80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anacim 3 gun geri gidiyosa ben bugun yandim 10 gun geri gittim desenedelikafaduldendelikafadulden

canim malesef bende senin gibiyim.evde elimden geldigi kadar misafir gelmedigi surece hamur isi yapmiyorum.cunku dayanamiyorummmmmmmmmm yiyorumcokacimcoook

Denizcim sen çok yaşa e mi hiç güleceğim yoktu koptum yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya bir de bir yudum al nefsin körelsin derler ya yok anam ben o tadı aldım mı bir bakıyorum sonuna gelmişimkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:ayy alemsin nihal..

:roflol::roflol::roflol:

canım ben terlik olayını 2 yıldır uyguluyorum..masanın altında kimse görmüyor..çok rahat ediyorum..bütün gün ayakkabıda kalsa ayağım hiç yürüyemem sanırım...mafoldumben

anacim 3 gun geri gidiyosa ben bugun yandim 10 gun geri gittim desenedelikafaduldendelikafadulden

bundan sonra kaçak yapacağın zaman aklında bulunsun işte canımaklinialirimsmile
ya aslında bu şekilde yaşamak çok zor bne de hayatta dayanamam tatlıya falan ama şu anda reglim ve canım tatlı istemiyor..sonuna kadar böyle gider işallah ama ya yediklerim nedneiyle ya da gazdan bilmiyorumm bir destek var sonuçta..

amin canim insallah

bitanem ben 26 yaşınayım 6. yılın içindeyizzz

allah mesut etsin canim insallah daha da uuzun sürer yani iyi olsun hakkinizda hersey sey ben sacmaladim galiba biraz. ama iyi birsey dedim

valla bi salatalık yiyorumm

bitanemin diyetine göre 0 puannn

evet canim 0 icin rahat bir sekilde yiyebilirsin

geçmişi okudum. Allah tüm çocuk isteyenlere hayırlı bir evlat versin, çocugu olanlarında evlatlarını Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin inşallah.

aminnnnnnn

bu arada dişim agrımaya başladı biraz önce durup dururken Allahım nasıl bir agrı. agrı kesici aldım bakalım işe yarayacakmı.:sinifsinif:

ya soram ya benimde 3-4 gündür agrim var bugün randevu aldim yarin saat 8 de doktora gitcem. aslinda ben agridan aglayana kadar gimezdimde simdi cocuk falan da düsünüyozya hamile kalirsam hic birsey yaptiramam o yüzeden simdiden agiz bakimimi yaptirayim dedim sana da gecmis olsun canim

çok cnm sıkıldı yaa valla
şu ayakkabı işine ayakkabının arkası bol geliyor
önleride sıkıyorrrrrr ne salakçaa

hem güldüm hem üzüldüm ben dede bu sorun oluyor gerci ayaklarimi beyeniyorum kibarlar boyuma görede büyük degil. sana tavsiyem yeni ayakkabi aldigin zaman ayagina vurana kadar giy, ama iyice yara yapma ayagini ondan sonra agrin gidene kadar eski aliskin oldugunu ayakkabilari tekrar giy, ben hep öyle yapiyorum bu yüzden ayakkabilarim iyice eskimeden hep yenisi aliyorum. birdaha acirsa ayagin birdaha aynisini yapyerimseniben

ben birşey sormak istıyorum şimdi ben ara ögün olarak ıkı kaşık yogurdun içine bir tatlı kaşıgı recel koyup yedın sizce kötümü yaptım ne dersınız

canim diyetimde recel zararsin baldanda fazla farki yok hatta diyet kullanirsan receli bir kac kasik daha atabilirsin

bu arada eşim istedi diye minik peynirli kurabiye yapmıştım .dayanamadım 2 tane yedim .şimdi cezalıyım öğle yemeği yok bana alsanaalsanasmile

bence abarti yok kendini bu kadar agir bir sekilde cezalandirma sonra vucudun isyan eder

bende baklavaya dayanamadım :kedi:.hani şu baklavanın 3/1 büyüküğünde yapılan varya özel baklava diye geçiyor minik minik onlardan 1,5 tane yedim yani toplasan yarım baklava eder.buna bile çok şükür

neyseki 1,5 la kurtulmussun buda bir sey

ben son zamanlarda yaptıgım kaçamaklar yüzünden muhtemelen çocukluk yıllarıma kadar gitmişimdir delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

dogru soyluyorsun canim.ama bilmiyorum nasil olacak.biz arkadaslarla her hafta gorusuyoz.masallah her gorusmede millet dokturuyo.peki ben simdi napcam bu durumda agzimi dikip beklicemmidelikafadulden offff cokzor diyet yapmakkkk

dogru soyluyorsun canim.ama bilmiyorum nasil olacak.biz arkadaslarla her hafta gorusuyoz.masallah her gorusmede millet dokturuyo.peki ben simdi napcam bu durumda agzimi dikip beklicemmidelikafadulden offff cokzor diyet yapmakkkk

ya haklısı canım evn dışında olunca ister istemez kaçıyor birşekilde de ne bileyim mesela küçük ısırıklar alıp bırakabilirsin..koca tabaktan sadece tek bir çeşit seçebilirsin..buluşmadan önce yemek yiyip gidersen belki canın istemez ay ne bileyim kendi derdimi halletmişim gibi sana çare arıyom ayoleyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semacım arkadaşım ödem için antistax diye bir hap almış canım..şimdi gösterdi bana bir araştır istersen..ben aramı yaptım 200 adım atıp gliyom

