canım ben yazdım inşallah bendede işe yarar metobolizmam çok yavaş çalışıyor.dün akşamdan beri yemeklerden sonra içiyorum bakalım ne olacak .sendede tansiyon düşüklüğü yapmışmıydı canım .nihal arkadaşımızda yapmışta
bu çayı bende yapıcam ya
cumadan itibarenn
inşallah hakkında hayırlısı olur ve inşallah boşanmazlar barışırlar.bende üzüldüm şimdi çünkü bütün bu durumun acısını çocuklar yaşıyor.benim annemle babamda ben 6yaşındayken boşanmışlar çünkü inşallah barışırlar dua edicem:Saruboceq:bir ark la görüştüm boşanıyormuşşşş
1 yaşında çocugu varmafoldumben
yok canım bende tansiyon düşüklüğü yapmamıştı inşallah sendede öyle bi sorun olmaz gerçekten iyi bir çay etkili ben uzun süre içmiştim.şimdi tekrar yapıcam uzun aradan sonra
inşallah bu yaza ince gireriz içine giremediğimiz kıyafetlerin tadını çıkartırız.:Saruboceq:
sağol selma abla iyiyiz çok şükür hoş geldin opuyorumnanaktanselam kızlar buterful adatoprak nasılsınız
bence bi sakıncası yok ama topramın dediği gibi meyveli daha güzel oluyor sempatiksalakcinniben birşey sormak istıyorum şimdi ben ara ögün olarak ıkı kaşık yogurdun içine bir tatlı kaşıgı recel koyup yedın sizce kötümü yaptım ne dersınız
yarın sınav günün desene :1ninca:klasik kahvaltıdan sıkıldım bende bu sabah yarım muz .1 kase müsliyi azyaglı sütle yedim.epeyde tok tuttu.yarın annemim günü var tamda tartı gününden 1 gün önce akannehir
hoşgeldim izlemcim 1 aylık güzel bir tatil ne güzel yaa benim için hayal oldu evlenince malesef akannehir eşimin anca 15 gün izni oluyor oda yetmiyor :gitme:merhaba kızlarrr oo şenlik varmışşş herkes hoşgelmiş topiğimizeee guclubacismile
adatoprak hergün tartılmak başlarda iyi motive edebilir ama biraz kilo verip vucut yorulduğunda hergün tartılmak acayip moral bozucu oluyor canım .zaten tüm hafta verdiğimiz 100 gram falan oluyor malesef mafoldumbentşk canım dikkat edince gerçekten oluyorr.dün kalori harcamak için bahar temizliğine başladım.ve mutfaktan başladım mutfak dolabını pırıl pırıl yaptımzemuszemus ve bu sabah tartıldım 800gr gitmiş.oyüzden çoooook mutluyum bu arada belki yanlış ama ben hergün tartılıyorum ve bunları liste yaptım yazıyorum.beni motive ediyor dikkat etmediğimde nasıl hemen kilo aldığımıda fark etmiş oluyorum.hihoyyyt
çok üzüldüm yaa Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.. OLan çocuğa olur malesef :1no2:bir ark la görüştüm boşanıyormuşşşş
1 yaşında çocugu varmafoldumben
bende bugün malzemeleri alıp denicem hemen malum benim duraklama haftamın bitmesine 2 3 gün kaldı sempatiksalakcinnicanım denk mi geldi yoksa gerçekten çaydanmı bilmem.yemeklerden sonra içiyorum ve sonra tuvalete çıkıyorum bakalım göreceğiz sonuç ne olacak.şakkıdı
kızlar pc de sorun var arkadaşınkinden yazıyorum...
halledip döncem aramıza..
bu arada eşim istedi diye minik peynirli kurabiye yapmıştım .dayanamadım 2 tane yedim .şimdi cezalıyım öğle yemeği yok bana alsanaalsanasmile
canım daha çok acıkıp akşam yemeğine yüklenme sonra.bence enazından salata yemelisin cokacimcoook
bende baklavaya dayanamadım :kedi:.hani şu baklavanın 3/1 büyüküğünde yapılan varya özel baklava diye geçiyor minik minik onlardan 1,5 tane yedim yani toplasan yarım baklava eder.buna bile çok şükür
3 gün geriye mi gidiyorr akannehir
canım yaa sende bendenmişin...inan araştırmadım ama eğer ayak estetiği yapılıyorsa ki ( nerelere yapılıyor orayada yapılır herhalde )...)) ben yaptırmak isterim..geldim kızlar sonunda..
düşmanlar anmış ayak mevzu açılmış..aynen ben de senin gibiyim semacım ya benim de Allah günah yazmasın ama ayaklarımla aram iyi değil..hiç beğenmem..o kadar kiloluyum falan ama en beğenmediğim yer ayaklarımdır..parmak arası terliğin bile vurmuşluğu vardır..
şu anda da ayaklarımı serbest bıraktım laf aramızda masanın altında yere basıyorum valla neden ayağımın altında 3 tane kabarcık var basamıyorum..
çok rahat botum vardı yandan yırtıldı şimdi de bot bulamıyorum..
malum yaz geliyor işyerinde önü açık ayakkabı da giyemiyoruz.olmadı bir terlik falan getircem otururken onları giycem napim..
şu incecik topuklu çizmelerle kışı geçirenler var ya naısl duruyorlar saatlerce üstünde valla inanamıyorum..Allah beni son anda kadın yaratmaya karar vermiş galiba..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbravo nihalcim.klava:kızlar naçizane ben artık böyle şeyler sunulunca hiç tadına bile bakmadan ortam değişitiriyorum açıp nette bişiyle ilgileniyorum..başka türlü olmuyor çok denedim..onu yediğin anda başa dönüyorsun..benim dr dedi ki bir gofret yediğimde vücudum 3 gün geri gidiyormuş..yazık değil mi 3 günlük emeklerime..
öğlen yemeğinde bir kase çilek aldım..
saat 13 den beri burnuma kokusu geliyor ama 17 e dek yememem lazım diyorum yemiyorum..şimdi yersme eğer vücut öğlen yediklerimi öğütmeyi bırakıp o meyveyle uğraşıp enerjisini bitirecek yağdan falan da yakmıcak böyle bakınca uyması daha kolay oluyor kızlar tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile2
akannehirakannehir3 gün geriye mi gidiyorr akannehir
öyle dedi canım..heraman nolcak diyip yiyorduk ya ondna yerimizde sayıyormuşuz işte..eyvahedigeldismile
selam kızlar kayınvaldemler geldi yemek yiyip gittiler benim kuşlar biraz üşütmüş ilaç verdim onlara şimdide oturcam birazz hava çok kötü buradaa
asimaviii bende pol,kistikoverim
iyi akşamlar kızlar metobolizma hızlandırıcı içeceği yaptım ve yemekten sonra ılık olarak içtim tadı gayet güzel.hatta arkadaşımada ikram ettim çok hoşuna gitti tadı.bakalım bismillah diyip başladım inşallah işe yarar sizede tafsiye ederim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?