80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seyhancım evet canım yeşilçay beni de tok tutar..yedikelrin bana da az geldi ama açlık hissetmiyorsan sorun yok nasılsa..
ben de bugün kurabiye yedim ya ..ama dr fazladan şey yerseniz de öğünleriniz atlamayın dediği için bir de muz yedim..ne zamandır meyve yerine sadece elma arada da kivi yiyordum özlemişim muzu valla..

nihal ben artık yapmıyorum hamur işleri mümkün oldugunca kışlıklarıda ben hiç ayırmıyorum dolabın içinde hepsi askıda o yüzden ayırmıyorum cocuklarında öyle askıda kolay oluyor hemde hemen ütüle as katlamayı sevmiyorum sadece iç çamaşırı ve pijamaları katlayıp koyuyorum

şöyle şirin küçük bir cafem olsa..içi ev gibi sıcacık dekore edilmiş olsa..içeri girer girmez mis gibi kahve ve kek v.s kokuları gelse insanların burunlarına ..çok masası olmasa ama her masada taze kır çiçekleri ,sakız beyazı delik işli masa örtülerim olsa..şirin rahat koltuklar..eskitilmiş ahşaptan kütüphane olsa insanlar kitaplarını okuyup kahvelerini içse..hergün taze yapılan kurabiye,cheesecake,tiramisu,pasta,keklerimden isteseler ısrarla..gelen gidenler beni tanısa hoş sohbetler etsek..fonda farid farjad çalsa..şirin bir bahçesi olsa mis gibi sardunyalar,leylaklar falan olsa orda..ellerimle boyadığım ahşap boyama peçetelikler,hesap kutuları olsa...ne güzel olurdu yaaa..ne mutlu olurdum..

valla canım ben de yapmıyorum anca bir misafir gelince..fazlalık olanları da ya şirkete götürüyorum ya da hemen buzluğa atıyorum..börek kurabiye falan yapıp dolaba atıyorum iyi oluyor elime hazır geliyor..ne zamandır yapmıyordum da özlemişim yapmayı inanılmaz zevk alıyorum öyle şeylerle uğraşırken nedense
valla doğru diyorsun canım ben de bundna sonra böyle yapıcam da yer yoktu işte gardropta tam bir yıldır giymediğim etek ceket takımlarım vs orda öylee duruyor..kaldırcam hepsini..deidğin gibi ütüleyip asıcam elime hazır gelsin..

cok hic ac degilim ayrica aynaya baktikca cok mutlu oluyorum kendimeki farki yeni yeni kesfediyorum masallah diyeyim kendi kendime nazar degmeden.

dün yedigim kocaman acma yüzünden hala kendimi kötü hissediyorum yaa ama bugün az yemisim telafi edilmis olu sanirim

dükkanın kapısında hanımeli ve çardak gülü iç içe geçmiş şekilde duvarlardan sarksa pembe beyaz kırmızı tam benim hayalimi anlatmışsın canım seçkin müşterilerim olsa muhabbet edebileceğim mutlu huzurlu olabileceğim olumunekankayizsmile hayal gücümüz çok geniş şekerim

selam kızlarrrrrr

sellaaam

ne olsun nihalcim hastalanamadım 10 gün oldu karnım 6 aylık hamile gibi içime çekmekten yoruldum artık normalde de hiç salık gezemem ama çok rahatsız ediyor yaaa şişkinlik hissediyorum çok kötü mafoldumben

evet ya bakarsın ilerde olur be izlemcim..alsancakta gazi kadınlar sokağında afife mi neydi o tarzda bir cafe vardı aynen hayalim o bayılıyordum oraya..

valla canım sorma o şişlik bende de oluyopr arada sırada sonra birdne iniyor nedne çıkıyor neden iniyor bilmiyorum ama şu elmalı karışım var ya onu dene istersne işe yaruyor canım..

elimphia bana kakolu bi kek ikram edersin dimi
seyhancım senin gibi güzel bir bayanı geri çevirebilir miyim elbetteopuyorumnanaktan
bende aynen hic icemem, benim migdemle sorun oldugu zaman herzaman en iyi gelen sey nane cayidir sekersiz icerim öyle dinlendiriyor migdeyi

ben de nasıl severim sütü her akşam mutlaka içer öyle yatarım..yıllardır bu böyle..genelde soğuk severim nadiren de ılık kahveli..hımm mis gibi..şimdid e öyle yapıcam ve yatıcam kızlar hepinize iyi geceler öpüyorum...

o tatli dilini yerim benolumunekankayizsmile

iyi geceleer rüyamizda insallah yaglar erir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…