın..tadını çıkar..bence bu azimle verirsin ama sakın sabretmekten vazgeçme canım..
bende 37 yaş 80.00 kiloyum hem bebiş için hem sağlığım için hemde güzel görünmek için
kilo vemek istiyorum şeker düşüklüğünden başka bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür
ara öğünlerde
bir porsiyon meyve ( elma, kivi, armut vs.)
kurumeyveli yoğurt
bitkiçayı ve 1 pk diyet bisküvi
10 badem
10 fındık
çeyrek simit
süt tatlısı
ins canim azmin elinden hic bir sey kurtulmaz.zaten su bogazimi tutar hamur islerinden uzak durursam verecegime inaniyorum tabi sporda sart
canim iyiymis senin ara ogunlar peki bu kuruyemisler cok kalorili degilmi
kızlar bişiy sorcam size geçen aktardan incir aldım oda hep ezilmiş ii degil
nasıl degerlendirsem tatlı yapayım deidm ama baktım incirleirn saglam olması lazım benimkiler bayılmışlarr
kızlar bişiy sorcam size geçen aktardan incir aldım oda hep ezilmiş ii degil
nasıl degerlendirsem tatlı yapayım deidm ama baktım incirleirn saglam olması lazım benimkiler bayılmışlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?