kızlar biriniz bana denek olur musunuz...
ben inanılmaz merak ediyorum şimdi benim beslendiğim gibi beslenip(sadece bir gün)acıkma ve tatlı ihtiyacı olcak mı olmayacak mı?yani bunu sağlayan sadece gaz mı yoksa yediklerim mi..
gönüllüler el kaldırsın..
bugünkü menümü yazayım:
sabah:bol peynirli omlet
bir avuç fındık ceviz..
1 dilim çavdar ekmek
öğle:
1 tabak bamya
1plaza köfte(ne demekse çok güldüm dünden kalan ıspanakları köfte gibi bişi yapıp üstüne koymuşlar:))
1 kase yoğurt
saat 17.20 de 2 kivi
1 çilekli activia
1 avuç fındık
5 çilek(bu fazla oldu)
akşama da bir bardak süt içerim..
ben şimdi aramı yaptım ya gece yatana kadar hiç ama hiç acıkmıyorum..
tatlı krizleri için de kivi ve meyveli activiaları tavsiye ederim kızlar..ben herakşam kendimi tatlı yiyormuş gibi hissediyorum nasıl keyifle yiyorum anlatamam yanına da fındık ohhhh tam tatlı gibi..

izlemmm valla .çok iradelesin ark tebrik ederimmm

ben hla regli olamadım ama

izlem harikasın canım inşallah hedefine ulaşacaksın tatlım zemuszemus

teşekkür ederim kızlarr :kedi:

yaa ben yiyiyorum herşeyden baklava börek ne olursa bir sonraki öğünü ki genelde bu akşam öğünü oluyor meyve yada yoğurtla geçiştiriyorum, bide 9-10 gibi bi elma veya süt içiyorum kızlar o kadar katı olursanız bir patladınız mı mideniz dolana kadar yasaklı şeyleri yersiniz çünkü o kadar sıkıyorsunuz ki kendinizi, 1 aylık dönemde biliyosunuz hep bi yerlere gittik hepde pasta börek kalorili şeyler hepsinden yedim ama dengeledim kendimcee hiç kilo almadım kızlar diyetisyene gidenlere bişiy demem ama kendi diyet listesini kendisi yapanlar için önerim bu yaniii biliyoruz ki engelleri kırmak için vücut savaşıyor ne kadar yasak şey varsa vücut beyin mide onu istiyor ben bu 4 ay boyunca bunu gördüm kendimi biliyorum artık zorlanmıyorum hiç... sositososito

iyi akşamlar arkadaşlar yazıpğ yazıp sohbetinizi edip dağılmışsınız kıskandım valla

narin-nazenin geçmiş olsun diş ağrısını eşim yaşar ordan biliyorum ben hiç yaşamadım ama iyi anlarım

masumm üzüldüm umarım evlililiği kurtaracak bir yol bulurlar

şu çoklu alıntıyı bir türlü beceremediğim için aklımdan uçup gitti yazıcaklarım hayy

aylin nişan tarihin belli olmuş hadi canım ver şu kilocukları bekliyoruz güzel bir sonuç senden

bitanem Allah sana bana ve tüm isteyenlere

narinnazenin Allah duanı kabul eder inşallah canım

selma ben iyi gidiyor durdum durak gibi bekliyorum kaç haftadır bakalım 29 unda randevum var nolcak ne diycek diyetisyen

bugünde yaptım yapıcamı öyle kaçamaklar yaptımki bana klava: kendi kendimi dövüyorum hehehe

selamlar herkeze,

giriyorum ara ara anca sayfalarca okuyorum ne cabuk ilerliyorsunuz öyle ben basinda olmayinca

dünkü menümle basliyorum:

sabah 7
yarim elma, bir portakal,
bir dilim kepekli ekmek
cok az light sürme keci peyniri

saat 10 ders arasi
iki dilim kepekli ekmek
üstüne azicik light sürme keci peyniri

ögleden sonra
firinda közlenmis:
2 patlican, 10 mantar, 1 domates, 1 sogan
bunlari dogradim büyük bir tabaga üstüne limon siktim biraz tuzladim ve hepsini bitiremedim tabi baya bi coktu

arada
bir portakal hangi ara hatirlamiyorum tadi cok güzelmis

aksam
bir tabak sebze yemegi: azicik sivi yag icine bezelye konserve misir, konserve barbunya, ve hindi gögüsü su ekleyip haslama gibi yapildi

bir dilim bol kalorili hashasli pasta birde üstüne serbet dökülüyo yaa annemin dogumgünüydü ona yaptim nisanlimda vardi hep birlikde olunca dayanamadim yedim, tadi hala damagimda doyamadim bida istiyoooom

sanki ne varsa yedim o gün tika basa hissettim kendimi ama tartida kötü süprizle karsilasmadim Allahdan

arkadaslar birde mevyelerin olumsuz etkisi olabilirmi diyete?
sonucta onlarin icindede bir sürü seker var yani meyvesekeri olsada

yani duymustumki öyle cok fazla meyve yemek iyi degilmis, sebze cok daha iyimis

mesela ben portakala bayilirim, hemencik yiyim simdi birtane

selam canim o kötü süpriz bir iki gün icinde kendini gösterir tartida hemen göstertmezyerimseniben

portakal yiyebilirsin ama muzu abartma ve avakado dan uzak dur o tam bir yag deposulmaz:

selam canim o kötü süpriz bir iki gün icinde kendini gösterir tartida hemen göstertmezyerimseniben

portakal yiyebilirsin ama muzu abartma ve avakado dan uzak dur o tam bir yag deposulmaz:
Yarina cikarmi tartida diyorsun insallah cok olmaz zaten rejimim tam 7gün oldu hic zayiflamamis olurum.

Allahdan muz hic sevmem avipokadoda hic yemedim.
Peki kivi, mango ve elma ne durumda?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…