az sonra grile cagirdi kaynanam, hic moralim yok dokunsalar aglicam, ama mecbur gitcem bütün cocuklari davetli kadin iki gündür söylüyor. onun hatiri icin gitcem oglunun degil.
insallah bile demek gelmiyorum icimden, o kadar cok istedigim halde, cok kizdim ya simdi bile gözlerim doldu.
ya varya inanin bana cocuk gibi aslina su erkekler, desen ki diyemiyorsun.
belki hatirlarsiniz, bende yumurtlama olmuyormus o yüzden adetimin 3. günü karnima igne vurmaya basladim yani dünden beri. esimle benim kardesim yüzünden tartistik, ondan sonra benim ailem hakkinda ve kardesim hakkinda söylendi durdu moralim cok bozuldu, hatta bayada agladim. sonra görümcemle görüstük benim moralimin bozuk oldugunu anladi, basladim bende aglaya aglaya ona olani anlatma ya bana hak verdi falan filan... ondan sonra düsündüm igne vurulmak istemiyorum dedim ona esime cok kizdim cünki, ve suan bebek icin dogru zaman degil dedim neyseki görümcem beni ikna etti de vakit gecmeden igne vurdum, simdi persembeye kadar vurucam. hala esime kirginim ama ona belli etmesemde nesem yok. ne yapcami bilemiyorum
aylinn dünden kaçırmışsın canım birde grill var nolcak bence spora ağırlık ver
belki hatirlarsiniz, bende yumurtlama olmuyormus o yüzden adetimin 3. günü karnima igne vurmaya basladim yani dünden beri. esimle benim kardesim yüzünden tartistik, ondan sonra benim ailem hakkinda ve kardesim hakkinda söylendi durdu moralim cok bozuldu, hatta bayada agladim. sonra görümcemle görüstük benim moralimin bozuk oldugunu anladi, basladim bende aglaya aglaya ona olani anlatma ya bana hak verdi falan filan... ondan sonra düsündüm igne vurulmak istemiyorum dedim ona esime cok kizdim cünki, ve suan bebek icin dogru zaman degil dedim neyseki görümcem beni ikna etti de vakit gecmeden igne vurdum, simdi persembeye kadar vurucam. hala esime kirginim ama ona belli etmesemde nesem yok. ne yapcami bilemiyorum
dün yediklerim
sabah: ekmek 2 puan, yumurta 2, recel 1, bal 0.5, cay 1 toplam 6.5
ara: armut 0
ögle: 1 bucuk lahmacun 7, bir tabak mercimek 1,5 toplam: 8,5
ara: cok kücük dilim kek 2 toplam: 2
2. ara: bir kücük kase recelli yogurt 3 tpolam: 3
aksam 1 lahmacun 4, yarim muz 0,5, bir catal dolma 1 toplam: 5,5
toplam 25,5
5,5 puan gecmisim
onlari diger günler telafi etmeye caliscam insallah
ben normalinde oooo oooo kac tane lahmacun yerdim ya neyse
bide moralim bozuk oldugundan istahim yok
bide benim bu lahmacunlarin büyüklügü
söyle pasta tabagi kadar var yok, öyle cok büyük yapmiyorum ben
selam
bende buzdolabımı temizledim bugün sonra tezgahımı parlarttım bir güzel
dengeziz ve düzensiz yedim bugün
kuru yemiş aldım birde ceviz fındık badem nasıl yiyorsunuz kızlar ölçüsne bunların
birde bi eşofman altı aldım çok güzel rengide modelide
l beden aldım kalıp dar ama
selam
bende buzdolabımı temizledim bugün sonra tezgahımı parlarttım bir güzel
dengeziz ve düzensiz yedim bugün
kuru yemiş aldım birde ceviz fındık badem nasıl yiyorsunuz kızlar ölçüsne bunların
birde bi eşofman altı aldım çok güzel rengide modelide
l beden aldım kalıp dar ama
güle güle giy canım artık bedenlerden x'leri attık yaa birde m ye geçebilirsek süper olucak :lepi:
kuru yemiş yemek istiyorsan canım günde 1 avucu geçirme bence canım ben hergün yemiyorum kırk yılda bir işte sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?