80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin semacım oğluşun hayırlısıyla gider döner inşallah şimdiden hayırlı teskereler

kızlar 2 avuç patlamış mısır yedimmmklava:klava:klava:

1 su bardağı patlamış mısır 1 dilim ekmek yerine geçer
2 avuçtan bişey olmaz banucum bir sonraki öğün ekmek yeme bitti gitti

izlemcim
diyetisyende diyorki yemedigin zamn vücut aç kalıyor ve yakacak bişey bulamadıgı için metabolizma duruypor dedi bende ne yapacagımı şaşırdım vallaa

canım ben saat 7 den sonra bişiy yedim mi düzenim değişiyor kilo veremiyorum zaten hep akşam yenilen aburcuburlar yüzünden 89a çıktım malesef :1ninca:

iyi akşamlar kızlar?
bugün yediklerimi paylaşayım gerçi pek birşey yiyemedim dişimden ama olsun
sabah 1kase yogut
öğlen 4-5 kayısı
akşam çorba yedim bir kase o kadar

kızlar şu evcilik oyunu varya show tv de 2 gündür akşamları ona takılıyorum, hoşuma gidiyor rol de yapsalar yeni evli çiftleri izlemek güzel oluyor, izleyen varsa sizin favoriniz kim?

minecim hadi hayırlısı canım bk birlikte hamiş kalacaktık sen elini çabuk tuttun benim daha verilcek çook kilom var kocam da işsiz kalınca bebk seneye kaldı bizde ya bakalım hayırlısı işallah menepoza girmeden yaparım bir tane:))
aylincim ben kk ya ilk girdiğimden beri 8. takımdayım canım..burdan selma var ya o takıma aldırmıştı beni..kızlar abur cubur muhabbeti kaynatmışsınız..ben de her akşam sanki evde çocuğuma alır gibi kocama gofret,çikolata falan alıp geliyorum..bugün de dondurma aldım ama kiloluklardna değil..(riske giremem)senin yanında yiyemem falan dedi..nedenmiş canım ye sen ben,m canım istemiyor dedim inanmadı ama hakketen öyle..
sadece 2 nisandna beri en çok neyi özledim biliyor musunuz şöyle mantarlı soslu penne yemek istiyorum..acayip özledim onun dışında hiçbişi aramıyorum valla..haftaya gidince sorcam dr a ya..bir de sabahları haşlanmış patates üstüne kaşar koyup fırına veriyordum özellikle de pazar sabahları süper keyifli oluyordu üstüne pul biber kekik..bir de onu özledim..benim bu sistemde ödül diye de bişi yok..65 e inene dek kaçaksız yaşamam lazım bakalım ne zamana dek dayancam merak ediyorm..

kızlar yaklaşık 10 günde 1.3kg verdim (hemde şehir dışında oldugum için dikkat etmeden:)böylece kilo bildirimimi yapmış olayııımm:)

hoşbuldum kızlar..
ya izlem ben onu anlamadım da ordaki çocuklar tanıdık geldi bu ne biçim iş oyun mu ne dedim öyle kaldı bakmadım da hiç..önceden evlenme programlarının müdaviydim ay ne çok izlerdim onları şimdi olsa hayatta vaktimi vermem..
yeni evlilik dedin de biz de şaka maka 8 haziranda 1 yılı deviriyoruz ya şaka gibi..ne çabuk geçti zaman..

izlem aslında seninki en iyisi ama işte dedim ya diyetsiyenler öle demiyo bende neye inanacagımı şaşırıdm şimdi 2 aydır veridigm kiloyu yoplayım yarın tekrar gidicem bakalım

birde bi ark biber hapı kullanmış 10 kilo vermiş bende düşünüyorum valla

banu ya uzak dur şu haplardan bir çocuk ölmüştü o hapla unuttun mu..Şimdi veriyolar kiloları ama vücuduna ne gibi zararlar verdiğini bilmiyorsun ki..mutlaka ilerde çıkar bişeyi..ben çok korkuyorum valla..o hapların verdirdiği hızlı kilollar yağdan değil ki canım kastan sudan..dr lar bar bar bağırıyor aman uzak durun diye..sakın ha...

izlemm benim fotoyu yüklemey eçalışmıştın hata vermişti noldu tekrar denedin mi canım ya...sana da zahmet veriyorum ya..

Selam atomık nıhal sunsıne zuzum ızlem nasılsınız ne gÜzel kg vermıŞsınız tebrık ederım hepınızı veremeyenler ÜzÜlmesın haftaya ınŞallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…