80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az sonra grile cagirdi kaynanam, hic moralim yok dokunsalar aglicam, ama mecbur gitcem bütün cocuklari davetli kadin iki gündür söylüyor. onun hatiri icin gitcem oglunun degil.

az sonra grile cagirdi kaynanam, hic moralim yok dokunsalar aglicam, ama mecbur gitcem bütün cocuklari davetli kadin iki gündür söylüyor. onun hatiri icin gitcem oglunun degil.

meraba bitanem canını sıkma morelini bozma her şey düzelir bizde 8 senalik evliyiz ama kavgalarımız bitmiyor düzelir morelini yüksek tut canım

insallah bile demek gelmiyorum icimden, o kadar cok istedigim halde, cok kizdim ya simdi bile gözlerim doldu.
ya varya inanin bana cocuk gibi aslina su erkekler, desen ki diyemiyorsun.

şimdi ona kızgın olduğun için böyle düşünüyorsun.kızgınlığın bitince fikrin değişecek zaten düşünsene kızgınlığımız geçince eski halimize dönmesek birlikte yaşayamayız.kesinlikle erkekler çocuk gibiler

selam kızlar ben geldimmmmm ateş alıp gdicem ama çok işim var ben 8.30 da kalkıp kahvaltımı ettim ama sonra tembellik ettim valla şimdi öğle yemeğimi yedim eşimi kursa gönderdim işler beni bekler kaynım geliyor akşama hazırlık temizlik falan yapmam gerek..
bugünkü menüm:
sabah:
peynirli fındık içli omlet
yarım domates söğüş
1 dilim tam buğday ekmek
öğle:ızgara köfte
köz patlıcan salatası
1 kase yoğurt
ara olarak da 2 kivi
1 activia fındık içli yicem..
izlemcim çook tşk ederim foto için canım..kızlar sizlere de iltifatlar için tşkler tabi ki..burda 85.4 kiloydum şimdi daha da inceyim 80 e düşeyim o zaman da ızlemin kapısını çalarım gaza geliyorum böyle iyi oluyor...:)
ızlemmm balkonuna bayıldım ızmire geldiğimde orda kahvaltı istiyorum ona göre:)
ege de çok tatlı maşallah Allah bağıslasın canımm melekler gibi uyuyor ya bayıldım..
birtanem canını sıkma erkeklere öyle glir gider arada sakın canını sıkma..al karşına konuş herşey yoluna girer...
Banu tartıyı kaldırma fikrine bayıldım canım..hah şöyle..bulaşık makinesi işine gelince aferin eşine ne mutluluktur ya o makineyi boşatılmış görmek..ben o konuda şanslıyım eşim yıllarc öğrencilik hayatında falan hep bulaşıkçıymış nefret etmiş e tabi ailesindne uzak olunca da blaşık makinesinin sefasını sürememiş haliyle yine bulaşıkçılığa talim etmiş..eve bulaşık makinesi gelince bir önünde kapanıp ibadet etmediği kaldığından:))inanlmaz keyifle yerleştiriyor ben de en nefret ettiğim işten kurtulmuş oluyorum böylece..:))ay yine çenem düştü öptüm kızlar sizi herkese iyi haftasonları

canım evlilik böyle birşey içte çoğunluğumuz evli seni biz çok iyi anlıyoruz, herşey herzaman güllük gülüstanlık gitmiyor malesef, senin tek yapman gereken bence ikinizin sakin olduğu bir zamanda seninle konuşmam gerekiyor demen vee sana ne ters geldiyse belki bir sözü bir iması seni rahatsız etmiştir onu kafana takıyorsundur bence diğer tartışmalarınızın da bu şekilde geçmemesi için seni rahatsız eden şeyleri söyle canım biz konuşarak hallediyoruz ama sinirimz geçince tabiki sakın altında ezilme eşinin ömür boyu hep öyle gider alışırsa...

