klava:kızlar naçizane ben artık böyle şeyler sunulunca hiç tadına bile bakmadan ortam değişitiriyorum açıp nette bişiyle ilgileniyorum..başka türlü olmuyor çok denedim..onu yediğin anda başa dönüyorsun..benim dr dedi ki bir gofret yediğimde vücudum 3 gün geri gidiyormuş..yazık değil mi 3 günlük emeklerime..
öğlen yemeğinde bir kase çilek aldım..
saat 13 den beri burnuma kokusu geliyor ama 17 e dek yememem lazım diyorum yemiyorum..şimdi yersme eğer vücut öğlen yediklerimi öğütmeyi bırakıp o meyveyle uğraşıp enerjisini bitirecek yağdan falan da yakmıcak böyle bakınca uyması daha kolay oluyor kızlar tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile2
haklısın aslında ama bugün sporum var o yüzden akşam yeğimi 5- 5 buçuk gibi yiyorum saatte 3 oldu nerdeyse zaten 2 saat götürür heralde beni kalori deposu olan kurabiler :sinifsinif: ya ben neden dayanamıyorum yaptığım şeylere yaa allahtan çok sık hamur yapmıyorum yoksa ben kesin dayamam . ne pis boğazlı bi insanım yaa mafoldumben
ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden
şaka bi yana benim doktorumda demişti ne olacak şuncacıktan deme başladıgın noktaya bir anda dönersin ve bu kısır döngü seni bıktırır pes edersin derdi
sağol semacım..
bakalım bu iradeli durum ne kadar sürecek:)
şimdi ben anneme gitsem anneeee biz semayla ayaklarımıza estetik yaptırcaz grup indiriminden desem bana aynen şunu söyler:
heryerin tam da bir ayakların kaldı önce şu koca totonu erit ...insanlar sana bakarken oraya gelinceye dek takılcak çok yerleri var:))
:roflol::roflol::roflol:ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden
şaka bi yana benim doktorumda demişti ne olacak şuncacıktan deme başladıgın noktaya bir anda dönersin ve bu kısır döngü seni bıktırır pes edersin derdi
geldim kızlar sonunda..
düşmanlar anmış ayak mevzu açılmış..aynen ben de senin gibiyim semacım ya benim de Allah günah yazmasın ama ayaklarımla aram iyi değil..hiç beğenmem..o kadar kiloluyum falan ama en beğenmediğim yer ayaklarımdır..parmak arası terliğin bile vurmuşluğu vardır..
şu anda da ayaklarımı serbest bıraktım laf aramızda masanın altında yere basıyorum valla neden ayağımın altında 3 tane kabarcık var basamıyorum..
çok rahat botum vardı yandan yırtıldı şimdi de bot bulamıyorum..
malum yaz geliyor işyerinde önü açık ayakkabı da giyemiyoruz.olmadı bir terlik falan getircem otururken onları giycem napim..
şu incecik topuklu çizmelerle kışı geçirenler var ya naısl duruyorlar saatlerce üstünde valla inanamıyorum..Allah beni son anda kadın yaratmaya karar vermiş galiba..
anacim 3 gun geri gidiyosa ben bugun yandim 10 gun geri gittim desenedelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:ayy alemsin nihal..
bitanemcim bence hiç sıkma canını çocuk konusunda ne güzel bak mutlu mesut bi yuvan varmışş kimininde işte çocuğu var huzuru yok rabbim o mutlu yuvanızı daha da mutlu kılacak bi hayırlı evlat verir inşallah tez zamanda a.s.
bitanem ben 26 yaşınayım 6. yılın içindeyizzz
valla bi salatalık yiyorumm
bitanemin diyetine göre 0 puannn
geçmişi okudum. Allah tüm çocuk isteyenlere hayırlı bir evlat versin, çocugu olanlarında evlatlarını Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inşallah.
