80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar buldum ben neden az kilo veriyom tartımın pili bitmek üzere ondan az vermiş gibi gösteriyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kızlar 2 avuç patlamış mısır yedimmmklava:klava:klava:

afiyet olsun neden oklavalıyosun kız kendini, kaydirigubbakcemile3 bende şimdi dondurma yiycem 2 top şimdi yemessem akşam yerim bari şimdi yiyim de rahatlıyım :))) kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun neden oklavalıyosun kız kendini, kaydirigubbakcemile3 bende şimdi dondurma yiycem 2 top şimdi yemessem akşam yerim bari şimdi yiyim de rahatlıyım :))) kaydirigubbakcemile3

ee ama kaçtı izlemmm kaç kaloridir belkimm

masumm sana önceki sayfalarda msj yazmıştım okudunmu canım
ayrıcada mısır için klava:

darkolive özelden msj attım kg bildirimi

kızlar burda nasıl şakır şakır yağmur yağıyor anlatamam hava kapalıydı, şimdi biraz güneş açtı, nasıl güzel görünüyor yaaa bi yandan güneş bi yandan yağmurrr vallaaa bol bol içime çektim çok mutluyum 300gr artıda bilem olsam :))))

darkolive 300 gr verirsin canım bugünlerde yoğundun sporunu düzenli yaparsan bence gider gibi

ben yürümezsem veremiyorum yediğime dikkat etsemde fayda etmiyor

az önce 45 dk yürüdüm geldim

yağmurgözlü Allah kabul etsin canım hayırlı teskereler

burda da arada bir güneş yağmuru çiseleyip duruyor neyseki yürüyüşüme mani olmasın diye yürdüm geldim hemencecik

bahar

okudum cnm yazdıgınıda atlamışım bak cvp yazmayı

cnm diyetisyenin verdiig listeye birebir uymak büyük başarı yani istersistemez
1 dilim pataes kızartması mesela veya 2 çatal makarna bunların etkileyebilecegini düşünmüyorum ben kilo vermemi abartı olmadıgı sürece tabi

dediigm gibi diyet listesine bire bir uyamıyorum ben

iyi yapmışsın baharcım, hava azıcık kapalı olsun ben ççıkamıyorum ege hastalanır diye bütün program ona göre oluyor ne yazıkki napaılm acelemiz yok :))) doğum sonrası kiloma döndüğüm için bile mutluyum ::)

banuuu kızım şu diyet psikolojisinden çık biraz beynini o kadar çok yoruyosun ki belkide bu yüzden veremiyorsun

şöle de kendine aslında yesem yerim hiç bir engelim yok ama canım istemiyor :))))))))))

:)))) ya çok hoş yesem yerim hiç bir engelim yok canım istemiyor aynen bu cümleyi dün ve evvelsi gün kullanmıştım

eşim çok şaşırmıştı ve yememiştim

:)))) ya çok hoş yesem yerim hiç bir engelim yok canım istemiyor aynen bu cümleyi dün ve evvelsi gün kullanmıştım

eşim çok şaşırmıştı ve yememiştim

aynen biz her akşam çay demleriz yanında bişiyler getirim hiç elimi sürmem şekerde atmam 5-6 bardak içeriz abartısız :)) dün gene gofret koydum elimi bile sürmedim yesem 1 paket yerim haa irade olmasa bu iştahla yandık :)))

sanırım benim kazancım 7den sonra pek bişiy yemiyor olmak yoksa spor filan yapamıyorum artık sadece ege ve ev işi vede eksik olmayan misafir karmaşası :)) ne kadar çookkkkkk yorulursam yorulayım düzenli sporun yerini tutmuyor kesinlikle...

izlemcim
diyetisyende diyorki yemedigin zamn vücut aç kalıyor ve yakacak bişey bulamadıgı için metabolizma duruypor dedi bende ne yapacagımı şaşırdım vallaa

bu arada kızlar ben dün doktora gitti adetimin 15 gününde lekelenmeler oldu ve bir hafta sürdü diye benden gebelik testi istedi pozitif çıktı ohaoldumsmile
b-hcg 23 çıktı biraz düşükmüş değer cumartesi tekrarlayacak testi yükselip yükselmediğine bakacak kimyasal gebelik mi değilmi yarın belli olacak

ay hadi hayirlisiiii olumunekankayizsmile

asutaha ve elimphia, ikinizinde 8. takimda oldugunuzu bilmiyordum, handeryayla birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…