80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım bende bu yüzden bugün işleri bitimek istiyorum tatilde temiz temiz kirletelim diye kaydirigubbakcemile3

neyse ben cıkıyorum yine gelirim sonra biraz iş daha yapayım bakalım ne işlerim var halledip geleyim kolay gelsın baharnaz canım sanada

valla 7 yi bekleyemedim şimdiden yiyiorum ben salatamı ekmek yesemmi acaba yanında

selma bişiy sormak istiyorum sana kaç yaşındasın herkes abla diyorya sana
birde kaç çocuk var senin

masumm bitanem ben kaçar biraz hızlanayım kocişim gelmeden

diğer arkadaşlar çıkmış herhal herkese iyi akşamlar
( 23 Nisan Çocuk Bayramınız kutlu olsun)

merhaba kızlar ben yeniyim bende kışın oldukça kilo aldım vermek istiyorum. sauna sort aldım onu giyip plates yapıyorum iki gündür baya terletiyo.diyet yapmıyorum henüz haftaya diyete başlayam umarım işe yararda kilo verebilirimCADIARZU

hosgeldin aramiza canim. cumdan cumaya tartilip kilo bildirimi yapiyoz. yani haftaya degil yarin baslayabilirsin.

cnmcım edelim valla
bak şimdi ben 7 yıllık evliyim ve evlikte aşkın bittigine inanıyorumm
ya sen
anlat bakalım

bencede sence cnm yapmak istedikten sonra çocuk bahane suratına bişiy sürmek
bi saç taramak kaç dk en fazla 10 dk çocukla bir alaksı yok ha şu var çoccuk olunca biraz daha fazla efor kaybediyorsun ve yoruluyorsun ama ben iki çocukla bile eşim gelecegi zaman süslenirim giyinirimm

ama biraz erkekler bitiryor aşkı yani ben bugün olsa canlandırmaya hazırım
ama karşı taraf böyle olmuyor ee hepte sen yapmak istemiyorsunn
ama bir evlilikte kadın büyük etkendir

ıyı akşamlar kızlar masumcum ben 37yaşındayım ıkı cocugum var biri kız esra oglum eren kız liseye oglanda 8. sınıfa gidıyor tabıkı en büyügü oldugum için buranın abla dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…