80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım bende tansiyon düşüklüğü yapmamıştı inşallah sendede öyle bi sorun olmaz gerçekten iyi bir çay etkili ben uzun süre içmiştim.şimdi tekrar yapıcam uzun aradan sonra
inşallah bu yaza ince gireriz içine giremediğimiz kıyafetlerin tadını çıkartırız.:Saruboceq:

bir ark la görüştüm boşanıyormuşşşş
1 yaşında çocugu varmafoldumben
inşallah hakkında hayırlısı olur ve inşallah boşanmazlar barışırlar.bende üzüldüm şimdi çünkü bütün bu durumun acısını çocuklar yaşıyor.benim annemle babamda ben 6yaşındayken boşanmışlar çünkü inşallah barışırlar dua edicem:Saruboceq:

inşallah canım yaa .tansiyonum benim düşüktür zaten.bende dünden beri suyu attırdım tansiyon düşüklüğüm olmasın diye.çünkü gerçekten işe yarayacagına inanıyorum.birde günde 1 fincan enfazla 2 fincan yeşilçay içerdim onuda 3 fincana çıkardım.

selam kızlar buterful adatoprak nasılsınız
sağol selma abla iyiyiz çok şükür hoş geldin opuyorumnanaktan

ben birşey sormak istıyorum şimdi ben ara ögün olarak ıkı kaşık yogurdun içine bir tatlı kaşıgı recel koyup yedın sizce kötümü yaptım ne dersınız
bence bi sakıncası yok ama topramın dediği gibi meyveli daha güzel oluyor sempatiksalakcinni

klasik kahvaltıdan sıkıldım bende bu sabah yarım muz .1 kase müsliyi azyaglı sütle yedim.epeyde tok tuttu.yarın annemim günü var tamda tartı gününden 1 gün önce akannehir
yarın sınav günün desene :1ninca:
salata çeşitlerinden yersin . ÖĞle ve akşam yemeyip akşamda hafif bi ara yaparsan bence dengeler ama tabi ne kadar yediğine bağlı kaydirigubbakcemile

merhaba kızlarrr oo şenlik varmışşş herkes hoşgelmiş topiğimizeee guclubacismile
hoşgeldim izlemcim 1 aylık güzel bir tatil ne güzel yaa benim için hayal oldu evlenince malesef akannehir eşimin anca 15 gün izni oluyor oda yetmiyor :gitme:

adatoprak hergün tartılmak başlarda iyi motive edebilir ama biraz kilo verip vucut yorulduğunda hergün tartılmak acayip moral bozucu oluyor canım .zaten tüm hafta verdiğimiz 100 gram falan oluyor malesef mafoldumben

bir ark la görüştüm boşanıyormuşşşş
1 yaşında çocugu varmafoldumben
çok üzüldüm yaa Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.. OLan çocuğa olur malesef :1no2:

canım denk mi geldi yoksa gerçekten çaydanmı bilmem.yemeklerden sonra içiyorum ve sonra tuvalete çıkıyorum bakalım göreceğiz sonuç ne olacak.şakkıdı
bende bugün malzemeleri alıp denicem hemen malum benim duraklama haftamın bitmesine 2 3 gün kaldı sempatiksalakcinni

kızlar pc de sorun var arkadaşınkinden yazıyorum...
halledip döncem aramıza..

hallet gel nihalim biz bekleriz a.s.

bu arada eşim istedi diye minik peynirli kurabiye yapmıştım .dayanamadım 2 tane yedim .şimdi cezalıyım öğle yemeği yok bana alsanaalsanasmile

bende baklavaya dayanamadım :kedi:.hani şu baklavanın 3/1 büyüküğünde yapılan varya özel baklava diye geçiyor minik minik onlardan 1,5 tane yedim yani toplasan yarım baklava eder.buna bile çok şükür

canım daha çok acıkıp akşam yemeğine yüklenme sonra.bence enazından salata yemelisin cokacimcoook

haklısın aslında ama bugün sporum var o yüzden akşam yeğimi 5- 5 buçuk gibi yiyorum saatte 3 oldu nerdeyse zaten 2 saat götürür heralde beni kalori deposu olan kurabiler :sinifsinif: ya ben neden dayanamıyorum yaptığım şeylere yaa allahtan çok sık hamur yapmıyorum yoksa ben kesin dayamam . ne pis boğazlı bi insanım yaa mafoldumben

