selam canım hoşgeldin nasılsın
ben değildim de birtanemdi galiba yaaa benim de dikkatimi çekmişti..
selam baharnaz nasılsın
geçmişi okudum
bitanem çok geçmiş olsun canım
masumm senin bebişlerine çok güldüm canım yerim ben onları
lego sınavlarına iyi hazırlan canım beslenmene dikkat et toparlan güç al
ya elimpia şu gazı nasıl alıyorsun uygulama nasıl ?
bende denek olmak isterdim ama benim şekerim çok çabuk düşüyor canım ama denek olacak arkadaşların uygulama sonucunu merak ediyorum
http://video.mynet.com/teknisyenarif/Evi-Terk-Eden-Karisina-Dokturuyor-Amcamiz/447667/
izleyin kızlar ayyy öldüm gülmekten...sizce dönmüşmüdür...yoksa hatceye mi bırakmıştır..:))))
TLF ÇALDI UYANDIMM
karnım zil çalıodu hemen yemek yedim
6 yaprak sarma
çorba
yarım tabak cacık
ama tatmin etmdi beni cnm hala tatlı ıvır zıvır istiyorr
bi kahvemi yapsam acabaa
herkeze slm kizlar ben geldim.nasilsiniz.
sabah kahvaltimi acikliyorum
1 dilim kepek ekmegi
peynir
1 domates
1 salatalik
esime ymurta kaynattim birazda ondan
sekrsiz cay
ara 1 yesil elma
ben de yazayım menümü:
sabah:sosisli omlet peynir bir avuç fındık br dilim çavdar ekmek
öğle:tavuk döner,mantar sote,salata,yoğurt
arada da bir activia 1 elma yine fındık yicem akşama süt içerim..
yok kiz ben kesin olamam benim face le hic bir alakam yok üye bile degilim yani o derece... ben de hatirliyorum yeni gelenlerden di sanirim ya asimavi yada seyhandi zannedersem onlarin ikisinin mesajlarini bi oku bakim.... masummm
yok kiz ben kesin olamam benim face le hic bir alakam yok üye bile degilim yani o derece... ben de hatirliyorum yeni gelenlerden di sanirim ya asimavi yada seyhandi zannedersem onlarin ikisinin mesajlarini bi oku bakim.... masummm
sütlacim pisti kaselere koydum simdi fena durmuyor biraz sogusun tadina bakarim artik. görüntüsü fena degil
saol canım iyiyim lahanayı çok kötü düşünme çok faydası var inan bir ara hatırlıyorsan sabahları aç karmnına lahana suyu içiyordum hem kilo vermiştim hemde şekerim dengelenmişti salata şeklinde bile tüketebilirsin eğer pişince kokusu seni rahatsız ediyorsa gerçi ben her çeşidine bayılıyorum markette bulsam alıcaktım
saol canım iyiyim lahanayı çok kötü düşünme çok faydası var inan bir ara hatırlıyorsan sabahları aç karmnına lahana suyu içiyordum hem kilo vermiştim hemde şekerim dengelenmişti salata şeklinde bile tüketebilirsin eğer pişince kokusu seni rahatsız ediyorsa gerçi ben her çeşidine bayılıyorum markette bulsam alıcaktım
ay bayilirim ya yollayiver azicik hayrina
yüksek tansyon ve trioid guatr hastalarina tavsiye edilmiyordu, anneannecimde yapiyordu bir ara bu lahana suyunu iyi geldi diyordu
canım önce bu topikten alıyorum gazı kızlar sağolsunlar aslansın yaparsın süpersin diyorlar o gazla dr a gidip asıl gazı alıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akupunktur noktalarındna yani iki kulaktan birer yer bir de çene altındna veriyor gazı serum iğnesi gibi bir iğneyle hafif kanıyor hatta fıs diye de ses geliyor çok komiklülülülülülü
canım bend r değilim elbette ama sana şunu söyleyeblirim ben bu beslenmeye başladığımdan beri sürekli kan şekerini yavaş yavaş yükselten besinlerle beslendiğim için,meyve yerken yanında da yoğurt yediğim için şekerim tansiyonum vs hiç etkilenmiyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?