kızlar 2 avuç patlamış mısır yedimmmklava: klava: klava:
kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun neden oklavalıyosun kız kendini, kaydirigubbakcemile3 bende şimdi dondurma yiycem 2 top şimdi yemessem akşam yerim bari şimdi yiyim de rahatlıyım :))) kaydirigubbakcemile3
kızlar burda nasıl şakır şakır yağmur yağıyor anlatamam hava kapalıydı, şimdi biraz güneş açtı, nasıl güzel görünüyor yaaa bi yandan güneş bi yandan yağmurrr vallaaa bol bol içime çektim çok mutluyum 300gr artıda bilem olsam :))))
iyi yapmışsın baharcım, hava azıcık kapalı olsun ben ççıkamıyorum ege hastalanır diye bütün program ona göre oluyor ne yazıkki napaılm acelemiz yok :))) doğum sonrası kiloma döndüğüm için bile mutluyum ::)
banuuu kızım şu diyet psikolojisinden çık biraz beynini o kadar çok yoruyosun ki belkide bu yüzden veremiyorsun
şöle de kendine aslında yesem yerim hiç bir engelim yok ama canım istemiyor :))))))))))
:)))) ya çok hoş yesem yerim hiç bir engelim yok canım istemiyor aynen bu cümleyi dün ve evvelsi gün kullanmıştım
eşim çok şaşırmıştı ve yememiştim
aynen biz her akşam çay demleriz yanında bişiyler getirim hiç elimi sürmem şekerde atmam 5-6 bardak içeriz abartısız :)) dün gene gofret koydum elimi bile sürmedim yesem 1 paket yerim haa irade olmasa bu iştahla yandık :)))
sanırım benim kazancım 7den sonra pek bişiy yemiyor olmak yoksa spor filan yapamıyorum artık sadece ege ve ev işi vede eksik olmayan misafir karmaşası :)) ne kadar çookkkkkk yorulursam yorulayım düzenli sporun yerini tutmuyor kesinlikle...
mineee naber canım ya görünmüyorsun ne zamandır?
bu arada kızlar ben dün doktora gitti adetimin 15 gününde lekelenmeler oldu ve bir hafta sürdü diye benden gebelik testi istedi pozitif çıktı ohaoldumsmile
b-hcg 23 çıktı biraz düşükmüş değer cumartesi tekrarlayacak testi yükselip yükselmediğine bakacak kimyasal gebelik mi değilmi yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?