selam cnm sana nasılsın yazdım ama göndermemişim nasılsınn
benimde dolapta çüremey yüz tutmuş karnıbaharım varmış
haşladım akaşam kızartma yapcam
üzerine yogurt süperr
işte bende o yüzden pişirdim içinede yarım fincan bulgur koydum bol baharat koydum akşam yıyecegım cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook ama hiç sevmıyorum ben saten sebze yemeklerini hiç sevmıyorum aslında sorunda orada tek sevdigim taze fasulya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
işte bende o yüzden pişirdim içinede yarım fincan bulgur koydum bol baharat koydum akşam yıyecegım cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook ama hiç sevmıyorum ben saten sebze yemeklerini hiç sevmıyorum aslında sorunda orada tek sevdigim taze fasulya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kizartmami duymamis olayimsengözlerimebaksanabklava: klava:
hele sükür topicte benim gibi birini buldum herkes otcu burda, benim de sebzeyle pek aram yoktur sadece sebze yersem doymuyorum kardesim doymuyorum :1no2:
bugünkü yediklerimi yazayim
sabah 8
bir dilim kepek ekmek üstüne sürme peynir
öglen 11.30
kepekli ekmek arasi icinde peynir salata domates ve yag, kantinden aldim yoksam yag sürmezdim ben
1 portakal
ara 15
ufak dondurma 64 kalori
bir saate kadar görümcemde olurum bir sürü seyler hazirlamis mantiydi, börekti, kisirdi, kekti ohoobirde ariyor daha istedigin birsey varmi yapayim sana, dedim ben rejimdeyim yaa diyo olsun olsun birsey olmaz, yedirmeden hayatta durmaz
gitsen bir türlü gitmesen, napcam
bak şimdi masumm kızartıcakmış sen haşla fırına sür üstünede sos yap yada sadece görüntüsü ve tadı içi az birşey peynir rendele bence kızartmasından hafif olur
ucundan accık yapcaksın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5kizartmami duymamis olayimsengözlerimebaksanabklava: klava:
hele sükür topicte benim gibi birini buldum herkes otcu burda, benim de sebzeyle pek aram yoktur sadece sebze yersem doymuyorum kardesim doymuyorum :1no2:
bilmem sevmedigim için hiç degişikte denemedim bende doymuyorum nedense hep ac gezıyorum sebze yersem zatende pek sebze yemegi bilmiyormum dogrusu :kedi: :kedi: :kedi:ayy canım sebze yemekleri sevilmezmi oyy oyy oyy sebzeleri değişik şekillerde hazırla canım belki o zaman seversin bu yönetmi dene annelerimizin hazırladığı şekilde değilde türlü değişik şekillerde hazırla böyle bir tavsiyem var naçizane
canim banada hergün sebze olsa cok seviyorum ben yahu her seklini, tek problem annem yaparken okadar cok yag koyuyorki yani sebze yemegi bile kilolara yol acabiliyor
benım dıyetısyenım yemeklerin suyunu yeme demişti yag suyunda kalır dedıydı çatalla yersen
benım dıyetısyenım yemeklerin suyunu yeme demişti yag suyunda kalır dedıydı çatalla yersen
ya elimpia enerjin bana geçti demekki senle karşılıklı günlük bir msj yapmam gerekiyor şu an hem sizinle yazşıyorum
hem yemek yapıyorum
hem ütü yapıyorum
hem tv seyrediyom
hem dolap topluyom
az sonrada çamaşır makinasını çalıştırıcam
ya elimpia enerjin bana geçti demekki senle karşılıklı günlük bir msj yapmam gerekiyor şu an hem sizinle yazşıyorum
hem yemek yapıyorum
hem ütü yapıyorum
hem tv seyrediyom
hem dolap topluyom
az sonrada çamaşır makinasını çalıştırıcam
Şeniz Şeniz :a015: :a015: :a015:işte budur bakarım bana takıl hayatını yaşa..ben kaçar öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?