minecim hadi hayırlısı canım bk birlikte hamiş kalacaktık sen elini çabuk tuttun benim daha verilcek çook kilom var kocam da işsiz kalınca bebk seneye kaldı bizde ya bakalım hayırlısı işallah menepoza girmeden yaparım bir tane:))
aylincim ben kk ya ilk girdiğimden beri 8. takımdayım canım..burdan selma var ya o takıma aldırmıştı beni..kızlar abur cubur muhabbeti kaynatmışsınız..ben de her akşam sanki evde çocuğuma alır gibi kocama gofret,çikolata falan alıp geliyorum..bugün de dondurma aldım ama kiloluklardna değil..(riske giremem)senin yanında yiyemem falan dedi..nedenmiş canım ye sen ben,m canım istemiyor dedim inanmadı ama hakketen öyle..
sadece 2 nisandna beri en çok neyi özledim biliyor musunuz şöyle mantarlı soslu penne yemek istiyorum..acayip özledim onun dışında hiçbişi aramıyorum valla..haftaya gidince sorcam dr a ya..bir de sabahları haşlanmış patates üstüne kaşar koyup fırına veriyordum özellikle de pazar sabahları süper keyifli oluyordu üstüne pul biber kekik..bir de onu özledim..benim bu sistemde ödül diye de bişi yok..65 e inene dek kaçaksız yaşamam lazım bakalım ne zamana dek dayancam merak ediyorm..
Selam atomİk nİhal sunsİne zuzum İzlem nasılsınız ne gÜzel kg vermİŞsİnİz tebrİk ederİm hepİnİzİ veremeyenler ÜzÜlmesİn haftaya İnŞallah
selam kızlarr denizzzz başta sen olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ediyorum malesef ben artıdayımm 300gr 1 haftadır regl bekliyorum yok daha görünürde bişiy napalım bu seferde böyle olsun üzüldüm sabahtan beri canım ne istiyorsa yiyiyorum :)))) tabiki hep meyve yiyorum normalde yemezdim bu kadar :) neysee
bugün herkes bana özelden bildirim yapsın da akşama yapalım listeyi
seyhan süper görünüyorsun bu arada bırakmak yok yola devam kaç beden canım eteklerin...
cok tesekkür ettim canim beraber incelicez dahada insallahseyhan çok incesin canım yaa maşallah
geçen hafta 78.200
bu hafta 77.400
giden 800 gr hihoyyyt 77 li rakamıda gördüm çok şükür 75 leri görürsem daha da mutlu olcam
kızlar buldum ben neden az kilo veriyom tartımın pili bitmek üzere ondan az vermiş gibi gösteriyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masallah bacaklar kollar benden incevee karşınızda nihallll elimphia opuyorumnanaktan süper görünüyorsun canım tebrikler aynen devam
]
ben bu hafta topikte olamıycam.eşim işi dolayısıyla şehir dışına gidecek.bende ona takılmayı düşünüyorum biraz benim içinde değişiklik olur.inşallah diyetimi bozmadan dönerim.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?