bu arada dişim agrımaya başladı biraz önce durup dururken Allahım nasıl bir agrı. agrı kesici aldım bakalım işe yarayacakmı.:sinifsinif:
çok cnm sıkıldı yaa valla
şu ayakkabı işine ayakkabının arkası bol geliyor
önleride sıkıyorrrrrr ne salakçaa
ben birşey sormak istıyorum şimdi ben ara ögün olarak ıkı kaşık yogurdun içine bir tatlı kaşıgı recel koyup yedın sizce kötümü yaptım ne dersınız
bu arada eşim istedi diye minik peynirli kurabiye yapmıştım .dayanamadım 2 tane yedim .şimdi cezalıyım öğle yemeği yok bana alsanaalsanasmile
bende baklavaya dayanamadım :kedi:.hani şu baklavanın 3/1 büyüküğünde yapılan varya özel baklava diye geçiyor minik minik onlardan 1,5 tane yedim yani toplasan yarım baklava eder.buna bile çok şükür
ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
bundan sonra kaçak yapacağın zaman aklında bulunsun işte canımaklinialirimsmile
ya aslında bu şekilde yaşamak çok zor bne de hayatta dayanamam tatlıya falan ama şu anda reglim ve canım tatlı istemiyor..sonuna kadar böyle gider işallah ama ya yediklerim nedneiyle ya da gazdan bilmiyorumm bir destek var sonuçta..
:roflol::roflol::roflol:
dogru soyluyorsun canim.ama bilmiyorum nasil olacak.biz arkadaslarla her hafta gorusuyoz.masallah her gorusmede millet dokturuyo.peki ben simdi napcam bu durumda agzimi dikip beklicemmidelikafadulden offff cokzor diyet yapmakkkk
izlemmm valla .çok iradelesin ark tebrik ederimmm
ben hla regli olamadım ama
izlem harikasın canım inşallah hedefine ulaşacaksın tatlım zemuszemus
bende dünden beri kendime geldim nihalcigimin dediği gibi aynı hataları yapmak ahmaklara mahsustur.kendime hep bunu söylüyorum.biraz sonra şirkette baklava ikramı olacak işçilere motivasyon amaçlı ara ara böyle şeyler yapılıyor mangal partisiymiş baklavaymış gibi.ben asla tadına bile bakmayacagım çünkü anladımki ben tadmakla kalamıyorum illa devamı geliyor :umursamaz:
selamlar herkeze,
giriyorum ara ara anca sayfalarca okuyorum ne cabuk ilerliyorsunuz öyle ben basinda olmayinca
dünkü menümle basliyorum:
sabah 7
yarim elma, bir portakal,
bir dilim kepekli ekmek
cok az light sürme keci peyniri
saat 10 ders arasi
iki dilim kepekli ekmek
üstüne azicik light sürme keci peyniri
ögleden sonra
firinda közlenmis:
2 patlican, 10 mantar, 1 domates, 1 sogan
bunlari dogradim büyük bir tabaga üstüne limon siktim biraz tuzladim ve hepsini bitiremedim tabi baya bi coktu
arada
bir portakal hangi ara hatirlamiyorum tadi cok güzelmis
aksam
bir tabak sebze yemegi: azicik sivi yag icine bezelye konserve misir, konserve barbunya, ve hindi gögüsü su ekleyip haslama gibi yapildi
bir dilim bol kalorili hashasli pastabirde üstüne serbet dökülüyo yaa annemin dogumgünüydü ona yaptim nisanlimda vardi hep birlikde olunca dayanamadim yedim, tadi hala damagimda doyamadim bida istiyoooom
sanki ne varsa yedim o gün tika basa hissettim kendimi ama tartida kötü süprizle karsilasmadim Allahdan
arkadaslar birde mevyelerin olumsuz etkisi olabilirmi diyete?
sonucta onlarin icindede bir sürü seker var yani meyvesekeri olsada
yani duymustumki öyle cok fazla meyve yemek iyi degilmis, sebze cok daha iyimis
mesela ben portakala bayilirim, hemencik yiyim simdi birtane
Yarina cikarmi tartida diyorsunselam canim o kötü süpriz bir iki gün icinde kendini gösterir tartida hemen göstertmezyerimseniben
portakal yiyebilirsin ama muzu abartma ve avakado dan uzak dur o tam bir yag deposulmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?