80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi yazayım
6 adet incir minikçe doğra ve göz ayarı suda ıslat ( ben bunu 8 yaparım)
1 su bard şeker 3 yumurta iyice çırp
1 su bardağı ceviz
1 su bard un
1 pk kabartma tozu karıştır en son incirleri kat 160 dk pişir 5 dk havalandır

üzerine soğuk şerbet
1,5 su bard su
yarım su bard şeker 1 yemek kaşığı kako çırp pişirmeden kekin üzerine dök kürdanla 7-8 yerinden tıkla şerbeti güzel alıyor

muhallebisi
2 yemek kaşığı nişasta bazen her ikisinide kullanmıyorum ( mısır nişastasıda olur)
2 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
4 su brd süt karıştır ve pişir
inmeye yakın 50 gr margarin ekle
10 dk sonra 1 pk keram şanti ekle karışitır
muhallebiyi yay ve dolapta beklet ( bu senin zevkine kalmış birkaç saat te olur 3-5 saatte olur
ama mükemmel leziz birşey oluyor

masumm
noldu ses vermez oldun canım
masumm pabucu yarım çık dışarıya oynayalımm opuyorumnanaktan lay lay laylaylay laylaylay layy

incirli kek (tatlı gibi oluyor zaten) yap canım süper oluyor zaten incirlerin küpküpten daha ince doğranmış ve yumuaşım olması lazım ilgilenirsen tarif yazarım

cnm ben bi tarfi buldum birde sen yaz bakıp hangisi az kalorili olcaksa yapayımm

cnmm beni oyalamaycak bir tarif arıyorum ve az kalorili ben bitane buldum bak buraya kopyalayım malzemwsini
3 yumurta
1 su bardağı şeker
5 adet incir
1 çay kaşığı mahlep
1 su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı tereyağ
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un

masumm masumane masumane duruyorsun canım

ben kaçar yemek yapar

selma çıkmadan sanada yazayım yürüyüşünü ihmal etme hııı

tamam canım bırakmam sen nasılsın bu arada olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar metobolizma hızlandırıcı içeceği yaptım ve yemekten sonra ılık olarak içtim tadı gayet güzel.hatta arkadaşımada ikram ettim çok hoşuna gitti tadı.bakalım bismillah diyip başladım inşallah işe yarar sizede tafsiye ederim ozaman

merhaba ablalarim ben geldim
malesef giremiyorum ((
yogun calisiyorum yorgun eve geliyorum.
rejim daha halen yapamadim. 90 civariyim halen..
cuma tekrar baslamaya calisicam... insallah

nisan günüm belli oldu. 14 kasim 2010 nisanlanicam insallah.
ramazandan sonra tam gaz devam. ama tr ye ucmadan 82 olmam lazim. ve cuma günü baslamam son sansim. baslamak zorundayim.
ama giremiyorum SIK SIK... malesef. cuma günü bildirim yapacam handerya ablam

herkesi öpüyorummm

bahar bu insanda bomba etkisi yapar canım yaa ..keki,şerbeti ,kreması ohooo akannehir akannehir eminim çok güzeldir ama :sinifsinif:

Aylincim özlettin kendini..Hayırlı olsun 14 nişan tarihin ..Benim oğlumda 14 kasım doğumlu opuyorumnanaktan

kızlar sanırım kekimde bir sorun var yanar dag gibi patlamış hamur fışkırmışşşşşşşohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…