geldim kızlar sonunda..
düşmanlar anmış ayak mevzu açılmış..aynen ben de senin gibiyim semacım ya benim de Allah günah yazmasın ama ayaklarımla aram iyi değil..hiç beğenmem..o kadar kiloluyum falan ama en beğenmediğim yer ayaklarımdır..parmak arası terliğin bile vurmuşluğu vardır..
şu anda da ayaklarımı serbest bıraktım laf aramızda masanın altında yere basıyorum valla neden ayağımın altında 3 tane kabarcık var basamıyorum..
çok rahat botum vardı yandan yırtıldı şimdi de bot bulamıyorum..
malum yaz geliyor işyerinde önü açık ayakkabı da giyemiyoruz.olmadı bir terlik falan getircem otururken onları giycem napim..
şu incecik topuklu çizmelerle kışı geçirenler var ya naısl duruyorlar saatlerce üstünde valla inanamıyorum..Allah beni son anda kadın yaratmaya karar vermiş galiba..

bende baklavaya dayanamadım :kedi:.hani şu baklavanın 3/1 büyüküğünde yapılan varya özel baklava diye geçiyor minik minik onlardan 1,5 tane yedim yani toplasan yarım baklava eder.buna bile çok şükür

klava:kızlar naçizane ben artık böyle şeyler sunulunca hiç tadına bile bakmadan ortam değişitiriyorum açıp nette bişiyle ilgileniyorum..başka türlü olmuyor çok denedim..onu yediğin anda başa dönüyorsun..benim dr dedi ki bir gofret yediğimde vücudum 3 gün geri gidiyormuş..yazık değil mi 3 günlük emeklerime..
öğlen yemeğinde bir kase çilek aldım..
saat 13 den beri burnuma kokusu geliyor ama 17 e dek yememem lazım diyorum yemiyorum..şimdi yersme eğer vücut öğlen yediklerimi öğütmeyi bırakıp o meyveyle uğraşıp enerjisini bitirecek yağdan falan da yakmıcak böyle bakınca uyması daha kolay oluyor kızlar tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile2

canım yaa sende bendenmişin...inan araştırmadım ama eğer ayak estetiği yapılıyorsa ki ( nerelere yapılıyor orayada yapılır herhalde )...)) ben yaptırmak isterim..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbravo nihalcim.
3 gün geriye mi gidiyorr akannehir
akannehirakannehir

öyle dedi canım..heraman nolcak diyip yiyorduk ya ondna yerimizde sayıyormuşuz işte..eyvahedigeldismile

ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden

şaka bi yana benim doktorumda demişti ne olacak şuncacıktan deme başladıgın noktaya bir anda dönersin ve bu kısır döngü seni bıktırır pes edersin derdi

herkeze merhabalr nasilsiniz kizlar.dunden beri ilk defa ugruyorum buraya.nasilsiniz bakalim.diyetler nasil gidiyo.ben malesef bugun epey bir kacirdim.bir arkadasa gittim.epey bir sey yapmis.eee yemedende olmuyo nasil eriticem simdi onlari bilmiyommmm

sağol semacım..
bakalım bu iradeli durum ne kadar sürecek:)
şimdi ben anneme gitsem anneeee biz semayla ayaklarımıza estetik yaptırcaz grup indiriminden desem bana aynen şunu söyler:
heryerin tam da bir ayakların kaldı önce şu koca totonu erit ...insanlar sana bakarken oraya gelinceye dek takılcak çok yerleri var:))

selam kızlar kayınvaldemler geldi yemek yiyip gittiler benim kuşlar biraz üşütmüş ilaç verdim onlara şimdide oturcam birazz hava çok kötü buradaa
asimaviii bende pol,kistikoverim

yaaa uzuldum masum cum.bende kilo olmasinin en buyuk sebebi bu zaten. sendede kilo bu yuzdenmi.birde sunu sorucam.bu hastalikta ozellikle kilolar basen ve karin cevresinde toplaniyomus.bende gercekten oyle.peki sendede oylemi

canim faydasini gorursen gercekten lutfen bizede soyle.bende yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…