80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam cnm sana nasılsın yazdım ama göndermemişim nasılsınn

benimde dolapta çüremey yüz tutmuş karnıbaharım varmış
haşladım akaşam kızartma yapcam
üzerine yogurt süperr

kizartmami duymamis olayimsengözlerimebaksanabklava:klava:

hele sükür topicte benim gibi birini buldum herkes otcu burda, benim de sebzeyle pek aram yoktur sadece sebze yersem doymuyorum kardesim doymuyorum :1no2:

ayy canım sebze yemekleri sevilmezmi oyy oyy oyy sebzeleri değişik şekillerde hazırla canım belki o zaman seversin bu yönetmi dene annelerimizin hazırladığı şekilde değilde türlü değişik şekillerde hazırla böyle bir tavsiyem var naçizane

bugünkü yediklerimi yazayim

sabah 8
bir dilim kepek ekmek üstüne sürme peynir

öglen 11.30
kepekli ekmek arasi icinde peynir salata domates ve yag, kantinden aldim yoksam yag sürmezdim ben
1 portakal

ara 15
ufak dondurma 64 kalori

bir saate kadar görümcemde olurum bir sürü seyler hazirlamis mantiydi, börekti, kisirdi, kekti ohoo birde ariyor daha istedigin birsey varmi yapayim sana, dedim ben rejimdeyim yaa diyo olsun olsun birsey olmaz, yedirmeden hayatta durmaz
gitsen bir türlü gitmesen, napcam

hele sükür topicte benim gibi birini buldum herkes otcu burda, benim de sebzeyle pek aram yoktur sadece sebze yersem doymuyorum kardesim doymuyorum :1no2:

bak şimdi masumm kızartıcakmış sen haşla fırına sür üstünede sos yap yada sadece görüntüsü ve tadı içi az birşey peynir rendele bence kızartmasından hafif olur

canim banada hergün sebze olsa cok seviyorum ben yahu her seklini, tek problem annem yaparken okadar cok yag koyuyorki yani sebze yemegi bile kilolara yol acabiliyor

ucundan accık yapcaksın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak şimdi masumm kızartıcakmış sen haşla fırına sür üstünede sos yap yada sadece görüntüsü ve tadı içi az birşey peynir rendele bence kızartmasından hafif olur

bilmiyorum karni baharla nasil olur ama biz brokoliyle cok yapar cok severiz, hasliyorsun yari diri sekilde sonra üstüne sarimsak bol limon azicik yag öyle afiyetle yiyoruz, salata niyetine tabi :)

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bilmem sevmedigim için hiç degişikte denemedim bende doymuyorum nedense hep ac gezıyorum sebze yersem zatende pek sebze yemegi bilmiyormum dogrusu :kedi: :kedi: :kedi:

cnmcım o kızartma işi şim için ben kendime bol saganlı salatasını yapıcammm

canim banada hergün sebze olsa cok seviyorum ben yahu her seklini, tek problem annem yaparken okadar cok yag koyuyorki yani sebze yemegi bile kilolara yol acabiliyor

benım dıyetısyenım yemeklerin suyunu yeme demişti yag suyunda kalır dedıydı çatalla yersen

valla ben de otçuyum..varsa yoksa ot,sebze..et yemesem hiç aklıma gelmez bir balığa dayanamam bir de köfteye..diğerlerini yıllarca yemesem aklıma gelmez...

benım dıyetısyenım yemeklerin suyunu yeme demişti yag suyunda kalır dedıydı çatalla yersen

bizimkiler aynı kafadan demekki benimkide suyunu yeme dedi

birde intnetten değişik sebze yemekleri araştır dene canım nolcak bazen kendinde uydurabilirsin ben bazen uydurmasyonda yapıyorum

ya elimpia enerjin bana geçti demekki senle karşılıklı günlük bir msj yapmam gerekiyor şu an hem sizinle yazşıyorum
hem yemek yapıyorum
hem ütü yapıyorum
hem tv seyrediyom
hem dolap topluyom
az sonrada çamaşır makinasını çalıştırıcam

iyi birdaha öyle yapip yiyeyim, canim taze fasülye cektiii :)

masallah süper kadin sempatiksalakcinni

bende salatamı yaptımmm kızrtmaktan vazgeçtim hepsini salata yaptım koca bir tabak olduu

okadar çok haşlamışım ki yazılk bayılmaışlar birde kızarmaya gelemezlerdi

maş. baharnaz çok enerjiksin
valla benide bu çocuklar enerjik yaptı beler yaptıgıma ben bile inanamıyorum bazen

bende temizlik yaptım bu gün nasılsa cocuklar evde üç gün yeterince dagılacak şimdiden yaptım yarın ev temiz olsun bari
işte budur bakarım bana takıl hayatını yaşa..ben kaçar öptüm sizleri
Şeniz Şeniz :a015: :a015: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…