Yarina cikarmi tartida diyorsuninsallah cok olmaz zaten rejimim tam 7gün oldu hic zayiflamamis olurum.
Allahdan muz hic sevmem avipokadoda hic yemedim.
Peki kivi, mango ve elma ne durumda?CADIARZU
selam kızlar kv dedeydim ben yeni geldim
seyhancımmeyvelerin şekeirni azaltmak için yanında süt veya yogurt yemelisinn
tülay şu peynirli kurabiyenin tarifini versene banadaaa
selam canim
kv neresi kiz kahve falanmi gittin yoksa
tülay cim sakin verme tarifini masumm a sonra kocam seviyor cocuklar seviyo diyor hemen pisiriyor sakin haaa
Iyimi ben ilk sandim kurtlar vadisine bakmis gelmissin hahakızzzzzzzz bitanem güldüürüdn benii
yahu kayınvalde nin kısaltması kv
masumum yogurt yersek üstüne sekeri gidiyormu meyvenin? Ayrica Hosgeldin
Birtanem evet almanyadayim o weight watchersi yapanlar cok güzel zayifliyor uzun vadeli ama bana göre degil öyle puan falan sayamam yani sürekli aninda sorup söyleyecek biri olsa belki. Teyzemde baya zayiflamisti onunla
Ay iyimis dedigin iyi oldu aklimda bulunsun cünkü cok yerim, sagolasin canimewet cnm yogurt veya süt ile birlikte yersen meyvenin şekeri yaga dönüşmezzzzzz
masum canim senin caciktan cekti.
Menünde birkac seyi degistirsen daha güzel olumus tadimlikta olsa sarma kek kabak dolmasi azicik ters degilmi rejime. Hani birde simdi okuyunca bizlerde istaha geliyoruz birde bizi düsün canum
sağol semacım..
bakalım bu iradeli durum ne kadar sürecek:)
şimdi ben anneme gitsem anneeee biz semayla ayaklarımıza estetik yaptırcaz grup indiriminden desem bana aynen şunu söyler:
heryerin tam da bir ayakların kaldı önce şu koca totonu erit ...insanlar sana bakarken oraya gelinceye dek takılcak çok yerleri var:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden
[/COLOR]
Bi çare bulmak lazım bu duruma yaa .nereye kadar böyle diyet yapıp dayanıcazki bıraktığımız an yeniden saldırmayalım bu hamurlara tatlılara -tatlicadiarzu-canim malesef bende senin gibiyim.evde elimden geldigi kadar misafir gelmedigi surece hamur isi yapmiyorum.cunku dayanamiyorummmmmmmmmm yiyorumcokacimcoook
Aynen katılıyorum sana şekerim ama dengeyi tutturmak önemli .Sen çok iyi yapıyorsun o işi :lepi:yaa ben yiyiyorum herşeyden baklava börek ne olursa bir sonraki öğünü ki genelde bu akşam öğünü oluyor meyve yada yoğurtla geçiştiriyorum, bide 9-10 gibi bi elma veya süt içiyorum kızlar o kadar katı olursanız bir patladınız mı mideniz dolana kadar yasaklı şeyleri yersiniz çünkü o kadar sıkıyorsunuz ki kendinizi, 1 aylık dönemde biliyosunuz hep bi yerlere gittik hepde pasta börek kalorili şeyler hepsinden yedim ama dengeledim kendimcee hiç kilo almadım kızlar diyetisyene gidenlere bişiy demem ama kendi diyet listesini kendisi yapanlar için önerim bu yaniii biliyoruz ki engelleri kırmak için vücut savaşıyor ne kadar yasak şey varsa vücut beyin mide onu istiyor ben bu 4 ay boyunca bunu gördüm kendimi biliyorum artık zorlanmıyorum hiç... sositososito
tülay şu peynirli kurabiyenin tarifini versene banadaaa
ben üzerime düşeni yapıp yeme dedim gerisi ona kalmış delikafadulden delikafaduldenselam canim
kv neresi kiz kahve falanmi gittin yoksa
tülay cim sakin verme tarifini masumm a sonra kocam seviyor cocuklar seviyo diyor hemen pisiriyor sakin haaa
bende bugün yediklerimi paylasim.
Sabah
bir dilim kepek ekmek
üstüne light keci sürme peynir
Yanina bir bardak yesil cay
Ara
Bir sütlü sekersiz kahve
Öglen
Bir light peynirli ekmek
Aksam
Bol marullu salata
Icine konserve misir ve barbunya az kalmistimkullanmak istedim,
Ayrica yarim kiloizgara tavuk
Sosuna yag kullanmadim hazir salata karisimi koydum biraz su ve sirke
Ara bir portakal
Sizce uygun mu bu sekil? Hatalar varsa belirtin.
ıyı geceler kızlar nasılsınız
kızzzzzzzz bitanem güldüürüdn benii
yahu kayınvalde nin kısaltması kv
masumum yogurt yersek üstüne sekeri gidiyormu meyvenin? Ayrica Hosgeldin
Birtanem evet almanyadayim o weight watchersi yapanlar cok güzel zayifliyor uzun vadeli ama bana göre degil öyle puan falan sayamam yani sürekli aninda sorup söyleyecek biri olsa belki. Teyzemde baya zayiflamisti onunla
ıyı geceler kızlar nasılsınız
çok az yaa ..sabah doyurucu değil ,öğlen zaten ara öğün gibi olmuş , akşam 500 gram tavuğun hepsinimi yedin onu anlamadım ama
bu şekilde başta kilo versen bile hemen geri alırsın veya çok çabuk sıkılır yarı yolda bırakırsın canım yaa .. bence daha düzenli bi menü oluştur kendine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?