80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar kv dedeydim ben yeni geldim

seyhancım
meyvelerin şekeirni azaltmak için yanında süt veya yogurt yemelisinn

tülay şu peynirli kurabiyenin tarifini versene banadaaa

Yarina cikarmi tartida diyorsun insallah cok olmaz zaten rejimim tam 7gün oldu hic zayiflamamis olurum.

Allahdan muz hic sevmem avipokadoda hic yemedim.
Peki kivi, mango ve elma ne durumda?CADIARZU

kiviyi ve elmayida rahatlikla yiyebilirsin mangoda arada bir tüket sIk sIk degil
sen almanyadansin weight watchers duydunmu puanli diyet süper bisey ya

selam kızlar kv dedeydim ben yeni geldim

seyhancım
meyvelerin şekeirni azaltmak için yanında süt veya yogurt yemelisinn

selam canim
kv neresi kiz kahve falanmi gittin yoksa

tülay cim sakin verme tarifini masumm a sonra kocam seviyor cocuklar seviyo diyor hemen pisiriyor sakin haaa

menümü yazıyım

kahvaltı
2 dilim ekmek
peynir
1 tk labne
dom.sal.
şekersiz çay

ara
yarım bardak süt
3 kaysı

öglen
1 burger eti(bimden aldım)
salat
1 dilim ekmek
çorba

ara
1 kase cacık

akşam(21 de malesef )
yarım kabak dolma
1 kase cacık
3 yaprak sarma

ara
1 bardak süt
minik bir dilim kek

nasıl kızlar sizce
akşam 9 da yemek yeidm
20.30 da ara yaptım doymamıştım çünkü

yine cepten giriyom sicacik yataga yattim, ama kimse yok ya
Siz tartilirken cuma sabahlari lavabodan sonra pijamaylami tartiliyorsunuz? Üstümü giyince en az sanki yarim kilo fark ediyor. Dogrusu nasil öyle tartilip cizelgemi yenileyim tabi hemencik almassam geri o azicik seyi

masumum yogurt yersek üstüne sekeri gidiyormu meyvenin? Ayrica Hosgeldin
Birtanem evet almanyadayim o weight watchersi yapanlar cok güzel zayifliyor uzun vadeli ama bana göre degil öyle puan falan sayamam yani sürekli aninda sorup söyleyecek biri olsa belki. Teyzemde baya zayiflamisti onunla

ewet cnm yogurt veya süt ile birlikte yersen meyvenin şekeri yaga dönüşmezzzzzz

masum canim senin caciktan cekti.
Menünde birkac seyi degistirsen daha güzel olumus tadimlikta olsa sarma kek kabak dolmasi azicik ters degilmi rejime. Hani birde simdi okuyunca bizlerde istaha geliyoruz birde bizi düsün canum

masum canim senin caciktan cekti.
Menünde birkac seyi degistirsen daha güzel olumus tadimlikta olsa sarma kek kabak dolmasi azicik ters degilmi rejime. Hani birde simdi okuyunca bizlerde istaha geliyoruz birde bizi düsün canum

cnm işte bii<mkisi yiyerek zayıflama kalori hesabı yapıp yiyerek zayıflıyoruzz

ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden
[/COLOR]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İlahi kızlar yaa çok güldüm valla gece gece :roflol:
canim malesef bende senin gibiyim.evde elimden geldigi kadar misafir gelmedigi surece hamur isi yapmiyorum.cunku dayanamiyorummmmmmmmmm yiyorumcokacimcoook
Bi çare bulmak lazım bu duruma yaa .nereye kadar böyle diyet yapıp dayanıcazki bıraktığımız an yeniden saldırmayalım bu hamurlara tatlılara -tatlicadiarzu-
Aynen katılıyorum sana şekerim ama dengeyi tutturmak önemli .Sen çok iyi yapıyorsun o işi :lepi:

bitanem verme demiş ama
yap ama yeme yaa sebep olmak istemem sempatiksalakcinni

125 grm margarin "eritilicek " ben biraz az koyup yerine tereyağı koydum ..
1 çay bardağı zeytin yağı
2 yumurta 1 inin sarısını ayır üzeri için
3 kaşık yoğurt
yeteri kadar mahlep-tuz -şeker
1 paket kabartma tozu
aldığı kadarda un normal kurabiye hamuru olucak ne çok sert ne çok yumuşak .