kolay gelsin canım bende temizlik yapacaktım ama kaldı kahvaltıya arkadaşım gelmişti o yüzden artık yarına kaldı bu arada resmin süperdi

canım tşk ederim..sana da yarın için kolay gelsin canım..şimdi mutfağa toparladım kurabiye yapacaktım ama margarinim yokmuş ya gidip almam lazım ya da yarına kalacak..böreği yapayım bari sebzeli -sosili börek yapıcam..çamaşırları atıcam ütü var daha ya bazen kendimden bir tane daha ama daha enerjik ve beceriklisini klonlatasım geliyor yetişemiyorum ya..haftasonları sadece kitap okumak evde yayılmak film falan izlemek istiyorum ya haftaiçi o kadar yoruluyorum ki bu aralar..

aylinn dünden kaçırmışsın canım birde grill var nolcak bence spora ağırlık ver

valla abla puana göre yedimm, ama hosumada gitti de degilll yanii, 2 tabak makarnayla rejimmi olur kaydirigubbakcemile3 bugünde kacirdimm kaydirigubbakcemile

dün kavga günüydü sanirimm... bizde sözlümle kavga ettik, oda beni cok kirdii anesine sikhayet ettimmmmmm... aradi beni kuzu gibi oldu ama nafile kirginimmm, bende cok agladimmm nerdeyse yüzügü atiodum o sekilll.... soguk davraniyorumm yüz vermiyorummm...

ikimizinde durumu düzelir insallah.. öptüm

telafi edersin ablamm... bugünde benim iyi gecmedi yaa...

menüm:

sabah 8 de: 1 yumurta (2p), peynir (1p), 1zeytin (0p), domates maydonoz dereotu 1 kasik zeytinyagla (1p), 1 kepekli ekmek recelli (2,5p) = 6,5 puan

ara 11 de: 2 biber dolmasi 3 kasik yogurtlaoff offf dayanamadm pisirmistim yiyim dedimm.. (6 puan sanirim??)

öglen 14 de: 1,5 brötchen nutella ile ve döner ile offf..... puan sayamiyorum klava: klava:, 1 dilim elmali pasta

sanirim 23 puani gecti bile??? bitanem sayiver off off

aksam birtek patates salatasi yicemmm, misafir gelicekkk

yarin sadece mangal da yicem kanat, ve salat... baska birsey degil... yarin puanlarimi telafi edicemmm..

bugünkü puanimi sayiver canim

ben geldim gezindim gezindim geldim şimdi de 45 dk lık fitnesi yapıcam

bitanem canım sakinleşince konuşun ve birçok noktayı detaylarıyla anlat anlatki anlamaya çalışsın seni ve emin ol hatasını anlarda bence ayrıcada bu çözümlenecek bir durum. sakın iğne olayını da erteleme

selam

bende buzdolabımı temizledim bugün sonra tezgahımı parlarttım bir güzel

dengeziz ve düzensiz yedim bugün

kuru yemiş aldım birde ceviz fındık badem nasıl yiyorsunuz kızlar ölçüsne bunların

birde bi eşofman altı aldım çok güzel rengide modelide

l beden aldım kalıp dar ama

temizlikle uğraşman güzel canım
kuruyemişi diyetisyenim verirse yiyorum ( 10 tane fındık yada 10 tane badem ikindi ara öğünümde yiyordum ama şimdi yok)

kaçamak olarak dersen 2-3 tane fındık belki 1 tane ceviz yiyordum

eşofman altı 1 bedenmi güle güle giy canım

yediklerimi yazayım

dışarda idim öğlen yarım simit yedim
ara öğün yarım bardak süt 8 çilek
yeşil çay
akşama patlıcan közllemeyi düşünüyorum hatta düşünmeden şimdi gidip yapsam iyi olcak :))

yarın bütün gün olmuycam teyze kızına gidicez ve ikramda hamur işleri börek gözleme vs.kesin olcak nasıl yapıcam şimdi ne yiycem nasıl dayancam en zor sınav belkide bu olcak benim için

güle güle giy canım artık bedenlerden x'leri attık yaa birde m ye geçebilirsek süper olucak :lepi:
kuru yemiş yemek istiyorsan canım günde 1 avucu geçirme bence canım ben hergün yemiyorum kırk yılda bir işte sositososito

hıı bu L bedenmiş anladım

inşallah M ye en kısa sürede geçeriz ben utanmadan kızkardeşimin S beden kıyafetlerini deniyorum
az şurdan az burdan gitse içine girerim diyorum DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…