80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla hamişmiyim değilmiyim yarın belli olacak hayırlısı artık

nihalcim

cnm aslında bende çok karşıyım böyle ilaçlara ama oldugum yerde saymak beni biraz üzüyor

amacım ne yiyemedigim şeyleri yemek nede diyetten bıktıgım için böyle düşünüyorum

sadece emek veriyorum ama karşıulıgını alamıyorum buda motivasyonumu bozuyor

banucum canım ben seni inan çok iyi anlıyorum ben de geçen haftalarda panik oldum ya dedim haftalardır ağzıma makarna,pilav,bulgur,patates,tatlı adi onları da geçtim şekerli kahve bile sürmedim bir tane bile kaçak yapmadım ee noldu kaç hafta yerimde saydım..yaw dedim bir de üstüe dünyanın parasını verdim ki çok param olup da vermedim boşa gidicek diye de çok korkmaya başladım..nolucak dedim ya kg veremezsem..sonra düşündüm hep yaptığım bu aşamada paniğe kapılıp kaderime küsüp yeniden yemeğe başlamak ve başa dönmekti..sildim aklımdan herşeyi düşünmücem dedimm tartıyı kaldırdım kaç hfta kendim evde tartılmadım..sizler şahitsiniz..sonra dr da söylemedi bi süre ..ben de kendimi rahat bıraktım bak bu hafta birden 1.5 kg gitti..dr da söyledim geçen hafta ben çok kolay kg veren biriydim ama şimdi veremiyorum az veriyorum moralim bozuluyor dedim..saçma sapan diyetlerle vücudumun dengesini bozdum sonuçta şimdiki tedavi süreci böyle bakmak lazım..vücut kendini onarıyor..sabırlı olmak gerek..dr da bu sisteme ücudun yeni alışıyor zaman ver dedi..yağdan kaybediyorun bu da daha çok emek ister dedi daha yavaş gider dedi..bak yaz geliyor ama umursamıyorum ekim sonuna kadar zamanımm var diyorum yavaş yavaş gidecek diyorum ve moralimi hiç bozmuyorum..nolur sen de vücudunun kendini onarmasına izin ver..kendini serbest bırak..ve yine vücuduna ne idüğü belirsiz şeyleri sokup ona hksızlık etme..unutma ilerde yine aynı şeyleri yaşayıp bu sefer de onun yarattığı sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsin..sen aklı başında bir kadınsın banucum ya..sana bir örnek vereyi bizi br tanıdık inanılmaz kiloluydu 130 un falan üzerindeydi..snra bir gördüm kadının resmen yarısı gtmiş..abartmıyorum 65 e mi ne düşmüştü..suzan abla dedim ya bu ne hal sana ne oldu hasta mı oldun..diyet yaptım dedi..tam 6 ay boyunca bir gr bile vermemiş diyetinin bir döneminde..ama hiç bozmadım azmettim dedi..sonra biranda vücut öyle bir çözülmüş ki haftada 4-5 kg verdiği zamanlar bile olmuş..yaa demiştim nasıl olur da 6 ay boyunca birkez bile kaçak yapmazsın inanamıyorum bu ne azim demiştim..dr zayıflamazsan öleceksin dedi sen napardın demişti..ışllah o noktalara gelmeyelim hiçbirimiz ama daha pesetmek için çok çok erken bence..bak ne güzel verdiğin 10 kg ver..yine olucak sadece zaman ver kendine..lütfen..

banucum nihale aynen katılıyorum .. klavyene sağlık nihal çok güzel yazmışsın gerçekten .
kızlar yarın akşam nasipse çıkıyoruz yola .yarın ança hazırlanırım girmeye vakit bulamayabilirim .
hepiniz kendinize iyi bakın..Sızi özlicem opuyorumnanaktan .inş kilo almadan dönerim aranıza mafoldumben

Tülaycım sana iyi yolculuklar iyi tatiller güzelce dinlen..Şöyle ruhunu bedenini dinlendir aramıza bomba gibi dön canım..ışallah çok güzel geçer..Bizi yerimize de gez eğlen olur mu..kilo meselesine de takma nasılsa sonra telafi edersin..kasma sıkma kendini canım..Öpüyorum seni..

nihalcimm

cnm ellerine saglık valla bugünün beni teselli etmekle geçti haklısın

durmak yok yola devammmopuyorumnanaktan

cnm

hah şöyle be banucum...doğru söz valla .. durmak yok yola aynen devam canım...valla her türlü gaz itinayla verilir..dr bana veriyor ben size:))
ben kaçar herkese iyi geceler görüşmek üzere...

vee karşınızda nihallll elimphia opuyorumnanaktan süper görünüyorsun canım tebrikler aynen devam

Son düzenleme:
ben bu hafta topikte olamıycam.eşim işi dolayısıyla şehir dışına gidecek.bende ona takılmayı düşünüyorum biraz benim içinde değişiklik olur.inşallah diyetimi bozmadan dönerim.:Saruboceq:

elimphia cok ama cok tesekkür ederim o güzel sözlerin icin yanliz duruyorumya onun icin kilo pek belli olmuyor artik hep yanliz resim cekileyim hehe

tesekkür ederim yola devam elbet, eteklerim 44 beden lcw den benim kalcalar genis baya etekle iyi kapaniyor

seyhan çok incesin canım yaa maşallah
cok tesekkür ettim canim beraber incelicez dahada insallah

geçen hafta 78.200
bu hafta 77.400
giden 800 gr hihoyyyt 77 li rakamıda gördüm çok şükür 75 leri görürsem daha da mutlu olcam

sana yetiseceeem :) insallah sen kacki kovalayabileyim seni

kızlar buldum ben neden az kilo veriyom tartımın pili bitmek üzere ondan az vermiş gibi gösteriyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pilini cabucak yenile ne tekrar paylas meraka kapildim simdi :)

vee karşınızda nihallll elimphia opuyorumnanaktan süper görünüyorsun canım tebrikler aynen devam

]
masallah bacaklar kollar benden ince zayifladikca cok hos fizigin olacak bu sekilde bile kaydirigubbakcemile3 abarti cikintilarin yok

ben bu hafta topikte olamıycam.eşim işi dolayısıyla şehir dışına gidecek.bende ona takılmayı düşünüyorum biraz benim içinde değişiklik olur.inşallah diyetimi bozmadan dönerim.:Saruboceq:

gez balim ama bizi unutma döndügünde güzel sonuclar isteriiz

bende bugünki yediklerimi paylasayim

sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
2 minik domates

öglen
1 tabak sebzeli tavuk gögüslü yemek bol doldurulmus tabak ama

ara
sütlü sekersiz kahve

aksam
1 peynirli acma (arkadasimin kinasindaydim orda verdiler lüp diye götrmüsüm rejimde oldugumu sonrasinda arkadasim hatirlatti o an aklim nerdeydi unuttum valla )

catalin ucundan muhallebi

ara
3 minik yeni dünya
1 elma

yaklasik 1 l su, bugün az oldu malesef benim sevdigim su bitmis sadece soda kalmis evde ondan cok fazla icemiyorum

simdi tartildim 79,7 diyor su acma olmasaydi yerine baska seyler yeseydim daha güzel olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…