İçine
peynir -dereotu -maydanoz karabiber ve pulbiber

malzemenin hepsini bi kaba alıp güzelce yoğuyorsun. sonra içini koyup yuvarlak şekil veriyorsun.üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece fırında pişiriyorsun .çok leziz olmuştu valla tadı damağımda kaldı :1ninca:

selam canim
kv neresi kiz kahve falanmi gittin yoksa

tülay cim sakin verme tarifini masumm a sonra kocam seviyor cocuklar seviyo diyor hemen pisiriyor sakin haaa
ben üzerime düşeni yapıp yeme dedim gerisi ona kalmış delikafadulden delikafadulden

Bu arada nesli nerelerde görünmedi ne zamndır bilmiyorumkismile

bende bugün yediklerimi paylasim.
Sabah
bir dilim kepek ekmek
üstüne light keci sürme peynir
Yanina bir bardak yesil cay

Ara
Bir sütlü sekersiz kahve

Öglen
Bir light peynirli ekmek

Aksam
Bol marullu salata
Icine konserve misir ve barbunya az kalmistimkullanmak istedim,
Ayrica yarim kiloizgara tavuk
Sosuna yag kullanmadim hazir salata karisimi koydum biraz su ve sirke

Ara bir portakal

Sizce uygun mu bu sekil? Hatalar varsa belirtin.

çok az yaa ..sabah doyurucu değil ,öğlen zaten ara öğün gibi olmuş , akşam 500 gram tavuğun hepsinimi yedin onu anlamadım ama
bu şekilde başta kilo versen bile hemen geri alırsın veya çok çabuk sıkılır yarı yolda bırakırsın canım yaa .. bence daha düzenli bi menü oluştur kendine .

ıyı geceler kızlar nasılsınız

Sanada iyi geceler hoşgeldin abla .. opuyorumnanaktan

Nihall şu denek işini ben yapmak isterdim ama o kadar ceviz ve fındığı asla yiyemem .normaldede sevmem o yüzden ..
badem olsa yerdim ama sempatiksalakcinni

kızzzzzzzz bitanem güldüürüdn benii
yahu kayınvalde nin kısaltması kv

ne bilim ilk aklima o geldi baksana seyhanda kurtlar vadisi zannetmisyerimseniben

basta puanlari saymak zor gibi gözüküyor ama ögreniyorsun bak misal portakal yessemmi diye düsünüyordun acaba kalorisi cok mudur diye ama 0 puani var, zaten insan belirli seyleri yiyiyor sonra ezberliyon zaten, bence kalori saymaktan daha kolay. CADIARZU

ıyı geceler kızlar nasılsınız

selam selmacim

hakkaten ya eni ortak nalcy bayadir gözükmüyor hic olmassa arada bir ugrardi biseymi olduki

yada neti falanmi bozuldu bir ara daha olmustu

SAbah okula gec kaldigimdan okadar yiyebildim yoksa iki dilim mutlaka yerim, yinede kahvalti sevmeyen insanim, sonra okulda ard ardim ders olunca anca bir ekmem yiyebildim.
Tavugun gögüs etiydi izgara yapip ufak ufak salatanin icine attim.
Sanirim önceki gün cok yedigimden pek acikmadim bugün.
Okulla birlikde cok zor oluyor ya, sabah erken kalkip hazirlayamiyorumki
Yarin aksam yemegi ne hazirlasamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…